(Video) ISIS executeert soldaat point blank met pump-action shotgun

Screenshot_38

(Door: Michael van der Galien)

De terroristische organisatie overtreft zichzelf weer eens in wreedheid.

ISIS is en blijft vreselijk bezig. Eerder werd een arme Jordaanse piloot levend verbrand, daarvoor werden met name westerse gijzelaars onthoofd. Nu heeft ISIS een nieuwe manier verzonnen om gevangenen te executeren. Ze zetten nu gewoon een pump-action shotgun (dat is zo’n geweer) tegen het hoofd en halen vervolgens de trekker over.

Waarschuwing: de video bevat bijzonder afschuwelijke beelden.

Lees verder>>>
(h/t “Miesje”)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, Moslims. Bookmark de permalink .

24 reacties op (Video) ISIS executeert soldaat point blank met pump-action shotgun

 1. Aegolius cs zegt:

  Humaan! Als dat nog bestaat bij de islam.
  Beter dan geslacht te worden als een beest.

  Like

  • Leo zegt:

   t zal je maar overkomen, maar hier gaat je “lampie ” ten minste in 1 X uit.
   Heb al filmpjes gezien van onthoofdingen met kettingzagen, 10 op een rij .
   Zo ZIEK !!!

   Hoe GEESTESZIEK kan je zijn.!!!!!

   Like

 2. Dokus zegt:

  Dit is in Syrie vlak bij Quneitra. Op 1.40 min zie je op een bergkam de Israëlische inlichtingendienst op de Golan staan. Het is vlakbij de post van de VN Die is afgelopen zomer verlaten toen ISIS te dichtbij kwam.

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Ziehier de zegeningen van deze wrede nazi ideologie ISLAM!

  Like

 4. BertG. zegt:

  Wat kan je hier nou op zeggen wat je al niet wist.
  Ik heb het filmpje niet eens bekeken.

  Like

  • BertG. zegt:

   Is het minder gruwelijk dan iemands ze strot door snijden. Nee.
   Waarschijnlijk is dit sneller. minder pijn.
   Want andere dood maken blijft nou eenmaal een dagelijkse bezigheid daar.
   Dat is de opdracht. Daar gaan we nog een hoop ellende mee meemaken.

   Like

 5. aquarius4422 zegt:

  Aangezien 70% van de moslims in Nederland sympathiseert met deze psychopaten zitten we wel met een levens bedreigend probleem opgescheept.

  Like

 6. Marc zegt:

  Gezien de ernst wellicht niet helemaal toepasselijk, maar dat islamitische wijzende vingertje doet mij onwillekeurig aan die clip van Achmed, the dead terrorist denken, met voortdurend dat dreigement “I kill you”. Hoe afschuwelijk deze en andere beelden ook zijn, als we alleen naar die terrorist kijken, en niet naar zijn slachtoffer, is duidelijk de overeenkomst met Ahmed en zijn redeloze en voortdurende wens tot doden te zien.

  Like

 7. Sjaak zegt:

  En het eigenlijke probleem is dat zulke moslim strontknikkers
  onder ons wonen en dit als glanz en glorie van hun landsgenoten
  zien ! En het zal ook niet lang meer duren, dan hebben we zulke
  tafarelen direkt voor de huisdeur, omdat de rooie smerenkomedianten
  ze niet uit laat reizen !

  Like

 8. Jan zegt:

  Egyptische tv-presentator Ibrahim Issa: Niemand durft toe te geven dat ISIS misdaden begaat die als bron de islam heeft

  Like

 9. Jan zegt:

  Amerikaanse Kayla Mueller dood

  The family of Kayla Mueller, an American woman held captive by the Islamist terror group ISIS, said Tuesday it has received confirmation that she is dead.
  http://edition.cnn.com/2015/02/10/world/isis-hostage-mueller/index.html

  Like

 10. Vreemd….
  Volgens mij is dit nog ‘vrij’ humaan; Je bent opslag dood.
  Totaal iets anders dan met een bot mes je keel door laten snijden of levend verbranden.

  -Dacht altijd dat die ‘traditionele kleding’ er voor was ter bescherming van de zon of het zand in de woestijn maar nu wordt het duidelijk; Wie wil nu al die spetters bloed of delen van hersenen op zich krijgen?-

  Like

 11. Tistochwat zegt:

  Ik associeer die islam steeds meer met de walgelijke film ‘Hellraiser 2: Hellbound’.

  Ik had daar destijds nooit naar moeten kijken; de sfeer is duister, angstaanjagend en demonisch.
  Wél ideaal vergelijkingsmateriaal m.b.t. de islam dus.

  Like

  • Marc zegt:

   Haha. Ja, duister, angstaanjagend en demonisch. Zelf heb ik dit soort films altijd zo overtrokken gevonden dat ik ze lachwekkend vond. En, als we het leed dat slachtoffers aangedaan worden, alleen kijken naar de daders en de misdaden die deze plegen, dan kan ik alleen maar een lachwekkende deernis voor ze voelen. Deze terroristen zien zichzelf als een soort metafysische kracht in dienst van een of andere hogere macht die ze zo nodig god willen noemen. Dan kunnen ze Hem de schuld geven terwijl ze zelf (bevel is ten slotte bevel) de handjes ‘schoon’ houden, en ongelimiteerd door kunnen gaan met het doden van mensen. Hoe onschuldiger deze mensen zijn, hoe beter. Jihadisten kennen absoluut geen eigen verantwoordelijkheid. Juist in dit opzicht lijken moslimterroristen, met name die met een hoog sharia-gehalte, op belachelijke wijze op bovengenoemde Ahmed de Dode Terrorist.

   Jihadisten zijn dus ongelooflijk zielig!

   Zielig!

   Like

 12. Kolonel zegt:

  En volgens onze deskundige leiders heeft dit natuurlijk weer niets met de ware islam te maken… Dit is de islam zoals het bedoeld is volgens hun haatboek: dood, haat en verderf zaaien onder iedereen die het nu eens is met hun psychopatische denkbeelden.

  Like

 13. Republikein zegt:

  Wakker Dier eist verdoving voor vissen!

  Like

 14. Marc zegt:

  Iets wat mij dieper dan wat dan ook beledigd is die Mohammed zelf. Hij is degene die 1400 jaar geleden verzen dichtte die oproepen tot geweld, tot onverdraagzaamheid, tot karakterloze moorden op onschuldige christelijke meisjes van 13 jaar. Hij stelde het voorbeeld tot onthoofding, steniging, polygamie, verraad van vrienden, verkrachting, rechteloosheid én het verlies van heiliging van het leven zelf!

  Naar de hel met die gast!!!

  Like

 15. FransDeWit zegt:

  Ik vind, dat jullie met het verspreiden van deze wreedheden: dat jullie, of onze wraakgevoelens nog verder aan voeden zijn, of je boezemt bij een hoop normale mensen, nog meer angst aan; of je maak propaganda voor dat schorem. Wat is nu echt de bedoeling met het verspreiden van hun wrede filmpjes? Bij te veel van zulke wreedheden krijg je misschien een beladen verzadiging bij de mensen die dat zien. Ik vind dat elke film die laten zien hoe en wat die gasten doen. Geboycot moeten worden, er moeten mensen aan het werk gaan die al hun digitale netwerken aanvallen. Je moet die gasten afsluiten van de buiten wereld, laat ze in het ongewisse. Geen enkele responce op alles wat hun naar buiten brengen geven. Doodzwijgen die gasten, geef ze geen uitlaatklep. Ik bedoel pyromanen genieten ook om te kijken naar eigen werk.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   ISIS doodzwijgen vindt al voldoende plaats door de mainstream media en links in het algemeen. Hier wordt de bruutheid, gewelddadigheid en het barbarisme van de islam zoveel mogelijk aangetoond. Op schrift en in bewegende beelden. Dat is een andere insteek. Deze islamitische barbaren MOETEN ontmaskerd worden!!! (en dat worden ze niet door hun misdaden te verzwijgen…)

   Webmaster

   Like

  • Marc zegt:

   Zodat we onze kinderen en kleinkinderen moeten zeggen: “Wir haben es nicht gewusst!”?

   Like

 16. 4sjun zegt:

  Het is zaak dat er een dossier bijgehouden wordt dat voor iedereen ter inzage blijft omdat niemand met droge ogen kan blijven beweren van niets geweten te hebben Frans Smit. Slechts zo kunnen acties als die van Marcouch (http://waa.ai/4Aab) in jet juiste perspectief blijven staan en komen steeds meer mensen erachter dat de geweldadige ideologie van islam behoorlijk uitdeelt maar nogal mieterig overkomt als het op eens wat incasseren aankomt. Het verdraagt duidelijk geen belichting. En dat is dan weer begrijpelijk als je zelf leest wat er staat opgetekend in de islamitische overleveringen van koran, hadith en soenna. (http://waa.ai/4Aok) en wat er zo nu en dan wordt uitgekraamd in tafsir. Geen wonder dat mensen die met zulke boodschappen van dubbele binding opgroeien psychische schade oplopen en dat zich als de vruchten daarvan gedrag en onaanspreekbaarheid openbaart dat elke samenleving schade doet.

  Like

 17. harrylacroix zegt:

  Goedemorgen Van der Galien. Hier heb je weer zo’n politiek correct verhaaltje van de DDS-hoofdredakteur met een waarschuwing voor gruwelijke beelden. Het moet nu toch een keer afgelopen zijn met dit gelul. Hier is sprake van MOSLIMS, of ze nou ISIS, Boko Haram, Al Qu’eda of Piepeltje heten. Ze vertegenwoordigen de islam uitstekend. Ze brengen het voorbeeld van Koran (Allah) en Mohammed in de praktijk. Of ze dit nou met een (kartel)mes, pistool, shotgun doen is niet interessant. Het gaat namelijk om het doden! Dus schei uit met ISIS! Zeg gewoon moslims, dus collega’s van jou!

  Like

 18. Joshua zegt:

  harrylacroix :
  Gelijk heb je, het zeker allemaal islam, gewoon het Beest bij de naam noemen.

  Like

 19. Joshua zegt:

  Het IS zeker, moet het zijn

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s