Britse politie registreert kopers van Charlie Hebdo

Screenshot_10

(Door: “rommel”)

In de Engelse idylle Corsham heerst woede. Eigenaars van tabakswinkels en tijdschriftkiosken werden gesommeerd gedetailleerde informatie te verstrekken van hun klanten die een Charlie Hebdo hadden gekocht na het bloedbad.

Het vertrouwen in de politie is al historisch laag en deze officiële of officieuze spionage in het koopgedrag van particulieren zal de situatie niet verbeteren. Ze gedraagt zich als de Stasi (Ministerium für Staatssicherheit, was de binnenlandse veiligheidsdienst en inlichtingendienst in de Duitse Democratische Republiek – DDR), zegt David Jones.

De 63-jarige man uit Zuid-Wales, een grensgebied tussen Engeland en Wales, kocht een exemplaar van Charlie Hebdo toen het tijdschrift een week na de islamitische aanval op de redactie op 7 januari in de kiosk te koop was.

Kort daarna kreeg hij van de tijdschriftverkoper te horen dat de politie de kiosk had bezocht om de namen en andere informatie van klanten in te winnen die het tijdschrift hadden gekocht. En David Jones was niet de enige die in kaart werd gebracht. Het blijkt nu dat de politie in Wiltshire tenminste nog drie anderen tijdschriftwinkels heeft benaderd om zich te laten informeren over kopers van Charlie Hebdo, schrijft Daily Mail.

Lees verder>>>
(h/t Bert G.)
DVC

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in democratie, Groot-Brittannië, Justitie, Krankzinnigheid, Overheid, political correctness, Privacy, Rotzakken. Bookmark de permalink .

5 reacties op Britse politie registreert kopers van Charlie Hebdo

 1. Theresa Geissler zegt:

  Het is een even rare als ongeoorloofde actie, ja. Het illustreert treffend, hoezeer de Britse overheid zelf met al die spanningen en terreurdreiging in haar maag zit en niet weet, in welke kronkels ze zich moet draaien om de zaken ‘tactisch’ aan te pakken.
  Gewoontegetrouw richt ze haar geschut dan maar weer op de groep van wie ze het minste te duchten heeft. Bekend verschijnsel!
  Enfin, ze heeft nu tenminste mogen ondervinden, dat díe dat toch niet pikt. Het is ook te gek om los te lopen!

  Like

 2. Anneke zegt:

  Pardon…..WAAR zijn onze vrijheden gebleven>>>???? Zijn we überhaupt nog zo vrij om adem te halen??? We Europanen hebben zo’n zeventig-jaren in ’n PSEUDO vrijheid geleefd. Het was en is allemaal NEP….HELAAS het bedrog uitgevoerd door onze LIJDERS is wel dikke realiteit.

  Like

 3. koddebeier zegt:

  De Britse overheid en hun Gestapo deugen voor geen meter !!

  Like

 4. lucky bee zegt:

  De Politie doet alleen dat wat door de regeringen opgedragen wordt, ze zijn de uitvoerders van onze wetten. Willen we dat veranderen moeten wij onze parlement veranderen.(Eerste en tweede kamer.)Daar om kies PVV en Wilders.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s