Onderwijs tegen Jodenhaat? Niet als de PVV het voorstelt

Screenshot_49

(Door: Annabel Nanninga)

Radicalisering en Jodenhaat, wat maakt de polletiek zich hier toch zorgen om. Samsom hield gisteren een tranentrekkend verhaal over een joodse lerares die op verzoek van de schooldirectie haar afkomst verzweeg. Laat het onderwijs toch de schone taak op zich nemen om de jeugd te onderwijzen over de gruwelen van de Holocaust! Arie Slob, ChristenUnie, vroeg aan Samsom waarom hij dan tegen de motie van Harm Beertema, PVV, stemde. De motie stelde voor het Holocaustonderwijs op scholen te garanderen. Welnu, omdat een cordon sanitair tegen de PVV voor de sociaaldemocraten zwaarder weegt dan de veiligheid van joodse medeburgers. De afgewezen motie had natuurlijk door iedere weldenkende politicus die onderwijs mede als sleutel voor gedragsverandering ziet, moeten worden aangenomen. Getuige de vele beroepen die worden gedaan op het onderwijs om van alles en nog wat, van een gezond gewicht tot een tolerant wereldbeeld, in kinderen te programmeren, zien alle politici dat zo.

Lees verder>>>
(h/t Robert Kern)
Jalta

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, Hypocrisie, Jodenhaat, Krankzinnigheid, Nederland, nieuw fascisme, PvdA, PVV, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op Onderwijs tegen Jodenhaat? Niet als de PVV het voorstelt

 1. Theresa Geissler zegt:

  Vertónen ze dan ooit iets anders dan zandbakgedrag?!

  Like

 2. Anna zegt:

  Een misselijk makende aktie van Samson………Hij vergeet zeker dat veel Joden ooit op zijn partij hebben gestemd. Zelfs lid zijn van zijn partij. Hij lijkt nu een getalsmatig matige afweging te maken … Zo van……… wie zijn in de meerderheid; waar kan ik de meeste stemmen weghalen bij de Joden of de moslims…… Hoe Hypocriet!!!!!

  Like

 3. windwens zegt:

  De haat wordt steeds groter en als er nu niets aangedaan wordt zal het nooit meer gebeuren en zijn we overgeleverd aan de schurken van de Islam. Ik wordt het goed zat in NL en ga er steeds harder over nadenken om dit zinkende schip te verlaten, en de uitnodiging van Bibi maar aan te nemen want deze overheid heult liever met de rest van de EU en samen met de Islam.
  Men heeft het in de 2e kamer drukker met, hoe Putin moet worden dwarsboomt met hulp van de moslim in het Witte Huis dan enige bescherming te bieden tegen de joden haat in eigenland.

  Like

 4. JooJootje zegt:

  Nu is het de PvdA die laat zien dat bestuursverantwoordelijkheid onbekend is bij de politiek,volgende keer weer de VVD of een ander de politiek is tot op het bot verrot.
  Ik roep maar weer eens REVOLUTIE ,wat kan je anders doen stemmen heeft geen zin en een alternatief oprichten gaat ten onder aan zelf manifestanten en narcisten je mag blij zijn als je de verkiezingen haalt.

  Like

 5. Wachteres zegt:

  Natuurlijk heeft dat tegenstenmmen weinig met Wilders te maken.

  Samson weet heel goed dat als de school verplicht de Holocaust moet onderwijzen er dan moslimleerlingetjes die niet bij de les aanwezig willen zijn gestraft moeten worden.

  En owee dan worden de moslims boos en dan gaan ze niet meer op de PVDA stemmen, zodat er van de 12 zetels nog maar 1 overblijft.

  En misschien worden de booslims wel zo woedend op hem dat hij, net als Wilders, niet meer veilig op straat kan lopen.

  Dat moet een mens toch niet willen. O nee!

  Like

 6. Joshua zegt:

  Wachteres ;
  De hele gevestigde orde in den haag doen het in hun broek als de moslims in het geding komen.
  Je moet je geldschieters en stemvee niet in de steek laten hè ,ook als je je eigen bevolking daarvoor moet verraden.

  Like

 7. tijluylenspiegel zegt:

  Eeuwig zonde dat een begaafd columniste als Nanninga zich heeft laten opsluiten achter een betaalmuur en daardoor slechts een zeer beperkt publiek heeft terwijl haar stukjes veel meer verdienen dan dat.

  Like

 8. koddebeier zegt:

  Het Nationaal Socialisme is bij de PvdA verborgen onder een heeeeeeeel dun laagje vernis en prikt daar regelmatig doorheen !!

  Like

 9. Cleo zegt:

  De schaamte voorbij die Simsom. Hoog tijd dat dit soort politici van het politieke toneel verdwijnt en dat Nederland een kabinet krijgt met politici die hun besluiten nemen vanuit het ALGEMEEN belang in plaats van op basis van hun eigenbelang en misselijke partijpolitieke overwegingen…

  Like

 10. Tistochwat zegt:

  Ik meende die foto boven het artikel al te herkennen:

  Like

 11. kraftavilqa zegt:

  Tja de pvda de ware erfgenamen van de Nazis, wat ze altijd verdoezeld hebben door de Nazis ‘extreem rechts’ te noemen en iedereen geloofde dat.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s