Canadese reacties op de website van Vlad Tepes op de inbreng van Geert Wilders in het terreurdebat 11-02-2015

Screenshot_7

(Door: “Vederso”)

Tarbock zegt:

Kijk naar de bijna lege Kamer als Wilders de overduidelijk waarheid aan mensen aflevert die vastbesloten zijn om niet te luisteren en zelfs veel te onwetend en arrogant zijn om de zitting in hun parlement bij te wonen of te doen alsof het ze iets kan schelen. Schande over hen en hun collega-verraders in heel Europa.

Softly Bob zegt:

Gedurende bijna een decennium zou Winston Churchill in een bijna lege Kamer in het Lagerhuis spreken. Zeer weinig politici waren geïnteresseerd in wat deze ‘nazifobe’ oorlogshitser te zeggen had. Ofwel ze negeerden hem en/of ze bespotten hem.

Tegen 1939 begon de Britse regering te denken dat hij een punt zou kunnen hebben. Na de invasie van Polen stemden ze met tegenzin in met een oorlogsverklaring aan Duitsland. In 1940 wisten ze zeker dat Churchill een punt had en in 1943 wisten ze dat hij al die tijd gelijk had gehad, jaren voor iemand anders. Kan de geschiedenis zich herhalen?

Richard zegt:

Ja, dat kan, ik heb al eerder gezegd dat Geert de Winston is van deze oorlog.

Chris Jones zegt:

Ik voel me ontmoedigd en depressief over de sluiting van Sun TV. Ik zie Geert en Hirsi, Robert en Brigitte en Stephen en Mark en Daniel en Bill – allemaal maken ze hun punt briljant tegenover mensen die niet luisteren en die het echt niets kan schelen zo lang als ze maar hun salaris blijven krijgen en hun gemakkelijk leventje hebben in het zijn van perfecte kleine teamspelers die immuun zijn voor feiten en nooit, nooit voor zichzelf denken. Ik ben ontmoedigd door de meedogenloosheid van links, de grip die ze hebben op de media en de manier waarop ze maar blijven komen en komen, ongeacht de feiten, gebeurtenissen of iets anders. Hoe kan het bijvoorbeeld dat 78% van de Amerikaanse Democraten nog steeds denken dat Obama goed werk aan het doen is? Hoe kunnen de meeste Canadezen denken dat Justin Trudeau een geweldige premier zou kunnen zijn? Hoe kunnen ze zo “freaking” dom zijn? De Amerikaanse president switcht naar het andere kamp en links denkt nog steeds dat hij een geweldige job aan het doen is. Zeer ontmoedigend. En Ezra [Levant] verliest zijn baan, maar houdt wel z’n veroordeling van $ 80.000 boete. Tegenslag na tegenslag …

Richard zegt:

Het Westen leek al eerder verslagen en kwam terug, dat zullen we opnieuw doen.

Bron:
http://vladtepesblog.com
Auteurs: enkele reaguurders

Vertaald uit het Engels door:
“Vederso”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, Canada, Geert Wilders, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Jihad, lafheid, landverraad, politici, Rotzakken, Terrorisme, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

28 reacties op Canadese reacties op de website van Vlad Tepes op de inbreng van Geert Wilders in het terreurdebat 11-02-2015

 1. Theresa Geissler zegt:

  Hartverwarmend, deze Canadese reacties! Dank U voor het vertalen, Vederso!
  En, wie weet, zal Geert ècht de ‘tweede Churchill worden!

  Like

 2. JooJootje zegt:

  Je maintiendrai of liever Concordia res parvae crescunt?

  Like

 3. Pingback: Canadese reacties op de website van Vlad Tepes op de inbreng van Geert Wilders in het terreurdebat 11-02-2015 | Nikontino's Blog

 4. nikontino zegt:

  Dit is op Nikontino's Blog herblogd.

  Like

 5. Perfide Albion zegt:

  Het verschil met 1930 en verder is dat de vijand nu al lang onder ons is..Openlijk en in uniform en met openlijke NSB-ers die hen steunen.

  Maar goed. Ook dat – deze 1400 jaar oude vijand- heeft Churchill al voorspeld. We naderen heel rap het punt dat iedereen moet kiezen in deze oorlog. Of je bent met ons? Of je bent onze vijand. Wij gaan deze oorlog met de islam niet verliezen. De islam wordt tot op de laatste soera het westen uit gejaagd! En een ieder die steun heeft verleend aan de islam krijgt dezelfde behandeling.

  Pechtold=Mussert en eigenlijk erger.

  Like

 6. Jan Wandelaar zegt:

  +
  http://www.dumpert.nl/mediabase/6618105/45091bf9/kro_brandpunt_wilders_heeft_gelijk_.html
  +

  Like

  • Jan zegt:

   De ruzie begon over een parkeerplek en eindigde in een schietpartij. Had met islam niets te maken maar wordt momenteel eindeloos uitgemolken door moslims en links volk

   Interessant te weten is dat een van de slachtoffers beroepsantisemiet was en een grote voorliefde had voor terroristen:
   #ChapelHillShooting victim: Anti-Semite and pro-terrorist
   Deah Barakat was one of three Muslims who was killed in Chapel Hill, North Carolina on Wednesday morning in what may have been an argument over a parking space and not a hate crime as has been alleged. It turns out that Mr. Barakat was a profuse user of Twitter, tweeting more than 8,000 times.   Deah Barak: Zionism is to Judaism what Terrorism is to Islam

   Zus van Deah Barak, ror tot op het bot:

   Like

   • Jan zegt:

    Hoe zij over blanken dacht:

    Pappie van een van de gedode moslims:
    The father of two of the Chapel Hill Shooting victims wrote for a Muslim publication which featured a pro-terrorist imam and compared the founding fathers to terrorists.

    “For girls, Hijab is a declaration of identity and demand for respect, and for both genders a Muslim group or ‘halaqa’ is shelter from deviance and a warm place for happiness and fun,” Abu Salha wrote.

    Alle terreur komt van de media die er voor zorgt dat niet-moslims er op los moorden:
    Abu Salha also blames the media for reporting on Islamic terrorism.

    “And I want to say one more thing, with the media bombarding every American every day with news about what they call Islamic terrorism–none of which is Islamic at all– they are really preparing people for such tragedies and triggering them and provoking them,” Salha said to MSNBC’s Ronan Farrow.
    http://gotnews.com/breaking-read-controversial-op-ed-written-chapelhillshooting-victimss-father-islam-marriage/

    Like

 7. Republikein zegt:

  Mooi, mooi, meer dan mooi, geeft de burger moed.
  Dank Vederso, prima kassie!

  Like

 8. JAN zegt:

  Wilders vertelt de waarheid maar wie gaat Nederland(Megamoskeeland!) redden van de ondergang en islamitische onderwerping ? De meer dan 30,000 blonde Nederlandse vrouwen die hun baarmoeder aan Allah hebben geschonken? Of de mannen die op het punt staan burka te dragen?

  Weten jullie hoe Nederland wordt beschreven binnen de kringen van radicale islam? Antwoord: open-minded,ongelovig,nieuwsgierig …dus een vruchtbare grond voor islamitische dawah.

  Like

 9. lucky bee zegt:

  Onze tweede kamer zit vol met moslims; die hebben natuurlijk niets aan de boodschap van Wilders daar om zijn ze met al hun vriendjes verdwenen.

  Like

 10. ildiko zegt:

  De arrogantie inderdaad van de 2-e kamer tegen de PVV en de heer Wilders is bespottelijk. Het lijkt er op dat deze heren niet eens in de gaten hebben dat ze werkelijk op fanatieke moslims lijken.

  Like

 11. koddebeier zegt:

  De bijna lege tweede kamer geeft aan hou ongelofelijk DOM de gemiddelde Nederlandse politicus is !! Het is te hopen dat die domheid een keer keihard afgestraft wordt !!!

  Like

 12. M.A.L. Sion zegt:

  Wie lezen kan, die leze.
  Open uw ogen en voeg u bij de PATRIOTTEN die Nederland willen bevrijden van het ongedierte dat zich steeds verder in onze samenleving opdringt.

  Like

 13. Jan zegt:

  Diederik drukt zijn ernstige bezorgdheid uit over Wilders:

  Like

 14. Jean zegt:

  Het wordt hoogtijd die misdadigers liggend in die grote slaapzaal ”op onze kosten” enkel de uren te betalen als ze aanwezig zijn, dus heel snel een pikklok invoeren voor dat parasiterend zootje volksverraders.

  Like

 15. Tistochwat zegt:

  Kijkt u allen eens naar de ijver van onze ‘volksvertegenwoordigers’ in Brussel?
  Men is er maar druk mee.

  Het bestuderen van natuurplaatjes:

  Het regelen van privé post:

  Het knappen van een uiltje na al die inspanningen:

  Like

 16. Anneke zegt:

  Naar Wilders wordt inderdaad niet geluisterd en wij houden al 40 jaar onze mond, oren en ogen dicht. Wij hebben de veranderingen zien komen en we hebben er niets aan gedaan en nu is het bijna te laat en worden wij straks overgenomen door de moslims. Wilders is een roepende in de woestijn geworden en niemand van die arrogante kwalletjes in de regering wil naar hem luisteren. Hij wordt alleen maar belachelijk gemaakt door Pechthold/ Samson en anderen die denken dat zij de wijsheid in pacht hebben. Ik voel mij ook ontmoedigd en depressief omdat er ook niet naar het volk wordt geluisterd.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Anneke 14 februari 2015 om 12:53

   “Hij wordt alleen maar belachelijk gemaakt door Pechthold/ Samson en anderen die denken dat zij de wijsheid in pacht hebben.”

   En wat vóelen die twee landverraderlijke lamstralen zich toch stoer als ze Wilders weer op zijn nummer proberen te zetten. Wat moet Geert Wilders toch een gedreven man zijn; hoe houdt iemand dit leven vol? Altijd maar vechten tegen een stel criminelen en dan nog op de islamitische dodenlijst staan ook!

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Maar: “proberen te” is goed!
    Het lukt ze nooit helemaal en iedereen weet dat, zijzelf ook, al wordt het -uiteraard- niet uitgesproken!
    En als de moslims ons overnemen, zijn z i j het eerste aan de beurt, want, hoe paradoxaal ook, Wilders spreekt wèl een taal die de moslims verstáán, al is het dan in negatieve context!
    Zonder het te beseffen, hebben ze daar méér respect voor, dan voor die dhimmi’s!

    Like

 17. Anneke zegt:

  Ooo….wat ik nog vergeet te schrijven….een goed stuk en helemaal waar…..

  Like

 18. Anneke zegt:

  Ooo….wat ik nog vergeet te schrijven….een goed stuk en helemaal waar….De geschiedenis herhaalt zich……

  Like

 19. Frans de Wit zegt:

  Prachtig laat de Nederlandse Regering maar eens lekker voor gek staan in het “normalere” Buitenland. Het is toch ook van een minachting, daar lusten de mensen geen brood van. Dat degrinerende rot toontje als er al eens gereageerd wordt, daar zak je broek van af. Dat vind IK nu discriminatie de mensen ongelijk behandelen. En na die twee afvallige van de PVDA die de Groningers even een stoot na geven, daar wordt niets mee gedaan. Aanklagen die 2

  Like

 20. We hebben een troost:zij zijn de eersten die hangen!

  Like

 21. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Klopt als een bus! Honderden rechtse/realistische bloggers met een miljoenen-aanhang waarschuwen hier ook voor. En de Nitwits in de Kamer vertikken het er naar te luisteren! Als de bom barst, zijn deze landverraders de eersten die hun biezen pakken!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s