De meeste slachtoffers van de “islamisten” zijn. . .

Screenshot_38

(Door: Gerd Buurmann – Vertaling: E.J. Bron)

Vaak wordt benadrukt dat de meeste slachtoffers van de “islamisten” moslims zouden zijn. Dat is niet onjuist! Deze zin kan echter ook anders geformuleerd worden en blijft desondanks waar:

De meeste slachtoffers van de “islamisten” zijn mensen, die door diezelfde “islamisten” niet als ware moslims worden beschouwd!

Deze mensen leven grotendeels in het heerschappijgebied van de “islamisten”. Ze zijn daarom moslims, omdat alle andere mensen door de “Islamitische Staat” verdreven of vermoord werden. In een gebied, waarin de “islamisten” alleen moslims toestaan, kunnen dus logischerwijs alleen moslims het slachtoffer worden!

Deze moslims hebben de volgende “vergrijpen” begaan: ketterij, homoseksualiteit, overspel, afvalligheid van het geloof en seks voor het huwelijk. Zo’n beetje alle “vergrijpen” heb ik in mijn leven al begaan. Ik schepte er zelfs vaak plezier in! Ik werd echter geen slachtoffer van de “islamisten”. Ik leef immers ook in een veilige, Verlichte, democratische staat. Hier hoef ik geen ware moslim te zijn. Ik mag gewoon een slechte moslim zijn. Ik mag zelfs helemaal geen zijn.

Mij interesseert die figuur uit de koran helemaal niets, die ruim 1400 jaar geleden soldaat was en veldslagen heeft geleid. Ik vind zo´n beetje iedere bakker belangrijker, die 1400 jaar geleden in Mekka heeft gewoond.

Ik zou een slachtoffer van de “islamisten” zijn als ze zouden kunnen wat ze wilden. Maar dat kunnen ze niet!

Voor de “islamisten” zijn de slachtoffers geen ware moslims! Dat is de reden waarom de meeste slachtoffers van de “islamisten” moslims zijn.

Het argument is er echter niet geschikt voor om de islam aantrekkelijk te doen overkomen!

Bron:
http://tapferimnirgendwo.com
Auteur: Gerd Buurmann

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, Moslims. Bookmark de permalink .

15 reacties op De meeste slachtoffers van de “islamisten” zijn. . .

 1. Republikein zegt:

  Wat zegt u? Had ik dat goed begrepen?
  Waar is mijn Zeeuws Meisje gebleven!!!
  NOS Teletekst 131
  
  Italië:militairen naar Libië sturen

  
   Italië wil op korte termijn militair
  ingrijpen in Libië.Premier Renzi wacht
  alleen nog op een VN-resolutie die het
  mogelijk maakt om militairen te sturen
  om de onrust bij Tripoli te beteugelen
  en mensenhandelaren aan te pakken.

  Italië is bezorgd over de onveiligheid
  in Libië,die verergerd wordt door de
  opmars van jihadistische milities bij
  Sirte,ten noordoosten van Tripoli.

  Ook wil premier Renzi iets doen tegen
  de stroom vluchtelingen uit Libië.Deze
  week verdronken zeker 300 vluchtelingen
  op weg naar Italië.De VN is huiverig
  voor militair ingrijpen om mensenhandel
  in Libië aan te pakken.

  Like

  • Luchtpint zegt:

   Eigenlijk, gezien de geschiedenis, is het niet onlogisch. In de 16e eeuw waren de slachtoffers van christenen ook meer dan eens christenen. En in de ogen van de meest puriteinse onder hen waren ‘de anderen’ het ook niet waard om te blijven leven. Gelukkig moet gezegd worden dat we dit via de noodzakelijke Verlichting te boven zijn gekomen + dat puriteinse interpretaties geen algemene voet aan de grond hebben gehad in het Christendom. Het probleem met de Islam bestaat er uit dat het in essentie en structuur alle bepalingen van een azijnpissende puriteinse ideologie bevat die de grenzen van het “ware geloof” zo afbakent, dat de meeste gelovigen er op geen enkele manier helemaal aan kunnen voldoen, tenzij ze zelfverklaarde Salafisten zouden zijn. (en dan is het nog niet uitgesloten dat sommigen in die groep er zelf de kantjes vanaf zouden lopen als het niemand het kan zien)

   De Islam bepaalt dus van in het begin wie de echte moslims zijn en wie de spreekwoordelijke poseurs. En dan kan een strict vastgelegd totaalsysteem niet ruim meer worden geïnterpreteerd. Dan ben je ofwel een goeie moslim ofwel één die er de kantjes van af loopt !

   Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Het is ook wel een gedeeltelijke verklaring, waarom zoveel niet-moslims door de eeuwen heen vasthielden aan de dhimmi-status, hoe oncomfortabel die ook was:
  Het feit, dat de meeste slachtoffers van de islamisten altijd weer moslims zijn, maakt het er niet aantrekkelijker op om er zèlf één te worden.
  Ze zullen geacht hebben: Wat schiet je ermee op? Te grazen genomen word je tóch wel.

  Like

 3. Tistochwat zegt:

  Ik ben blij dat er geen geluid bij de foto zit!

  Like

 4. Luchtpint zegt:

  “Vaak wordt benadrukt dat de meeste slachtoffers van de “islamisten” moslims zouden zijn. Dat is niet onjuist! Deze zin kan echter ook anders geformuleerd worden en blijft desondanks waar:

  De meeste slachtoffers van de “islamisten” zijn mensen, die door diezelfde “islamisten” niet als ware moslims worden beschouwd!”

  Het zegt mij klaar en duidelijk dat het Westen bovendien ook het probleem van ideologische suprematie onderschat en welke gevolgen het vandaag heeft. In het Westen is men vandaag duidelijk vergeten dat godsdienst nog steeds een factor is in de instabiliteit van landen waar het graduele en minuscule verschil in interpretaties tussen subdenominaties van één specifieke ideologie of godsdienst op straat wordt uitgevochten zoals bij ons lange tijd het geval was. In de 21ste eeuw zie je duidelijk een regressie naar meer godsdienstige polarisering van subdenominaties binnen de Islam dan ervoor het geval was. Dat zorgt er o.a. voor dat het conflict tussen sjiieten en soennieten nu nog veel heviger gevoerd wordt dan ervoor. Wat o.a. maakt dat de Pakistaanse stad Karachi verscheidene jaren op rij kon worden beschouwd als de onveiligste stad op deze planeet, dat Jemen geen stabiel regime meer heeft dat de strijd tussen Salafisten en sjiietische Houthis kan in de hand houden, dat het regime Assad alles uit de kast zal moeten blijven halen om ISIS in toom te houden, dat Salafisme nu ook Jordanië naar de ondergang kan leiden en dat ook Irak niet langer stabiel kan worden genoemd.

  Nu kan iedere Islamcriticus gaan zeggen “goed dat ze mekaar afmaken, dan hoeven wij het niet te doen” – en dat zal dan wel een soort minuscuul voordeel zijn, want spijtig genoeg begrijpen de zgn. intelligentsia van links hier niet dat we dit soort smeerlapperij ook via de achterdeur ongemerkt in het Westen hebben ingevoerd ! En waarom allemaal ? Omdat we de Islam hier, tegen beter weten in, beschouwen als één groot monolitisch blok van 1,5 miljard onderling solidaire gelovigen die hand in hand gaan met elkaar, omdat dit ons door moslims zelf werd wijsgemaakt. Het zal nog niet volstaan om alleen maar Salafisten in het Westen in het oog te houden, als daarbovenop ook nog eens een godsdienstconflict tussen Soennieten, Sjiieten en Soefis,…enz. is ingevoerd. Maar dat geeft niet, want de PC idioten die snappen het weer niet, en als je dat gaat uitleggen, dan begrijpen ze het nog niet !

  En toch hebben we een gelijkaardige geschiedenis gekend ! In de twintigste eeuw ging alles ten goede veranderen met de Universele Rechten van de Mens e.d., zo dachten we, maar dat model werkt niet meer, dat is gedateerd, onzinnig, onrealistisch, naïef gebleken en heel de moslimwereld vandaag bewijst dat het één grote luchtbel was, een hersenscheet van het zelfoverschattende Westen dat niet rationeel meer kon denken. En toch blijven ze er maar met de moed der wanhoop aan vasthouden. Dat wordt onze ondergang !

  Like

  • Republikein zegt:

   Ga ik toch meer denken in het gedachtegoed van de complottheorie?
   Waar rook is IS vuur!
   Spinoza zou ons niet dankbaar zijn, draait zich om in zijn graf!
   Voor zijn tijd was er al brood en ook spelen.
   Het is een tijdloze atoomklok, een perpetuum mobile.

   Like

 5. lucky bee zegt:

  Dit is wat onze heer Jezus Christus bij zijn dood aan de kruis heeft gezegd:”
  Lukas23 De kruiziging.33-43
  34 En Jezus zeide: Vader, vergeef het hun; want zij weten niet, wat zij doen. En verdelende Zijn klederen, wierpen zij het lot.
  Hier zit meer hoop in als de dood.dat wij van Adam geerfd hebben.Mohammed heeft hier in niets verandered.Dus ook Allah niet.

  Like

  • BertG. zegt:

   Ik zit nog steeds op een verklaring te wachten hoe die 2, kain en abel, voor nageslacht hebben gezorgd. Hun moeder gepakt, incest?
   Want met meer waren ze niet, dacht ik.
   Eerst adam, helemaal in ze uppie, stuk uit ze lijf getrokken en vervolgens had hij een vriendinnetje, toch ook een soort van incest. Als iets uit je lijf komt.
   2 koters gemaakt, en dat was het. Vragen, vragen, vragen……….

   Like

   • Allemaal vragen maar gezien door een Bijbelse bril valt dat allemaal nog wel mee.
    Het is maar net of je er in geloofd of niet.

    Ten tijde van Adam en Eva was de aarde nog ‘goed’ zoals de Schepper het bedoelt had.
    Wetenschappers menen dat destijds de hele atmosfeer ook heel anders geweest moet zijn (die veranderd werd na de Zondvloed in Noach’s dagen).
    -Wetenschappelijke experimenten hebben aangetoond dat levend organisme heel anders reageert als de atmosfeer veel zwaarder of lichter zou zijn dan hoe die nu is. Piranha’s die ze onder hoge druk hebben laten opgroeien werden zo groot als een dolfijn en vele jaren ouder.-

    Mensen worden nu gemiddeld tussen de 76 en 78 jaar. Uitschieters van mensen die 110
    jaar worden zijn er wel maar dan behoor je ook meteen tot één van de oudste bewoners van deze planeet.
    In de beginperiode van de mensheid (volgens de Bijbel) waren er hele andere standaarden.
    Genesis vertelt ons dat Adam en Eva drie zonen had; Kaïn, Abel en later Seth.
    Na de geboorte van Seth leefde Adam nog 800 jaar
    Volgens de Geschriften leefde Adam 930 jaar. Hij was dus 130 jaar oud toen Seth verwekt werd.
    Dat er maar drie zonen vernoemd worden (die belangrijk zijn geweest) wil niet zeggen dat er niet meer kinderen verwekt zijn.
    In 930 jaar kun je heel wat koters op de wereld zetten.

    “Ik zit nog steeds op een verklaring te wachten hoe die 2, kain en abel, voor nageslacht hebben gezorgd. Hun moeder gepakt, incest?
    Want met meer waren ze niet, dacht ik.”

    Wanneer zij voor nageslacht hebben gezorgd staat niet vermeld.
    Als Kaïn en Abel samen met Seth in de eerste 130 jaar verwekt zijn (hoogst waarschijnlijk met nog een heel groot aantal boers en zusters) en Adam daarna nog eens 800 jaar geleefd zou hebben, kun je wel nagaan dat de aantallen niet zouden misstaan in een dorp of kleine stad. Meenemend dat al die broeders en zusters (enkelen in ieder geval) ook weer met elkaar aan het hokken waren.

    “Ja maar dat is incest.” zeggen velen.
    Ja dat klopt. Dat valt niet te ontkennen. Gezien door onze bril kan en mag dat niet.
    In die tijd was het echter nog geen ongehoorzaamheid aan de wetten van de Schepper.
    Dat het een ongehoorzaamheid werd d.m.v. wetgeving, dat gebeurde pas eeuwen later.
    Toen Mozes met de Wet van de berg afkwam en de wetten aan de bevolking gaf, pas toen werd het verboden.
    400 jaar eerder huwde Abraham nog zijn halfzus. God zegende deze echtvereniging met het voortbrengen van de Hebreeën via Izaak en Jakob (= Israël en uit die bloedlijn kwam later Koning David en de Christus).

    In onze tijd kijken we, terecht, heel anders tegen ‘incest’ aan.
    Toen in de tijd was er niet iets anders mogelijk om een populatie te starten.
    Genetische bepalingen/fouten waren nog niet zichtbaar in het DNA. Remember; De wereld was nog goed in de ogen van de Schepper.
    Later slopen er wel ‘fouten’ in het DNA en ten tijde van Mozes kwamen ook daarvoor wetten (de populatie was sterk genoeg en de incest werd verboden).

    Kaïn (en waarschijnlijk ook Abel) heeft zitten hokken met zijn eigen zus.
    In ieder geval wel met een persoon uit zijn eigen bloedlijn. Het is zeker dat de vrouw van Kaïn een kind geweest moet zijn uit een huwelijk tussen één van zijn vele broeders en zusters.

    (Wellicht zat je hier niet op te wachten maar misschien geeft het iets meer duidelijkheid over de vragen waarmee je zit.
    Het heikel punt is nog steeds ‘geloven’.
    Je moet er namelijk in geloven dat Adam en Eva de eerste mensen waren op deze planeet. Je kunt ook geloven dat wij uit het niets geboren zijn. Zomaar spontaan uit een ‘soep van leven’ en daarna zijn gaan evolueren (wat ook weer allerlei vragen oproept). Maar dat zijn vragen waarop jezelf het antwoord moet vinden.
    Vanuit Bijbels oogpunt is het dus niet ondenkbaar dat de wereldpopulatie is ontstaan door twee personen.)

    Like

   • BertG. zegt:

    Infidel Pride, bedankt voor je reactie. Eindelijk een verklaring.
    Dat van die 3de (seth) had ik nooit gehoord. Maar als je hier dus heilig in gelooft, dan zijn we dus ALLEMAAL familie van mekaar. Zat ik er toch niet helemaal naast.
    Vandaar dat het zo’n een zooitje is geworden.
    Een fijne middag verder, beste neef van me.

    Like

 6. Scheerzeep NU zegt:

  Ik ben een eenzame blonde wolf. Mijn levenswijze wordt beschimpt door vreemdelingen met baarden en hoofddoeken. Zij brengen een god die onze vaders niet hebben gekend. Wie vroeger onze vijand was omarmen zij als vriend. Het wordt koud in het bos en de dagen worden korter. Achter mijn blauwe ogen weet niemand hoe het is om de slechtse te zijn. Ik zie ze echter wel. Vooringenomen trots loopt op ons pad. Ik ken de richting waarnaar zij buigen en huil ’s nacht over het dode varken wat daar ligt begraven. Het maakt hen zwak.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s