Islamitische Staat infiltreert Palestijnse gebieden

Screenshot_6

IS-demonstratie in de Gazastrook

(Door: Khaled Abu Toameh –  Vertaling: Wim Jongman)

Hamas en andere Palestijnse groepen ontkennen nog steeds wat voor de hand ligt, namelijk dat de terreurgroep Islamitische Staat machtbases heeft weten op te zetten in de “Westelijke Jordaanoever” en de Gazastrook.

De Palestijnen voelen zich niet prettig om over het feit te praten dat de Islamitische Staat hard werkt om Palestijnen aan te werven in haar gelederen. De aanwezigheid van de Islamitische Staat op de “Westelijke Jordaanoever” en de Gazastrook is een beschamende ontwikkeling voor zowel Hamas als de Palestijnse Autoriteit.

Voor Hamas is het feit dat de Islamitische Staat al lange tijd actief is in de Gazastrook, iets waarvan ze niet willen dat de wereld daar meer over weet.

Lees verder>>>
LIKOED

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Palestina", "Religie van de vrede", "Westelijke Jordaanoever", Fatah, Gazastrook, Hamas, Hypocrisie, ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme. Bookmark de permalink .

7 reacties op Islamitische Staat infiltreert Palestijnse gebieden

 1. Iraanse soldaten en hezbohla staan al op de golanhoogte nu wordt Israel neit alleen bedreigd van de noordkant maar ook van e oostkant

  Like

 2. Scarlatti Bombatti zegt:

  Puur eigenbelang weer van die abbas dus, ik ben bang dat abbas niet zo bang hoeft te zijn de steun te verliezen vdie idioten die bàkken met geld daar naar toe verschepen, hun hele linxe gutmensch-industrie is daar volledig op gebouwd. Vlàk voor zij zelf onthoofd worden zullen die linxe dhimmies nog zeggen dat de pallestijnuh de slàchtoffers zijn!

  Ik hoop dat die is-figuren snel die hele abbas-hamas onthoofden en plein public!
  Hieronder volgt wat die smeerlappen wèrkelijk zeggen en in hun domme maar door ‘het Westen’ gevoede, arrogantie, denken dat WIJ daar niet achter zouden komen! Bàh ze zijn het vuil onder mijn schoenzolen niet waard!

  @geertwilderspvv t hft nt ns ZIN om nog nr @MinPres e.c. te twtn,zij WETEN hl goed wat er speelt bij die jodenhaters http://likud.nl/category/geselecteerd/clips/

  Sowieso liegen die pallies over àlles… maar op deze website kun je horen wat ze wèrkelijk zeggen in de arabiesje taal

  Gebaseerd op een artikel van Edgar Davidson. Vertaling en bewerking: Likoed Nederland, 13 februari 2015.
  hezbollah
  Het conflict heeft niets te maken met Jodenhaat – Hezbollah strijders brengen de Hitler groet
  Het wemelt van de tegenstrijdigheden in de uitspraken van Arabieren.

  Dat is enerzijds het gevolg dat in Engelse uitspraken een Westers publiek een veel gematigder beeld krijgt voorgeschoteld dan wat Arabische leiders tegen hun eigen mensen zeggen, in het Arabisch.
  Bezoekers van deze site weet dat er van de geclaimde vredelievendheid van de Palestijnen weinig overblijft als je kijkt naar wat zij in het Arabisch op hun eigen televisie zeggen. http://likud.nl/category/geselecteerd/clips/

  Anderzijds is het een gevolg van de gigantische Arabische slachtoffercultuur.
  Moslims kunnen het niet aanvaarden dat de christelijke en joodse samenlevingen succesvoller zijn op economisch, militair en wetenschappelijk terrein.

  Want moslims wordt van jongs af aan geleerd dat de islam superieur is (Allah Akhbar – Allah is het grootste). Dus moet het succes van de christenen en zeker de joden wel veroorzaakt zijn door complotten tegen de moslims.

  Edgar Davidson zette een aantal van deze tegenstrijdigheden van moslims op een rij. De meesten zijn bekend, maar het is opvallend om te zien hoe veel het er dan zijn:

  De aanslagen van 11 september werden gepleegd door de Mossad – 11 september was een grote overwinning voor de islam.
  Osama bin Laden was een zionistische pion – Osama bin Laden was een grote islamitische held.
  De Holocaust heeft niet plaatsgevonden – Hitler was een groot man, die de Joden heeft gestraft voor hun misdaden.
  De misdaden van Netanyahu zijn erger dan die van Hitler – Hitler was een grote leider.
  IS is een zionistisch complot – alleen IS kan de zionisten bevechten.
  IS heeft niets te maken met de islam – IS herstelt de eer van moslims.
  Israël en de Joden zijn zwak, dus Israël kan door vereende islamitische kracht zo omver geblazen worden – Palestijnen moeten het opnemen tegen het krachtigste leger ter wereld.
  Joden zijn het uitschot van de maatschappij – Joden beheersen de wereldwijd de financieren, politiek en media.
  Het conflict heeft niets te maken met Jodenhaat – Palestijnen komt de eer toe om de Joden uit te roeien.
  Wij houden meer van de dood dan van het leven, wij snakken ernaar om martelaar te worden – de poorten van de hel zullen opengaan voor wie moslims durft te doden.
  Wij zullen de sharia niet opdringen aan het Westen – wie de sharia tegenhoudt pleegt een misdaad tegen de islam.
  Palestijnen zijn een volk met recht op een eigen staat – er bestaat slechts één Arabisch volk, dat verenigd moet worden in het Kalifaat.
  De Joden gebruiken de Holocaust om sympathie voor Israël te krijgen – er is maar één echte Holocaust, die van Israël op de Palestijnen
  De islam is een religie van vrede – wie een cartoon van de oprichter tekent, moet onthoofd.

  Like

 3. lucky bee zegt:

  Daar zal IS heel rijk gaan oogsten denk ik.

  Like

 4. harrylacroix zegt:

  Gebed: God, Onze Vader. Ik vraag u in naam van Jezus Christus, onze heiland, sta ons bij. Laat Uw toorn neerkomen op deze barbaren. Snoert de monden, die vuiligheid prediken, die het hart van mensen met haat doen vervullen. Die respectloos anderen de maat nemen, die de meest ernstige ziekten toewensen aan onschuldige mensen alleen omdat ze tot een bepaald ras behoren. Die de samenleving in tweeën verdelen, bestaande uit gelovigen en zogenaamde ongelovigen. Zorg dat deze mensen stoppen met hun haat. Ik vraag u dat nogmaals in de naam van Jezus Christus. Amen!

  Like

 5. Iedereen weet dat Palestijnen doorgaans niet deugen;ze zijn al weer hard tunnels aan het graven om Israel aan te vallen!En dankzij de nsb-regering:nog van ons geld ook!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s