Hans Jansen – Waarom Jihad moet en mooi is

Hans Jansen

(Door: Hans Jansen)

De kern van waarom jihad van de islam moet en mooi is, kan goed worden uitgelegd zonder er details uit de koran bij te halen. Ook moslims die de koran niet of nauwelijks kennen, kunnen daarom overgehaald worden tot deelname aan een jihad-oorlog. De redenering die tot meedoen met jihad leidt, telt een beperkt aantal stappen. De eerste: mensen moeten leven naar Gods wil. Iemand die, hoe vaag ook, in God gelooft, kan daar weinig tegen inbrengen, behalve dan dat hij niet weet hoe de wil van God luidt. De tweede stap, voor moslims vanzelfsprekend, luidt dat Gods wil de mens bekend is. Gods wil ten aanzien van het menselijk gedrag is namelijk vastgelegd in de sharia.

Lees verder>>>
(h/t Bert G.)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Jihad, koran, sharia. Bookmark de permalink .

10 reacties op Hans Jansen – Waarom Jihad moet en mooi is

 1. E.J. Bron zegt:

  Dit is de lezing die Hans Jansen gisteravond hield tijdens een PVV-bijeenkomst in Assen.

  Like

 2. BertG. zegt:

  De lezing werd georganiseerd door de Zweedse cartoonist Lars Vilks, die sinds 2007 wordt bedreigd vanwege een cartoon waarin hij Mohammed als hond afbeeldde. Vilks was bij de lezing aanwezig, maar raakte niet gewond, weet Huffington Post.
  http://www.powned.tv/nieuws/buitenland/2015/02/schietpartij_bij_lezing_kopenh.html

  Like

 3. Wachteres zegt:

  Een reactie:

  Waarom houdt links van moslims:

  Eerst vermoorden ze alle niet-moslims. Ondertussen vermoorden ze ook alle moslims die tot een andere stroming dan zijzelf behoren.
  Als heel de wereld gezuiverd is van niet-moslims en verkeerde moslims ontstaan er binnen de overgebleven moslim-beweging scheuringen over de juiste interpretatie van de koran. En dan gaan ze elkaar weer vermoorden.
  Uiteindelijk blijven er 2 perfecte moslims over die ruzie krijgen over de interpretatie van de koran.
  De ene vermoord de andere, en als de laatste moslim op aarde sterft is de mensheid uitgestorven.
  Het uitsterven van de mensheid is volgens de linksche kerk goed voor het milieu. En dus faciliteren de linksche regeringen in heel de wereld de islam.
  Vogelbeest | 14-02-15 | 16:48

  Like

 4. Tistochwat zegt:

  Hans heeft gevoel voor humor, maar Geert Wilders heeft nog meer humor, zei hij tegen me.
  Wij hadden het genoegen om met de heer Bronmaster te mogen meerijden. 😉

  In het gebouw waar de lezing werd gegeven, vroeg ik enige heren in de bar waar we heen moesten. Er sprong meteen iemand op om ons de weg te wijzen; zogenaamd dan.
  We werden naar het uiterste uiteinde van het gebouw gestuurd (onderhand een halve km lopen) alwaar de één of andere onbekende figuur een lezing wilde gaan houden.
  Kennelijk vond de gids (die vermeldde dat hij nog nooit van de PVV had gehoord, de ezel wil blijkbaar graag nóg meer belasting betalen) het reuze grappig om ons de verkeerde kant op te sturen.

  Je wordt verdorie toch op alle fronten tegengewerkt als realistische PVV-er zijnde!

  Like

 5. Wachteres zegt:

  Kort samen gevat:
  ejbron.wordpress.com…
  met als resultaat:
  http://www.youtube.com...
  Guiermo | 14-02-15 | 17:10

  Like

 6. vanhetgoor zegt:

  Graag zou ik bij Hans Jansen twee punten naar voren brengen. Met deze twee punten kunnen zijn stukken nog beter worden.

  Het eerste punt. Moslims hebben niets met god. Wat God wil of wat God doet heeft geen invloed op moslims. Hans Jansen spreekt steeds over God, maar hij bedoelt Allah. Daarnaast is het zo dat Allah en God wel zeer veel overeenkomsten hebben maar toch zijn ze niet een en de zelfde.

  Een heel belangrijk punt van kritiek op het werk van Hans Jansen is dat hij aanneemt dat Allah en God gelijk zijn, of zelf dezelfde God. Dit is onjuist. God is de vader van Jezus en Allah is een pedofiel. Jezus stelde dat men de kinderen tot hem moest brengen. Dit staat niet in verhouding tot Mohammed de slaaf van Allah, die verordonneerde dat het goed was dat kinderen geneukt worden.

  Tweede punt en dat is misschien net zo belangrijk. De islam is geen geloof maar een vorm van georganiseerde misdaad. Men kan zich niet beroepen op wat een god zou willen, men kan zich ook niet met een cirkelredenering vrijpleiten van allerlei trivialiteiten.

  Een rover-hoofdman heeft voor de vorm van een religie gekozen om zijn bende misdadigers bijeen te houden. Refereren aan iets wat God wil of God toestaat doet er niet toe. Bij de islam gaar het gaat om het geld en om het uitoefenen van macht. Niets meer en niets minder.

  Heel kort samengevat. Allah is geen God en God is geen Allah. De islam wordt gerund door beroepscriminelen, ook wel beroepsmoslims genoemd. Meegaan in de onzin dat Allah een God is zorgt er voor dat men de zaken niet meer zuiver ziet. Meegaan in de bullshit dat de islam een religie zou zijn zorgt er voor dat men verzachtende omstandigheden kan laten gelden voor de misdadigers die wij allen moslims noemen.

  Gezien ik al twee jaar niet meer op Geen Stijl mag reageren, kan iemand deze reactie aan de Hoogedelgeleerde Heer Jansen door geven?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s