Filmpjes. Deze haatbaard komt naar Rijswijk

(Door: Pritt Stift)

Bovenstaande haatmeneer komt binnenkort naar antisemitisch bolwerk Rijswijk (NL) om te oreren op een haatbijeenkomst. U las dat reeds in dit topic. Ons Arabisch is wat roestig. Maar volgens ons zegt haatmeneer in dit filmpje iets als: Wendy van Dijk en Katja Schuurman moeten gestenigd worden. Kees van der Staaij en Andries Knevel moeten dood. Frits Barend, Maurice de hond en Esther Voet moeten een kopje kleiner.

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Appeasement, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

11 reacties op Filmpjes. Deze haatbaard komt naar Rijswijk

 1. Cathja zegt:

  Deze smeerlap moet direct MIJN land uit! En vlug ook! Kritiek op ons dulden wij namelijk niet, en van opruien en haatzaaien zijn wij helemaal niet gediend.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Wàs dat maar zo….Maar what about de ‘weg-met-ons-figuren…..?
   Díe verpesten het voor de rest!

   Like

   • Cathja zegt:

    @ Theresa 8:59

    ………………………………..ZUCHT………………………………., u heeft gelijk! Het is om moedeloos van te worden!
    Vanmorgen bekeek ik een filmpje op De Telegraaf. Er stond een bericht in de krant van vandaag over volkswoede in Gouda. Dat trok meteen mijn aandacht. De buurtbewoners in Gouda Noord zijn fél tegen de komst van die moskee, en steken hun mening niet onder stoelen of banken. Op dit moment lopen er bewakers op het terrein, omdat ze bang zijn dat er misschien net zo’n ‘bezetting’ komt als op de in aanbouw zijnde moskee in Leiden. De hekken in Gouda zijn afgesloten; niemand kan het terrein meer op. Maar dit is uiteraard beter dan die ‘angst’ ( volgens Marcouch) in de ogen van de Leidse moskeebezoekers toen zij ‘de bezetting’ zagen; dat moet je natuurlijk niet willen als gemeenteraad. Dan het terrein maar direct afsluiten en de Securety inzetten.
    Wie mag dat betalen?
    De burgemeester kwam in dat filmpje ook nog even aan het woord. Wát een slappe zak zeg!! Hoe is díe ooit als burgemeester gekozen?
    Het werd me duidelijk dat in Gouda Noord 1600 mensen wonen, in een hele rustige wijk, en dat willen de bewoners niet verstoord hebben door de gaande en komende moslims. Men rekent op plaats voor 1500 ‘gelovigen’, dus de verhouding in de wijk wordt bijna 1:1.
    Het meest trieste is dat er NIET naar de bezwaren van de burgers -zeg maar liever DE BELASTINGBETALERS- wordt geluisterd. De buurt wordt ingelicht, ja, maar pas achteraf!
    Zo gaan ze in Nederland dus om met het eigen volk!
    Schandalig klinkt nog veel te mild.

    Like

 2. delamontagne zegt:

  Als zo,n achterlijk idioot, ik bedoel “moslim-geleerde”! naar NL mag komen om een ophitsend praatje te houden ( in ,t arabisch ? ). Dan mogen ze deze Saoudiër ook wel uit kunnen nodigen.
  Deze “heer” meent te moeten zeggen dat Westerse vrouwen er geen bezwaar in hebben om-te-worden verkracht::
  SAOUDIE ARABIË: westerse “chauffeuses; “dat is niet zo erg”[voor hen ], OM verkracht te worden.
  Publié le 12 février 2015
  Van Saleh al-Saadoon mogen de Saoudische vrouwen geen auto besturen
  want ze lopen het risico verkracht te worden.

  Saoudie Arabië is het laatste land waar vrouwen officieël niet mogen auto-rijden. De reden ? De V.S., Europa en de andere arabische landen maken zich er niet druk om als hun vrouwen verkracht worden, maar niet bij ons, aldus Saleh al-Saadoon
  op TV kanaal; télé Rotana Khalijiia, afgelopen 11e januari.
  Dit werd gezegd volgens het vertaal -bureau van het Midden-Oosten Instituut voor de Media “MEMRI”.
  ////////////
  “Wacht eens even”, interrumpeerde de presentatrice (van origine Saoudische ),wie zegt dat deze ( niet Saoudische vrouwen ) zich geen zorgen maken om verkracht te worden.
  “ZIJ maken zich geen grote zorgen om de consequenties van hun moraal”, kreeg zij als antwoord.
  In ons geval is het probleem echter van sociale en religieuze aard”, zo vervolgde hij.
  DE BESTE OPLOSSING ?
  Buitenlandse bestuursters (chauffeuses ! )

  De man heeft geen gebrek aan argumenten om vrouwen het recht van auto-rijden te ontzeggen.
  “Saoudische vrouwen hebben als chauffeur hun echtgenoot, hun zonen en broers”, de hele wereld staat hen ter beschikking, ze worden als koninginnen behandeld.”, aldus Saleh al-Saadoon.
  De presentratrice kon haar lachen niet inhouden.

  “U bent bang dat een vrouw verkracht zal worden langs de kant van de weg door soldaten, maar dat dit niet gebeurt door hun chauffeur?”, vroeg Nadine al-Bdear, die maar door bleef vragen.
  “Er is wel een oplossing maar de autoriteiten en de religieuze instanties weigeren erna te luisteren. De oplossing is om buitenlandse chauffeuses over te laten komen om onze vrouwen te vervoeren”, zo antwoordde hij.
  De laatste 10 jaar heeft de Saoudische Monarchie een paar tekenen ( heel,heel kleine ) gegeven van vooruitgang. En deze betreffen de rechten van vrouwen.
  Terwijl hen het recht op hoger onderwijs is gegeven alsook beetje bij beetje, om aan het bedrijfsleven te mogen deel nemen, is het hen nog steeds verboden om een rijbewijs te halen.
  Dit zijn opvallende kenmerken van een land dat bekend staat als het meest conservatieve ter wereld.
  Hieronder de uitzending, geheel in het arabisch.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Waarschijnlijk moet je als vrouw Saoedische roots hebben om daar nog om te kunnen lachen: IK kan het niet.
   En verder zat die klootzak haar voortdurend te onderbreken. En de andere gasten moesten maar wachten tot h i j was uitgepraat!
   Ze hadden hem de studio uit moeten flikkeren! (Ik weet best, dat dat nooit gebeurt, maar tóch….)
   Er was natuurlijk maar één reactie de juiste geweest: “Ah, juist, een vrouwelijke chauffeur: Dan worden ze allebei verkracht. Goede oplossing, nietwaar?”
   Tja, om díe reden hadden ze vroeger aan Oosterse hoven nou de eunuchen!
   En nog iets: Die opmerking van hem dat Saoedische vrouwen door hun mannen, broers, neven etc. ‘als koninginnen’ gereden worden deed mij weer te veel denken aan de diamant in het doosje, dus is dat in westerse ogen óók al een vernedering.
   DAT had ‘m eens aan z’n verstand gepeuterd moeten worden!

   Like

   • delamontagne zegt:

    Ik kan er wel om lachen, maar dan om de VERSCHRIKKELIJKE achterlijkheid ervan. Dit filmpje van MEMRI is een van de velen die deze onzin laten zien.
    Dit komt dan uit het “heartland” van de islam, zogezegd het Vaticaan van de islam.
    Hoe zouden ze in Europa reageren als het Vaticaan nog als de R.K. Kerskelijke Staat zou bestaan, zoals dit was tot +- 1870
    Die hadden ook allerlei discriminerende verordeningen, o.a Voor Joden, maar ook wat vrouwen betreft.
    Maar nu het het OLIE-land Saoudie Arabië betreft, komt er ,t allemaal niet zo op aan voor de meesten…………
    ( mannen en vrouwen mogen in dat “heerlijke”land ook niet gezamenlijk met de lift,………………..er zou toch eens wat gebeuren ! )

    Like

 3. oud-marinier zegt:

  Oh …!!! ??? En DAT soort uitspraken mag WEL , zonder dat die randdebiel hiervoor gearresteerd en berecht wordt ? Want zoals ik het zie is dat een indirect dreigement en aanzetten tot het plegen van criminele zaken , dacht ik zo !!!

  Like

 4. ann zegt:

  https://www.facebook.com/Wijsteunendepvv

  pvv steunen! en vooral erop stemmen!

  weg met dat knuffelgehalte gedoe van de pvda
  en die haatbaard moet gewoon opflikkeren

  Like

 5. lucky bee zegt:

  Gaat zo maar door en ze blijven knuffelen ; wie is eigenlijk de idioot de haat baard of hun knuffelaars?

  Like

 6. Jules Vismale zegt:

  En deze afschuwelijke klootzak mag van mij betreft met honden- en varkensmest worden bekogeld, door de bedreigde vrouwen met deegrollers worden afgetuigd en keihard in zijn lelijke facie worden getimmerd! Naar de Satan toe met dit stuk islamtuig!

  Like

 7. Marc zegt:

  Islam sucks!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s