Zwicht niet voor islamitisch antisemitisme in het geschiedenisonderwijs

Screenshot_51

(Door: Noah D. Glimmerveen)

De Holocaust wordt door moslimleerlingen goedgekeurd of gebagatelliseerd. Het is onwenselijk dat geschiedenisles aan dit islamitisch antisemitisme ten onder gaat of wordt aangepast, en zelfs gevaarlijk.

Ja, er zijn vreedzame moslims, kijk naar de Soefi´s. Of er een vreedzame islam is weet ik niet zeker, daar laat ik me ook niet over uit. Wel is er antisemitisme onder jonge moslims, het onderwijs heeft hier onder te lijden.

Om wat voor reden dan ook zit het antisemitisme en pure haat voor het Joodse volk diep ingeworteld in de moslimgemeenschap en in de islam (Koran, Sura 2:83, 88, 5:51). Dit antisemitisme is in meer of mindere mate merkbaar. Joden worden bespuugd, mishandeld en gepest door (veelal) moslimjongeren.

Lees verder>>>
(h/t Bert G.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", antisemitisme, Islam, Jodenhaat, Moslims, Nederland, Racisme. Bookmark de permalink .

23 reacties op Zwicht niet voor islamitisch antisemitisme in het geschiedenisonderwijs

 1. Marc zegt:

  Het bericht toont het antisemitisme bij moslimkinderen alsof het een fout is dat bij die kinderen ligt. Dat is natuurlijk niet het geval: het ligt bij hun antisemitische ouders. Zij zijn degenen die moeten worden aangesproken. Soms is het bij die kinderen zo virulent, dat het gewoon niet anders kan dan dat ze dit met de paplepel ingegoten hebben gekregen.

  Dus wanneer worden die ouders nu eens aangepakt? Waarom moet de docent de hete aardappel aanpakken die de regering willens en wetens laat ontstaan? Want hoe kan het dat anno 2015 nog steeds complete woonwijken zijn waarbij vrijwel elke woning een schotelantenne heeft staan, gericht op antisemitische zenders die uitzenden vanuit moslimlanden?

  Eerst moet de regering schotelantennes verbieden. Dan pas kunnen we denken aan effectief onderwijs voor moslimkinderen.

  Like

  • oud-marinier zegt:

   @Marc …waarom schotel antennes verbieden …??? Je kan beter de DECODERS blokkeren op die signalen van de betreffende zenders. Ik , bijv. woonachtig en werkzaam in Bali , Indonesie , kijk ook graag naar NLse/Europese programma’s cq zenders via de schotel .

   Like

 2. Hans zegt:

  Wij zijn bezig geweest met ons bedrijf met de ontwikkeling voor een vingerafdrukken toegangssysteem.
  Dat werkte wel in de provincie, maar niet in islamsterdam of rotterstan.
  Door de inteelt krijg je duplicate matches.
  Alleen uit dat oogpunt is het niet te begrijpen dat de rode landverradende politiek jnferieur genetisch materiaal prevaleert boven gezond Hollands volk.

  Like

  • BertG. zegt:

   Door de inteelt krijg je duplicate matches.

   Het zijn dus klonen van mekaar geworden.
   Dat maakt het helemaal eng. Zal dat dan ook voor een iris scan zo zijn.
   Vandaar dat ze het paspoort van mekaar kunnen gebruiken zonder dat iemand dat door heeft. Er zullen dus wel meer duplicate matches zijn.

   Like

  • BertG. zegt:

   Ik bekijk dit artikel ook ineens vanuit een andere hoek n.a.v. jouw reactie over duplicate matches.
   http://www.powned.tv/nieuws/binnenland/2015/02/agenten_willen_dna_niet_afstaa.html
   Nee, dat begrijp ik als iedereen familie van mekaar is.
   Ik was het niet, het was me neef.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Iedereen in de Arabische landen is familie van elkaar. Het is daardoor heel normaal dat een moslim duizenden familieleden heeft. Je gelooft het niet MAAR HET IS ZO!
    Daardoor werd de zogenaamde “familiehereniging” ’n vrijbrief voor de totale islamitische overrompeling van alle westerse landen!
    De koning van Jordanië heeft aangekondigt dat hij alle leden van IS zal doden inclusief hun families. Ik stel voor dat hij dan nucleaire wapens moet gaan gebruiken, anders schiet dat natuurlijk niet op!

    Like

 3. fleckie zegt:

  Is/ was, er niet een …neger-protestantse.. dominee? Behoorlijk antisemitisch, Farakhan? In de VS?……………………En de ..zwarte Panters?

  Like

 4. fleckie zegt:

  Hitler dweepte met de GROOTMOEFTI, afkomstig uit …Jerusalem, die een realist was,i.p.v.een
  dromer wanneer het politiek betrof!……..’..MET ZIJN BLONDE HAAR EN ..BLAUWE OGEN!..
  iemand is …MET MEER…DAN…EEN…ARIËR…ONDER..ZIJN..VOOROUDERS, ‘.
  Weer een teken dat bij ..Hitler…en…consorten,..dat….het blonde..’Arische..Ras’ alleen in tel was, bij hun, ……….
  de ‘andere’ rassen waren minderwaardig, …..dus Ook het negroïde …Afrikaanse..ras,…..waartoe o.a. de..Marokkanen behoorden, die de nazi’s zo ‘ophemelen’,

  Like

 5. Frans Brassens zegt:

  Het op zich wel goede verhaal -van een scholier!- loopt vast op dít zinnetje:
  “Wat is de oplossing? Zwicht niet voor deze uitingen. Breng de jochies historisch besef bij op een harde, ongesuikerde wijze”.
  Dat is een oplossing die niet kan werken om allerlei redenen die iedereen met wat kennis van zaken wel kan bedenken.
  We moeten om ook maar enig resultaat te boeken verder gaan. Marc gaf al aan dat we bij de ouders moeten zijn als het er op aankomt. Maar misschien moet dat nog een stapje verder zijn. We moeten bij de indoctrinerende imams zijn. Of nóg verder, we moeten bij de ‘instructeurs’ van de imams zijn. En uiteindelijk moeten we zijn bij degenen die de ‘schriftgeleerden’ van de islam zijn.
  Die zouden van de anti-joodse uitingen in de koran (we weten dat dat er vele zijn) moeten verklaren dat deze niet meer in de praktijk gebracht zouden moeten worden. Zoals ook de gruwelen van het Oude Testament niet meer in praktijk worden gebracht.
  Dat zal dus nooit gebeuren, omdat de koran een versteend boekwerk is waaraan tittel noch jota veranderd mogen worden, alsmede de interpretatie van de inhoud.
  Dan zit er maar één ding op om het anti-semitisme in onze landen een halt toe te roepen. En dat kan alleen zijn beslag krijgen door de niet in een ‘verlichte’, moderne staat passende islam en zijn tot haat en moord oproepende koran verbieden.

  Like

  • U droomt, deze jeugd is ge”brainwashed ”en de jodenhaat is er met de paplepel ingebracht….ook hun IQ staat op een zeer laag pitje,niets meer mee te beginnen.

   Like

   • Frans Brassens zegt:

    Marinus, je geeft hier een paar van de redenen aan die ik veronderstelde aanwezig te zijn bij ; wie enige kennis van zaken had’ (“Dat is een oplossing die niet kan werken om allerlei redenen die iedereen met wat kennis van zaken wel kan bedenken”.
    Ik droom dus niet, maar jij vult mij aan.

    Like

  • Driek zegt:

   Frans Brassens zegt: Zoals ook de gruwelen van het Oude Testament niet meer in praktijk worden gebracht.

   Ik kan in het Oude Testament wel veel over moord en doodslag lezen, doch – in tegenstelling met de koran – geen opdrachten vinden om deze gewelddaden ook werkelijk uit te voeren, al die gewelddaden komen voor in verhalen, lees bijvoorbeeld Deuteronomium 29 (ik doe maar een willekeurige greep), niemand haalt het in z’n hoofd al dat geweld ook in praktijk te brengen. Het zijn niet meer dan mooie verhalen met veel ‘wraak van de Here’, en dat weet u ook wel.
   Zoals u het stelt, is het Oude Testament een gewelddadig boek, en dan krijg je weer van die mensen, die, wanneer je het over de koran hebt, roepen: “ja, maar in de Bijbel staat ook veel geweld”. Terwijl ze er nog geen letter in hebben gelezen. Ik ben met ‘Den Heilige Schrift’ grootgebracht, doch ik heb nooit opdracht gekregen iemand z’n keel af te snijden, of z’n akker in de fik te steken, iemands familie te vermoorden, om maar wat te noemen.

   Like

   • Frans Brassens zegt:

    Ik stelde dus al dat de oudtestamentische wreedheden niet meer in de praktijk worden gebracht. Evengoed staan er wel degelijk talloze ‘gruwelen’ in.
    O.T. voorbeelden te over. Een aantal ervan bijvoorbeeld hier te lezen:
    http://www.debijbelzegt.nl/geweld.htm

    Maar dat het onzin is om deze ‘bijbelse’ (via de ‘Verlichting’) achterháálde zaken uit het O.T. ter sprake te brengen om de (nog immer geldende!) koran te rechtvaardigen zullen we eens zijn.

    Like

 6. lucky bee zegt:

  Wij hebben met Joden eeuwenlang vreedzaam zamen geleefd;en nu halen ze de Moslims er bij , de eerste wat wij krijgen is AAAAAAAAAAANTIE SEMITHISME.Zooooooooo plotseling?Nee het was al zo 1400 jaar geleden denk aan de Joodse Stammen in Medina die allemaal uitgeroeid worden.en verbannen.bvb Bannu Qureischa; dat nu in Medina niet meer bestaat.

  Like

 7. lucky bee zegt:

  De Banu Qurayza (Arabisch: بني قريظة; بنو قريظة, Hebreeuws: בנו קורייזה, alternatieve spellingen: Quraiza, Qurayzah en Quraytha) waren een Joodse stam in het noorden van Arabië. Deze stam, bestaande uit enige duizenden personen, werd verslagen door Mohammed in 627.

  Ibn Ishaq (767-770) vertelt in zijn biografie van Mohammed hoe in het vijfde jaar van de hijra, aartsengel Gabriël verscheen aan Mohammed, na de zogenaamde slag van de gracht. De engel vroeg hem: Heb je je wapen neergelegd? Mohammed antwoordde bevestigend. De aartsengel commandeerde Mohammed: Allah beveelt je, Mohammed, ga naar Banu Qurayza. Ik ga naar hen toe om hun bolwerk op zijn grondvesten te doen schudden. Mohammed ging naar de joden en riep ze op: Apen, Allah is jullie ongenadig en brengt jullie Zijn wraak. Aan de joden werd voorgesteld om moslim te worden; daarmee konden ze hun leven en bezittingen veiligstellen. De joden weigerden dit. Na een belegering van 25 dagen gaven zij zich over op voorwaarde dat ze mochten blijven leven.

  Na hun vrijlating vroeg Mohammed aan Sa’d ibn Mu’aadh (een lid van Aws-stam), om een vonnis te vellen over de toestand van die joden. Hij stond hun toe om berecht te worden volgens de Joodse wetten. In deze wetten stond op verraad en het schenden van verdragen de doodstraf door onthoofding. Zijn vonnis luidde: De joodse mannen moeten worden gedood, hun bezittingen moeten worden verdeeld. Joodse vrouwen en kinderen moeten als slaven onderling worden verdeeld. Daarna werden de joden naar de bazaar van Medina gebracht. In Medina moesten op bevel van Mohammed greppels worden gegraven. De joden moesten erin gaan zitten. Ze werden één voor één onthoofd. Volgens de gezaghebbende historicus en theoloog Al-Tabari (838-923) werden tussen 700 en 900 joodse mannen onthoofd. Mohammed zelf was bij de slachting aanwezig. Hierna waren er geen joodse stammen in Medina meer over.

  Like

 8. harrylacroix zegt:

  Ik geloof niet in het verbieden van satellietschotels. Dat lost niets op. De eerste handeling is volgens mij de afschaffing van alle vertalingen op aanvraagformulieren e.d. Geen Nederlands spreken of schrijven? Geen uitkering. Aan alle loketten is maar één taal hoorbaar: het Nederlands. De tweede handeling is elke school, gebedshuis, moskee waar niet de holocaust wordt onderwezen treffen met sancties. Indien imams, tot de moskee behorend of uitgenodigd, haat prediken ze één keer waarschuwen, gebeurt het weer dan de moskee sluiten. Kinderen vanaf een bepaalde leeftijd, die Jodenvervolging goedkeuren, zullen moeten deelnemen aan extra lessen op vrijdagmiddag of tijdens het Suikerfeest. Kinderen, adolescenten, volwassenen die de Hitlergroet brengen als Joden passeren, moeten meteen worden opgepakt. Ik denk dat het lezersvolk vast nog wel een paar andere mogelijkheden kent. Laten we die eens droppen bij de politieke partijen, liefst voor 18 maart a.s.

  Like

  • BertG. zegt:

   Eigenlijk is 1 regel al voldoende.
   Aanpassen of oprotten. En niet oppakken maar uitzetten.
   Niks geen verplichte deelnames ergens aan bij wangedrag.

   Like

   • BertG. zegt:

    En of je nou een altaar/kerk/moskee/synagoge gebouwd hebt ergens, om een god, allah, satan, Pinkeltje, of weet ik veel wie meent te moeten eren ergens voor/om, ga vooral je gang. Doe dat wat je vooral niet laten kan.
    Vrijheid Blijheid. Maar wel achter je eigen deur.
    Maar val er nooit geen andere mee lastig en dring nooit iets op.
    Zo simpel is het.

    Like

 9. tijluylenspiegel zegt:

  “Dit probleem is groter dan men denkt.”
  Het understatement van de dag.

  Like

 10. b. gast zegt:

  De feiten liggen er. Het antisemitisme bij Moslims is wijd verspreid. Op scholen, op straat, in de moskee en in de Koran en Hadiths. “De dag des Oordeels komt niet totdat moslims alle Joden ter dood hebben gebracht”. Een tekst uit het handvest van Hamas en de Hadiths, de islamitsche heilige geschriften als aanvulling op de Koran. De Koran zelf noemt Joden apen en zwijnen. De politiekcorrecte houding hierover is zwijgend, leugenachtig, hypocriet en dus uiterst verwerpelijk. Hierdoor faciliteren zij het islamitisch antisemitisme en zijn zij medeschuldig hieraan.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s