Omwonenden megamoskee woest op gemeente Gouda

Screenshot_54

(Door: Alex Ringeling)

‘Stadsbestuur dendert lekker verder’

Omwonenden van de Megamoskee in Gouda zijn razend op hun burgemeester en wethouders, die zonder overleg met de buurt al groen licht hebben gegeven voor de bouw ervan. Dit schrijft De Telegraaf.

Onafhankelijk voorzitter en CDA-prominent Wim Deetman plaatste de buren tijdens een bewonersavond in het door politieagenten bewaakte ’Huis van de Stad’ voor een voldongen feit: “Het draait vanavond om vragen en antwoorden. De gemeenteraad besluit alleen over de kredietaanvraag van de school en het kinderdagverblijf.”

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, politici, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

38 reacties op Omwonenden megamoskee woest op gemeente Gouda

 1. M.A.L. Sion zegt:

  Er stamt een gezegde uit de tijd van de Franse overheersing:
  BIJ U, OVER U EN ZONDER U !
  Dat is wat die flapdrollen van bestuurders in Gouda in de praktijk brengen.
  En wat de moslims betreft: Als je die een vinger geeft nemen ze de hele hand, de onderarm en de bovenarm erbij.
  Het is dringend gewenst dat er mensen opstaan met PATRIOTTISCHE instelling en zich verenigen om de islam terug te dringen.
  In Nederland gaat het om de bouw van moskeeën, kopvodden aan de kassa van de winkelbedrijven, discriminatie van ‘opgeborgen’ vrouwen, eerwraak enz. enz.
  Elders in de wereld laat de islam haar echte gezicht zien. ISIS, HAMAS, HEZBOLLAH, BOKO HARAM en nog een heel stel bendes ongedierte gaan als gekken tekeer. Ze moorden, ze martelen, ze verkrachten, ze maken slaven enz.enz.
  Het zijn pure lustmoordenaars. Ze volgen de bevelen van de woestijnrat, pedofiel en vrouwenverkrachter Mohammed maar doen er een schepje bovenop. Ze onthoofden talloze mensen en hebben daar veel pleizier bij. Er staan al talloze video’s op het internet. Er wordt iemand met het hoofd op een hakblok gelegd en met een grote zwaai gaat het hoofd eraf. Gejuich als in een voetbalstadion. De onthoofding van Foley en anderen plaatste ISIS zelf op het internet. Ze zijn trots op hun criminaliteit. Sommigen maken het nog erger. Die snijden iemand de keel half door en laten het slachtoffer dan los. Die komt overeind met een rochelende half doorgesneden keel. Kijk maar niet naar de video’s want je maag keert zich om.
  Wel vind ik dat onze volksvertegenwoordigers en regeerders er naar zouden moeten kijken. De vraag rijst dan of ze er nog steeds achter staan om uitvoering te geven aan de motie Halsema, inhoudende dat ‘bestrijding van de islam’ geen onderwerp van beleid zou mogen zijn.
  Zo lang ze daar achter staan zijn het LANDVERRADERS. Het is duidelijk dat van de islam alleen maar gruwelijke criminaliteit verwacht moet worden. Als je daar de ogen voor sluit en je bevolking daar aan overlevert ben je een niets ontzienende LANDVERRADER.
  malsion@orange.fr

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ M.A.L. Sion 13 februari 2015 om 12:42

   Wat een indrukwekkend commentaar; ik heb er eigenlijk helemaal niets aan toe te voegen.

   LANDVERRADERS, dát zijn ze, de ‘salonsocialisten’!
   ZAKKENVULLENDE GRAAIENDE LANDVERRADERS!
   En dát schrijft ONS de wet voor; dát legt ONS die loodzware belastingdruk op.
   En wat krijgen WIJ er voor terug?
   NOG MEER WEERZINWEKKENDE ISLAM!

   Like

  • Vederso zegt:

   Mee eens. Dat begint heel langzaam door te dringen. Het duurt misschien nog wel 2-5 jaar, maar op straffe van onherroepelijke gevolgen, zal men iets moeten doen.

   Like

 2. delamontagne zegt:

  WEL MOSKEE, GEEN CHRISTELIJK GENOOTSCHAP !
  Alexander Bakker
  den haag –
  De komst van een christelijk genootschap in de voormalige Prinses Julianakazerne wordt door Den Haag met volle kracht tegenhouden. Dit staat in schril contrast met het doordrukken van de megamoskee op de Prins Willem-Alexanderkazerne in Gouda. Tegen beide plannen komen bewoners in opstand.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/23681311/__Wel_moskee__geen_christenen__.html

  Like

 3. Tistochwat zegt:

  Onderstaande uitspraak maakt me echt bang; hoeveel van die ‘islamitische centra’ worden ons nog door de strot gewurgd?!!
  “Hij wil respect en acceptatie van de buurt voor de komst van het islamitisch centrum. “Als het hier in Gouda kan, dan kan het overal,” aldus Boukayouh.”

  “HIJ WIL”!!!!!
  “OVERAL”!!!!!

  Dus de omwonenden van de megamoskee zijn woest? Gaan ze zeker bij de eerstvolgende gelegenheid (wél c.q. weer) stemmen op (Geert Wilders van) de PVV?
  Hebben ze dat in 2010 en in 2012 bij de Tweede Kamerverkiezingen ook gedaan?
  Iedereen zou de volgende keer op de PVV moeten gaan stemmen want voor je het weet, staat er een mega moskee in JOUW straat!
  DAT MOET EENS EEN KEER STOPPEN!
  STERKER NOG: DIE HAATKETEN MOETEN ALLEMAAL VERDWIJNEN WANT ZE PASSEN NIET IN ONZE WESTERSE CULTUUR!!!

  Like

  • Nemesis zegt:

   Verkiezingsuitslag Tweede Kamerverkiezingen – Gemeente Gouda
   Aantal stemmen  2012  2010 
   Opkomst 40182 41230
   VVD 8781 7088
   PvdA 10500 8908
   PVV 4192 6524
   CDA 2588 3969
   SP 3136 3335
   D66 3512 3131
   GrLinks 1183 3266
   CU 2161 2195
   SGP 1868 1638
   PvdD 914 587
   PPNL 134 54
   MenS 62 92
   NL 20 0
   LP 22 0
   DPK 49 0
   50+ 760 0
   LibDem 7 0
   AEP 5 0
   SOPN 65 0
   PvdT 42 0
   Overige 0 328
   Ongeldig 181 115
   Uitslag in procenten07142128VVDPvdAPVVCDASPD66GrLinksCUSGPPvdDPPNLMenSNLLPDPK50+LibDemAEPSOPNPvdTOverige
   Jaar 2012 2010
   VVD 22 17.2
   PvdA 26.2 21.7
   PVV 10.5 15.9
   CDA 6.5 9.7
   SP 7.8 8.1
   D66 8.8 7.6
   GrLinks 3 7.9
   CU 5.4 5.3
   SGP 4.7 4
   PvdD 2.3 1.4
   PPNL 0.3 0.1
   MenS 0.2 0.2
   NL 0 0
   LP 0.1 0
   DPK 0.1 0
   50+ 1.9 0
   LibDem 0 0
   AEP 0 0
   SOPN 0.2 0
   PvdT 0.1 0
   Overige 0 0.8
   Bekijk de volledige uitslag op een interactieve kaart

   Like

 4. toestroom zegt:

  Wel moskee, geen christelijk genootschap

  Alexander Bakker
  DEN HAAG –
  De komst van een christelijk genootschap in de voormalige Prinses Julianakazerne wordt door Den Haag met volle kracht tegengehouden. Dit staat in schril contrast met het doordrukken van de megamoskee op de Prins Willem-Alexanderkazerne in Gouda. Tegen beide plannen komen bewoners in opstand.


  Vooral de wijkvereniging ziet niets in de komst van het evangelisch imperium Johan Maasbach Wereldzending naar het keurige Haagse Benoordenhout. Omwonenden vrezen dat de monumentale Julianakazerne wordt omgebouwd tot megakerk.
  Den Haag heeft daarom, onder druk van de lokale VVD, besloten om het pand niet te verwerven via een zogeheten ‘abc-constructie’, zoals Gouda nu wél wil doen met de megamoskee. Bij zo’n aankoop neemt de gemeente de kazerne over van het Rijksvastgoedbedrijf om het direct weer door te verkopen aan een nieuwe eigenaar.
  Officieel ging de aankoop niet door vanwege ‘verschillende gemeentelijke belangen’. Wethouder Joris Wijsmuller van de linkse Haagse Stadspartij legt, via zijn zegsman, uit dat het in dit geval gaat om zaken als parkeeroverlast, wensen van omwonenden én de vraag of zo’n bestemming wel past bij de identiteit van de wijk.
  Pijnlijk voor de evangelisten is dat toenmalig PvdA-wethouder Henk Kool de kazerne zélf heeft aangewezen als alternatief voor een megakerk in het World Forum. De Haagse regent heeft zo in 2013 voorkomen dat het congrescentrum zou verdwijnen. De Nuclear Security Summit met onder andere president Obama zou anders dakloos worden.
  „Dit zijn gemene politieke spelletjes zoals bij David en Goliath”, zegt David Maasbach, zoon van de roemruchte tv-predikant Johan, boos. Hij legt deze week in een brandbrief aan burgemeester Jozias van Aartsen (VVD) uit dat er géén megakerk komt, maar een hoofdkantoor met 200 personeelsleden voor zijn wereldwijde organisatie. „Het stadsbestuur probeert het in de doofpot te stoppen, maar ik heb de beloftes zwart op wit. Ik spreek voor eigen parochie: de wijk is het beste af met Maasbach. Géén 600 mensen en zware vrachtwagens zoals bij Defensie én de kazerne blijft gewoon zoals het is.”

  Like

 5. Joannes den Hollander zegt:

  In Geleen is hetzelfde gebeurd. De wijkbewoners werden uitgenodigd voor een hoorzitting. Hier kon men vernemen dat een gebouw verkocht was aan de Marokkaanse gemeenschap. Wethouder Geenen “bleek van niets te weten”. Hij zou uitzoeken wat er allemaal gebeurd was. Hij verzekerde de aanwezigen dat het slechts om een vreedzame religie ging waar men zich niet ongerust over hoefde te maken. Slechts een van de aanwezigen gaf aan dat het om een moordlustige sekte ging. Geenen werd door hem voor leugenaar uitgemaakt. Hierop werd door de voorzitter en de wijkagent deze persoon monddood gemaakt met de sanctie dat hij uit de zaal verwijderd zou worden op grond van racistische uitlatingen. Naar later bleek werd bekend dat Geenen de bevolking voorgelogen had. Ca 6 maanden van te voren had wethouder Geenen al alles bekokstoofd zonder dat de wijkbewoners er iets van wisten. En de rest van de aanwezigen mompelde slechts wat over eventuele parkeerproblemen, ja ja.

  Like

 6. oud-marinier zegt:

  Mooi toch, hier is B&W en de rest van het gemeentelijke bestuursamt in gebreke gebleven om de inwoners in te lichten . Men had dit van te VOREN moeten doen. Zo’n rechtszaak win je met gemak….Buurtbewoners moeten gezamelijk 1 advocaat in de arm nemen en dit aankaarten en bezwaar aantekenen. Al het mogelijke doen om in de eerste plaats de bouw te vertragen , indien mogelijk GEHEEL te stoppen. Ipv wachten en bezwaar aantekenen wanneer de mosselkeet er al staat. Want dan gaan de mossels weer TEGEN protesteren en in beroep met allerlei onzinnige tegenwerpingen en ZEKER met het feit , WAAROM hebben jullie niets gezegd VOORDAT de bouw begon !!! En/of bezwaar aangetekend enz enz….

  Like

 7. Sjaak zegt:

  ZOLANG HET BEWUSTZIJN NIET ONTWAAKT
  ZAL HET OOK NOOIT REBELEREN !
  George Orwell

  Like

 8. Ad de Koning zegt:

  Ik heb de betrokken wethouder van Gouda een woedende email gestuurd, toch nog zonder scheldwoorden, maar geen reactie ontvangen, ja wat zou hij ook moeten zeggen want een weerwoord is op zoiets niet mogelijk. De Gemeente doet gewoon wat hij wil en heeft lak aan de kiezers, ik hoop dat ze het in Gouda niet vergeten als ze gaan stemmen. Ouderen die uit gewoonte op de PVDA, CDA of VVD stemmen doe het nu eens anders.

  Like

 9. fransdewit zegt:

  Ach ze doen alleen de regering maar na, die geven ook het slechte voorbeeld en laten ons eigen volk mooi te kakken staan.

  Like

 10. Driek zegt:

  Nu vraag ik mij af, ja, het is maar een veronderstelling, maar stel dat, wanneer het was gegaan om de bouw van een synagoge – of de burgemeester en wethouders van Gouda, ook zo gemakkelijk toestemming hadden gegeven. Het antwoord weet ik al. Natuurlijk niet. islam gaat voor boven alles. Dat zo’n burgemeester zich niet rot schaamt, om z’n stad zo te verkwanselen aan de volgelingen van Mohammed. En die arme bewoners zitten er maar mooi mee, hun fijne rustige buurt helemaal verpest, en hun koophuizen zijn niks meer waard. En je zal er toch als Jood wonen. Wat een land.

  Like

 11. koddebeier zegt:

  Bevolking van Gouda pik het niet zou ik zeggen, de politici vreten genade brood, uw brood wel te verstaan, de politici bijten de handen die hun voeren. Uw kans is daar straf ze af met de komende verkiezing, dit is Uw kans !!!! GA STEMMEN……..stem PVV !!

  Like

  • Driek zegt:

   koddebeier zegt: GA STEMMEN……..stem PVV !!

   Ach, beste koddebeier, die mensen gaan niet op de PVV stemmen, die stemmen straks D66. Of een andere verkeerde partij. Weten die mensen veel. Die kijken alleen naar het NOS Journaal. Vanmiddag in de kringloopwinkel, een volledig in zwarte boerka gehulde vrouw, alleen de ogen waren nog zichtbaar, met één kind in de kinderwagen, en ééntje loslopend, en al die Nederlanders gingen voor haar opzij, ze maakte zelfs ruim baan voor dat zwarte spook, ze toonden weer eens…. ‘RESPECT’. . …En toen ik opmerkte waarom ze zo onderdanig deden, tegen die hoofddoek, kreeg ik me toch een commentaar, ik was een racist, ik discrimineerde enz. enz. Bijna had ik dat kinderwagentje een rotschop gegeven. En iedere keer wanneer ik opmerkingen maak over moslima’s, in bijzijn van Hollandse kaaskoppen, krijg ik commentaar. Ik zeg nu in ’t vervolg maar niks meer. Kan mij het ook schelen, Nederland is allang verloren. Ik heb ook eigenlijk geen zin meer om me er verder nog druk over te maken.

   Wat oud-marinier zegt, ze hadden meteen, alle buurtbewoners, gezamenlijk een advocaat in de arm moeten nemen en dit aankaarten en bezwaar aantekenen. Al het mogelijke doen om in de eerste plaats de bouw te vertragen , indien mogelijk GEHEEL te stoppen. Maar daar zijn ze nu te laat mee. En ik begrijp niet dat niemand daar op dat idee gekomen is.

   Like

   • johannes zegt:

    idd Driek dat is ook mijn ervaring,als ze maar kunnen kijken naar knuppel neukt vrouw
    of voetbal,en weet ik wat voor hersenloos geleuter ,dan maken ze zich verder nergens druk over,ohja en hun heilige centjes niet tevergeten.

    Like

 12. lucky bee zegt:

  Katholiek hey alles wat de Paus zegt en doet is Goed.Fransiscus liet ook in Rome een mega moskee bouwen dus waar om niet ook in Gouda?

  Like

 13. lucky bee zegt:

  In Rome wordt op befel van de Paus Franciscus een Mega Moslee gebouwd dus waar om niet ook in Gouda?

  Like

  • Nemesis zegt:

   De Paus heeft voor en in Rome wat dat betreft helemaal niks te willen of te beslissen. Dat doet de Italiaanse regering wel. Laat Franciscus zich maar met het Vaticaan bezig houden, daar is hij wel heer en meester.

   Like

 14. Theresa Geissler zegt:

  Als ze echt zo woest zijn, wordt het tijd, dat ze eens op een krachtige manier van zich laten horen! Kráchtig, begrijpt u?!
  Dat is dus wat anders dan fatsoenlijke briefjes over parkeerplaatsen en dergelijke, doorspekt met we-hebben-niets-tegen-moslims-of- tegen-de-islam-maar……. Dat komt niet aan!
  Laat zien èn horen dat het je menens is; laat voor mijn part karrenvrachten vàrkensbloed aanrukken!
  Maar laat op de één of andere manier doordringen, dat je die haathut niet móet! En het slag, dat haar bevolkt, evenmin!
  Zeg voor mijn part iets als “We wensen hier geen mensen, die zó over de begeleidsters van het MKD blijken te denken,” MAAR LAAT HET DUIDELIJK HOREN EN ZIEN!
  En nou niet beginnen van “Achter het toetsenbord heb je makkelijk praten, want als IK in die buurt woonde, ongelogen, dan wíst ik het wel!

  Like

 15. M. Devrindt zegt:

  De vorige burgemeester van Gouda, Cornelis, bouwde zijn nieuwe villa in Ghana.
  De huidige burgemeester zal wel een leuk optrekje in Qatar of op een van die eilanden in Abu Dhabi krijgen en zal wel een luxe vakantie aangeboden krijgen in dat dure hotel daar.

  Like

 16. leefbarbaar zegt:

  Als de bewoners van Gouda nou eens meneer Janmaat gesteund hadden, of meneer Fortuyn, of meneer Wilders, dan hadden ze een punt. Maar Gouda is domlinx en als ze werkelijk verandering willen kunnen ze beginnen met straks PVV te stemmen. Maar eigenlijk verdienen ze niet beter; je willen de islam? Nou succes ermee.

  Like

 17. Het gemeentehuis bezetten;met alle Goudanaars is dat goed te doen!En net zo lang blkijven tot dat dit onzalige plan van tafel is!

  Like

 18. Jade zegt:

  Tijd voor de varkenskoppen, verontreinig dat terrein!!!

  Like

 19. Perfide Albion zegt:

  Er wordt in Gouda toch ook geen toestemming verleend voor de bouw van een SS clubhuis? Het simpele feit dat de NSB66 partijen in Gouda ( maar ook elders) niet zien dat de islam gelijk staat aan Nazisme- en erger-zegt helemaal niets.

  Gooi deze partijen uit het bestuur van de stad! Zorg dat ze nooit meer wat te zeggen krijgen in Nederland. Het kan allemaal. Van de vroegere NSB horen we ook nooit meer wat. Nu is het tijd om NSB66 en consorten eenzelfde behandeling te geven.

  Like

 20. Willie zegt:

  Ofwel verhuis je ,ofwel blaas die keet op, is echt t enige wat de gewone man kan doen, maar ja : daar is men te laf en of te dom voor veronderstel ik

  Like

 21. Roni zegt:

  Ik ben trots op Gouda en Leiden. Het argument is dan misschien wel niet goed maar er zijn wel honderden mensen die hun onvrede uiten over deze te bouwen haatpaleizen.
  ZO was het niet hiero in mijn stad. Allemaal Hollandse armoe hier. Geen spierballen hier meer. Door omkooppraktijken vanuit de gemeente.
  En als toetje krijg je dan ook nog zo een D66 bruintje van een advocaat toegewezen.
  Ach ja, Van der Laan deugde ook al niet als Minister van Integratie dus tel uit…………
  JEZUSHU AKBAR

  Like

 22. Danny zegt:

  Nederland 2015…………4.000.000 Trotse Allochtonen !

  Like

 23. Hosgeldiniz zegt:

  Nederland 2050

  Auf wiedersehen !

  Like

 24. Manolo zegt:

  Misschien hadden jullie je eigen volk in de jaren 60, 70 wat harder moeten aanpakken m.b.t het aannemen van alle werk water voor handen was, en minder snel een uitkering moeten geven aan je eigen volk, en sancties moeten geven voor werkweigering, dan hadden jullie waarschijnlijk nu minder problemen gehad met diverse minderheden in nl, het startsein is door jullie zelf gedaan !

  Like

  • toestroom zegt:

   Manolo ik weet niet hoe oud u bent, denk even aan het CDA van Lubbers en onze joop den Uyl van de PVDA als joop den Uyl samen met de VVD en het CDA die wet had aangenomen van geen werk meer terug naar het vaderland, zaten we niet in de shit, de mens ging massaal de WAO in, ondanks dat deze mensen toch wouwen werken,het UWV verbood dat in die tijd de buitenlander had toen al voorrang. maar u heeft zeker in de jaren 60/70 nog nooit in een distributie geweest van die grootgrutter met die blauwe letters, de moslim lag in tijd met ramadan te pitten en werken ho maar, en de Hollander werkte 16 uur per dag dus kom niet bij mij aan dat wij onze handen moesten wapperen.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s