BREAKING!: Cartoonist Lars Vilks beschoten in Kopenhagen

Screenshot_33

Lars Vilks

(Door: Van Rossem)

Bevestigde terroristische aanslag in kopen hagen (hier) bij een debat over blasfemie, islamisme en Mohammed-cartoons. Drie agenten gewond. Cartoonist Lars Vilks en Franse ambassadeur Francois Zimeray aangevallen.

Lees verder>>>
(h/t “win”)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Islam, Rotzakken, Terrorisme, Vrijheid van meningsuiting, Zweden. Bookmark de permalink .

31 reacties op BREAKING!: Cartoonist Lars Vilks beschoten in Kopenhagen

 1. Tistochwat zegt:

  LAAT ME RADEN: HET HEEFT WEER NIEHIEHIETS MET DE ISLAM TE MAKEN!

  Zo’n bericht toont aan hoe kwetsbaar Geert Wilders is; er komt een dag waarop hij wordt vermoord en ik moet er niet aan denken wat er dan met ons gebeurt…

  Like

  • Driek zegt:

   Tistochwat zegt: Zo’n bericht toont aan hoe kwetsbaar Geert Wilders is; er komt een dag waarop hij wordt vermoord en ik moet er niet aan denken wat er dan met ons gebeurt…

   Maar het is natuurlijk idioot dat wij, Nederlanders, maar op één persoon kunnen bogen, die het voor ons opneemt, die dagelijks zijn leven voor ons in de waagschaal stelt. Verder neemt niemand de moeite om voor Nederland op te komen. Ja, wij, lezers van E.J. Bron, maar dat schiet ook niet echt op.
   Ik vind het is een grote schande, dat onze bewindslieden, die verantwoordelijk zijn voor het welzijn en veiligheid van het volk, niet op hun taak berekend zijn – dat die lieden ons land willens en wetens naar de afgrond voeren.
   Wat moeten straks, over slechts enkele jaren, onze kinderen en kleinkinderen wel niet denken, van hun dappere ouders, die ’s avonds kijken naar ‘The voice kids’ op RTL4. Om over de rest maar te zwijgen. We zijn niet echt een volk van helden. We laten ons mooi in de luren leggen door een zooitje mohammedaanse bedoeïenen, die onze hele beschaving naar de verdommenis helpen.
   En wat heeft Nederland wel niet gepresteerd, in de voorbije eeuwen, en dat laten we ons allemaal afnemen, door dat schorem uit woestijngebieden, het is werkelijk om in tranen uit te barsten.
   Ja, geharrewar over de bouw van een moskee, je zou op die plaats woningen kunnen neerzetten, of iets anders dat de geest verheft. Desnoods een sporthal, of een museum, of een concertzaal, om maar wat te noemen. Maar nee hoor, een moskee, voor een niet bestaande profeet, voor een heidense godsdienst, die vroeger op de lagere school als minderwaardig werd beschouwd, het stond ook in de schoolboekjes.
   Mohammedanen deugen gewoon niet, hebben nooit gedeugd. Logisch, negenhonderd miljoen doden in de afgelopen 1400 jaar. Dat is niet niks. Probeer dat maar eens goed te praten. Je moet toch van goede huize komen om dat als een onbelangrijke godsdienstoorlog te beschouwen. En onze bewindslieden hebben het over een multiculturele samenleving. Over een culturele verrijking. Ben ik nou gek aan het worden? Ja.

   Like

  • BertG. zegt:

   Die paar bewakers om hem heen lijken mij inmiddels al lang niet meer voldoende.
   Niemand doet iets tegen een voorbij rijdende auto waar het raampje even van open gaat om er vervolgens een AK47 uit te richten.
   Deze gestoorden deinzen nergens voor terug en gaan door tot het eind.
   Daar zou een leger eenheid om heen moeten lopen/bij aanwezig zijn.

   Like

 2. Tistochwat zegt:

  Ik heb ook een tekening van mo, de pedo-‘profeet’ gemaakt. Nu kom ik zeker ook op de dodenlijst?

  Like

  • Tempelier zegt:

   Ik wil ook op die lijst, hoe krijg ik mijn tekening hier op de site ?

   Like

   • Tistochwat zegt:

    Plaatje zoeken op internet -> er met de cursor op gaan staan -> klikken met rechter muisknp -> Afbeeldings-URL kopiëren -> hier in een vakje plakken en voila, alweer een fraaie afbeelding van mo, de pedo’profeet’!

    Like

  • bigljohn zegt:

   Tistochwat; Alleen zijn kop zie ik nog, de rest van hem heb je schijnbaar uitgebeend, zoals de slager doet. De omgekeerde variant van de moslims. Die slaan de kop eraf, en laten het lijf met rust.

   Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Je begint je -voor zover je dat al niet deed- steeds meer af te vragen, met welk recht de moslims zèlf de laatste tijd zitten te jammeren van “angst” en “zich bedreigd voelen.” Wat moeten wij dan wel niet?!
  Wie richten er elk ogenblik complete schietpartijen aan, zij of wij?!

  Like

 4. lucky bee zegt:

  Zo lang als in Scandinavie de Marxisten aan de macht zitten moeten mannen als Lars Vilks rekenen dat er mensen zijn die op ze willen schieten.

  Like

 5. ildiko zegt:

  Per direct hoop ik op een revolutie tegen de islam, tegen deze barbaren die dankzij onze democratie in onze landen zich vestigen, zich in ons leven binnendringen,ons ergeren, ons doden.En zoals Oriana Fallaci schreef : met deze mensen is onmogelijk te onderhandelen, of praten. Ze met toegeeflijkheid verdraagzaamheid of goede hoop behandelen een zelfmoord. En wie het omgekeerde dankt is een arme klootzaak.

  Like

 6. Jaan zegt:

  Het is natuurlijk een verkoper uit een dierenwinkel. Hoe durft die Lars Vilks! Zo maar Mo tekenen als hond zonder blikje hondevoer. Moet die man verhongeren dan?

  Like

 7. Vederso zegt:

  Zie hier het resultaat van veertig jaar immigratiepolitiek. Snaphanen schrijft: De Deense kiezer faalde hopeloos. Er zullen nog vele slachtoffers vallen.

  Like

  • delamontagne zegt:

   Ik heb daar op die site even gekeken, maar kwam gelijk dat smoelwerk van Abu Jajum tegen. Daar stond het artikel bij:”Belgen ( de ECHTE……! ) , DIE HET HIER IN België” niet bevalt, moeten maar weggaan” [ uit ,t land ! ].
   Ik moest toen weer denken aan de jaren 90, toen wij nog in NL ( Rijnmond ) woonden en er op radio-Rijnmond een discussie was ( toen al ) over integratie.
   Zei een allochtoonse raadsmedewerker:” HET WORDT TIJD DAT DE ROTTERDAMMERS EENS GAAN INTEGREREN.”………………de oorspronkelen uiteraard.

   Like

 8. delamontagne zegt:

  Er is zoveel ophef over die cartoons die beledigend zouden zijn voor moslims ! Wordt er in de NL-se (of westerse pers ) aandacht besteedt aan de VELE anti-semitische cartoons die onophoudelijk in de Arabische wereld te zien zijn.
  Hier een paar voorbeelden.
  Uit vriendschapsland van Bea; de krant
  Al-Watan, February 3, 2004 (Oman)
  Translation:
  On left – Feast of the Immolation
  On right – The Islamic World’s Attitude?
  …………http://archive.adl.org/NR/rdonlyres/e3yvek2qvuptvpk4d5bb7oacc7crxogkslzvtztqo6jiqxnsgrctey5fq3ldqy42lnukog5z2xviho/09execution.jpg
  ///////////
  Akhbar al-Khalij, January 29, 2006 (Bahrain)
  Translation:
  Flag in cheese – Danish Product Boycott It
  On right – The Penetration of Zionism in Denmark

  //////////
  http://www.toThe cartoon above, with text in English designed for a foreign audience, was posted on the official website of the Palestinian Authority State Information Center on April 6, 2003. The Palestinian Authority State Information Center regularly posts ugly anti-Israel and anti-American cartoons, including this reiteration of the anti-Semitic blood libel that Jews kill non-Jewish children.mgrossmedia.com/img/arabcartoons11.jpg
  Van aanslagen van Joodse kant heb ik nog niets gehoord.

  Like

 9. Perfide Albion zegt:

  Er komt hoe dan ook een eindoplossing voor het islam vraagstuk.

  Like

 10. De mediaberichten over de ontvluchte daders kloppen niet; op de originele aanslagvideo zag je dat 2 daders zijn overmeesterd: https://eunmask.wordpress.com/2015/02/14/aanslag-op-zweedse-cartoonist-lars-vilks-in-copenhagen/

  Like

 11. eenmalig zegt:

  er is één ding dat ik wil zeggen; op hln.be stond er bij het artikel waarover portiers werden beschoten het volgende: “het tuig heeft de wapens, terwijl wij volledig ontwapend zijn”. Ik heb diverse filmpjes gezien op het internet waarin je kunt zien dat ZIJ je niet zomaar zullen doden, je wordt doodgemarteld en ze komen nog tot drie keer terug om een pistool op je leeg te schieten. Als het ooit zover zal komen… wat zou u doen, zelfmoord plegen of wilt u een zeer pijnlijke langzame dood lijden?

  nog een verhaaltje met een moraal. Een tijdje terug las ik op een forum met thema reizen naar thailand over dat eten van stalletjes kan leiden tot voedselvergiftiging, of beter gezegd oplopen van bacteriele ziekten en virussen. Drie maal raden wat de conclusie was:

  A) die Thai zouden hygienisher moeten zijn
  B) het wordt afgeraden om van die stalletjes te eten
  C) ga naar een ander land op vakantie
  D) wij leven te hygienisch zodat we sneller vatbaar zijn voor infecties

  u raadt het al en juist, dat was ook de conclusie op dat forum. Dit soort mensen hebben nou stemrecht en helpen het land verder naar de knoppen met hun debiele manier van leven.

  Like

  • delamontagne zegt:

   Wat was het goede antwoord ?
   In al die landen is het heel gewoon om de “groente-tuintjes” met menselijke uitwerpselen te bemesten.
   Ook (drink)water kunnen westerse mensen niet drinken..
   Dus antwoord kan zijn: A/B/C/D

   Like

  • Tistochwat zegt:

   @ eenmalig 15 februari 2015 om 00:39

   Antwoord D) is uiteraard het enige juiste antwoord. Het is onze eigen schuld; moeten we maar wat smeriger gaan leven.

   Like

 12. Vederso zegt:

  Helle Thorning Schmidt is de premier van Denemarken. Snaphanen schrijft: Thorning lijkt een bang meisje in de videoclip. Daar heeft ze ook alle reden toe, want dit probleem gaat niet weg.

  Like

 13. BertG. zegt:

  Bij een synagoge in het centrum van de Deense hoofdstad Kopenhagen is geschoten. Daarbij is een Joodse beveiliger overleden en werden twee politieagenten geraakt in arm en been, meldde de Deense politie vandaag. De schutter is te voet op de vlucht geslagen.
  http://www.powned.tv/nieuws/buitenland/2015/02/dode_na_schietpartij_bij_synag.html

  Like

 14. BertG. zegt:

  De man die vanochtend vroeg bij treinstation Nørrebro het vuur opende op de politie, en daarbij om het leven kwam is vermoedelijk de man achter beide aanslagen.
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2015/02/politie_kopenhagen_we_got_him.html

  Like

 15. Vederso zegt:

  2e schietpartij in Copenhagen. Gatewaypundit heeft foto’s en links;

  http://www.thegatewaypundit.com/2015/02/breaking-second-shooting-in-copenhagen/

  Like

 16. Vederso zegt:

  Mark Steyn schrijft: Hadden we dit verhaal al niet een keer eerder? Cartoonisten en Joden? Wacht, dat was in Parijs.

  http://www.steynonline.com/6811/a-long-day-in-copenhagen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s