Mogen wij beschaafd oud worden? Nee, zegt de islam, u moet sterven!

Screenshot_22

(Door: M.A.L. Sion)

We leven in een samenleving die slaapt, slaapt en slaapt. Gedurende de laatste eeuwen zijn we toegegroeid naar een leefgemeenschap, waarin we op fatsoenlijke wijze opgroeien, functioneren en als we oud zijn geworden op beschaafde manier sterven. Daar dreigt op een afschuwelijke manier een eind aan te komen. We worden overspoeld door mensen die een geloof aanhangen dat geen geloof is, maar een wrede, moorddadige ideologie. De islam wordt in Nederland en in de omringende landen in de watten gelegd door overheden en politieke partijen die geen notie hebben waar ze mee van doen hebben. Open uw ogen en zie wat er in de wereld gebeurt.

De islam moordt. De islam hakt hoofden af. De islam kruisigt mensen. De islam verbrandt mensen levend. De islam stenigt vrouwen. De islam martelt. De islam pleegt genocide. De islam bestraft door handen en voeten af te hakken. De islam pleegt Taqiyya, dat wil zeggen liegt en bedriegt in opdracht van de koran. De islam ….

Dit zijn geen loze kreten. U kunt dit elke dag op tv voorbij zien komen. Op internet staan honderden video’s die deze gruweldaden laten zien. Omdat dit in een groot aantal landen plaatsvindt en steeds gebeurt onder het aanroepen van de vermeende godheid, Allah, kan niet ontkend worden dat het de islam is die dit uitvoert. Het zijn geen incidenten. Dit is de islam.

Gerenommeerde geschiedkundigen, zoals de Amerikaanse professor Bill Warner, hebben uitgerekend dat in de 1400 jaar van het bestaan van de islam deze moordenaarsbende meer dan 375.000.000 mensen heeft vermoord. En gelet op de huidige praktijken van deze moordenaarsbende zal dat aantal in rap tempo oplopen tot….. Dat is een afschuwelijke hoeveelheid MENSEN. Mensen die gehoopt hadden op een vredig bestaan, maar dat niet gegund werd door deze bloeddorstige bende barbaren. Deze slachtoffers waren vaders, moeders en kinderen, die er op gerekend hadden met elkaar een liefdevol leven te leiden. Nee, zei de islam, u moet sterven!

Hier en daar ontluikt het besef dat dit zo niet langer kan. Het moorden moet stoppen. Het is niet acceptabel dat de oprukkende islam straks ook in Nederland op grote schaal gaat moorden. Het gebeurt nu al in de vorm van incidenten. Er wordt dan gesproken van een terroristische daad. Onbesproken blijft in die gevallen wat de inspiratiebron was voor de daders. Er blijken onder de in Nederland levende moslims al personen te zijn die het er voor over hebben naar Syrië en Irak af te reizen om daar te gaan moorden. Er zijn er ook al van teruggekeerd, die nu als tijdbommen vrij binnen onze samenleving rondlopen. Vrij, omdat wij een overheid hebben die de ogen sluit voor het verschrikkelijke gevaar van de islam.

Degenen die in gaan zien dat de islam bestreden moet worden, zoeken bij hun mede-Nederlanders naar gelijkgezinden om samen op te trekken tegen deze verwoestende golf barbaren die op ons afkomt. Nee, die zich al te midden van onze samenleving ophoudt. In de moskeeën, ook wel haatketen genoemd, worden aanhangers van deze sekte door imams aangezet tot gedrag dat haaks staat op de geplande inburgering en integratie.

Een nu nog klein aantal Nederlanders, die we PATRIOTTEN kunnen noemen, ziet deze ontwikkelingen met lede ogen aan en zou er tegen in verzet willen komen. Het is te hopen voor Nederland en de autochtone Nederlanders die gevaar lopen dat deze groep snel aanzwelt. De vijand, onder ons, groeit als kool. Het zal een zware klus zijn om dat gevaar te keren. De machthebbers zullen wakker geschud moeten worden. Er komen verkiezingen aan. Mensen met een patriottisch hart zullen weten waar ze hun stem op uit moeten brengen. Welke politieke partij durft het aan de gevaren van de islam te benoemen?

Door:
M.A.L. Sion (malsion@orange.fr)
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme. Bookmark de permalink .

22 reacties op Mogen wij beschaafd oud worden? Nee, zegt de islam, u moet sterven!

 1. Bob Fleumer zegt:

  De PVV dus en niets anders!!!!

  Like

 2. Jean zegt:

  Sion,
  Die ‘overheden’ waar u het over hebt weten verdomd goed waar ze mee bezig zijn, via laf verraad van eigen volk aan een troep wilde barbaren maken zij zich schatrijk en dwingen met de vijand mee de burgers tot ”onderwerping”, dez misdaad mogen wij nooit tolereren, laten we die lafaards en verraders eigenhandig aanpakken en ze eruit kloppen na ze eerst ALLES afgenomen te hebben.
  Die lafaards en verraders horen in een cel te zitten op water en brood, ik weet het dat we cellen te weinig hebben maar we hebben nog containers in de aanbieding, containers van mensen die al hun werk verloren hebben door die lafaards en verraders van eigen volk.
  Persoonlijk moet ik enorm walgen van cd&c/cda, spa/pvda, vld/vvd, groen/groen links en aanhangende rotzooi, ik wens die rotzooi incl. die illegalen, criminelen, barbaren het diepste van de hel toe ook al weet ik dat er geen hel bestaat buiten de hel hier op aarde door die achterlijke perverse gewelddadige barbaren veroorzaakt.
  Het kan anders en het moet anders, min 95% van die allochtonen moeten eruit, punt.

  Like

 3. louis-portugal zegt:

  M.A.L.Sion.
  Behalve die paar fanatiekelingen in Nederland hebben we hier te maken met een gematigde vorm van mohamedanen zeggen een groot gedeelte van de politici en vooral linkse kerkvaders.
  Ze weten het beter dan de moslims die zeggen dat er maar EEN islam is zoals Erdogan.
  Hopelijk komen die goedgelovigen het eerste aan beurt als de rotzooi in het groot begint.
  Hier lopen we veel achter bij Nederland met ongeveer 45.000 moslims.
  De paar die hier kwamen uit Kovoso enz vertrokken binnen enkele weken naar het noorden waar ze meer in de watten gelegd worden.

  Like

 4. Perfide Albion zegt:

  Prima stuk Sion! Zeg het ze maar. Misschien dat we dit ernstige existentiele conflict dan nog redelijk kunnen oplossen. De tegenpartij moet snel gaan beseffen dat de islam voor ons totaal onaanvaardbaar is. Ik ben in oorlog met de islam en de islam met mij. En je weet wat ze zeggen:

  All is fair in love and war. En wie niet horen wil? Die moet het dan maar voelen.

  Like

  • Antoine Banderes zegt:

   Ik ben het niet alleen roerend met Perfide Albion eens, ik voeg er zelfs aan toe:
   er staat: “We worden overspoeld door mensen die een geloof aanhangen dat geen geloof is maar…”

   Rinus, zíj gelóven het, dus is het een (vorm van) geloof.

   Het springende punt is echter dat het geen gódsdienst is ! allah is een der verschijningsvormen van satan. Hun “geloof” verdient derhalve absoluut niet de beschermende status vanuit onze grondwet vanwege de hier geldende “Vrijheid van Godsdienst” ! We hoeven hen niets te verbieden, zolang ze dat “geloven” maar beperken tot de binnenkant van hun eigen hoofd. Hetgeen onze regeringen ergens in 1975 in Straatsburg zouden hebben afgesproken in een geheim verdrag, moeten wij ontkennen, opzeggen of anders maar verwaarlozen. Wat het ook is, welke status het ook heeft of lijkt te hebben, het is in elk geval gebaseerd op chantage, bedrog en vergissingen cq ernstige fouten. Wij moeten verklaren daaraan niet gebonden te zijn althans het niet na te leven.
   Als die arabs dan als repercussie besluiten dat we geen olie meer van hen mogen kopen, tja, dan missen zij dus om te beginnen de inkomsten daaruit. Eerste winstpunt voor ons. En als zij het niet willen verkopen, zullen wij wat harder moeten werken aan de alternatieven en waar nodig zolang wat meer olie elders halen… of desnoods gewoon OPHALEN.

   Ik mag dan inmiddels 70 zijn, maar steun van harte het idee van een “Patriottische tegenmacht” en streef er naar om zoveel mogelijk kinderen, kleinkinderen en overigen uit mijn netwerk hiervoor te aktiveren ! Én op de PVV te stemmen, uiteraard.

   Like

 5. Anneke zegt:

  “NEE het verderf van de islam zal STERVEN; permanent zal deze hellse religie ten onder gaan”. Voor deze killers geldt hetzelfde als voor het kapitalistische westen: BOONTJE KOMT OM Z’N LOONTJE………..ISRAEL shall SURVIVE…..Dit landgoed van onze Schepper is niet klein te krijgen, het burgervolk groeit en bloeit verder. Het geloof in de Messiah sterkt-aan; gelukkig. De tijden zijn aan het rijpen, de wijn kan binnen afzienbare tijd gedronken worden. Shabbat SHALOM….for – and to all…….

  Like

 6. Sjaak zegt:

  WANNEER ASYLANTEN EN VLUCHTELINGEN EN
  MOSLIMS EEN BERIJKERING VOOR EUROPA ZIJN
  DAN ZIJN WE NU RIJK GENOEG !
  IK ZOU NU ZEGGEN !
  VANWEGE RIJKDOM !
  GESLOTEN !

  Like

 7. Tistochwat zegt:

  Bij de lezing van Hans Jansen had het gisteren storm moeten lopen!
  De hele zaal had uit z’n voegen moeten barsten; hij had vol moeten zitten met ‘keurige’ D’66-ers die tot inkeer hadden moeten komen!
  Maar nee, er waren alleen maar fatsoenlijke realistische PVV-ers aanwezig, die allang weten hoe de islamitische vork in de westerse steel zit; die allang weten welk lot ons boven het hoofd hangt.
  Opvallend was vooral dat er totaal geen jongeren waren; die hadden het kennelijk weer te druk met allerlei festivals en met facebook.

  Moeten jullie dat stel ‘reetkevers’ nou toch eens zien liggen op die antislip matjes, eh… bidkleedjes op de foto! Gezellig hè? Ik kijk toch zó uit naar een moskee bij ons in het dorp!
  En dan natuurlijk eentje met een minaret zodat ik minstens 5 keer per dag kan genieten van dat galmende gejank van degene die de ‘reetkevers’ vanaf dat fallussymbool oproept tot gebed.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ mezelf 14 februari 2015 om 14:51

   Bij nader inzien lijkt het wel alsof ze geen afzonderlijke bidkleedjes hebben, maar kamerbreed tapijt? Dan gaan ze tóch wel met hun tijd mee.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Bidmatjes of niet, het feit, dat ze ‘op de knieën gaan’ voor ónze vernietiging doet er niets aan af!

    Like

   • Perfide Albion zegt:

    Goed dat je gegaan bent! Ik heb zitten dubben om de tocht naar Assen te maken maar er moest wel gewerkt worden.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Theresa Geissler 14 februari 2015 om 15:24
    en
    @ Luchtpint 14 februari 2015 om 15:27

    NEE NATUURLIJK DOET DAT ER NIETS AAN AF, beste Theresa!
    Jullie denken toch hopelijk niet dat ik het meen als ik zeg dat ze ‘tóch wel met hun tijd meegaan’?
    Het was buitengewoon sarcastisch bedoeld!

    Like

  • Luchtpint zegt:

   “Bij nader inzien lijkt het wel alsof ze geen afzonderlijke bidkleedjes hebben, maar kamerbreed tapijt? Dan gaan ze tóch wel met hun tijd mee.”

   Zo, daarmee zijn we al half gered in het Westen. De vooruitzichten worden daardoor zeer hoopvol ingeschat op lange termijn. We kunnen terug op beide oren slapen nu. Hiep hiep hoera, Tistochwat !

   😦

   Like

  • toestroom zegt:

   Hier kan mooi een punt 60 op die konten richten

   Like

 8. Driek zegt:

  Prima stuk, M.A.L. Sion, duidelijke taal, maar die Nederlanders hebben wel een patriottisch hart, doch ze stemmen steeds. maar. weer. op de verkeerde partijen. En veel hoop over de aanstaande verkiezingen heb ik niet, zolang D66 hoog in de peiling staat, en de burgers van Gouda weliswaar protesteren, tegen die verschrikkelijke moskee, maar toch gestemd hebben op de partijen die dit hebben mogelijk gemaakt.

  Like

  • Willie zegt:

   Beste Driek , maak uzelf niet teveel illusies : de gemiddelde NL-der is een grote lafaard, en een 95% zijn gewoon DOM, dus beste man , wat ga je daar nog mee aanvangen?

   Like

 9. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Welke politieke partij durft het aan de gevaren van de islam te benoemen? Er is in Nederland slechts 1 partij: de PVV!

  Like

 10. Sjaak zegt:

  Ook ik was een beetje overrast van het kort gebonden antwoord
  van Hans Jansen over mijn vraag of Pegida of Legida ook een
  optie wat voor Nederlanders zouden kunnen zijn !
  Zijn antwoord dat al was vastgelegt op rechtse onbenullen en
  agresive spinner wat niet was aangebracht en hem eigenlijk
  op zijn Mainstream opgestreken EU Parlamentbaantje ont-tarnde !
  Natuurlijk zijn onder 20/25000 demonstranten een paar die Buiten
  de regels vallen !
  Maar fakt is !
  Bei weer en wind te demonstreren met steeds steigende getallen
  van aanhangers en van een betaalde MOB van links agressiv
  belagerd te zijn is wat anders als achter een PC of verwarmde
  zaal bij een koffie en thee een partij discussie aan te gaan.
  Ik kann me de indruk niet verweren dat ik daar met een
  troep bling-bling PVV opgezadelt zat !?
  Ukip of Le Pen die waren voor Hans Jansen OK omdat die
  eveneens in het EU Parlament vertegenwoordigt zijn ?
  En alle andere kleinere Splitterparteien die dezelfde
  gedachtengang hebben zoals PI (Stürzenberger) die
  al jarenlang de straat op gaan zijn voor jullie afval ?
  Ik ben die 200 killometer eigenlijk gereden omdat ik
  dacht na deze lezing een Brainstorming te beleven !
  En een PVV die doorgaand het Focus op partijgenoten
  en Foto termijn gelegt heeft, had dit beter op een
  andere termijn kunnen doen !
  Zeg me dat ik me vergis, ik laat me graag beleren !

  Like

 11. Philippe Schepens zegt:

  Wat in het artikel gezegd wordt is cru ( ik zou het anders verwoorden, om niet in nodeloos provocatieve Charlie-hebdoisme te vallen), maar juist, want veel staat in de koran, melige maar verhelderende lectuur. De islam maakt op termijn een grote kans om hier ons werelddeel te veroveren. Dit omdat de Koran/Islam niet alleen missionair-imperialistisch is, maar vooral omdat we in het Westen decadent zijn en dat decadentie een beschavingsziekte is, die de val van een beschaving voorafgaat en diens overname door een primitievere groep van mensen.

  Like

 12. Lilia zegt:

  Probleem is dat als je gaat protesteren of er tegen in gaat meteen als extreem rechts wordt neergezet.
  Pegida wordt steeds kleiner omdat werknemers hun personeel ontslaan als bekend wordt dat ze hier aan deelnemen.Zelfde in Nederland stem jij open en bloot pvv en laat je op je werk horen wat je voor keur is ,dan loop je gevaar om ontslagen te worden.
  Je wordt weg gezet als racist door partijen als Groen links en Pvda.
  Sta je met een vlag op een moskee te protesteren tegen het salafisme ben je extreem rechts en beginnen moslims te roepen hoe bedreigd ze zich voelen.
  Het salafisme is het probleem in de Islam.
  Echter sijieten en gematige stromingen houden hun mond in Europa.
  Zij zijn net zo goed het slachtoffer van het slafisme maar durven hier niet tegen in te gaan.
  Gister een wake voor drie amerikaanse moslims die door een blanke amerikaan zijn vermoord.
  Hier werden zelfs spandoeken gebruikt met het is de schuld van Wilders.
  Maar bij een nieuwe aanslag op een cartoonist zijn ze ineeens muisstil.
  Net als bij een aanslag op een sijietische moskee.
  Zolang links niet het verschil maakt tussen salafisme en de rest van de islam wordt het probleem steeds groter.

  Like

 13. Martha N zegt:

  MAL SION ik ben een beetje laat met reageren, was er even niet. Goed bericht, helemaal gelijk, Chapeau van Martha N

  Like

 14. chevron zegt:

  Eigenlijk jammer dat onxe hoge functionarissen in den haag hieraan voorbij gaan.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s