Na de Arabische nu een Russische Lente?

Screenshot_37

(Door: “weethetwel”)

Het  “succes” van de Arabische Lente begint langzaam door te dringen, zelfs bij een deel van de goedmenschen dat destijds op tafel stond te dansen. Met tranen in de ogen en een brok in de keel  waren zij deelgenoot van de komst van hun democratie in landen die dat op eigen kracht niet zouden kunnen. Nu zou het zo maar kunnen dat er in onze vaderlandse leugenmedia een reportage staat van spontane onthoofdingen op een Libisch kermisplein. Erg hè, wat daar gebeurt? Dat ze kort geleden nog stonden te juichen bij de ondergang van dit land en deze maatschappij zijn ze héélemaal vergeten. Weg zijn de herinneringen dat ze in woord en geschrift hebben staan te juichen bij de vernietiging  van landen en systemen die, hoe gebrekkig ook, op hun manier functioneerden. Vóór alles hadden deze landen geen behoefte aan door  “Gutmenschen” georganiseerde anarchie. En nu is Rusland aan de beurt.

Twee redenen om (andermans) land in het verderf te storten.

In de eerste plaats natuurlijk de ongelooflijk naïeve linkse maatschappijvisie. De op zich goede gedachte van samen delen heeft al vele gedrochten voortgebracht, die geen van allen functioneerden en miljoenen mensenlevens kostten. Voorbeelden: communisme met Lenin en Stalin,  nationaalsocialisme met Hitler, Pol Pot in Cambodja (waarbij ik de namen van de Nederlandse sympathisanten maar even achterwege laat). Nadat ook in Zuid-Afrika de hoogontwikkelde maatschappij door linkse prietpraat in het verderf was gestort, zouden ze inmiddels beter moeten weten. Maar naïeve en linkse mensen zijn hardleers.

In de tweede plaats is anarchie bij de buren aantrekkelijk voor landen die denken dat ze de touwtjes goed in handen hebben. Hun relatieve macht en invloed  wordt groter en de jetset uit de anarchistische landen komt met zijn geld en vermogen de grens over. Een aantrekkelijke pot dus. Van oudsher ziet de VS zich als leider van de wereld en is dus gebaat bij enige onrust en verdeeldheid in de rest van de wereld. Nieuw in dit verband is de narcistische regentenkliek in Europa, die tot zijn stomme verbazing ziet dat hij met behulp van de media kan doen en laten wat hij wil. Dat geeft een gevoel van fabelachtige competentie en onoverwinnelijkheid. En met de groei van de ego’s verdwijnt het zicht op de werkelijkheid.

Monsterverbond

Er is op die manier een monsterverbond ontstaan van onverbeterlijke wereldverbeteraars en diegenen die macht, geld (olie) en invloed als belangrijkste doel zien. Dan zijn er nog maar weinig krachten over om andere landen te beschermen tegen de grijpgrage vingers van deze gelegenheidskongsi. Op ieder land is wel wat aan te merken om in te grijpen, zeker als je het eigen “democratische”  model  tot standaard verheft en het morele gelijk claimt.

Zo konden Afghanistan en  Irak nog vooral door de Amerikanen aangevallen worden, gesteund door de mondiale moraliteitsridders en wat Europese helpertjes, maar enige jaren later was het zelfbewustzijn bij de krachtige bestuurders van de Verenigde Staten van Europa zodanig gegroeid dat ze op eigen gelegenheid al straaljagers naar Libië durfden te sturen om de verfoeilijke dictator in een rioolbuis te zien kruipen. Dit alles zonder zich af te (willen) vragen wat er van het land terecht zou komen. De gevolgen zijn dagelijks waar te nemen. Onze media berichten er nauwelijks over, want het land is overgenomen door een moordenaarsbende die uit politiek correcte overwegingen zeer genuanceerd benaderd moet worden. Dat ze zelf aan de wieg hebben gestaan van deze ellende is al lang weer vergeten. En nu is Rusland aan de beurt.

Screenshot_35

Wat doet Rusland eigenlijk fout in de ogen van haar agressors?

Rusland is een enorm land, waarvan het besturen alleen al een grote  prestatie genoemd kan worden. Het betreft een lappendeken van volkeren, culturen, méér- en minderheden en een zodanige geschiedenis dat het democratische model dat in West-Europa in de loop van honderden jaren is ontstaan daar niet even toegepast kan worden. Dat vergt een andere aanpak en één daarvan is een zekere mate van autoritair bestuur, anders loopt het zeker mis. Kenmerkend voor Rusland is de nationale trots. Rusland regelt haar eigen zaken wel.

Dat laatste is voor landen die daar wat te zeggen willen hebben een probleem, want Rusland laat zich niets zeggen. Dat is de belangrijkste reden dat Rusland na de Tweede Wereldoorlog tot tegenstander werd verklaard, het was gewoon ongrijpbaar. En dat is ze nog steeds.

Na de val van de Berlijnse Muur was het Westen er van overtuigd dat ze Rusland in de zak had, maar dat pakte toch even anders uit. Tegen de afspraken in werden de landen die onder de Russische invloedssfeer vielen één voor één ingepikt en lid van de NAVO gemaakt. Rusland was tijdelijk even verzwakt door alle consternatie, maar daar kwam spoedig een einde aan, want massaal en op democratische wijze kozen de Russen voor één leider: Vladimir Poetin. Hij bracht het Russische zelfbewustzijn terug en daar kan het Westen het mee doen. En dat laatste is natuurlijk erg fout in de ogen van megalomane wereldleiders die zich niet voor kunnen stellen dat er een grens is aan hun krachtdadig bestuur. Nu hebben ze hun grens gevonden: Oekraïne.

De Russische Lente wordt een Europese winter

Twee dingen kun je van de Amerikaanse en Europese agressie tegen Rusland zeker zeggen: ze spelen met vuur en ze zijn totaal losgezongen van de werkelijkheid. Met de beste wil van de wereld zijn er geen geldige argumenten te vinden voor deze agressie; ze moeten er met de haren bijgesleept worden. Bij gebrek aan argumenten worden de pijlen nu gericht op Poetin. Zonder enige onderbouwing wordt hij afgeschilderd als een agressieveling en als dat niet helpt, worden hem allerlei door computers gediagnosticeerde ziektes en afwijkingen toegedicht, die vervolgens als vaststaande feiten in onze kwaliteitsmedia worden geventileerd. Hoe diep kun je zinken.

Niemand schijnt in de gaten te hebben dat dit spelletje niet meer werkt. Bij Saddam Hoessein en Gaddhaffi werkte het nog. In het geval van Mubarak kwamen de Egyptenaren tijdig weer bij hun verstand en bij Assad is het voorlopig mislukt. Bij Poetin, nota bene gekozen door een absolute meerderheid van de Russen, zal het zich als een boemerang tegen het Westen keren.

Nooit zal Rusland accepteren dat de door het Westen georganiseerde anarchie in Oekraïne naar Rusland geëxporteerd zal worden. Nooit zal Rusland accepteren dat het in zo’n chaos gestort zal worden als het Westen nu in de Arabische landen heeft georganiseerd. Nooit zal Rusland accepteren dat straks in Tsjetsjenië als volksvermaak hoofden worden afgehakt.

En dan die sancties. Hoor je de linkse kliek niet altijd roepen dat armoede de voedingsbodem is van ellende? Ze gunnen Rusland (maar ook hun eigen bevolking) dus veel ellende met de blokkades. Zoals die kliek tot nu toe al veel landen ellende hebben gegund en geschonken.

Wat het Westen moet doen, is met de staart tussen de benen maken dat ze wegkomt uit Oekraïne en zich daar voorlopig niet laten zien. Dat het als een haas de sancties tegen Rusland opheft om te proberen op vredelievende wijze contact te houden en te redden wat er te redden is.

Screenshot_36

Door:
“weethetwel”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", EUSSR, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, NAVO, nieuw fascisme, Oekraïne, Poetin, propaganda, Rotzakken, Rusland, Volksvijandigheid, VS, Westen. Bookmark de permalink .

28 reacties op Na de Arabische nu een Russische Lente?

 1. bobzelf zegt:

  Wel alle Jezus ???????????????????????????????
  Ga, ik het toch nog meemaken ????
  ,
  dat er mensen zijn die zulke geweldige stukken kunnen schrijven ??

  die niet mee hebben gedaan ,
  aan alle van baalen oproepen, onze tandenfee’s vingerwerk : we wun !!!
  en gewoon de leugens van Timmermans door geprikt hebbeen

  DOOR GEWOON DE 2 FILMPJES UIT TE KIJKEN, HELMAAALLLLLLLL !!!

  en daarna het stuk vuil genaamd Timmermans door te hebben !!

  ik ga een lijst aanleggen !!!!!!!

  MENSEN MET HERSENS, EN DIE ZE OOK GEBRUIKEN , ONGELOFELIJK !!

  MIJN DANK IS ONMETELIJK, ER ZIJN ER DUS NOG MEER, ??? WHAHAHAHAHAHA

  Ja, het wachten is nu op de holomodor emmer, en de Asperger bende !!!

  Kom er maar in zou ik zeggen !!

  DOODSTIL IS HET, DOODSTIL

  GR. BOB

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Bobzelf 13:50

   Hé Bob, ik merk dat je een blije dag vandaag hebt. Zie je wel, er zijn écht nog mensen met een gezond stel hersens, al moet je ze af en toe met een lantaarntje zoeken!
   Laten we hoop houden op betere tijden en verbeterde/normale betrekkingen tussen Rusland, Oekraïne en het westen, behalve Amerika, want die hebben een hele andere agenda. Obama heeft zijn nagels er inmiddels wel afgekloven denk ik. De gesprekken gaan wat hem betreft niet de goede kant op.

   Zullen we maar ‘een glaasje’ drinken op de goede berichten uit jullie omgeving?

   Een fijne dag verder, groetjes,
   Cathja.

   Like

  • Vederso zegt:

   Goed Bob, ik zal je nog één keer een plezier doen. Ik begrijp dat het hoofdstuk “Moderne Geschiedenis” kort en schetsmatig moet. Toch ontbreekt er volgens mij een belangrijk begrip in het artikel en dat is: communisme. Zonder dit even te bespreken is het huidige gedoe rond Oekraïne helemaal niet te begrijpen. En dat Putin een agressieve dictator is (met een KGB verleden) die z’n tegenstanders de mond snoert en de media weer onder z’n controle brengt, Mensen voor lange tijd in het gevang gooit. Het oude Potemkin-dorp van vroeger weer terug wil. De Sovjet-Unie terug wil. Dat weten we nu onderhand wel. Laten we hopen dat niemand domme dingen doet.

   Like

   • bobzelf zegt:

    Ik dank u voor de laatste opmerking , uit de grond van mijn hart

    dank u wel ,

    Maar u mag van mij alles er bij slepen, , dan wel veeg ik mijn reet vanaf !!!
    maar 5 jaar lang hebben de USA geld en moeite hier gedaan en miljarden smeergeld betaald, ,
    en hebben ze met die EU mongolen een coup gepleegd !! ja of nee ???

    IN DAT HELE VERHAAL , heeft Putin part nog deel !!

    die man is niet gek,
    en begrijpt dat de USA ,
    het Brics verhaal ,
    inclusief , dus het stoppen van de OLIE-dollar tegen wil houden !!!
    Want dan is de USA naar de kloten ,
    en de dollar helemaal wereldwijd niks meer waard !!!

    dus u mag alles aan Putin betalen in goud, en mocht u in dollars betalen liever niet dus, wisselt hij ze gezelfde dag om in echt !!! ( geen papier) goud !!!

    dus moet Rusland de oorlog ingelokt worden , dat begrijpt toch iedere kleuter ondertussen ??

    En Putin reageert dus daar niet op ,
    dus eerdaags zal er wel weer ,
    een truc 3 boven water komen !!

    en kom a.u.b. niet met de Krim aan ,
    want als u dat nu nog niet begrijpt,
    dat als USA/EU hun zin hadden gehad,
    de Russische vloot dus in de EU had gelegen

    dus wanneer gaat uw franc nou een keer vallen ????

    Ik word , zo ziek van verhalen van vroeger , !!!!

    het is 2015 !!!!! , en geen 1949 / en ook geen 1990 meer !!!

    In 5 jaar tijd is een bende USA pleuris mongolen in de weer om een nieuwe wereldoorlog uit te lokken , met Rusland !!!
    en Uw EU figureert daarin als volgzaam schoothondje !!!!

    6 jaar Ukraine, en Syrie, en weer is de truc mislukt , omdat Putin daar helemaal niet mee bezig is ,

    HOE EN WANNEER zetten jullie nou die USA pleuris bril eens af, met je Putin did it ??????

    En natuurlijk moet je als leider in het grootste land ter wereld, met 144 miljoen mensen impopulaire maaatregelen nemen !!!!!!!

    Heeft u zichzelf al eens afgevraagd , wie Volkert v.d. G gestuurd en betaald heeft, in ons eens zo mooie totaal verziekte kleine landje ??

    En wij hadden een normaal land ??

    Ze hebben ondertussen u geheel uitgeleverd aan brussel ,alles moet en zal naar de kloten , !!

    Nou is “”OME vladimir “” niet van plan om aan mee te werken , !!

    DEZE MAN WIL ZELFS STERVEN VOOR ZIJN RUSLAND !!!

    WIJ IN NEDERLAND HEBBEN LEIDERS EN EEN EX-konigin BEA BILDERBERG
    DIE VOOR GELD EN EEN BAAN moedwillig de toekomst van Uw en mijn kinderen en kleinkinderen , volledig naar de kloten hebben geholpen !!
    en U zit nog steeds thuis en staat niet met miljoen mensen en een molotov cocktail op het binnenhof ??

    U HEEFT HET OOK NOG ONGELOFELIJK !!!!!! , over
    dat putin de pers geen vrijheden geeft ??

    whahahaha, en in Nederland dan , ??? mijn hemel toch !!

    Ik zie zelfs vandaag dat uw geweldige pers, zelfs zonder te controleren stukken plaatst , dat er vannacht toch weer raketten en tanks 15 ?? de grens over zijn gestoken , het NRC , de televaag en de Elsevier !!!!!!!!!!!!!!

    Zelfs hier in Ukraine, niks op het nieuws . niks op de televisie, helemaal niks !!

    DUS WIE HEEFT DUS HET BEVEL GEGEVEN DIT TE PLAATSEN ???
    vertel dat Bob effe !!

    DUS HAAL NOU EERST DIE BALK IS UIT JULLIE OGEN , VOOR JE DIE SPLINTER ERGENS ANDERS GAAT ZOEKEN ,

    uw kranten staan iedere dag stervens vol met leugens, ik zie het toch ik zit er godgloeiende. gloeiende midden in !!

    nou mijn beste, de man die ik waardeer , als strateeg , als kanjer voor zijn eigen volk had het hele zooitje
    in Den – Haag allang opgehangen !

    EEN LEIDER DIE STAAT VOOR ZIJN VOLK EN ER VOOR WIL STERVEN !!!

    GROETEN BOB .

    Like

   • bobzelf zegt:

    ik ben in mijn stukje proza , hieronder iets vergeten ,
    iets heel belangrijks :

    Putin is zo’n pleuris hond,
    die KGBer die maar niet naar jullie pijpen wil dansen !!

    Nou 1 ding kan ik U allen wel beloven :

    De mensen , de opstokers, en betalers, en financierders van de moord op Pim Foruyn , waren :

    bij ome vladimir, binnen 10 mniuten bekend geweest , incl een bakkie koffie voor Folkert v.d. G !!!!

    die groenlinks bokkenlul, loopt gewoon weer vrij buiten heee ??

    EN DAT VINDT U VOLKOMEN NORMAAL ????

    Nou ‘OME VLADIMIR ” DUS NIET !!

    EN ALS IK MAG KIEZEN , DAN WEET U WAAR IK VOOR KIES !!

    GR. BOB

    Like

  • Ahava zegt:

   Bob, er zijn kennelijk maar weinig mensen die je begrijpen, maar ik ben er één van. Thuis houd ik mijn mond, want partnerlief vind de ogen van Valdimir te dicht bij elkaar staan. Met jou bewonder ik deze leider als geen ander. Hij is nota bene de beschermheer van de (restjes) christelijk/joodse beschaving op dit continent (aan het worden). Ik word gek van die “ja maar-ex KGB”-quatsch.
   Dus Bob, ga asjeblieft door met linkse ballonnen en ego’s door te prikken en blijf ons hier op de hoogte houden van de werkelijke gang van zaken aan het Europese oostfront. Aan NPO-gedrogeerde semi-interrectuelen (met dank aan Koot en Bie) hebben we geen behoefte.

   Like

   • Ahava zegt:

    Vladimir natuurlijk, excuus voor de tikfout

    Like

   • bobzelf zegt:

    NOU MIJN BESTE AHAVA
    dat is heel lief van U , super lief zelfs , dank !!!
    maar ik zou toch , de discussie maar eens aangaan !!!
    met een bakkie koffie , en wat uitgeprinte stukken proza
    van wat mensen hier op Bertje”s de Kanjer site !!!

    Laat hij buiten dat lulverhaal over te dicht bij elkaar staande ogen, maar met argumenten komen .
    U kunt hem met alle onderbouwde verhalen zowel links als rechts om zijn oren slaan .

    MISSCHIEN KUNT U ZIJN STEM KEUZE OOK EVEN DOORGEVEN ??

    misschien is het advies , doodschieten beter gelijk op zijn plaats ??

    whahahahaha, fan van van baalen en Rutte tevens verhofstadt ??

    nog een vraagje ??

    heeft hij ook nog een traantje weggepinkt bij de toespraak van Ome Frans ??

    DAN IS ALLES VERLOREN , ONBEGONNEN WERK ,

    IK ZOU ZEGGEN , OGENBLIKKELIJK AFMAKEN !!

    dan denk ik dat echtscheiding , wegens geniale domheid mogelijk moet zijn .

    Mocht hij roepen “”HOLOMODOR “. BEL DAN 911 OF ZOIETS EN LAAT HEM OGENBLIKKELIJK OPSLUITEN !!!

    daar is zelfs na jarenlange behandeling nog geen medicijn tegen uitgevonden

    dus zet hem op , discussieer

    Nu denkt hij dat hij gelijk heeft , omdat u niks zegt !!!

    wie is die dan wel , ????

    kussie en hug Bob

    Like

   • Cathja zegt:

    @ Ahava 17:27

    Ik sta volledig achter wat u schrijft. Ik ben dezelfde mening toegedaan, en onderschrijf ook de reacties van Bob. Inderdaad komt Poetin op voor de vervolgde en verdrukte christenen, en dan met name in het Midden-Oosten, terwijl Europese leiders er nauwelijks of helemaal geen aandacht aan besteden. Ik vind dit één van de sterke kanten van Poetin!
    Ik heb 1000 keer meer vertrouwen in Poetin dan in Obama, wat iedereen ook van Poetin zegt. Poetin is niet uit op een alles verwoestende oorlog, maar de plannen van Obama zijn duister.
    Ik denk dat Bob ons wel bij blijft praten, zolang er nieuws is. Ik vind het fijn dat we iemand hebben die bovenop de situatie zit!

    Like

 2. chris2 zegt:

  Heel goed om dat verband met de ‘goedmensch’ en de puinhopen die zij achter laten, te leggen. Je ziet, als je terug kijkt, een weloverwogen campagne. Nog niet lang geleden was alles pais en vree en gaf men hier nog hoog op van Rusland (Ruslandjaar) en kan onze (nu) koning een pilsje drinken met dezelfde Poetin die nu als het kwaad zelf wordt afgeschilderd. Toen verscheen het eerste wolkje, de zogenaamd vreselijke behandeling van de homo’s in Rusland. Achteraf gezien de opmaat tot de actie ‘beschadig het imago van Rusland’….

  Like

 3. Cathja zegt:

  Goed stuk! Kan het er helemaal mee eens zijn.
  Het is beter dat we onze hoop op Poetin houden dan op Obama, die niets liever doet dan oorlogen beginnen, meestal om er zelf beter van te worden.
  Poetin is een man uit één stuk. Zulke leiders zijn er wereldwijd niet veel. Terecht dat hij door de meerderheid van de Russen op handen wordt gedragen.

  Voor het Oekraïense volk hoop ik dat de rust terug keert. Die mensen zijn doodmoe na al dat geweld en die bombardementen.
  Laten we hopen dat een catastrofale oorlog nu achterwege zal blijven. Hopelijk houden alle partijen zich aan de afspraken.

  Like

  • Anna zegt:

   Cathja; Obama is een moslim heeft hij zelf gezegd. Zie artikel van Xandernieuws.com op 14-06 2010 zijn letterlijke woorden ” ik ben een moslim , en ik sta achter de islamitische agenda en zal Israël aanpakken” dit zei hij tegen de minister van buitenlandse zaken van Egypte. Ahmed Aboul Gheit. Dit artikel geeft veel meer uitspraken van zijn identiteit Obama als moslim weer. Obama is niet te vertrouwen en een gevaar voor de wereld vrede. Waarschijnlijk was zijn doel west Europa in de rotzooi met Rusland en de Ukraine te storten dan kan hij zijn ” dubbele ” agenda t.a.v. Israël uit voeren. Door frau Merkel en Ollande is dat gevaar voor even afgewend.

   Like

 4. Buffalo Bill zegt:

  Volstrekt mee eens. Het westen had samen met Rusland tegen de echte vijand moeten optrekken. Stop de EU-agressie

  Like

 5. louis-portugal zegt:

  Weethetwel het zal ze in Rusland met Putin aan het roer niet lukken.
  Hoe hard ze ook proberen.

  Like

 6. Aegolius cs zegt:

  O.a. zo zeer juist:
  >>Na de val van de Berlijnse Muur was het Westen er van overtuigd dat ze Rusland in de zak had, maar dat pakte toch even anders uit. Tegen de afspraken in werden de landen die onder de Russische invloedssfeer vielen één voor één ingepikt en lid van de NAVO gemaakt.<<
  En voorzien van raketschilden ter afwending, alsook aanvalswapens.

  De NATO heeft een geduldig aan de hand lopend kleuter (EU) gevonden welks eurobedje mogelijk eens hoognodig zal worden opgeschud…. Door de Beer die thans zijn ontwikkelingen/schaduwen voortuit zou werpen.

  Like

 7. lucky bee zegt:

  Russische lente? met al die moslims staten aan hun zuidelijke grenzen?die allemaal een Kalifaat erfaring willen hebben?

  Like

 8. Maria zegt:

  @Geniaal !!!!
  toen ik op mijn eentje nog lag te roepen dat hitler linkse rakker was werd ik verketterd omdat ik altijd de nazi’s erbij sleurde, nu sleurt iedereen met gezond verstand aan dat links gewoon gestoord en nazi ten top is en de oorzaak van alle ellende oorlogen op aarde en op de mensheid!
  Eindelijk de mensheid ziet het in !

  Schitterend artikel DANK U WEL!!!

  xxxxxx

  Like

  • Vederso zegt:

   Niks schitterend. Onder andere deze passage is voor elk mens die een functionerende democratie als zijn/haar ideaal ziet, onverteerbaar. Citaat uit het artikel: …Rusland is een enorm land, waarvan het besturen alleen al een grote prestatie genoemd kan worden. Het betreft een lappendeken van volkeren, culturen, méér- en minderheden en een zodanige geschiedenis dat het democratische model dat in West-Europa in de loop van honderden jaren is ontstaan daar niet even toegepast kan worden. Dat vergt een andere aanpak en één daarvan is een zekere mate van autoritair bestuur, anders loopt het zeker mis.,,, Dus een beetje autoritair bestuur moet kunnen? Een beetje dictatuur mag?

   Like

 9. bigljohn zegt:

  Poetin stuurt de kleuters Merkel en Hollande naar huis, en houd ze zoet met een boterham met suiker, terwijl de separatisten gewoon verdergaan met hun strijd. Dat hebben ze zelf verklaard aan de media. Ze willen hun strijd om allerlei redenen niet staken, en ook niet voor al die duizenden kameraden die ze al in de strijd verloren, en die het waard zijn om verder te vechten. Ik moet dus nog zien of die onderhandelingen zin gehad hebben, en of we een groot Europees conflict tegemoet kunnen zien. Met dank aan de kleuters Merkel en Hollande die als opstandige en zeer naieve kleintjes menen in alles hun zin te moeten krijgen, en ons waarschijnlijk in een nieuwe grote oorlog mee gaan slepen.

  Like

 10. Pegidafan zegt:

  Echt een heel mooi stuk precies zo als ik er over denk. Eerst alle oude Warchaupactlanden bij de navo trekken en dan ook nog even Oekraine er bij willen hebben waar notabene de belangrijkste marinebasis ligt van Rusland .Ze zijn knettergek hier , met die lompe verbale voorop , hij stond erbij als een Panda tegen over een Grislybeer .Wat een sukkel is dat zeg , Holland op zijn smalst.
  Als er niet zo,n sterke leider in Rusland had gezeten was er een al oorlog , tegen het westen . Maar Poetin is een mannetjes putter die zich niet laat weg blazen en die niet met Rusland laat sollen,ik geef hem groot gelijk. Als er twee machten zijn die zich altijd met het buitenland bemoeien zijn het wel Amerika en Europa . Inderdaad een schitterend artikel .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s