COA: 700 asielzoekers in Oosterhesselen

Screenshot_33

OOSTERHESSELEN – In het voormalige conferentieoord Overcinge De Klencke in Oosterhesselen komen al op korte termijn 400 en uiteindelijk mogelijk 700 asielzoekers.

Het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA) heeft de gemeente Coevorden toestemming gevraagd om het gebouw voor tenminste vijf jaar in gebruik te nemen als opvangcentrum, met een optie voor nog vijf jaar.

Burgemeester en wethouders staan daar “in beginsel welwillend” tegenover. Het COA wil het opvangcentrum in fasen uitbouwen. In eerste instantie komen er vierhonderd asielzoekers, na een halfjaar wordt samen met de gemeente bekeken of en hoe dat aantal verder kan worden uitgebreid.

Lees verder>>>
(h/t “Buffalo Bill”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, cultuurrelativisme, Graaien, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

20 reacties op COA: 700 asielzoekers in Oosterhesselen

 1. oud-marinier zegt:

  Welke oetlul geeft daar nou “toestemming” voor ??? Ik dacht dat men LEERDE van andere gemeenten waar het geheid fout gaat ? Dan geef je als burgemeester van een andre gemeente toch GEEN toestemming . Is toch NIET zo moeilijk verdomme.

  Like

 2. lucky bee zegt:

  Vraag Rutte en zijn kabinet of ze ook allemaal daar gaan wonen?

  Like

 3. Cathja zegt:

  Welja, weer honderden ‘nieuwe Nederlanders” erbij! Het COA heeft het complex voor tenminste 5 jaar gehuurd, met een optie op nog eens vijf jaar. Is er nog een weldenkend mens te vinden die denkt dat ze na 10 jaar alsnog terug gestuurd worden naar hun landen van herkomst? Natuurlijk niet, want de kinderen spreken Nederlands, ze hebben hier hun school, vriendjes en vriendinnetjes, én er zijn hier inmiddels ook heel veel broertjes en zusjes geboren, dus terugsturen? Natuurlijk niet, want dat zou onmenselijk zijn!
  Als je de reacties in de krant leest, dan kun je zien dat de meeste mensen daar in het noord-oosten van ons land (meest linksen?) er totaal geen moeite mee hebben dat grote aantallen vreemdelingen in hun woonplaats neerstrijken. Het zijn oorlogsslachtoffers, en die moeten ze helpen.
  Ja, als het allemaal échte vluchtelingen waren was ik het daarmee eens. Maar wij weten dat er heel wat duistere figuren met de ‘vluchtelingen’ meegereisd zijn, die klaar staan om mee te helpen alles wat van ons is af te nemen, zodra ze daarvoor een seintje krijgen.
  Die blinde vinken met hun rare reacties zullen dit absoluut niet willen horen.
  Die zullen op een dag ruw met de neus op de feiten gedrukt worden!

  Like

 4. Jade zegt:

  Zo te zien zitten we in de zevende versnelling richting afgrond…
  Wanneer staat er gvd eens iemand op in Den Haag en schreeuwt: “Vol is vol”???

  Like

 5. dutchess43 zegt:

  Maar het COA betaalt zulke lekkere ruime vergoedingen…..

  Like

 6. Leo zegt:

  Nog steeds TE VEEL rooie ratten op bestuurlijke plaatsen !

  Like

 7. Tistochwat zegt:

  O NEE, NEE, NEE!
  Nóg meer ‘asielzoekers’ die door ons aan het vreten gehouden moeten worden!
  Ook allemaal gratis naar de dokter en de tandarts, veronderstel ik?
  En de beschikbare ziekenhuisbedden worden vanzelfsprekend óók voor hen gereserveerd?
  Zij gaan uiteraard voor; de belastingbetaler mag creperen.

  Er komt geen eind aan die toestroom; hoe is het toch mogelijk dat de linkse ‘elite’ met droge ogen kan aanzien dat de (bejaarde) Nederlander straks geen bestaansrecht meer heeft?!
  En de ‘ontwikkelingshulp’ in donker Afrika gaat zeker ook gewoon door?

  Hier MOET geld in het spel zijn; geld dat de ‘socialisten’ opstrijken. Ik heb geen andere verklaring voor het vernietigende afbraakbeleid dat hier wordt gevoerd.

  We zijn gewoon verkocht aan de islam; geen wonder dat men een veilingmeester als minister-president wil!!!

  Like

  • Driek zegt:

   Tistochwat zegt: Hier MOET geld in het spel zijn; geld dat de ‘socialisten’ opstrijken. Ik heb geen andere verklaring voor het vernietigende afbraakbeleid dat hier wordt gevoerd.

   Ja, we zijn verkocht aan die verfoeilijke ideologie islam die ons allemaal de kop gaat kosten, met medewerking van onze bewindslieden, ene Alexander Pechtold voorop. Bejaarden hebben al geen bestaansrecht meer, ik hoop dat ze de pil van Drion vrijgeven, want straks zijn we omgeven met allemaal primitieve donker getinte lieden en lelijke wanstaltige vrouwen met hoofddoek. Nee, het wordt steeds minder leuk in Nederland. En met heimwee naar de jaren zeventig schiet ik ook geen pest op. Die tijd komt toch nooit weerom. Maar ik heb het er moeilijk mee.

   Like

 8. toetssteen zegt:

  Op 1800 inwoners er 700 in laten stromen. Zeg maar dagdag tegen de saamhorigheid en de goede sfeer.
  Ooooo, dat was ook de bedoeling…. De steden zijn al verloren, nu de dorpen.

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  De Massa-Immigratie is het EINDE van ONZE SOCIALE ZEKERHEID! Voor jaren terug heeft een bekend econoom gewaarschuwd voor de gevolgen, van deze invasie van profiteurs uit heel Afrika en Azië. Maar door het GEDROCHT EU en de LINKSE KERK zitten WIJ geboren NEDERLANDERS met de gevolgen te kijken. En helaas niet alleen Nederland, maar geheel Europa stroomt momenteel vol, het lijkt wel een “sprinkhanenplaag”. Adieu Nederland en Europa!

  Like

 10. Er komt geen einde aan;tijd dat het Coa onbezoldigd moet gaan werken,als vrijwilligers,dus!Wedden dat het dan zo over is met honderden uitvreters per dag hier binnen te halen?

  Like

 11. Ahava zegt:

  Tééééring hé! Dat is hier vlak bij. Nonderju, dat betekent verhuizen. K…hommels in Den Haag.

  Like

 12. Sjaak zegt:

  En dan komt hetzelfde Theater wie in Duitsland !
  De rooie honden kleden de vakkrachten in en
  schrijven hun Plakatentext ! NEXT !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s