Onvoorziene vluchtelingenstroom uit Kosovo: Nordrhein-Westfalen neemt familie vakantiecomplex in beslag

Screenshot_35

(Door: Torben Grombery – Vertaling: E.J. Bron)

Wat de plaatselijke officiële media nog als “sensatie” aan hun lezers verkopen, behoort voor de goed geïnformeerde lezen al tot het dagelijks leven. In de districtsstad Olpe in het Sauerland werd door de CDU-burgemeester Horst Müller nu verkondigd dat het plaatselijke familie vakantiecomplex “Regenbogenland” door de deelstaat Nordrhein-Westfalen plotseling en volledig onverwacht in beslag werd genomen. In het complex met 183 bedden worden de komende dagen al de eerste vluchtelingen gevestigd.

De districtsregering in Amsberg in de Duitse deelstaat Nordrhein-Westfalen wijst op dit moment haar gemeenten duizenden vluchtelingen toe – en dat dagelijks. Dienovereenkomstig agressief  treden de verantwoordelijken van de roodgroene regering van de deelstaat evenals haar gevolmachtigde op bij de zoektocht naar steeds nieuwe onderkomens voor vluchtelingen.

De “WAZ” bericht uit de rustige districtsstad Olpe:

“De burgemeester van Olpe, Horst Müller, liet de bom om 17.04 uur in de gemeenteraad ontploffen: het familie vakantiecomplex “Regenbogenland” zou door de deelstaat met behulp van een beschikking met onmiddellijke ingang in beslag zijn genomen, om daarin vanaf vandaag al vluchtelingen onder te brengen.

Müller: ´Sinds donderdagmiddag hebben we te maken met een volledig veranderde situatie. Wij werden er door de districtsregering over geïnformeerd dat er sprake zou zijn van onvoorziene vluchtelingenstromen naar Nordrhein-Westfalen.´ De aantallen zouden plotseling zijn geëxplodeerd, onderkomens in Dortmund en Bielefeld zouden uit hun voegen barsten.”

Een reden voor deze razendsnelle toename van het aantal vluchtelingen is de aanhoudende komst van armoedevluchtelingen uit Kosovo. De mainstream media spiegelen hun lezers nog voor dat er zogenaamd “in Kosovo geruchten de ronde doen, volgens welke de mensen in Duitsland met een soort begroetingsgeld ontvangen zouden worden”, wordt er gezegd.

Het gerucht is niet helemaal uit te sluiten, maar deze ontwikkeling was al maanden geleden af te zien: namelijk ongeveer precies vanaf de dag van het vonnis van de administratieve rechtbank in Münster, die de klacht van een Roma-familie met een Servisch paspoort tegen hun uitzetting naar Servië gegrond verklaarde. Hierover hebben we vorig jaar november bericht.

De administratieve rechtbank Stuttgart had al in maar van dit jaar duidelijk gemaakt dat Roma de afgelopen tijd in hun elementaire recht op vrije vestiging van personen beperkt en dienovereenkomstig gediscrimineerd worden door de Servische staat als ze gebruikmaken van het “mensenrecht” van het vrije vertrek. Volgens de relatief nieuw ingevoerde § 350a van het Servische Wetboek van Strafrecht hoeven “asielzoekers” alleen dan te rekenen op strafrechtelijke vervolging als ze in het buitenland een asielaanvraag indienen.

Daarmee zou de kwadratuur van de politieke cirkel opnieuw weer bijna perfect zijn. Want Servië wil als toetredingskandidaat graag z.s.m. volwaardig lid worden van de EU en kan zich wat betreft de richtlijnen van de EU geen staatsburgers veroorloven die asiel aanvragen in EU-landen. Om nu precies dat te verhinderen, werd daar hoogstwaarschijnlijk de norm van het vertrek- en strafrecht ingevoerd – wat de Duitse rechtbanken op hun beurt aanvoeren als achtergrondreden voor uitzettingen en de kwalificatie van Servië als veilig land van herkomst.

De administratieve rechtbank Münster is nu van plan om te onderzoeken of de wet ter controle moet worden voorgelegd aan Duitse Federaal Constitutioneel Gerechtshof.

Ervaren politici met een vooruitziende blik zouden dit alles al lang hebben moeten zien aankomen en verstandig geregeld kunnen hebben – als we van hen maar voldoende zouden hebben en dit ook gewild zou zijn.

Screenshot_34

Vakantiecomplex “Regenbogenland” in Olpe

Bron:
http://info.kopp-verlag.de
Auteur: Torben Grombery

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Duitsland, Groenen, Hypocrisie, Immigratie, Kosovo, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, nieuw fascisme, Roma en Sinti, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

26 reacties op Onvoorziene vluchtelingenstroom uit Kosovo: Nordrhein-Westfalen neemt familie vakantiecomplex in beslag

 1. bobzelf zegt:

  het overbekende carnavalslied :

  We gaan naar de kloten , maar het maakt ons niet uit , ( 7 x )

  kan vanaf nu als nieuw volkslied uitgeroepen worden !!!!

  gr. bob

  Like

 2. Bij mijn weten mag je alleen in oorlogstijd iets confisqueren;of is dat inmiddels veranderd?

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Yvonne van Cleef 14 februari 2015 om 19:13

   Dat zal in de zeer nabije toekomst de gebruikelijke gang van zaken worden in het kader van LEVE DE ‘ASIELZOEKER’; WEG MET HET EIGEN VOLK!

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ik heb het maar eens even nagekeken, Yvonne: 90% van de Kosovaren is MOSLIM.
   Zou het daar iets mee te maken hebben? Wat denk je?

   Like

   • Anneke zegt:

    Dat had ik ook al opgezocht Theresa, het zijn bijna allemaal moslims, en ik weet nog steeds niet wat hiervan de bedoeling is. Maar mijn gevoel zegt mij dat dit niet veel goeds is, wij zijn straks in de minderheid en wij hebben een hele andere mening over geweld, wij leven nu in 2015, zij zitten nog met alles in de middeleeuwen. En op hulp van onze regering hoeven wij ook niet te rekenen, want die slapen nog steeds……wat gebeurd er toch allemaal en waarom doen wij nog steeds niets…..

    Like

  • Nemesis zegt:

   Duitsland staat nog onder oorlogsrecht,dat als eerste.Bovendien staat er een passus in de grondwet over grondbezit van de Duitsers. Eigenlijk mogen ze dat niet bezitten nog kopen, en als kan het ten alle tijden onteigent worden, zomaar. Dat er gekocht en ook verkocht wordt, wordt zo te zeggen stilzwijgend gedoogd. De Staat verdient daar namelijk grof geld aan.

   Like

 3. lucky bee zegt:

  Waaaaat heerst in Kosovo ook burgeroorlog net als in Syrie?Wie tegen wie dan?

  Like

 4. bouquetje zegt:

  Nu weer armoedevluchtelingen. Nou maak je borst maar nat.

  Like

 5. Ad de Koning zegt:

  Dit heb ik altijd al verwacht, na de tweede wereldoorlog moesten mensen hier in Nederland die een kamer over hadden verplicht inwoning nemen, er werd gekeken met hoeveel gezinsleden men was en hoeveel kamers men had en dan werd eventueel inwoning verplicht wat vaak tot zeer veel onenigheid heeft geleid. Ik dacht dat we daar nu wel vanaf zouden zijn maar het zal mij niet verbazen als vroeg of laat de partijen PVDA, CDA en D’66 dat weer van stal halen. Nou, wat er ook gebeurt, ik ben niet jong meer maar ik zal vechten om buitenlanders hier buiten de deur te houden. Ziet u het al voor u, zo’n boerka bij u in huis, dan word het tijd voor actie.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Ad de Koning 14 februari 2015 om 20:03

   “Ziet u het al voor u, zo’n boerka bij u in huis”

   Een boerka met de daarbij behorende ‘cultuur’; NEE, ik ga nog liever dood nadat ik zo’n monster onschadelijk heb gemaakt.
   Moeten we zeker ook van die smerige poepgaten in de vloer laten aanbrengen?
   En al het varkensvlees uit de koelkast verwijderen?

   Like

   • bobzelf zegt:

    heee, lieve lachende dame
    je kunt zo’n varken toch ook HALAL SLACHTEN ??
    WAT IS DAAR MIS MEE, ???

    EEN BEETJE MEDEWERKING KAN TOCH WEL ??

    en dan die afgehakte kop op de voordeur, SPIJKEREN i.p.v. zo’n kerstkrans ???

    met een beetje varkensbloed , op die rubber deurmat :

    MET WELKOM EROP ???

    whahahahaha

    KUSSIE BOB

    Like

   • oud-marinier zegt:

    Je kan het varken natuurlijk ook besnijdn is het een HALAL-VARKEN….!!!

    Like

  • Cathja zegt:

   @ Ad de Koning 20:03

   Ik zal dit nooit goedvinden, vreemden in mijn huis! Als je voor boodschappen de deur uit moet, roven ze ondertussen je kasten leeg! En wat te denken van de wat jongere vrouwen die met zulke klojo’s opgescheept zitten? Wat gebeurt er als manlief naar zijn werk is?
   Je moet er toch niet aan denken wat ze met je uit kunnen vreten? En wat als ze een hekel hebben aan dieren? Moet ik mijn dieren dan maar de deur uit doen?
   Nou, geen denken aan! Geen enkele buitenlander krijgt toegang tot mijn huis. Laat dat heel helder zijn!

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Cathja 14 februari 2015 om 21:16

    “Geen enkele buitenlander krijgt toegang tot mijn huis. Laat dat heel helder zijn!”

    Ik geef u groot gelijk maar als de ‘socialisten’ hebben bepaald dat wij islamitische inboorlingen dienen op te nemen, zullen wij geen enkele keus hebben. En zolang de ‘socialisten’ nog aan de macht zijn, is de kans groot dat ze een dergelijk wetje in elkaar knutselen.
    Kijk maar naar de belastingaanslagen. Als we die niet betalen, komen ze ons geld halen en heb je geen geld, dan verkopen ze je huis, auto, paard, hond, kat, kanarie, wc bril, enz. gewoon onder je kont vandaan.
    Kortom: je bent niet meer dan een slaaf van de heersende ‘elite’.
    Wij krijgen nog geen vierkante meter van deze planeet gratis terwijl de ‘vluchteling’ op handen wordt gedragen en van alle comfort wordt voorzien.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Tistochwat, 21 Februari 2016: Je bent bang, dat de socialisten vroeg of laat in staat zijn, om zo ’n soort wetje in elkaar te knutselen en dat is inderdaad niet ondenkbaar.
    Maar tóch vraag ik me af of ze daarmee niet te ver zouden gaan.
    Kijk, vlak na de oorlog kon dat wèl: De mensen waren er niet blij mee, met duplexwoningen en meer van die gein, maar het waren andere tijden: De puinhopen van de bombardementen lagen letterlijk nog op straat, men begreep, dat er woningtekort was, men hadvaak nog ergere dingen meegemaakt en last but not least behoorde men tot de generatie van onze oudders, die vóór de oorlog al niet anders hadden geleerd, dat het leven één grote inschikpartij was: Jaren en jaren verloofd zijn omdat men bijvoorbeeld nog studeerde en er ‘geen geld’ was om te trouwen en dan ook ècht bij je ouders wonen omdat ‘alleen wonen’ in die tijd zowat niet bestónd. Als ik er aan denk, hoe mijn nichten in hun studietijd, nota bene in de jaren ’60 nog, blijmoedig op zolderkamers bij een hospita woonden en de húmor konden inzien van groteske regeltjes als ‘geen herenbezoek’ zit ik er eerlijk gezegd mijn hoofd bij te schudden en te denken: ‘Hoe kón je dat allemaal píkken?!’ Dus is het alles bij elkaar genomen niet zo vreemd, dat die inwoningswetgeving in de jaren ná ’45 óók werd gepikt.
    Maar dit zijn, ondanks alles, tóch andere tijden en iets zegt me, dat ze met een dergelijke maatregel nú te ver zouden gaan, dat dàn meer ogen zich zouden openen!
    En sterker: Iets zegt mij, dat ze dat zelf óók nog wel beseffen en daarom niet snel met zóiets zullen aankomen. N i e t met zóiets!

    Like

 6. Nemesis zegt:

  Hier komt ook geen zogenaamde vluchteling in het huis. Zo snel dat het warm afgebroken is, kunnen ze helemaal niet kijken.

  Like

 7. Pingback: Duitsland overspoeld met massale tsunami Kosovaren | Geen Nieuws

 8. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogd.

  Like

 9. desmond zegt:

  Groten deels zullen het etnische Albanese zijn De Servische minderheid zijn hun eeuwenlang grondgebied allang ontvlucht naar Servië vanwege de Islam.. 99% moslimgemeenschap en geen olie betekend armoede …. geen gratis geld dus naar het westen. …

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s