PVV: Geen apartheid en sharia in Gouda!

PVV andersSchriftelijke vragen van de leden De Graaf en Wilders (beiden PVV) aan de ministers van V&J en SZW/Integratie

1.) Bent u bekend met het bericht ‘Gouds bestuur lost vrouwenkwestie op’? (*)

2.) Deelt u de mening dat het plaatsen van een muur om vrouwen niet in het zicht van moslims te laten komen niets meer is dan het toepassen van apartheid op basis van de sharia? Zo neen, waarom niet?

3.) Bent u bereid uw boterzachte Integrale Aanpak Jihadisme uit te breiden met een echte maatregel, namelijk een verbod op de bouw van moskeeën, aangezien deze de broedplaatsen zijn van hetgeen u de ‘jihadistische ideologie’ noemt? Zo neen, waarom niet?

4.) Bent u bereid de bouw van de megamoskee in Gouda alsnog te verbieden, alsmede alle andere plannen voor de nieuwbouw van moskeeën in Nederland? Zo neen, waarom niet?

(*) Telegraaf, 06-02-2015

Bron:
www.pvv.nl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Geert Wilders, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, PVV, Rotzakken, sharia, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

18 reacties op PVV: Geen apartheid en sharia in Gouda!

 1. Tom Hendrix zegt:

  Uiteraard ben ik het volledig eens met de vragen van de PVV! De Islam dient in mijn optiek verboden te worden, omdat deze inhumaan en tegen de RECHTSTAAT is!.

  Like

 2. Ach de islam heeft niet met de islam te maken geen kritiek nu maar het land uit

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Uitstekende vragen! Vragen die gesteld MOETEN worden! Vreselijk benieuwd naar de antwoorden!

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Theresa, het antwoord weten we waarschijnlijk al, n.l.: “we houden de situatie in Gouda scherp in de gaten!” (opa Opstelten).
   Inderdaad, de vragen móeten worden gesteld, maar zelden krijgen we een hoopgevend antwoord.

   Like

 4. lucky bee zegt:

  Ik heb vandaag in het debat over de slavernij in de TV bekeken.
  Jett Bussenmaker is eigenlijk een meisje uit Bandoeng, zij moet weten dat in Bandoeng geen enkele neger te zien is, Hebben wij wel aan slaven handel gedaan dan moet Indonesie voor al Java net als Paramaribo uit zien.Uit de Golf van Guinea komen de best getemde sterke en goedkoopste slaven.Nog meer erger me rot, als daar een paar werkelijke slaven handelaren en houders, met baarden als een jihadi’s, ons voor maken willen over onze slavernijverleden . In onze parlement nota bene.

  Like

 5. harrylacroix zegt:

  Het gaat hier in de eerste plaats om de verkoop van een rijksgebouw aan een particuliere vereniging. Als het rijk dit gebouw niet verkoopt, dan gaat de megamoskee niet door. De zetelverdeling in de gemeenteraad van Gouda (ongeveer 71 000 inwoners): D66 6, PvdA 5, CU 4, GP 4, CDA 3, VVD 3, SP 2, SGP 2, G50+ 2, GL 2, PvdD 1, GBG 1. Alle partijen zijn voor, behalve GP die nog nadere info wil, maar niet tegen is. Kortom, al de partijen die in de Tweede Kamer een hoop bedenkingen hebben, zijn eigenlijk voor. Hoe hypocriet kun je zijn. Eén partij is consequent: PVV, die is tegen de bouw. CDA, CU, SGP sloop de kerken, promoot de islam! Christenen aller landen verenigt u tegen deze hypocriete klootzakken!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @harrylacroix: 16.21. uur. U zegt: “Christenen aller landen verenigt U tegen deze hypocriete klootzakken”. Ik ben het daar helemaal mee eens, meneer LaCroix!

   Like

  • Dit is toch onvoorstelbaar!Er staan langzamerhand meer haathutten dan kerken!Hoezo:aanzuigende werking!

   Like

  • Driek zegt:

   harrylacroix zegt: Christenen aller landen verenigt u tegen deze hypocriete klootzakken!

   Nou, die christenen vinden het wel goed zo, niks verenigen, sloop de kerken maar. Landverraders zijn het, ik dacht altijd nog dat die SGP opkwam voor de Joods christelijke samenleving, maar daar heb ik mij dus ook weer op verkeken. Wat een hielenlikkers.
   En ik begrijp alleen nog steeds niet dat zo’n dierenpartij een stem heeft, die partij staat toch buiten de werkelijkheid, – hoewel, die andere partijen staan ook in mist gehuld.

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Driek: 21.30. uur. Nou beste meneer Driek, ik ben dan waarschijnlijk geen goede christen, want ik ben het volledig met U eens. Het probleem zijn de instituten der kerken beste Driek, en daar heb ik ook helemaal NIETS MEER MEE!

    Like

 6. toetssteen zegt:

  @Harry
  Je zou er spontaan kerks van worden. Zonder te stemmen op 1 van de partijen die zogenaamd staan voor het christendom natuurlijk.

  Like

 7. Dokus zegt:

  Goede vragen. Maar Wilders zal wel net als altijd belachelijk worden gemaakt.
  Toch maar doorgaan Geert!!!! Later kunnen ze je dan niets verwijten!!!

  Like

 8. Jean zegt:

  Recht in eigen handen nemen en verzamelen om die smerige islambunkers die haat en geweld zaaien gezamelijk af te breken en elke kopvod of baardaap die er zich denkt mee te mogen bemoeien voorzien van een flinke rammeling en hem/haar duidelijk maken dat ze hier in onze westerse seculiere cultuur niet en nooit thuishoren.
  Er is maar een oplossing die we gratis aanbieden en dat is opsodemieteren.

  Like

 9. Heel dat ”politiek correct” zooitje weg kijkers, behalve de PVV zou eigenlijk voor landverraad onder de guilotine moeten.Ik woon ver weg van nederarabie…gelukkig.!!!

  Like

 10. Doornroosje zegt:

  Met de vragen van de PVV eens. Ook erg benieuwd naar de antwoorden.

  Like

 11. marjan zegt:

  Beste harrylacroix ook de SGP is mordicus tegen. De enige partijen die voor zijn , zijn pvda-gouda progressief, d666-groen links

  Like

 12. Jules Vismale zegt:

  Eindelijk eens goed nieuws te vermelden: de verguisde VVD in Gouda aldaar willen de steun aan de afgrijselijke moskee intrekken! Dan komt er tenminste daar GEEN vreselijke haathut en krijgen alle moslims die hier achter zitten lik op stuk! En mochten er in bepaalde moskeeen in Nederland opnieuw haat tegen hun Nederlandse “weldoeners” worden geprediceerd dan mogen wat mij betreft aanhangers van de PVV met ouderwetse Panther-tanks of T-34 tanks deze snertgebouwen met de grond gelijk walsen! Weg met de radicale islam, apartheid, sharia, vrouwenonderdrukking, Marokkaanse criminelen, “asielzoekers” en haatzaaiende imams en allemaal Nederland uit trappen!

  Like

 13. Jan zegt:

  Apartheid in Toronto: geen toegang voor kaffirs

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s