Zwitserse commentator lucht zijn hart: “Ook bij ons zijn de scholen en de media compleet links ondermijnd.”

Screenshot_22

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: E.J. Bron)

Groeten aan Duitsland “uit het huichelachtige Zwitserland.”

Goede commentaren maken altijd kans om als zelfstandig artikel gepubliceerd te worden. En dit is er zo eentje. Het toont aan dat de toestanden overal in Europa met die van ons te vergelijken zijn. De afschaffing van Duitsland is geen Duits fenomeen, maar een Europees. In alle landen van West-Europa heeft links de samenleving ondermijnd en besloten haar af te schaffen.

Het is de geest van Marx, Lenin en Stalin die de agenda van links bepaalt: vernietiging van het kapitalisme, kapotmaken van alle nationale staten, kapotmaken en vernietiging van de kleinburgerlijk geachte familiestructuren, die, aldus links, de broeinesten van Europese waarden zijn, die Europa – opnieuw in de ogen van links – het centrum van kapitalisme en kolonialisme hebben laten worden.

Dat dit alles onzin is, dat het kolonialisme bijvoorbeeld geen Europees, maar een globaal fenomeen is, dat de islam een wezenlijk langere en wredere koloniale periode achter zich heeft dan de westerse, dat hij een wezenlijk langere slavernijgeschiedenis heeft dan de Europese (die in feite nog tot de dag van vandaag voortduurt), dat alles hoef je niet aan links uit te leggen, omdat het, zoals bekend, resistent is tegen feiten en kennis.

Links kan niet overtuigd, maar moet bestreden worden. Dat heeft het met de islam, waarvoor ze zich, zijn eigen heilige waarden verradend, beschermend opstelt, gemeenschappelijk.

Hier de lezersbrief:

Groeten uit het huichelachtige Zwitserland

Ik kom uit Zwitserland en ben geschokt. Ik ben eigenlijk pissed off. Bij jullie in het kleurrijke land is tenminste sprake van enig verzet. Bij ons – niets. Het begint al op de scholen, alle leraren die ik had of ken, zijn links en verbreiden hun propaganda van de goedmenschen.

Geen leraar vertelde me bijvoorbeeld dat de nazi´s linkse socialisten waren. De meeste media zijn door links ondermijnd. Hoe kan een burger, die iedere dag naar zijn werk gaat, de tijd vrijmaken om hier iets tegen te doen? In plaats daarvan betalen wij stommelingen belastingen en financieren ongewild en gedwongen onze eigen ondergang.

Ik heb een vraag voor de “fatsoenlijke mensen” in Duitsland. Aan diegenen die de lichten van de Dom in Keulen uitschakelen, aan diegenen die PEGIDA-aanhangers “tuig” noemen, en natuurlijk aan de nazi-jagers: onlangs werden in Nigeria honderden mensen vermoord. In berichten was zelfs sprake van 2000 doden.

Onlangs werden in Pakistan 240 kinderen afgeslacht of verminkt. In Noord-Irak vermoordt IS dagelijks talloze mensen. Dat zijn de vluchtelingen, die door jullie worden “beschermd” als jullie je kunnen voordoen als redders om jezelf goed te voelen. Als zij echter thuis afgeslacht worden, zijn jullie niet boos. Wanneer beginnen jullie je eens op te winden?

De welvaartsstaat is al dichtbij. Alles ter bescherming van zulke minderheden, in naam van een rechtvaardigheid die o.a. in het Midden-Oosten nooit zal bestaan. Als ik daar als christen of katholiek mijn geloof wil praktiseren, geld van de staat eis en parasiteer, constant klaag en regels en zeden met voeten treedt, crimineel wordt, dan wordt ik vermoedelijk onmiddellijk geëlimineerd.

Maar in Europa moeten de Europeanen, de autochtonen gewoon hun bek houden en naar hun werk gaan. Deze fijne “mensen”, de “cultuurverrijkers” dienen zich toch eerst in ons sociale stelsel in te kopen. In plaats daarvan zullen onze belastingen stijgen en raad eens wie dat zal betalen.

We hebben nu immers zelf al genoeg autochtone zwarte schapen die op ons sociale stelsel teren, dan hebben we geen luilakken van buitenaf nodig. Ik ken mensen van verschillende niveaus en afdelingen van ons zogenaamde veiligheidssysteem. Zij klagen ook over te milde straffen door huichelachtige knuffelrechters en wetten die niet deugen. Als werkende ben je tegenwoordig bijna in het nadeel, als ik zie dat immigranten deels meer “verdienen” dan een familievader die een baan heeft in een fabriek en belastingen betaalt…

We zijn zat en lui van de welvaart geworden, maar deze brokkelt nu bedenkelijk af. Ik dat het ons nog te goed gaat, voordat we in opstand komen en de boel uitmesten. Initiatieven betreffende massa-immigratie en andere  initiatieven zijn goede tekens en een spiegelbeeld van de realiteit en angst, maar ze leveren niets op als onze linkse politici met de EU naar bed gaan en de volkswil ondermijnen. Lang leve de directe democratie.

“Eidgenosse”

Bron:
http://michael-mannheimer.net
Auteur: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, Censuur, cultuurrelativisme, Desinformatie, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfcensuur, Zwitserland. Bookmark de permalink .

2 reacties op Zwitserse commentator lucht zijn hart: “Ook bij ons zijn de scholen en de media compleet links ondermijnd.”

  1. koddebeier zegt:

    Links, hun gedogers en de gutmenschen zijn een gevaar voor vrijheid, welzijn en de democratie !!

    Like

  2. Arjan Poelman zegt:

    De linkse indoctrinatie is ook op de gereformeerde scholen doorgedrongen. Tekstboeken leren het “feit” dat de Islam een religie van vrede is. Als je vraagt waarom dat zo is, zegt de leraar: “Mijn Marokkaanse buren waren aardig”. Geen antwoordt dat blijkt van kennis van het onderwerp.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s