EU chanteert Israël

Screenshot_18

(Door: Frank Berkemeier)

Volgens een bericht in de Israëlische krant Makor Rishon bereidt de Europese Unie zware sancties tegen Israël voor. Deze sancties worden geïmplementeerd na de Israëlische verkiezingen in maart.

Bij een rechtse overwinning gaan de sancties onmiddellijk in, maar bij een linkse overwinning zal de EU bepalen wanneer zij de economische strop om Israëls nek aantrekken. Dit zal afhangen van de zelfmoord van de Joodse Staat met het optuigen van een terroristisch Palestina als oorlogszuchtige buren. Iets dat de EU eist om hun eigen linkse onderbuik te voeden en de islamitische 5e colonne tevreden te houden.

De sancties hebben niet alleen betrekking op goederen die in de zogenaamde bezette gebieden worden geproduceerd, maar op Israël als geheel. In aanvulling op deze immorele Europese sancties gaat de EU een agressieve pro-Palestijnse rol vervullen om de Palestijnse terreurstaat te realiseren.

Lees verder>>>
(h/t Robert Kern)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Palestina", "Religie van de vrede", antisemitisme, Appeasement, EUSSR, Hypocrisie, Israël, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Rotzakken. Bookmark de permalink .

22 reacties op EU chanteert Israël

 1. links Europa neemt de tactieken van de islam al over. doe wat we zeggen of we hakken je kop eraf

  Like

 2. Ahava zegt:

  Sancties tegen de staat Israel, werken als een boemerang, kijk maar naar die domme EU-actie (ja, welke is niet dom uit die hoek?) tegen Rusland.
  Daarnaast is Psalm 2 een grote troost: Die in de hemel zetelt, lacht…

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Ahava 13:39

   Mee eens, Ahava!

   Het Israëlische volk krijgt steeds opnieuw met dreigingen en vijandigheid te maken, zelfs van landen die ooit tot hun vrienden gerekend konden worden! Nu dit dreigement weer; het is niet te geloven dat men de strop om Israël nog veel verder wil aantrekken!
   Het is belangrijk dat niet alleen christelijke kerken, maar ook burgers het Israëlische volk regelmatig laten weten dat niet iedereen vijandig tegenover hen staat! Er wordt gelukkig al veel voor hen gedaan, maar het zou nog meer moeten zijn.
   Laten we hopen dat Nethanyahu een nieuwe termijn gegund wordt. Het is een hele vriendelijke en wijze man, die opkomt voor de belangen van de Joodse staat en zijn burgers.

   Shalom Israël!

   Like

  • Jacolijne zegt:

   Amen! Het zal omkeren en op hun eigen hoofden terechtkomen.

   Like

 3. koddebeier zegt:

  De bruinhemden van de Europese Unie slaan weer op de trom.
  Wanneer wordt het Fascisme is eindelijk onschadelijk gemaakt ??????

  Like

 4. Anneke zegt:

  Al tijden lang…….Bedrog komt (ook) uit het westen!!! ! !!! “Máár boontje komt om z’n loontje…..”. Klinkt heel kinderlijk, maar is nog immer harde waarheid. Feitelijk is de ellende al ruimschoots over het westen ‘uit-gestrooid’…..In verschillende snelheden en tijdsfasen en is (nu zeer zeker) weer hyper-actief. Okay; Israel is geen ‘heilige’ in deze wedstrijd, maar zal boven alle verderf uittorenen….Doet het land nu eigenlijk al, zo’n ‘dikke’ zeventig-jaren. Israel is veel ‘kosherer’ dan menig ander land, waar ook ter wereld!!! ! !!! SHALOM ISRAEL………………..Goodbye, we do see eache-other soon……………….

  Like

 5. Perfide Albion zegt:

  Misschien moet de mossad maar eens gaan optreden tegen de fascistische bestuurders van de EU. De Russische FSB wil misschien wel meedoen..

  Like

 6. Cathja zegt:

  Dit zijn de smerigste plannen die men ooit richting Israël heeft bedacht! Smerige ploerten binnen de EU, die denken dat ze Israël zó op de knieën kunnen dwingen! Ze hebben het mis. Israël zal niet wijken voor deze dreiging, mits er een ultra-linkse regering aan de macht komt, maar dat moet ik eerst nog zien. Als de linksen in Israël beseffen wat er hen boven het hoofd hangt als Nethanyahu niet opnieuw gekozen gaat worden als president, is er wellicht hoop dat alles bij het oude blijft, maar dan wel inclusief onmiddellijk ingaande sancties.
  Ik denk dat Israël niet afhankelijk is van Europa. Elders in de wereld hebben ze nog enkele landen die ze tot hun bondgenoten mogen rekenen, dus de EU zal niet kunnen bepalen wat het beleid van de Israëlische regering moet zijn inzake de kwestie met de ‘Palestijnen’.

  Het wordt steeds meer duidelijk wat een smerig stel Jodenhaters zich binnen het EU-parlement bevinden! Als ze maar goed beseffen dat zij NIET namens mij Israël mogen boycotten! En ik denk dat ik spreek namens zeer velen binnen Europa. We zijn er inmiddels wel ‘aan gewend’ dat in Brussel van alles wordt bedacht om zoveel mogelijk mensen te treiteren, en deze mogelijke boycot tegen Israël is daar één van. De boycot tegen Rusland is weer een andere, ook zeer onterecht overigens.

  Je suis Israël.

  Like

 7. Joost Visser zegt:

  Er is meer democratische rechtsorde in Israel dan in de EU. Ik stel dan ook voor dat bij verkiezingen in Europa er waarnemers van Israel toezicht houden t.b.v. een eerlijk verloop.

  Like

 8. Jaantje zegt:

  Kan me de boycot tegen Zuid Afrika nog herinneren wat is daarmee bereikt?
  Is nooit meer goed gekomen met dat land en waarom eigenlijk waar is dat goed voor?
  Het is daar nu in geheel Afrika verschrikkelijk als er geen oorlog is, dan een hongersnood en anders wel een of andere ziekte die er huis houd.
  Overgeleverd aan bedel instanties.
  Om even in populaire frase te spreken:Dat gaan we Israël toch niet aandoen?
  Ben dus tegen een boycot heeft nog nooit iets goeds gebracht.
  En mocht er ergens een boycot nodig zijn dan die van de wapenleveranciers.
  Wel heb ik een advies voor Israël stop met het knechtje te zijn van de VS.
  Zoek andere bondgenoten.
  Het zijn nu andere tijden stop met Syrië beschieten en concentreer op de werkelijke vijand(en).

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Om nog maar te zwijgen van het feit, dat er een fundamenteel verschil bestaat tussen het toenmalige Zuid-Afrika en het huidige Israël:
   Alle door Israël genomen maatregelen zijn er puur in het kader van de zelfverdediging. Dat had voor Zuid-Afrika ook kunnen opgaan -de redenen daarvoor wáren er- als het bij hen niet zo doorspekt was geweest met blanke superioriteitsgevoelens en burgerlijke bekrompenheid, die de beweegredenen van de blanke Zuid-Afrikaners minder aanvaardbaar maakten. Daarvan is bij Israël hoegenaamd geen sprake.

   Like

   • Jaantje zegt:

    U mist het punt wat ik probeer te maken en dat is dat ik tegen een boycot ben.
    Had ook Irak als voorbeeld kunnen nemen 1.29miljoen kinderen doodgehongerd door sancties en boycot.
    Iran ook zo een voorbeeld van boycot.
    Ook gelezen wat ik liever zie gebeuren?

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Jaantje: Ja, dat heb ik wel gelezen, maar vraag me af, wèlke bondgenoten dan.
    Mocht U Rusland bedoelen: Ik kan me voorstellen, dat Israël zich niet zonder meer in de armen van de Russische beer stort, vanuit haar standpunt.
    Alleen al vanuit historisch oogpunt niet.
    Overigens kan niemand de beweegredenen van Israël beter beoordelen dan Israël-zelf.

    Like

 9. fleckie zegt:

  ………………’NAAMWIJZIGING …..SCHIP’…………..NW.ISR.WEEKBLAD 13.2.2015.
  De ..Pieter…, het grootster herschip ter wereld, vernoemd naar de…SS- er Pieter Schelte..Heerema, heeft na grote internationale druk de naam veranderd.Doorslaggevend lijkt daarbij de openlijke kritiek op de benaming van…..SHELL, de beoogde huurders v.h.schip.
  Het schip heet voortaan…Pioneering..Spirit. Opvallend is dat de initialen P.S. Hetzelfde zijn gebleven. ……………Edward Heerema,..directeur..v.h. Offshorebedrijf..Allseas, had het schip vernoemd naar zijn vader, een voormalig officier bij de SS en tot zijn laatste snik…..aanhanger
  van…..HITLER. Heerema wilde de..naam..niet. veranderen .omdat hij zijn vader..wilde. eren voor
  zijn ‘pionierswerk’…binnen de offshore- industrie . Toen h.schip vorige maand in Rotterdam aankwam leidde dat tot ophef binnen de Joodse gemeenschap in Nederland en in Groot-Brittannie.Met name onder druk van Joodse organisaties in het Verenigd-Koninkrijk startte de
  internationale transportvakbond..ITF een petitie waarin oliebestrijding…..SHELL…..werd opgeroe-pen om geen gebruik te maken v.h.schip bij de ontmanteling van booreilanden in de Noordzee.
  THE FINANCIAL Times onthulde dat…..SHELL…. daarnaast .ook..nog..onder druk is gezet door
  de Britse regering. SHELL. heeft… Heerema …uiteindelijk zover gekregen de naam te veranderen.####################################################################

  Like

 10. Jaantje zegt:

  Theresa nee die beer bedoel ik niet.
  Ik bedoel Assad en de Christelijke gemeenschappen in het M.O.
  Die moeten is om de tafel gaan zitten en heb het vermoeden als men elkaar in waarde laat en zonder rancune men heel ver kan komen en dan is het gauw gedaan met ISIS.

  Ps:Met Assad bedoel ik de huidige en niet zijn overleden vader.

  Like

 11. Jan zegt:

  Nederland gaat samen met andere Europese landen Israël slopen

  EU foreign ministers want labeling on W. Bank products
  The foreign ministers of 16 out of 28 member states of the EU send a letter to the union’s foreign policy chief, Federica Mogherini, asking her to promote the labeling of products made in the West Bank and sold in stores across the continent, Haaretz reports.

  Signatures come from the foreign minister of the UK, Belgium and France, Italy, Spain, Denmark, Finland, Ireland, the Netherlands, Croatia, Portugal, Sweden, Slovenia, Luxembourg and Malta, as well as from Sebastian Kurz, Federal Minister for Europe, Integration and Foreign Affairs.

  Significantly lacking from the document is the signature of German Foreign Minister Frank-Walther Steinmeier.

  http://www.timesofisrael.com/liveblog_entry/eu-foreign-ministers-want-labeling-on-w-bank-products/

  Met San Remo hebben socialisten niets te maken:

  San Remo’s Mandate: Israel’s ‘Magna Carta’
  http://www.cbn.com/cbnnews/insideisrael/2010/july/san-remo-resolution-revisited/

  Like

 12. Theodoor zegt:

  Met de rode linksen, die alles kapot wil maken ten gunste van hun gedachtegoed, aan het roer kun je iets dergelijks verwachten.
  Voor mij een signaal om juist de gelabelde producten uit Israel te kopen en zo weinig mogelijk uit een Islamitische land zoals bijvoorbeeld Marokko.
  Voorts mijd ik AH en de HEMA natuurlijk die de Nederlander inmiddels hebben afgeschreven.

  Het kabinet is weer goed bezig met deze actie om de segregatie verder aan te wakkeren, erg slim bezig zijn zijn ze in ieder geval niet.

  Like

 13. aquarius4422 zegt:

  Het feit dat de ongekozen technocraten in Brussel een extreem linkse Jodenhaatster als Fredirica Mogherini als hoge commissaris voor het buitenland beleid benoemen zegt al genoeg over de antisemitische koers die de EU vaart.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s