Haatmeneren naar Rijswijk?

Screenshot_4

Rijswijk 2025

(Door: webredactie OSL-Stavast)

De sprekers op een ‘liefdadigheidsbijeenkomst’ van de Haagse stichting Rohamaa in Rijswijk op 8 maart a.s. zijn bijna allemaal salafistische imams. Dat bleek uit onderzoek van Omroep West. Het evenement op 8 maart doet al stof opwaaien, omdat mannen en vrouwen er worden gescheiden, terwijl het die dag nu juist  de Internationale Vrouwendag is. De sprekers die worden aangekondigd zijn voor zover na te gaan allemaal voormannen van het streng-islamitische salafisme, de stroming die terug wil naar de pure islam uit de tijd van de profeet Mohammed.

De bijeenkomst wordt georganiseerd door de Haagse stichting Rohamaa. Deze stichting heeft in het verleden onder meer een waterput geslagen in  Marokko, zo is te lezen op hun website. Ook is één van de bestuursleden in maart 2014 naar een vluchtelingenkamp in Syrië gereisd om daar hulppakketten uit te delen. Van dat laatste bezoek is zelfs een film te zien op de site van Rohamaa. Het betreft hier dus prestaties die er in die kringen niet om liegen, maar voor iedereen met een klein beetje gezond verstand is het natuurlijk een aanfluiting in optima forma.

Eerder deze week sprak de partij Beter voor Rijswijk zich uit tegen de inzamelingsbijeenkomst in het Event Plaza, omdat mannen en vrouwen er gescheiden worden. De fractie stelde vragen aan het College van B&W van Rijswijk. Burgemeester Michiel Bezuijen liet weten geen bezwaar te hebben tegen de bijeenkomst. Ook dat is een aanfluiting, maar dan van hogere orde, omdat een Nederlandse gezagsdrager dus zonder blikken of blozen ruimte geeft aan groepen die zich aan onze Grondwet niets gelegen laten liggen. Dat voorrecht werd de SGP onthouden, om van Wilders nog maar niet te spreken.

Screenshot_5

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op Haatmeneren naar Rijswijk?

 1. Republikein zegt:

  Hehe, eindelijk Maxtv.

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Inderdaad een grof schandaal dat dit ‘evenement’ waarbij sprake is van sekse-scheiding uitgerekend op de Internationale Vrouwendag gepland moet worden!
  Met opzet…..?
  En dat zo ’n burgemeester dit voorgehouden krijgt en vervolgens niets anders lijkt te weten dan te reageren met “Geen bezwaar……”
  IS het zo ’n lúl of houdt hij zich alleen maar van de domme, om de kool en de geit te sparen?!
  Er moest eigenlijk eens een actiegroep opstaan, die het voor elkaar weet te krijgen, dat hele gezelschap op een dosis varkensbloed/varkenskoppen te trakteren!
  Maar ja, ze zullen wel grondig geëscorteerd worden…….

  Like

 3. lucky bee zegt:

  De Banu Qurayza (Arabisch: بني قريظة; بنو قريظة, Hebreeuws: בנו קורייזה, alternatieve spellingen: Quraiza, Qurayzah en Quraytha) waren een Joodse stam in het noorden van Arabië. Deze stam, bestaande uit enige duizenden personen, werd verslagen door Mohammed in 627.

  Ibn Ishaq (767-770) vertelt in zijn biografie van Mohammed hoe in het vijfde jaar van de hijra, aartsengel Gabriël verscheen aan Mohammed, na de zogenaamde slag van de gracht. De engel vroeg hem: Heb je je wapen neergelegd? Mohammed antwoordde bevestigend. De aartsengel commandeerde Mohammed: Allah beveelt je, Mohammed, ga naar Banu Qurayza. Ik ga naar hen toe om hun bolwerk op zijn grondvesten te doen schudden. Mohammed ging naar de joden en riep ze op: Apen, Allah is jullie ongenadig en brengt jullie Zijn wraak. Aan de joden werd voorgesteld om moslim te worden; daarmee konden ze hun leven en bezittingen veiligstellen. De joden weigerden dit. Na een belegering van 25 dagen gaven zij zich over op voorwaarde dat ze mochten blijven leven.

  Na hun vrijlating vroeg Mohammed aan Sa’d ibn Mu’aadh (een lid van Aws-stam), om een vonnis te vellen over de toestand van die joden. Hij stond hun toe om berecht te worden volgens de Joodse wetten. In deze wetten stond op verraad en het schenden van verdragen de doodstraf door onthoofding. Zijn vonnis luidde: De joodse mannen moeten worden gedood, hun bezittingen moeten worden verdeeld. Joodse vrouwen en kinderen moeten als slaven onderling worden verdeeld. Daarna werden de joden naar de bazaar van Medina gebracht. In Medina moesten op bevel van Mohammed greppels worden gegraven. De joden moesten erin gaan zitten. Ze werden één voor één onthoofd. Volgens de gezaghebbende historicus en theoloog Al-Tabari (838-923) werden tussen 700 en 900 joodse mannen onthoofd. Mohammed zelf was bij de slachting aanwezig. Hierna waren er geen joodse stammen in Medina meer over.
  DE ISLAM was van begin af gaan een kwaadaardige religie.

  Like

 4. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Het lijkt soms bijna zinloos, maar het móet
  we moeten ieder onrecht blijven signaleren
  hoewel de steven nauwelijks lijkt te keren,
  want het gaat om Vrijheid en Ons eigen bloed !
  .
  Jasterke
  .

  Like

 5. Berthe zegt:

  Onze gezagsdragers HATEN ons. Bij de politie worden nu ‘sollicitanten die kennis hebben van meerdere culturen’ uitdrukkelijk opgeroepen te solliciteren…… Dan kunnen ze gezellig met elkaar Arabisch of Turks spreken, terwijl de echte Nederlandse agent onwetend blijft over wat er gecommuniceerd wordt………Hoe verniel je een SCHITTERENDE CULTUUR?????

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s