Scholen in Londen worden koosjer-halal: geen worstjes van varkensvlees meer!

Screenshot_14

(Door: Kybeline – Vertaling: E.J. Bron)

Op alle basisscholen in Londen staan in het vervolg geen worstjes van varkensvlees meer op het menu in de schoolkantines. De reden: men zou zich aanpassen aan de nieuwe koosjer-halal cultuur. Wat voor christelijke niet mag, daar maakt niemand zich druk over, want dat valt onder de noemer “racisme”, “discriminatie”, “nazisme” enz. De verdoemde autochtone christelijke kinderen moeten zich in het vervolg onderwerpen aan het cultuurdictaat van de veroveraars en hun (geallieerde?) financiers.

Op alle basisscholen in Londen worden varkensvleesproducten van het menu verwijderd, omdat men rekening wil houden met de eetgewoonten van joodse en islamitische kinderen.

The Times

De oer-traditionele gerechten zoals ham, bacon en karbonaadjes, die in heel Europa als typisch Britse gerechten werden beschouwd, zullen verdwijnen. Daarbij moeten we de Joden recht doen. Er leven maar weinig Joden in Groot-Brittannië en heel veel van hen gaan naar speciale joodse scholen of door henzelf uitgekozen privéscholen. Dit doet men niet voor hen. Men gebruikt ze slechts als zondebokken om opnieuw privileges voor de beschermde diersoorten cultuur uit de Oriënt te verkrijgen.

Een woordvoerder van de gemeente zei: “Kinderen, sommige van hen nog maar vier jaar oud, met een andere religieuze of etnische achtergrond zouden wel eens niet kunnen weten welk eten varkensvlees bevat of zich niet kunnen realiseren hoe belangrijk het is om dit te vermijden.”

Bron:
www.kybeline.com
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, christenhaat, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, Groot-Brittannië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Joden, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, propaganda, Religie, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

23 reacties op Scholen in Londen worden koosjer-halal: geen worstjes van varkensvlees meer!

 1. BertG. zegt:

  School moet sluiten vanwege islamkritische opmerking leerling.
  De christelijke Durham Free School moet sluiten, nadat onderwijsinspectie Ofsted vaststelde dat sommige leerlingen ‘discriminerende ideeën’ hadden over aanhangers van andere godsdiensten. Een van de jongens gaf een ‘fout’ antwoord op de vraag wat een Moslim is. Daarmee wordt bedoeld dat hij verwees naar terrorisme.
  http://www.nieuwreligieuspeil.net/node/5889
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2918711/Christian-faith-school-graded-best-performing-placed-special-measures-Ofsted-inspectors-does-not-promote-British-values.html

  Like

 2. Cathja zegt:

  Smerig is dit. Ronduit smérig! Zich verschuilen achter de Joodse kinderen, terwijl ze in feite gewoon de moslims bedoelen. Stap voor stap, maar wel steeds sneller, worden we in Europa overgeleverd aan de islam! De wegkijkers verzinnen telkens weer nieuwe smoezen om nieuwe regels er bij de Europeanen door te drukken, totdat het te laat is, en alle varkens uit Europa verdwenen zijn. Eenmaal zal dit dier dus niet meer bestaan.
  Het is aan ons om deze overheersing tegen te gaan. Als ouders niet protesteren tegen deze besluiten van schooldirecties, dan geven wij toe aan de eisen van vreemde overheersers en zijn wij weer een stap verder in de islamisering van de wereld!
  Het moet duidelijk gemaakt worden aan moslims dat niet ZIJ, maar WIJ hier de dienst uitmaken. Als ze zich storen aan onze eet- en leefgewoonten, dan zou ik zeggen: “rot toch op”!

  Is het vreemd dat steeds meer mensen een bloedhekel krijgen aan de islam?

  Like

 3. Driek zegt:

  Wat kan ik mij hier toch giftig over maken, er is een heel groot verschil tussen koosjer en halal, ik heb het hier al een keer uiteen gezet, en ik wil het desnoods nog wel een keer doen. Nu worden Joden en islamieten over één kam geschoren. Joden in Engeland gaan naar Joodse scholen. En zoveel Joden zijn er niet in Engeland. Wat een flauwekul, wat een stemmingmakerij is dat weer. Die Joden moeten ze er niet iedere keer bijhalen, laat ze met rust, die zoeken het zelf wel uit. Die hebben al die zogenaamde goede bedoelingen van die gojim niet nodig. Joden hebben nooit een probleem gemaakt van hun voedsel. Trouwens die spijswetten gelden alleen voor gelovige Joden, velen eten gewoon een broodje ham of een gerecht waarin varkensvlees is verwerkt. Dit is weer de weg vrij maken voor die verfoeilijke islam. En Joden horen daar niet bij.

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Driek 11:51

   Helemaal met u eens, Driek! De Joden worden er alleen bijgehaald nu het de schooldirectie goed uitkomt! Inderdaad, Joden zouden ons nooit aanspreken als we in hun bijzijn een broodje met varkensvlees zouden eten, maar het is bekend dat er wel eens vechtpartijen zijn ontstaan tussen Nederlandse jongeren die zo’n broodje aten in het bijzijn van moslimjongeren. In plaats van weg te lopen (die moslims dan), willen ze het eten van een broodje met varkensvlees verbieden. De wereld op zijn kop.
   We moeten die moslims geen duimbreed toegeven, en gewoon doen wat wij altijd doen. In moslimlanden wordt ook geen rekening gehouden met de gevoelens van niet-moslims. Ze zullen zich er bij moeten neerleggen dat wij ons niet willen onderwerpen aan hun dwingende eisen!

   Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Dat was dan zeker een moslim, die dat zei!
  Ja, varkensvlees is nu eenmaal erg lekker, zolang je er, door middel van islamitische indoctrinatie, nog niet totaal allergisch voor gemaakt bent! De kinderen mochten er eens verslaafd aan raken!
  Zeg, ik weet nog een andere remedie: Opdonderen naar jullie zandbak, dan speelt dàt ‘gevaar’ ook niet langer!
  Ach, het is ook nog niet eens hún schuld: Het zijn die verdomde autochtone ‘weg-met-ons’ gasten, die aan deze grillen maar klakkeloos toegeven!
  Daniel Greenfield, where are you?!

  Like

 5. Scheerzeep NU zegt:

  Islamieten mogen kameel eten en voor joden is kameel niet kosher.
  Rein of onrein. Voor de reinen is alles rein voor de onreinen is alles onrein. God heeft in Jezus Christus de wereld gereinigd van haar zonden. Voorkeur voor bepaalde vleessoorten of afwijzing daarvan om religieuze redenen is godslastering. Want wat God gereinigd heeft zult u niet voor onheilig houden. Dat betekent dat mensen niet onrein kunnen zijn en dieren eeneens niet.
  Moslims en Joden vinden anders gelovigen onrein, daarmee wijzen zij het offer van Jezus Christus af en zonderen zich af in geveinsde reinheid. Verklaren anderen onrein en daardoor ook het offer van Jezus. Zij eten zichzelf een oordeel.

  Handelingen 15:7-11
  7 En als daarover grote twisting geschiedde, stond Petrus op en zeide tot hen: Mannen broeders, gij weet, dat God van over langen tijd onder ons mij verkoren heeft, dat de heidenen door mijn mond het woord des Evangelies zouden horen, en geloven.
  8 En God, de Kenner der harten, heeft hun getuigenis gegeven, hun gevende den Heiligen Geest, gelijk als ook ons;
  9 En heeft geen onderscheid gemaakt tussen ons en hen, gereinigd hebbende hun harten door het geloof.
  10 Nu dan, wat verzoekt gij God, om een juk op den hals der discipelen te leggen, hetwelk noch onze vaders, noch wij hebben kunnen dragen?
  11 Maar wij geloven, door de genade van den Heere Jezus Christus, zalig te worden, op zulke wijze als ook zij.

  Like

  • Driek zegt:

   Scheerzeep NU zegt: Moslims en Joden vinden anders gelovigen onrein, daarmee wijzen zij het offer van Jezus Christus af en zonderen zich af in geveinsde reinheid.

   Beste Scheerzeerzeep, uw tekst komt uit een heel oude vertaling van het Nederlands Bijbelgenootschap uit 1902. En u scheert Joden en moslims over één kam. Joden hebben helemaal niks met moslims. En Joden zonderen zich niet af in geveinsde reinheid. Wie zegt dat?

   Nergens staat geschreven dat Joden en moslims anders gelovigen onrein vinden, dat maakt u er van. Trouwens het Nieuw Testament bestond al voor dat die moslims er waren met hun koran. Maar dat wist u al natuurlijk.

   En in 1 Korintiërs 23, 31, 32, staat toch heel duidelijk, en wel in de nieuwe vertaling:

   “Of gij nu eet of drink, of wat gij ook doet, doet alles ter ere Gods. Geef geen aanstoot, noch aan Joden noch aan heidenen noch aan Gods kerk; ook ik tracht allen zoveel mogelijk ter wille te zijn….”.

   Tot uw dienst.

   Like

   • Scheerzeep NU zegt:

    Het is wel stellig wat ik beweer, beste Driek, daar heeft u gelijk in. Eerder een overdreven reactie van mij op de topic. Een oude bijbelvertaling maakt voor de strekking niet uit.
    Schoolkantines die kunnen oordelen over rein of onrein eten. Op een openbare school kan een niet-gelovige kantinemedewerker m.i. geen advies geven over halal of kosher, als die het verschil al weet. Want wil je rein eten doe het dan kosher en niet halal. Voor christenen maakt het niets uit, schriftplaatsen genoeg dat je daarover niet mag discrimineren. Ook Petrus werd terecht gewezen over zijn geveinsdheid door Paulus (Galaten 2:11-e.v.).
    Niets van wat je eet verontreinigd het lichaam, omdat het niet langs je hart gaat. De kwade overleggingen uit het hart van de mensen maken hen onrein. Halal of kosher eten opdringen is een zonde die voortkomt uit het hart van kwaadgelovige mensen die het offer van Jezus Christus verwerpen en hun eigen geveinsde reinheid ervoor in de plaats zetten. Moslims en joden beschouwen je als niet-gelovige en onrein in je eetgewoonten. Zij eten zichzelf een oordeel en leggen dat als een molensteen op de nek van de niet-gelovigen.

    Like

 6. Wachteres zegt:

  En als men dan bedenkt dat dit zoooo Brits is. Alleen een Engels ‘breakfast’ al ….. delicious! [maar niet te vaak eten]. 😉

  Uit onderzoek is gebleken dat de islam zich immens uitbreidt in GB; Eerst de steden en dan het platteland geldt ook voor het verdwijnen van Engels voedsel.

  Nog een aantal jaren en er is geen varkensvlees meer te koop in GB. Ondenkbaar, trouwens!

  Het wordt hoog tijd dat de Britten in opstand komen.

  Like

 7. Anneke zegt:

  Wat zijn onze regeringen en ook een groot deel van de bevolking ( gutmenschen) diep gezonken en het blijft maar doorgaan en wij blijven het maar pikken. Ik word hier zo boos over, nog even en ik word verplicht om met een hoofddoekje te lopen. Nou, bekijk het maar, mijn haat tegen al dit gedoe wordt alleen maar groter. Mijn landje waarin ik ben opgegroeid bestaat niet meer. Wanneer komen wij eindelijk eens in opstand…..

  Like

 8. joopklepzeiker zegt:

  Ik ken Joden die varkenvlees eten en speciaal heerlijk gerookte en gegrilde ribbetjes,!

  Kijk je heb Joden en joden, maar wat is nu het verschil ?

  Nu even terug naar dat enge land, zolang de burger het pikt is het goed nietwaar ?

  Like

 9. Tistochwat zegt:

  “de beschermde diersoorten cultuur uit de Oriënt”

  De lezers die hier nieuw zijn, verwijs ik graag naar onderstaande studie:

  https://ejbron.wordpress.com/2015/01/16/ornithologie-het-baardmannetje/

  Like

 10. Joost Visser zegt:

  Je kunt een moslim helemaal ziek maken met het volgende. Laat een artikel lezen over de voedingsindustrie waaruit blijkt dat er enorm gesjoemeld wordt met de inhoudsetiketten: er zit niet altijd, of juist niet, in het voedsel conform het etiket. Leg eens uit hoe varkes- en hondenmoleculen zich verspreiden door de lucht en overal komen, tot in huis. Laat eens een artikel lezen over ademen. 100% kans dat een moslim de lucht inhaleert dat ooit uit een jodenmond kwam.

  Wit wegtrekken tot brakens toe.

  Conclusie. De ware moslim pleegt zelfmoord om al dit niet-conforme onheil te ontlopen. Allah zal hem in het maagdenparadijs (waar gaan de moslima´s heen?) belonen.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Joost Visser 14 februari 2015 om 15:29

   “Laat eens een artikel lezen over ademen. 100% kans dat een moslim de lucht inhaleert dat ooit uit een jodenmond kwam.”

   Ja, daar heeft u een heel goed punt.
   De moslim zal nu nóg meer haast gaan maken met het uitroeien van ons ‘ongelovige honden’!
   Want dat kán eenvoudig niet, lucht inademen die wij ‘ongelovige apen’ hebben uitgeademd!
   Die lucht moet uiteraard ook ‘halal’ zijn; verdorie dit gaat lastig worden voor de moslim zolang wij nog leven…

   Like

   • Joost Visser zegt:

    Uitroeien van ongelovigen helpt niet. Je kunt Napoleón´s adem inhaleren bijvoorbeeld. Enkel een zelfmoordscenario kan de moslim ´redden´.

    Like

 11. Tistochwat zegt:

  Nog méér varkensworst voor de moslim, als ik zo vrij mag zijn:

  Like

 12. Chaim N zegt:

  Dit is echt onzin. Als rabbijn kan ik u vertellen dat eten niet op eens kasher is omdat er geen varkensvlees in zit. Een Jood die de Wet houdt zal het eten op een openbare school nog steeds niet eten. Overigens betwijfel ik ook ten zeerste of religieuze Joden hun kinderen op openbare scholen zouden zetten. Als Joden stellen wij nooit arrogante eisen aan de bevolking van een gastland waarin wij mogen leven. Ook hebben wij nooit geprobeerd om niet-Joden onze regels op te dringen. Het gaat hier gewoon om moslims maar om het gemak worden Joden daar ook maar bij genoemd om het probleem te verdoezelen. In Europese landen heeft men nooit problemen met ons gehad. Ik vind het dan ook schandalig dat dat ons verweten wordt door een of andere ongeinformeerde auteur.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Beste rabbijn, dan heeft u het artikel niet goed gelezen! De schrijfster zegt juist dat de Joden misbruikt worden ten faveure van de moslims om deze voedingsregel erdoor te drukken!!!

   Webmaster

   Like

  • Cathja zegt:

   @ Chaim N 20:54

   Beste Chaim, ik denk, net als dhr. Bron, dat u het artikel niet goed hebt geïnterpreteerd.
   Zie mijn reactie van vandaag om 11:41, en om 12:18 als reactie op @ Driek.

   Men noemt onterecht ook Joodse kinderen, om halalvoedsel te kunnen introduceren op scholen, terwijl het aantal Joodse kinderen op die school waarschijnlijk zeer gering is, en Joodse kinderen niet eens hetzelfde eten als moslimkinderen.
   Men scheert moslims en Joden hier over één kam, terwijl daar een wereld van verschil tussen zit!
   U heeft volkomen gelijk als u zegt dat Joden nooit arrogante eisen stellen aan de bevolking van een ander land; integendeel, de Joden verdienen ons aller respect! Ik ken geen voorbeelden waar Joden andersdenkenden hun leefregels hebben opgedrongen.

   Het artikel is dan ook zéker niet bedoeld om de Joden een trap in de rug te geven, maar het laat ons zien hoe men alles in het werk stelt om het de moslims naar de zin te maken.

   Like

  • Luchtpint zegt:

   Het is niet de eerste keer dat moslims het idee vooruit proberen schuiven dat een vergelijking kan worden gemaakt tussen hetgeen zij doen en wat Joden geloven. Op die manier probeert men de problematiek a.h.w. te veralgemenen met de bedoeling het Westen een groter acuut schuldgevoel aan te praten, (enkel met de bedoeling de eigen agenda te verwezenlijken) dat niet alleen gericht zou zijn tegen moslims, maar bij wijze van spreken ook tegen alle niet-Westerlingen op termijn, of misschien beter gezegd, tegen iedereen wiens tradities in bepaalde mate verschillen van die van Westerlingen. Dat Joden koosjer eten wordt er dus met de haren bij gesleurd om ons te doen ineen krimpen van PC, dus moet door moslims duidelijk over het hoofd gezien worden dat de Joden hun eigen normen niet aan ons opdringen. M.a.w. de Joodse gemeenschap wordt als dusdanig misbruikt in een staaltje misselijk makende propaganda. Dat is wat de auteur aantoont.

   Er zijn ook moslims die durven beweren dat zij net als de Joden tijdens de jaren ’30 en de tweede wereldoorlog worden vervolgd door ons. Wat uiteraard van hetzelfde niveau is en uiteindelijk ook dezelfde bedoeling heeft ! Voor moslims heeft dit een louter propagandistische waarde. Dat dit uiteindelijk hoegenaamd niet waar is, dat kan hen uiteraard niet schelen !

   Like

 13. Chaim N zegt:

  beste E.J. Bron, u hebt gelijk. Het onderste deel heb ik over het hoofd gezien. Bedankt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s