Oekraïne: Extremistische huurlingen door het dolle heen

Screenshot_42

De Pravy Sektor marcheert

(Door: Marco Maier – Vertaling: E.J. Bron)

Vrede in de Oekraïne lijkt ondanks het akkoord van Minsk eerder onwaarschijnlijk. Vooral de huurlingenbataljons zijn niet geïnteresseerd in een wapenstilstand en willen ondanks deze overeengekomen wapenstilstand verder vechten. Het zinloze bloedvergieten zal dus doorgaan.

De leider van de neonazistische organisatie Pravy Sektor en parlementariër Dmitri Jarosch is niet geïnteresseerd in het akkoord van Minsk. Zijn huurlingentroepen willen de strijd tegen de rebellen, ongeacht de vanaf morgen geldende wapenstilstand, voortzetten. Het akkoord zou “juridisch niet houdbaar” en een schending van de Oekraïense grondwet zijn, aldus Jarosch. Daarom zou zijn organisatie zich hieraan niet gebonden voelen.

Gezien het feit dat er eergisteren 17 bataljons van de regeringstroepen zijn overgelopen naar de Pravy Sektor, omdat ze zich blijkbaar niets meer willen laten zeggen door Porosjenko, kunnen we de toekomstige ontwikkelingen wel vermoeden. Per slot van rekening zou het hierbij om tenminste 15.000 soldaten kunnen gaan, die bovendien nog over zwaar materieel beschikken. Deze sektarische “staat binnen de staat” heeft niet alleen militaire slagvaardigheid, maar ook nog ondersteuners in de nieuwe politieke kliek van Kiev. Deze beulsknechten, die door het dolle heen zijn, ageren behoorlijk autonoom en willekeurig, wat zich weerspiegelt in de wreedheid en brutaliteit tegen de bevolking.

Voor de mensen in het Donetskbekken betekent dit dat ze waarschijnlijk nog lange tijd blootgesteld zullen staan aan artilleriebeschietingen en dat er dagelijks nog meer vrouwen en kinderen sterven, omdat fanatieke radicalen slechts één doel voor ogen hebben: de vernietiging van het verzet in het Donetskbekken. Moord en verdrijving zijn voor de beulsknechten van de huurlingenbataljons probate middelen om zo de controle over de omstreden regio te verkrijgen, waarin het industriële hart van het land, belangrijke grondstoffenvoorraden en vruchtbaar akkerland liggen.

Bron:
www.contra-magazin.com
Auteur: Marco Maier

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in nationaalsocialisme, nazisme, Oekraïne. Bookmark de permalink .

11 reacties op Oekraïne: Extremistische huurlingen door het dolle heen

 1. Marc zegt:

  Dat van die 17 bataljons is nieuws voor mij. Maar dat zullen ze dan in Berlijn, Parijs, Brussel en Den Haag ook wel weten?

  Like

 2. fleckie zegt:

  Wat schreeuwt. die vent met zijn bek wijd open? ..’ .SIEG HEIL’ soms? net zoals de Nazi’s riepen?( toen ze.nog overtuigd waren van..hun..overwinning )

  Like

 3. fleckie zegt:

  Wreedheid tegen de bevolking: in Rusland, enz. was : een van de beruchtste nazi’s DIRLEWANGER, in de nazi- staat Dld. als ‘BLOEDHOND’ : , als..dolle honden tekeergaand, ook met zo.n grote open bek,

  Like

  • fleckie zegt:

   Nog even dit, voordat..Anna met de botte ( clerus?) bijl meent iets te verkondigen ten nadele van.fleckie: in het Alg. .Dagblad van 21.9.1984:… GELEZEN: 4 1984 , dertien Am.kloosterorden hebben hun bij kernwapenproduktie betrokken ondernemingen van de hand ge doen.
   Januari 1984 wellivpcht bezoek paus aan..Rusland, Jan1984 het Vaticaan is goed ingevoerd in regio’s waar V.s. Grote belangen hebben,: Latijns America,Ar.kantvan vechtende partijen in Mid-den-oosten, augustus 1984 Argentinie: nazi- veteranen importeerden kernapparatuur en brandstoffen uit Bondsrepubliek en werken rustig aan ” de bom”, september 1984 : Nazi BARBIE
   regisseert de staatsgreep v.d…cocaine-generaals..in Bolivia, juni 1984 ‘ De paus liet er wederom geen twijfel over bestaan dat de kerk alleen maar uitspraken mag doen van algemene aard( in
   produktie en opslag van kernwapens), zich niet in concrete politiek mag begeven, maar zelf in…Polen..zeer actief is”…… Op21.9.1984 als ‘ingezonden brief’ , in het Alg.Dagblad###################################################################

   Like

   • Hendrick M. zegt:

    Sorry hoor @fleckie, maar hier kan ik geen chocola van maken.
    Probeer het eens uit te leggen voor iemand met mijn intelligentie (zal wel lager zijn dan die van jou …)

    Like

 4. lucky bee zegt:

  Mischien zijn de huurlingen Moslims uit de Kaukasus?Daar heeft zelfs Poetin geen greep op.

  Like

 5. Wat er ook gebeurd, de oorlog moet er komen. Want dat is wat de VS wil. De VS wou wapens leveren(verkopen) Nu kan dat niet, daarom komt de EU met een kredietpakket van €40 Miljard. Kunnen ze daar wapens van kopen. Engeland is vast begonnen om gepantserde voertuigen te leveren (gratis natuurlijk). Alles wordt georkestreerd door de VS. Waarvoor? Alleen om Rusland klein te krijgen.

  Like

 6. bobzelf zegt:

  misschien kan de holomodor 1932 man, nog ergens een kleine aanleiding vinden
  om Putin de schuld te geven ???
  wie wind zaait zal storm oogsten !!
  Zie hier de mevr, Nuland/ USA vrienden !!!!
  maar Putin did it !!!!
  Nou laat dit zooitje dan het Ukrain leger maar EERST aanvallen !!!!,

  zal mij benieuwen als dit gajus nu niet stopt,
  WAT DE REACTIE VAN ONZE usa/ eu VRIENDEN ZAL ZIJN ????

  dan kan Putin een paar weekies op vakantie ????
  En alle wapenfabrieken in het oosten volop laten werken

  DIT HEET DUS EEN GEKKENHUIS !!!

  WAT U VOOR 100 % OP HET CONTO VAN DE USA KAN SCHRIJVEN !!!

  GR. BOB

  Like

 7. JooJootje zegt:

  Moord en verdrijving is ook het beste middel voor heerschappij is het altijd al geweest trouwens,het probleem is dat wij teveel van praten zijn gaan houden en er naar zijn gaan leven.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s