Protest tegen nieuwe moskee in Selwerd

Screenshot_32

GRONINGEN – Bewoners uit de wijk Selwerd zien een nieuwe moskee in hun buurt niet zitten. De reden? Te weinig parkeerplekken.

35 mensen uit de Monsterlaan zijn boos, maar ook de winkeleigenaren in Paddepoel zien de nieuwe moskee niet zitten, zo schrijft Dagblad van het Noorden. Ze spanden een procedure aan tegen de gemeente.

Lees verder>>>
(h/t Edwin Lauxen)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, Groningen, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, politici, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

39 reacties op Protest tegen nieuwe moskee in Selwerd

 1. Ad de Koning zegt:

  Ik weet precies wat de gemeente met dit protest gaat doen, gewoon naast zich neerleggen, ze doen wat ze zelf willen en moslims mag geen strobreed in de weg worden gelegd. Het protest moet veel hardere vorm aannemen voor de gemeente schrikt.

  Like

 2. lucky bee zegt:

  Bouw van Moskee’s is tegen de 10 Geboden.Exodus 20 vers 1-26.

  Like

  • BertG. zegt:

   Staat er ook niet ergens in dat dikke boek van jou,

   Gij zult geen pc gebruiken, de duivel zal u en uw naasten weten te vinden opdat gij getroffen zult worden door al het kwaad wat over deze aarde plaats vind.
   En indien u dit gebod negeert zal u branden in een eeuwige hel.

   Ik meen me zo iets toch gelezen hebben. Zoek het even op, als je wilt.

   Like

   • harrylacroix zegt:

    Wat een geklets BertG, we leven in het jaar 2015 en in de Bijbel is sowieso niets te vinden over een PC. En als het er dan al stond, dan zal het zeker zonder taalfouten zijn geschreven. Maar beste BertG er staat ook geschreven “Hebt uw vijanden lief”. Daar houd ik het dan maar bij.

    Like

   • BertG. zegt:

    Hey Harry, heb je wel eens mijn geloof over Pinkeltje gelezen of gehoord.
    En ga nou niet meteen zeggen dat het onzin is. Bloed serieus ben ik hier over.
    Je kent ‘m niet, de ware Pinkeltje.
    Die Pinkeltje had daar een honkbal knuppel voor als oplossing.

    Like

   • BertG. zegt:

    Hey Harry, ik dacht dat jij een F16 piloot was/geweest.
    En er toch midden in tuinen. Knap hoor.

    Like

  • Joost Visser zegt:

   Welnu, dat haal ik er echt niet uit.

   Like

   • BertG. zegt:

    Dan moet je dat hele dikke boek toch echt nog eens doornemen.
    Het staat er echt. Die man wist echt alles. de hele toekomst staat er in vermeld.
    Inclusief de eindtijd, en jij gaat mij vertellen dat het woord pc er niet in voorkomt?
    Dan moet ik toch wel enige twijfel bij je constateren. Het ware woord, weet je.

    Like

  • Driek zegt:

   lucky bee zegt: Bouw van Moskee’s is tegen de 10 Geboden.Exodus 20 vers 1-26.

   Maar ik meen, beste lucky bee, dat in het boek Driek, hoofdstuk 3, vers 7 staat geschreven:

   “En wanneer houdt gij op, onverstandige, om door te gaan met onzinnige kletspraat, wee u, straks komt de toorn van meneer Bron over U. Dan is geen redding meer mogelijk.

   Ik heb het expres voor u opgezocht. Het is een heel dik boek.

   Like

 3. Sjaak zegt:

  HET IS WIE MET DE EU !
  ALLES WORD ONGEVRAAGT
  DOOR DE STROT GEDUWD !

  Like

 4. FransDeWit zegt:

  Als het dan zo nodig allemaal een hoop geld moet kosten kunnen ze beter hotels laten bouwen voor die overvloed van gelukzoekers die hier heen komen.

  Like

 5. Tempelier zegt:

  De vraag is nu wat de gemeente met dit protest gaat doen.
  kijken of ze nog een groot tapijt hebben en bezem, of een pot met deksel . De gemeenten kletst zich hier wel weer uit.

  Like

 6. Theresa Geissler zegt:

  Leuk hoor, ware het niet, dat er teen de komst van een moskee nog wel wat meer argumenten aan te voeren zijn dan het aantal parkeerplekken.
  Maar die zijn zg. niet hard te maken, dus focust men zich maar op de parkeerplekken.
  Daar ben je klaar mee: Op den duur wordt dan met veel passen en meten -en God weet hoeveel afbraak van andere objecten- de oplossing tóch weer gevonden, zodat de bouw kan doorgaan.
  Het wordt eens tijd, dat men zich realiseert, dat de ‘cultuurverrijking’ nog wel meer zaken in de weg zit – die nooit opgelost zullen worden!
  .

  Like

 7. pineut zegt:

  Opvallend is dat vlak voor de Provinciale Statenverkiezingen er in verschillende gemeentes nog even snel bouwbesluiten van Moskeeën worden doorgedrukt door voornamelijk linkse coalities.
  Toeval ? Niet aannemelijk omdat de prognoses voor de verkiezingen van deze zelfde linkse partijen er zeer slecht uitzien. Eénmaal genomen besluiten zijn niet zomaar weer terug te draaien en in het geval van Moskeeën waarschijnlijk helemaal niet.

  In het rijtje doorgedramde besluiten is dit vlgns. mij al de 5e Moskee die er mag komen. De verkiezingen zijn op 18 Maart ben benieuwd of er nog meer besluiten stiekem vlak voor deze datum worden doorgedrukt. Oproepje aan lezers om er extra in de eigen lokale politiek op te letten.

  Mocht het zo zijn dan weet u als burger dat men met uw rechten de politieke bips afveegt.

  Vr. Gr. Pineut

  Like

 8. dutchess43 zegt:

  Hebben ze nou g.v.d. nòg geen moskeeën genoeg?
  Je word dagelijks met nieuws over nieuwe moskeeën om de oren geslagen, moeten die moslims een gebedshuis op iedere 10 aanhangers??

  Like

 9. Een Patriot zegt:

  Een sekte die afvalligen ter dood veroordeeld, pedofilie en slavernij goedkeurt, anders en niet gelovigen discrimineert.
  Zo’n sekte zou definitief verboden moeten zijn.
  Hoe zwakbegaafd en / of door en door gemeen zijn de overheden die een dergelijke sekte faciliteren om hier in het westen voet aan de grond te krijgen.
  Waar blijft Pegida Nederland?
  Wil er iets veranderen dan zal het volk massaal de straat op moeten.

  Like

 10. rs zegt:

  Wat is er toch gaande in Nederigland ????? Buigen wij dan echt voor de ISLAM ????

  Moskeet hier, moskeet daar, er zijn er inmiddels al meer dan 500………….
  Halal vreten wordt ons letterlijk en figuurlijk door de strot geduwd en wij mogen niet eens met vijf personen op het dak van een moskeet in aanbouw staan…………..

  Niet te geloven!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Like

  • haat marokkanen zegt:

   Tijd om wat tegen te gaan doen , prioriteiten stellen , die moslims zijn hier bezig met een missie , dit land innemen , het zijn hele brutale mensen , en men staat erbij en kijkt ernaar. Als de PVV niet de grootste wordt in 2016 dan mag dit land zich echt zorgen gaan maken. Ik snap sowieso niet waarom het al zolang getolereerd word want het is toch duidelijk dat de politiek een hele lange tijd al mensen voorliegt en schijt aan hen heeft? Volgzaam en passief zijn is niet erg maar in deze situatie is het capituleren. Ik zie in Den Haag geen enkele groep mensen met zoveel kinderwagens als Turken en Marokkanen , ik zou zeggen kijk uit Nederlanders , als je laf bent verdien je niet meer als dit.

   Like

 11. Tistochwat zegt:

  “De vraag is nu wat de gemeente met dit protest gaat doen.”

  Die vraag hoeft niet eens te worden gesteld, want de gemeente vindt het prachtig dat er een moskee voor die tere islam-zieltjes komt.
  Hoe meer islam, hoe beter toch?
  Misschien krijgt de gemeente wel een grote hoeveelheid steekpenningen uit het midden-oosten?
  Die kan de ‘elite’ dan toch mooi in de eigen zak steken?

  Like

 12. Pingback: Protest tegen nieuwe moskee in Selwerd | Nikontino's Blog

 13. DonnaDolce zegt:

  Jezus, blijven ze van die monsters bouwen???

  Like

 14. Joost Visser zegt:

  Gevaarlijk argument. Gaat de gemeente op kosten van de belastingbetaler nog een ondergrondse parkeerplek voor mislims onder de moskee betalen.

  Like

 15. toetssteen zegt:

  8.000 inwoners… What the…. Hoeveel moslims wonen daar in dat gat? Ze pakken de auto maar of vertrek naar Gouda!

  Like

 16. harrylacroix zegt:

  Beste commentatoren. Op 18 maart 2015 vinden verkiezingen plaats voor de samenstelling van PROVINCIALE Staten. De leden van Provinciale Staten kiezen daarop de leden van de Eerste Kamer. Deze verkiezingen kunnen er dus toe leiden dat de Eerste Kamer een geheel andere samenstelling krijgt, d.w.z. dat de regeringspartijen VVD en PvdA, die nu GEEN meerderheid hebben in de Eerste Kamer, maar toch verder regeren met gedoogpartijen, steeds tegen de muur oplopen van de Eerste Kamer die hun besluiten afstemmen. Dat is ons doel. Dus GA MASSAAL STEMMEN en stem niet op de gedogers: D66, GL, CDA, CU en SGP. Stem als het enigszins kan PVV! Dan weet je zeker dat je niet gepiepeld wordt door de islam!

  Like

 17. Ik vind het niet zo,n sterk argument;waarom noemen ze de ellende niet bij de naam?Sinds er bij mij een moskee om de hoek staat,is de hele wijk geislamiseerd;je ziet amper nog een Nederlander,je struikelt over de uitwassen van de islam,parkeren is een ramp,criminaliteit neemt overhand toe,enzovoorts!

  Like

  • Driek zegt:

   En ik kan mij niet heugen dat vroeger, lang geleden, toen er nog een druk kerkbezoek was, dergelijke uitwassen in de buurt van de kerk voorkwamen. De gelovigen gedroegen zich altijd netjes, zoals het bezoekers van een Godshuis betaamt. Je gaat er naartoe om je geestelijk te verheffen, niet om rotzooi te trappen, maar dat ligt bij moslims heel anders. Die kunnen alleen maar rotzooi trappen. Dat komt omdat de koran haat predikt tegen ongelovigen, ze hebben volkomen maling aan ons.

   Like

   • BertG. zegt:

    Dat was toch allemaal nep.
    Ik heb alles binnen een RK kerk meegemaakt. Ik vond vooral ’t orgel mooi.
    Maar voor de rest doe je toch maar wat mee omdat iedereen dat doet. Weet jij veel.
    En je maakt een beetje lol met je klasgenootjes.
    Zo als een hosteltje/koekje ophalen. Allemaal in een rijtje wachtend totdat een pastoor jou een koekje geeft. Het lichaam van christus zei hij er volgens mij altijd bij.

    Maar wel altijd vrijblijvend, dat moet ik er bij zeggen. Tot me 13de jaar en toen was het leuk geweest verder. Maar ik ken het dus wel.

    Like

 18. Dokus zegt:

  Jammer dat mensen protesteren tegen de bouw van een moskee op grond van ” omstandigheden”
  De oorsprong moet worden aangepakt. In dit gebouw wordt uit een FASCISTISCH ONDEMOCRATIES BOEK WAT OPROEPT TOT GEWELD MOORD EN DOODSLAG GEPREDIKT.
  Bovendien is het een totalitaire religie d.w.z. De islam kent geen onderscheid tussen ” kerk” moskee en staat. En als ze zeggen dat dit wel zo is sampleden ze weer Taqyia als je ze een vinger geeft pakken ze je hele HAND ( LAND)
  Daar moet men bezwaar tegen maken……. Mein Kampf is toch ook verboden in Nederland…..

  Like

 19. Dokus zegt:

  Sorry een storende fout sampleden moet “dan plegen” zijn

  Like

 20. Republikein zegt:

  Ik ga een briefje sturen, zijn ze belatafeld!

  Postadres god
  God, Postbus 10, 9843 ZG Grijpskerk
  Mensen die een brief aan God willen schrijven, kunnen voortaan terecht op bovenstaand adres. Een kunstenaar in het Groningse dorp heeft de postbus ten behoeve van De Heer geopend.
  Brieven aan God worden nu nog doorgestuurd naar de Evangelisch Omroep, zegt TPG Post.
  De kunstenaar vindt het onzin dat één godsdienst die brieven mag claimen. Het christendom moet volgens hem af van die exclusiviteit. De kunstenaar zal de schrijfsels niet lezen of beantwoorden. “God heeft ook recht op Zijn Briefgeheim. Mensen verwachten geen antwoord. Ik verbrand de brieven en strooi de as uit over zee.”
  Volg postadres alla! Tenslotte is het hier een demoncratie!

  Like

 21. Kolonel zegt:

  Ik kan het nieuws niet meer lezen zonder berichten over alweer nieuwe mosketen. De islamieten wordt niets in de weg gelegd om dit land over te nemen, met dank aan de linkse NSB partijen. Ik ben zo boos dat dit allemaal maar toegestaan wordt.

  Like

 22. Giny zegt:

  Ja, Ja, het straatbeeld wordt er niet vrolijker op!
  Waar komt al dat geld in godsnaam vandaan???
  Als het om Geert Wilders gaat wil iedereen weten waar al die “KOFFERS” met
  geld vandaan komen!
  In Gouda schreeuwen ze moord en brand over de aankomende Moskee, alleen
  doen ze er verder niets aan, we zijn hier gewoon te gemakzuchtig!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s