WAAR BLIJFT ONS GELD???

Screenshot_34

(Door: Frans Brassens)

Belasting betalen was nooit leuk, belastingverhogingen al helemaal niet. Maar je had vroeger toch het idee dat er ook wel zínnige dingen mee gedaan werden door de overheden. Voor die zinnige dingen wordt tegenwoordig totaal onvoldoende geld beschikbaar gesteld, terwijl we nota bene wél steeds zwaarder financieel belast worden onder het mom van ‘bezuinigen’. Wat op zich, gezien de feiten, een pertinente leugen is.

Er komt genoeg geld binnen om die ‘zinnige dingen’ (laten we bijvoorbeeld alleen maar ‘de zorg’ noemen of ‘het ouderenbeleid’) te kunnen betalen. Maar dat gebeurt dus niet. En dan kom je op de vraag: ‘Waar blijft al dat geld dan?’

-We weten dat de fascistenstaat in wording, de EU, miljarden opslorpt.
-We weten dat het versinterklaasd wordt naar een bewezen zinloze zaak als ‘ontwikkelingshulp’.
-We weten dat inmiddels talloze ons land binnengekomen of binnengesmokkelde buitenlandse ruifeters, kanslozen, criminele uitkeringsfraudeurs, illegalen en zogenaamde ‘asielzoekers’ in alle rust (ook letterlijke rust, al vechten ze ‘wel eens’ met elkaar) ons financiële huis mede opknabbelen.
-We weten nog wel meer zinloze en onverantwoorde bestedingen van ons geld, maar nu even het hieronder staande zinnetje uit de krant:

BRUSSEL – “De beladen extra Eurogroep-vergadering over de ruzie met Griekenland heeft vannacht helemaal niets opgeleverd”. Vindt men dat gek? De nieuwe Griekse regering is de EU totaal zát.

Maar DÁN dit: “Niet uitgesloten is echter dat tijdens de vandaag startende EU-top van regeringsleiders toch voorzichtig gepoogd gaat worden de nieuwe Griekse premier Tsipras richting een compromis te bewegen. INDIEN EEN DERGELIJK COMPROMIS ER KOMT ZAL DIT NEDERLAND WAARSCHIJNLIJK OPNIEUW GELD KOSTEN, waarmee premier Rutte een lastige confrontatie met een zeer kritische Tweede Kamer wacht”.

Zullen we gaan wedden? Tekent onnozelaar Dijsselbloem namens onnozelaar Rutte WEL-WEL-WEL of NIET-NIET-NIET bij het kruisje als het zover komt. . .!?

Door:
Frans Brassens
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Brussel, euro, EUSSR, Graaien, Griekenland, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, politici, PvdA, Rotzakken, Rutte, Volksvijandigheid, VVD. Bookmark de permalink .

16 reacties op WAAR BLIJFT ONS GELD???

 1. Tistochwat zegt:

  Ja natuurlijk wel! Natuurlijk gaat er weer een schep van ons belastinggeld naar Griekenland!

  Like

 2. bobzelf zegt:

  er is zojuist door meesterbrein “”OME VLADIMIR “”
  een nieuwe bodemloze put geopend !!

  Uiteraard doet hij niet mee, whahahahaha !!! onze super pokeraar !! en kanjer !!

  In Corruptiestan / Ukraine , de komende 4 jaar 40.000 miljoen euro
  dan is de schuld over 4 jaar hier precies 100.000 miljoen EURO

  en zal in nederland, de belasting op “”ADEMHALEN “” INGEVOERD WORDEN !!

  WHAHAHAHAHAHAHAHA

  Ik bel wel terug als ik uitgelachen ben !!! whahahahahahaha

  laaterrrrrrrrrrrrrrrr

  gr. bob

  Like

 3. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Wij zetten de kruisjes, dat is ons geleerd
  maar daardoor gaat alles steeds verder verkeerd,
  zijn wij dus de pisang, een duidelijk verhaal…
  want “de Macht” gaat vilein met de poet aan de haal
  en jij, ik, het Volk dat trots bouwsteen wil zijn
  zien de Machthebbers klinken…maar ONS rest slechts azijn !
  .
  Jasterke
  .

  Like

 4. Cathja zegt:

  Is het misschien voor ons land ook niet verstandiger als we ons niet meer houden aan die 3%-norm, lekker iedereen salarisverhoging geven, absoluut niet meer bezuinigen, en nog talloze andere leuke dingen voor de mensen gaan doen? Als je in de ellende komt door dit beleid wordt je toch wel geholpen, en laten we dan die pakweg 430 miljard overheidstekort ook maar even wegstrepen. Kunnen we weer met een schone lei beginnen. Wij hebben -ten koste van onszelf- ook anderen uit de puree geholpen, dus wat let ons om nu zelf eens een feestje te bouwen?

  Ik denk dat als Mark Rutte toestemming geeft voor opnieuw een geldlening aan de Grieken, de Tweede Kamer te klein is. Voorál Geert zal zijn woede niet onder stoelen of banken steken!
  Eigenlijk zouden wij allemaal iets van het karakter van Tsipras moeten hebben. Die steekt (denkbeeldig) een hele dikke vinger op richting de EU.
  Ik ben werkelijk benieuwd wat er de komende dagen voor beslissingen genomen zullen worden.

  Like

 5. Joshua zegt:

  Dit hele regering zooitje is VOLKS VIJAND NO.1
  Achter slot en grendel met die geld verkwistende incompetente hufters.

  Like

 6. Jean zegt:

  Ze, de vulgaire parasieten in dat EU gedrocht, geven liever 15 miljard euro aan Griekenland en 17 miljard aan Oekraïne en nog wat miljarden aan hun zwarte vriendjes in Afrika i.p.v. de belastingen drastisch te verlagen in Europa zodat de welvaart terug kan zegevieren.
  Ze blijven ook honderdduizenden vreemdelingen binnenhalen die tot doel hebben de democratie te vernietigen want de vulgaire parasieten dromen van dictatuur dus knuffelen ze die perverse smeerlapperij islam genaamd zo mogen ze ongestraft kinderen bepotelen, vrouwen verkrachten en mannen laten werken voor hun parasiterend leventje te financieren.
  Door de burgers in Europa in de armoede te storten maken ze de burgers slaven en slaven luisteren anders is er geen brood op de plank, dus moeten wij die vulgaire parasieten die enkel maar schade veroorzaken totaal uitschakelen.
  Hoe? Dat moet iedereen maar voor zichzelf uit maken, middelen zat…

  Like

  • bobzelf zegt:

   misschien , eens kijken hoe de seperatisten dat opgepikt hebben

   MET ;

   en nou is het godgloeiende, gloeiende een keer afgelopen !!!!

   ik doe maar een suggestie, vanachter een computer gaan ze nooit weg ,

   gr. Bob

   Like

 7. lucky bee zegt:

  Wij doen toch aan Goeie doelen; moslims subsidieren zo dat ze bij ons niet koud hebben bvb? Het MO is veel warmer als hier bij ons toch?Afrika is dat ook zo?

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  Waar ons geld blijft, beste mensen dat zijn de volgende zaken. Pinokkio RUTTE levert dat GELD voor het pamperen van MOSLIMS, voor de communisten van de EUSSR, en uiteraard voor iedere avonturier en uitvreter uit TOEKOETOEKOELAND, dus voor de MASSA-IMMIGRATIE! Ik rust mijn koffer!

  Like

 9. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Hoe lang nog laat het volk zich nog beroven en tot de bedelstaf veroordelen?

  Like

 10. Dit volk moet eerst massaal verkracht,overvallen,in elkaar gebeukt of vermoord worden.En dan nog zijn ze misschien de straat niet op te branden!Voc-mentaliteit?Laat me niet lachen!Uitgeblust,murw,ingedut zul je bedoelen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s