VIDEO: “D66, trap er niet in”

 
(Door: “Fijnedagnog”)

De Provinciale Staten verkiezingen staan voor de deur. Belangrijke verkiezingen omdat hiermee de samenstelling van de Eerste Kamer voor de komende vier jaar bepaald wordt. Het zou naïef zijn om te denken dat de verkiezingsuitslag op korte termijn wezenlijk zaken zal veranderen in de gedoog- en wegkijk-mentaliteit van de huidige Haagse elite.

Maar het moet toch de nachtmerrie zijn van iedere weldenkende Nederlander dat “Kereltje Pechtold” straks op 18 maart aanstaande, met zijn uitgestreken veilingmeestersgezicht, een verkiezingsoverwinning viert. De man die met zijn partij alle Nederlandse belangen verkwanselt en “kwaadwillenden” faciliteert en gedoogt in hun strijd om onze rechtsstaat omver te werpen. Deze man moet gestopt worden.

Daarom start vandaag de campagne “D66, trap er niet in” met deze verkiezingsspot. Een politieke aardverschuiving zal het niet teweegbrengen. Maar elke zwevende kiezer die alsnog besluit om niet op deze verwerpelijke grachtengordel yuppenpartij te stemmen, is er een. En dat is mooi meegenomen.

Door:
“Fijnedagnog”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in D66. Bookmark de permalink .

60 reacties op VIDEO: “D66, trap er niet in”

 1. E.J. Bron zegt:

  F A N T A S T I S C H !!!!!

  Like

 2. janfreak zegt:

  Ik heb het idee dat deze man een narcist is.

  Like

 3. Kolonel zegt:

  Goed filmpje; in minder dan twee minuten alleen maar waarheden omtrent de leugenpartij van Alexander de Miezerige op een rijtje.

  Like

 4. Tistochwat zegt:

  Ik schrok al; ik dacht dat het weer zo’n leugenachtig propagandafilmpje van Demonen666 was. Gelukkig is het een leerzame video.

  Het kereltje heeft trouwens hierop nog steeds niet geantwoord; gek hè?

  https://ejbron.wordpress.com/2014/07/12/open-brief-aan-alexander-pechtold/

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Prima gedaan! Inderdaad Demonen 66, alias “de partij van spek en bonen”, alias “de hoer van de politiek! Niets is er overgebleven van hun zogenaamde principes en hun kroonjuwelen. Sinds het begin van de kabinetten van Agt, heeft D66 zich laten gebruiken, om hetzij de PvdA, hetzij het CDA of de VVD aan een meerderheid te helpen! En het zijn ook nog de grootste landverraders! De totale uitverkoop aan Brussel, dat wil onze veilingmeester Pechthold wel verzorgen hoor!

  Like

 6. FransDeWit zegt:

  Echt een eerlijke en goed spot ze hebben alleen de vuile opmerking weggelaten jegens Wilders. Maar ik realiseer me dat je dan een spot krijgt van een paar uur. Vind deze spot al iets te lang, want ik kost van deze hypocriet

  Like

 7. Wachteres zegt:

  Als ik hen was zou ik dit filmpje gaan gebruiken!

  Helemaal D’66 ….

  Like

 8. Theresa Geissler zegt:

  GEWELDIG!!! Al had het spotje wat mij betreft best nog wat langer mogen zijn: Dan had het nóg een paar van die schertsfiguren op e korrel kunnen nemen, Petra Stienen, bijvoorbeeld.
  Maar de toonzetting is 100% raak! Chapeau!

  Like

 9. Scheerzeep NU zegt:

  Zo’n gevoel van kauwgom onder je zool, bij D’66. Je blijft ergens plakken waar je niet wilt en raakt het ook niet makkelijk kwijt. Blijven doorlopen, dan slijt het wel!

  Like

 10. Urbanus zegt:

  Mooi samengevat.

  Like

 11. Fred zegt:

  Nou nog zoveel mogelijk kiezers bereiken om ze dit filmpje te laten zien.

  Like

 12. delamontagne zegt:

  De gelijkenis gaat niet helemaal op, de houding misschien ?
  Nog minder toen deze onder-ste-boven eindigde.

  Like

 13. toetssteen zegt:

  Waarheid als een koe. Helaas zit het in de aard van de meeste mensen gebakken dat D’66 (onder andere) staat voor het goede en dat het verkeerde moet worden verworpen.
  De ellende is dat deze zelfde mensen er na een totale ontluistering zullen beweren dat ze het niet wisten. Om vervolgens hetzelfde te doen.
  Lees schieten op de boodschapper en heulen met dat wat ogenschijnlijk goed is.

  Like

 14. R.Kroonenberg zegt:

  wow….een Video met stip en 3 sterren 😛

  Like

 15. Pingback: VIDEO: “D66, trap er niet in” | Nikontino's Blog

 16. Buffalo Bill zegt:

  Heb het filmpje gedeeld op facebook. Dit moet verspreid worden zodat de mensen de ware aard van deze volksvijanden zien.

  Like

 17. Giny zegt:

  Wat heb ik hier van genoten, echt “GEWELDIG”

  Like

 18. Driek zegt:

  De lezers van E.J. Bron zullen niet op die beunhaas gaan stemmen, maar zolang die man Pechtold nog altijd hoog in de peiling staat, houd ik mijn hart vast, ik hoef maar aan die laatste verkiezingen te denken, hoe de Nederlandse burger zich liet manipuleren door op VVD en PVDA te stemmen. Ik was toen werkelijk verbijsterd, omdat iedereen, naar ik dacht, op de PVV zoude stemmen. Als dat nu wederom gebeurd, dat die klunspartijen weer de zetels wegkapen, dan is Nederland verloren.

  Like

  • Jean zegt:

   Driek,
   Nederland is reeds verloren, door verraad en profitariaat is het al aan ’t afrollen van de berg richting moeras. Met figuren als Pechdroll en diverse heksen zal het proces enkel nog versneld worden.
   Ik hoop dat in België de koers gewijzigd is, toch al voor een bepaald gedeelte, overal zijn die rode en groene ratten reeds buiten geflikkerd, nu nog het proces afmaken zodat we ze in de maas kunnen werpen richting noordzee.
   Wij burgers moeten de touwen in eigen handen nemen en nooit meer overlaten aan huichelaars, lafaards en verraders, tuig dat alles doet om aan de macht te blijven en alzo zich rijkelijk kan bedienen voor eigen gewin, het algemeen belang staat voorop w.w.z. dat we ons nooit inlaten met minderhedenforums/clubjes, in een DEMOCRATIE spelen enkel de regels en wetten van de meerderheid en de rest past zich aan, punt.

   Like

 19. lucky bee zegt:

  Er is aleen een partij dat ons niet belazerd en dat Is Wilders met zijn PVV.

  Like

 20. Wachteres zegt:

  Ik ben bang dat D’66 van ‘hogerhand’ de touwtjes in handen MOET krijgen en dat men letterlijk ALLES zal doen om dat te.bewerkstelligen.

  Tot kiezersbedrog aan toe.

  Like

 21. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Fraai is het schijn-fatsoen hier vorm gegeven
  de holle kreten-partij ten voete uit…
  ik bekijk dit pronk-juweel gewoon zonder geluid
  en àl haar leugenwoorden komen weer tot leven !
  .

  Like

 22. Oom Ap zegt:

  wist je dat manneke Pis ook wel manneke P genoemd een echte Eurofil en Nederlander is? Manneke P is zijn schuilnaam. Zijn echte naam is……………..ja u raadt het al… Pechthold

  Like

 23. Doornroosje zegt:

  Ik heb in geen jaren zo,n goeie film gezien met zo,n groot waarheidsgehalte.

  Like

 24. koddebeier zegt:

  Steengoed deze film !!!
  Het zal ons gebeuren dat deze levensgevaarlijke minkukkel minsterpresident wordt.

  Like

 25. Tistochwat zegt:

  Jongens, jongens, wat is dat ouwe artikeltje van mij toch nog steeds actueel:
  https://tistochwat.wordpress.com/2014/03/22/niet-minder-maar-meer-meer-meer/

  Like

 26. R.Kroonenberg zegt:

  .
  Wij…’t D66-clubje van de losse flodder
  laten er maar weer eens eentje gaan
  want ja…uw stemmoment is bijna aangebroken
  .
  en wij hebben nog niets daarwerkelijks gedaan,
  naast het een beetje in de marge stoken
  en stem-aankoop in dubieuze kringen…
  .
  dus U (democratisch voelende) moet nu wel bijna koken
  en eisen dat wij ‘t verdiende toontje lager zingen,
  dus excuus gevraagd voor deze nieuwe klodder :
  .
  een “wijkschoolagent” om onze jeugd te helpen leren
  dat ze niet zo uitbundig moeten radicaliseren !
  .
  vóel je ‘m ? 😛

  Like

 27. Mijnheer Pechtold gaat gewoon door met geïnstitutionaliseerd liegen en bedriegen,volgens mij gelooft deze man oprecht in zijn eigen manipulaties .Dit mannetje kent het verschil tussen goed en kwaad niet!De weg naar de hel is geplaveid met goede voornemens !

  Like

 28. loebas zegt:

  Ik voorspel veel winst voor D66 en PVV en verlies voor PvdA en VVD….En volgende keer zijn de rollen weer omgedraaid ….In alle gevallen wordt de PVV gelijk monddood gemaakt ..
  De Nederlandse politiek( lees: kiezer) is zo voorspelbaar ….

  Like

 29. Sjaak zegt:

  ZOU EEN REFERENDUM KOMEN OVER DE EU
  ZOU DE EU EN HUN PARASITAIRE BENDE AL
  MORGEN NIET MEER BESTAAN !

  Like

 30. Geert zegt:

  Pas als er genoeg moslims zeggen dat de IS voortkomt uit de Islam en Mohamed dan zal Pecholt met de wolven mee gaan huilen en waarschuwen voor dit gevaar. Als ze maar op hem blijven stemmen. Zolang de moslims zeggen het heeft niets met islam te maken dan zegt Pecholt dit ook.
  Hoe verraad je je eigen volk en vaderland.

  Like

 31. Aegolius cs zegt:

  Het zal wat gekost hebben maar je krijgt er dan ook wat voor!
  SUPER.
  Overigens worden die winkelnering “gekozen” Kamerleden en of bestuurders volstrekt in hun narcistisch/politieke “klapmilieu” gevoed door de evenzo aanhang zodat ze er zelf in gaan geloven.
  Toch wel knap, denkend aan de rechtsprekende (staats)macht (…).

  Like

 32. Jean zegt:

  Die griezel van d66 is veeeeeel gevaarlijker dan Hitler, Stalin en Mao samen, die wil maar een zaak nl. de totale vernietiging van Nederland ten voordele van die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlappen, ook die willen de totale onderwerping van hun smerige bullshit.
  Steeds als ik iets schrijf zie ik die rotkop rechts met die vodden omwikkeld, is dat volk nog steeds niet veroordeeld voor verraad?

  Like

 33. Henk.V zegt:

  Prachtige anti-propaganda, waar ik van geniet!

  Alleen weet ik ook dat deze politieke luchtfietser er mogelijk nog meer naamsbekendheid door krijgt en naamsbekendheid kan twee kanten op werken.
  Ik denk daarom dat het beplakken van elke D’66 verkiezingsposter met een flinke , overdwars geplaatste oranje sticker het gewenste doel kan hebben, waartoe het prachtige filmpje werd gemaakt!
  Op die sticker moet dan uiteraard in duidelijk leesbare, zwarte letters de tekst staan: TRAP ER NIET IN!!

  Like

 34. Anneke zegt:

  Demons-666 moeten zichzelf natuurlijk weer goed zien te verkopen…..Allemaal nep; de politieke balans is allang opgemaakt. De dobbelstenen zijn al actief over de tafel gerold en achter de duistere politieke schermen weet men dus ruimschoots VOOR de verkiezingen, WIE er ‘achter het stuur’ mag. “Ach; Alex-je Pech mag zich verheugen op zijn PECH-TOCHT naar definitief einde. Hij galoppeert enthousiast zijn eigen ondergang tegemoet”.

  Like

 35. Jan zegt:

  D66 wil schoolpleinpolitie tegen radicalisering

  D66 wil dat speciale wijkagenten zich meer op scholen gaan richten om zo jongeren op te sporen die radicaliseren. De partij, die zich vaker profileert met onderwijs, stelt dat de agenten tips kunnen krijgen van leerlingen en docenten

  Like

 36. toestroom zegt:

  ‘Scholieren slimmer dan Kamerleden?’

  DE TELEGRAAF

  11-02-2015, 16:08
  Harry789 (gast)
  Als u dit filmpje ziet weet u meteen dat je niet op de heer Pechtold hoeft te stemmen, het staat op youtube, met de naam, D66 verkiezingsspot.

  Like

 37. Jade zegt:

  Mooie clip…, wat een schijtpartij.

  Like

 38. koddebeier zegt:

  Iedere keer weer goed om te zien !!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s