GB: Slachtoffers van islamitische verkrachtingsbendes werden “opgeofferd”, zodat Labour de stemmen van de moslims niet zou verliezen

Screenshot_45

(Door: Robert Spencer – Vertaling: E.J. Bron)

Als Groot-Brittannië nog een gezonde samenleving zou zijn, dan zou het iedere politicus van Labour of welke andere partij dan ook, die afwist van deze islamitische verkrachtingsbendes en dit verzweeg uit angst om stemmen van moslims kwijt te raken, verboden moeten worden om ooit nog een politieke functie uit te oefenen, en zou er een serieus onderzoek plaatsvinden of er wel of niet sprake was van verraad. Maar Groot-Brittannië is geen gezonde samenleving meer.

“Slachtoffers van seksbendes werden ´opgeofferd´ om te voorkomen dat Labour kiezers uit de Aziatische gemeenschap zou kwijtraken.” Door Jerry Lawton, Daily Star, 9 februari 2015:

“Slachtoffers van seksbendes werden ´opgeofferd´ om te voorkomen dat Labour kiezers uit de Aziatische gemeenschap zou kwijtraken”, werd er geclaimd.

Een vrouw zei dat een onderzoek naar het Rotherham-schandaal het gevecht om stemmen over het hoofd zag. Bekend staand als Jessica, zei ze dat lokale politici “de waarheid begroeven aangezien dit hen zelf goed gelegen kwam.”

Ze zei: “Ik heb de hele tijd al beweerd dat dit over twee zaken ging – geld en macht. Meisjes zoals ik werden opgeofferd, omdat niemand wilde dat het bekend zou worden, aangezien ze wisten dat wanneer er met de vinger naar hen zou worden gewezen hen dit stemmen zou kosten en omdat ze vonden dat wij waardeloos waren.”

Advocaat Dave Greenwood, die 38 slachtoffers vertegenwoordigt, voegde er aan toe: “Er was een echelon mensen die elkaar dekten. Maar ik denk dat hier nog een ´X-factor´ meespeelde. Het is duidelijk dat er een gevoel bestond betreffende de noodzaak om de Aziatische stem te behouden om zodoende de meerderheid van Labour in de stad te handhaven.”

Vorige week had een onderzoekscommissie van de regering o.l.v. Louise Casey “een cultuur van pesten, politieke correctheid, incompetentie en camouflage” aan de kaak gesteld.

Bron:
www.jihadwatch.org
Auteur: Robert Spencer

Vertaald uit het Engels door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t Martien Pennings

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, Barbarisme, Censuur, corruptie, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Elite, Groot-Brittannië, Hypocrisie, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

17 reacties op GB: Slachtoffers van islamitische verkrachtingsbendes werden “opgeofferd”, zodat Labour de stemmen van de moslims niet zou verliezen

 1. Pingback: GB: Slachtoffers van islamitische verkrachtingsbendes werden “opgeofferd”, zodat Labour de stemmen van de moslims niet zou verliezen | Nikontino's Blog

 2. Drs.P. zegt:

  Bij het lezen van al deze fucking linkse ellende kan er niets anders geconcludeerd worden dat de linkse ratten compleet geschift zijn en eigenlijk standrechtig zouden moeten worden geruimd op wat voor manier dan ook!!
  Geen enkele toegevoegde waarde voor het land, gaan in hun gigantische overijverige zelfverrijking over de lijken van de gewone burger en brengen een ieder schade toe.
  Zoals ik al eerder schreef is het linkse gutmensch denken een aangeboren afwijking, dus al die gasten tbs geven.

  Like

 3. Heer M zegt:

  In Nederland gebeurt dit ook.

  Like

 4. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Ik blijf het zeggen, de SOCIALISTEN/RODEN zijn en blijven de 5e COLONNE der ISLAM!

  Like

  • Jean zegt:

   Tom vergeet aub de groene smeerlappen niet want dat is echt addergebroed.

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @ Jean: 20.01. uur. Verhip Jean, je hebt gelijk. Deze GROENE DWAALLICHTEN zijn al even verraderlijk!

    Like

  • exmarineman zegt:

   Tom vergeet niet dat de opstelster van de pro-islam-motie Femke Halsema (GrLks) was. Zelf heeft ze later haar kinderen van een zwarte school afgehaald en op een witte geplaatst. Over leugenachtig zijn en hypocrisie gesproken. Maar daar haar je al het linkse (rode en groene) inclusief D66 en CDA addergebroed niet meer over

   Like

 6. Nemesis zegt:

  Ik zou zeggen, dat iedere politicus die er van afwist en het verdonkeremaande om stemmenwinst, nog erger zijn als die kerels die die meisjes en masse hebben verkracht. Uitschot dat zijn ze.
  TBS is te weinig en te luxe, afvoeren die handel.

  Like

 7. Wachteres zegt:

  Ik heb het al eerder gezegd: Het wordt tijd dat er een uitgebreide rechtszaak van komt.

  Een ieder die nog op Labour stemt kunnen we rustig beschuldigen van crimineel gedrag.

  Like

 8. Jean zegt:

  De linkse rode en groene ratten kopen alles om zelfs de zogenaamde rechtspraak het wordt dus hoogtijd dat wij ons recht, onze veiligheid en bescherming van onze kinderen en vrouwen ter harte gaan nemen. Wij willen geen barbaren in ONZE gemeenschap die gebaseerd is op seculiere wetten. Waanzin kunnen we missen als kiespijn, als die barbaren zich geviseerd voelen dan voelen ze dat goed.

  Like

 9. Sjaak zegt:

  In GB is het zowiezo nog een vraag van tijd wanneer
  de deksel van de MOSLIM snelkookpan hoogvliegt !

  Like

 10. Theresa Geissler zegt:

  Bij ons acht ik dit soort dingen evenmin uitgesloten.
  Stel U voor, wat Samsom, in een dergelijk geval, voor advies ingefluisterd zou kunnen krijgen door Marcouch…..
  Een voormalig politieman? Nou èn? In Marokko hangt de politie van dat soort gore rottrucjes aan elkáár!

  Like

 11. Republikein zegt:

  Ach ja, krijg al koppijn, hiero verkiezingsfraude, brrrrr…..

  Like

 12. Hans zegt:

  Ze doen het maar nooit bij mijn dochter want ik kom ze halen waar ze zitten.

  Like

 13. lucky bee zegt:

  Links laat zo te zien langzamerhand hun masker vallen; macht is belangrijker dan mensen.

  Like

  • Wachteres zegt:

   Inderdaad @ lucky bee: bij Labour is macht blijkbaar belangrijker dan mensen.

   Je moet je toch doodschamen als je op die partij stemt. We kunnnen rustig stellen dat je dan deel hebt aan een criminele bende.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s