Vladimir Poetin: Schurk of held?

Screenshot_25

(Door: Sicarius)

Vladimir Poetin is een van de meest omstreden figuren van onze tijd. Sommigen dragen hem op handen, anderen verguizen hem. Eén ding staat vast: Poetin is een van de machtigste personen op aarde. Zowel in Oekraïne, Syrië en Venezuela lijken de belangen van Rusland lijnrecht tegenover die van het Westen te staan. Wat motiveert deze man echter? Waarom lijken het Westen en Rusland steeds vaker te botsen sinds Poetin aan de macht is? Om deze vragen te kunnen beantwoorden, dienen wij de recente geschiedenis van Rusland nauwkeurig te bestuderen.

De val van de Sovjet-Unie

In de nadagen van de Sovjet-Unie was Poetin werkzaam voor de Russische geheime dienst KGB. Hij werd gestationeerd in Oost-Duitsland en leefde in de stad Dresden. Poetin ontwikkelde een passie voor Duitsland. Hij leerde de taal vloeiend spreken en was vaak te vinden in de traditionele Duitse bierhallen, waar hij met zijn vrienden liters bier weg dronk.

Lees verder>>>
Curiales

 

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Poetin. Bookmark de permalink .

103 reacties op Vladimir Poetin: Schurk of held?

 1. joopklepzeiker zegt:

  1 hour ago

  The Ukrainian president has warned a deal to end the war in the east is in “great danger” after heavy fighting ahead of Saturday night’s ceasefire.

  Petro Poroshenko also accused Russia of “significantly increasing” its offensive in spite of the peace agreement reached in Minsk on Thursday.

  Meanwhile, the US said it was very concerned by reports of heavy weapons coming across the border from Russia.

  Rob Broomby reports.

  http://www.bbc.com/news/world-europe-31468058

  Like

 2. louis-portugal zegt:

  Curialis. ik ken jou geweldige verhaal al door het lezen van andere dan negatieve stukken over Putin.
  Schmalz, een duitse journaliste, die lang in Moskou gewerkt heeft en Putin persoonlijk kent heeft een vergelijkbaar verhaal.
  Bij het wegbombarderen van Gadafi zei Putin al dat Omama C.S. het besluit van bewaking van het Libisch luchtruim door de V.N. misbruikte door Lybië te bombarderen.
  Toen Obama hetzelfde probeerde in Sytië heeft hij Obama meteen gewaarschuwd dat Syrië een bevriend land was en Rusland S. zou bijstaan waarna Obama zijn acties beperkt hield tot financiering, levering van wapens en opleiding in buurlanden.
  Isis is o.a. daar het resultaat van.
  13 dec. 2013 verklaarde Victoria “f…. EU” Nuland, voor een samenkomst van ukr. oligarchen en amerik, zakenlieden, dat de V.S. al 5 MILJARD geïnvesteerd hadden in de democratisering van de Ukraine.
  Nadat de gekozen Ukr. president Janukoswky vluchtte, voordat hij vermoordt zou worden door westerse huurlingen, nam een mafia club onder aanvoering van nazi Jazenjuk de macht over.
  Aangezien Putin contracten had met de officiële ukr. regering zag hij dat nu fout gaan.
  De autonome republiek Krim hield een referendum waarbij meer dan 90 % zich uitsprak voor aansluiting bij Rusland i.p.v. te leven onder de mafia van Kiew.
  Ook het Donbass wilde niet onder die mafia leven en noemde zich onafhankelijk waarna Kiew begon met het terugveroveren van dat gebied.
  Na de leugens en oorlogsmisdaden door de Kiewmafia is het voor mij zeer duidelijk dat Putin een held is die met zijn volk het beste voor heeft en zich niet laat n##ien door Omama of wie dan ook..
  Daarbij ben ik ervan overtuigd dat hij een heel goede en slimme vriend heeft in Gerard Schröder, oud kanslier van Duitsland die ook al niet met de V.S. in Irak wilde moorden.

  Like

  • bobzelf zegt:

   nou effe meedoen, geweldige oude reactie, geen woord verkeerd en geen woord gelogen
   29 mei, en alles klopt nog steeds , !!
   op de schouders,
   ga zo door voor de koelkast
   hoppa
   gr. bob

   Like

 3. Anneke zegt:

  Putin een held……Helemaal vergeleken met zijn Amerikaanse en Europese ambtsgenoten. Een OPWEKKING is werkelijkheid geworden in dit land; wie had dit durven dromen??? Bevolkingsgroei op natuurlijke wijze is eveneens realiteit geworden. De nazaten van de oude vluchtelingen zijn huiswaarts gekeerd, met GOEDE -, vruchtbare gevolgen vandien. Terwijl de bevolkingsgroei in het westen op z’n zachts gezegd….stagneert….De nazaten van mohammed en allah planten zich rapper voort….”Oei…..dat kan zorgelijke worden. Is het al…”.

  Like

 4. joopklepzeiker zegt:

  Aan de vooravond van het afgelopen week in Minsk overeengekomen bestand tussen de pro-Russische separatisten en de Oekraïense regering wordt bij diverse plaatsen nog hevig gevochten. Zoals we inmiddels gewend zijn wekken de Westerse media op manipulatieve en misleidende wijze de indruk dat de ‘rebellen’ daarbij de grootste boosdoeners zijn (2). De realiteit is dat Rusland met een resolutie in de VN-Veiligheidsraad het overeengekomen bestand wil proberen te redden, maar dat het door de VS en de EU gesteunde regime in Kiev, dat ook deze week weer op schaamteloze leugens werd betrapt, nog steeds uit is op oorlog.

  Nieuwe Oekraïense provocatie

  De Oekraïense premier Yatsenyuk, stroman van Washington, waarschuwt dat Rusland ‘het hele trans-Atlantische gebied’ in gevaar brengt. President Poroshenko deed vandaag ook een duit in het zakje door de voormalige Georgische president Saakashvili –ook al een Amerikaanse marionet die in 2008 Rusland tot een oorlog om Zuid Ossetië en Abghazië provoceerde- tot speciale adviseur voor wapenleveranties uit de VS te benoemen, wat een nieuwe provocatie aan het adres van het Kremlin is. Groot Brittannië zou zelfs al begonnen zijn met het leveren van Saxon pantservoertuigen aan het Oekraïense leger.

  Rusland probeert bestand via VN te redden

  Moskou gaat proberen om de in Minsk gemaakte afspraken in een VN-Veiligheidsraad resolutie vast te leggen. Mogelijk wordt deze resolutie morgen in stemming gebracht. De Oekraïense leiders hebben tot nu toe nauwelijks laten zien het bestand te willen naleven. Zo verklaarde president Poroshenko dat hij niet onderhandeld heeft over autonomie voor het Russisch sprekende Donbass gebied, terwijl dat wel in het document van de Contactgroep staat.

  Rechtse sector houdt zich niet aan bestand

  De rebellen reageerden vervolgens met de waarschuwing dat als Kiev de afspraken niet nakomt, zij dat ook niet zullen doen en verder zullen vechten. De aan Kiev verbonden Rechtse Sector heeft laten weten het staakt-het-vuren sowieso niet te zullen respecteren (4). De opstandelingen in Donetsk, die het bestand hebben ondertekend, roepen daarom op tot een nieuw overleg met de Contactgroep, waar ook Rusland en de OVSE –die gisteren nog bevestigde dat er géén Russische troepen in Oekraïne zijn- deel van uitmaken.

  In Debaltseve –niet genoemd in het bestand- zouden zo’n 5000 soldaten van het leger omsingeld zijn door de separatisten (5). Het Oekraïense leger probeert daarom zijn slechte militaire uitgangspositie door het beschieten van woonwijken te compenseren. Daarbij kwamen volgens de rebellen in Donetsk minstens vier burgers om het leven.

  Yatsenyuk: Kremlin bedreigt heel Europa

  De G7 dreigt nu met maatregelen tegen iedere partij die het bestand overtreedt. Premier Yatsenyuk beschuldigt Rusland ervan geen vrede te willen. ‘Putins grootste droom is het herstel van de hegemonistische controle over Oekraïne, wat een nieuwe versie van de USSR in het leven zou kunnen roepen,’ verklaart hij in een interview met de Duitse Bild Zeitung.

  ‘Op dit moment zou Putin het spel kunnen vertragen,’ beweert hij. ‘Het gaat niet enkel om een Oekraïens-Russisch conflict. Rusland heeft de hele democratische wereld uitgedaagd. Niet enkel Oekraïne, maar ook het hele Europese en trans-Atlantische gebied wordt door het Kremlin bedreigd. Wij moeten Putin tegenhouden en de internationale orde herstellen. Alle mogelijke internationale krachten moeten zich aaneensluiten om het Kremlin terug naar vrede te brengen, zodat Rusland weer beschaafd met andere volken kan samenleven.’

  Obama: Landen moeten doen wat wij willen

  Het bizarre is dat Saakashvili hier feitelijk niet het gedrag van de Russische president Putin omschreef, maar dat van zijn Amerikaanse tegenhanger Barack Obama. Die gaf afgelopen week in een uitgebreid interview met Fox zonder enige gêne toe dat ‘het Amerikaanse leiderschap’ van de wereld soms betekent dat ‘landen die niet doen wat wij willen onder druk worden gezet’. De VS kan dat als enige land ter wereld doen omdat ‘het meer aan defensie uitgeeft dan de volgende 10 landen bij elkaar opgeteld’. (3)

  Like

  • bobzelf zegt:

   Geweldig stuk weer Joop , weer geen woord gelogen

   na de afspraken in Minsk , moesten de lichte wapens 30 km terug trekken
   en de zware wapens 70 km !!
   8 weken later had Kiev daar nog steeds niks aan gedaan
   maar wel bij de VN brullen, Putin is de deugniet
   dit werd door de 500 OSVE observators bevestigd
   tot mijn verbazing
   daagden de KIEV , b.v. AZOV gajus bataljon nog wat seperatisten uit in het gebied waar ze helemaal niet mochten zijn , 30 tot 70 km verder !!!!! , waarna de vrijheidsstrijders 6 Azov figuren doodschoten in de strijd

   De volgende dag op het nieuws “”DE SEPERATISTEN ” HOUDEN ZICH NIET AAN minsk

   JA , JE PLEURT VAN JE STOEL ALS JE HET HOORT !!
   NOU IK ZAG HET VOOR MIJN OGEN GEBEUREN

   en dan een dag later zo’n stuk voorbij zien komen van Jan , uit de klaverjas/zuipploeg, die verder nooit wat leest denk ik ???
   of ziek geweest is met lezen op school
   kiest u zelf

   gr. bob

   Like

 5. joopklepzeiker zegt:

  grappig weer hetzelfde , kan het artikel niet plaatsen.

  Like

 6. joopklepzeiker zegt:

  Aan de vooravond van het afgelopen week in Minsk overeengekomen bestand tussen de pro-Russische separatisten en de Oekraïense regering wordt bij diverse plaatsen nog hevig gevochten. Zoals we inmiddels gewend zijn wekken de Westerse media op manipulatieve en misleidende wijze de indruk dat de ‘rebellen’ daarbij de grootste boosdoeners zijn (2). De realiteit is dat Rusland met een resolutie in de VN-Veiligheidsraad het overeengekomen bestand wil proberen te redden, maar dat het door de VS en de EU gesteunde regime in Kiev, dat ook deze week weer op schaamteloze leugens werd betrapt, nog steeds uit is op oorlog.

  Nieuwe Oekraïense provocatie

  De Oekraïense premier Yatsenyuk, stroman van Washington, waarschuwt dat Rusland ‘het hele trans-Atlantische gebied’ in gevaar brengt. President Poroshenko deed vandaag ook een duit in het zakje door de voormalige Georgische president Saakashvili –ook al een Amerikaanse marionet die in 2008 Rusland tot een oorlog om Zuid Ossetië en Abghazië provoceerde- tot speciale adviseur voor wapenleveranties uit de VS te benoemen, wat een nieuwe provocatie aan het adres van het Kremlin is. Groot Brittannië zou zelfs al begonnen zijn met het leveren van Saxon pantservoertuigen aan het Oekraïense leger.

  Rusland probeert bestand via VN te redden

  Moskou gaat proberen om de in Minsk gemaakte afspraken in een VN-Veiligheidsraad resolutie vast te leggen. Mogelijk wordt deze resolutie morgen in stemming gebracht. De Oekraïense leiders hebben tot nu toe nauwelijks laten zien het bestand te willen naleven. Zo verklaarde president Poroshenko dat hij niet onderhandeld heeft over autonomie voor het Russisch sprekende Donbass gebied, terwijl dat wel in het document van de Contactgroep staat.

  Rechtse sector houdt zich niet aan bestand

  De rebellen reageerden vervolgens met de waarschuwing dat als Kiev de afspraken niet nakomt, zij dat ook niet zullen doen en verder zullen vechten. De aan Kiev verbonden Rechtse Sector heeft laten weten het staakt-het-vuren sowieso niet te zullen respecteren (4). De opstandelingen in Donetsk, die het bestand hebben ondertekend, roepen daarom op tot een nieuw overleg met de Contactgroep, waar ook Rusland en de OVSE –die gisteren nog bevestigde dat er géén Russische troepen in Oekraïne zijn- deel van uitmaken.

  In Debaltseve –niet genoemd in het bestand- zouden zo’n 5000 soldaten van het leger omsingeld zijn door de separatisten (5). Het Oekraïense leger probeert daarom zijn slechte militaire uitgangspositie door het beschieten van woonwijken te compenseren. Daarbij kwamen volgens de rebellen in Donetsk minstens vier burgers om het leven.

  Yatsenyuk: Kremlin bedreigt heel Europa

  De G7 dreigt nu met maatregelen tegen iedere partij die het bestand overtreedt. Premier Yatsenyuk beschuldigt Rusland ervan geen vrede te willen. ‘Putins grootste droom is het herstel van de hegemonistische controle over Oekraïne, wat een nieuwe versie van de USSR in het leven zou kunnen roepen,’ verklaart hij in een interview met de Duitse Bild Zeitung.

  ‘Op dit moment zou Putin het spel kunnen vertragen,’ beweert hij. ‘Het gaat niet enkel om een Oekraïens-Russisch conflict. Rusland heeft de hele democratische wereld uitgedaagd. Niet enkel Oekraïne, maar ook het hele Europese en trans-Atlantische gebied wordt door het Kremlin bedreigd. Wij moeten Putin tegenhouden en de internationale orde herstellen. Alle mogelijke internationale krachten moeten zich aaneensluiten om het Kremlin terug naar vrede te brengen, zodat Rusland weer beschaafd met andere volken kan samenleven.’

  Obama: Landen moeten doen wat wij willen

  Het bizarre is dat Saakashvili hier feitelijk niet het gedrag van de Russische president Putin omschreef, maar dat van zijn Amerikaanse tegenhanger Barack Obama. Die gaf afgelopen week in een uitgebreid interview met Fox zonder enige gêne toe dat ‘het Amerikaanse leiderschap’ van de wereld soms betekent dat ‘landen die niet doen wat wij willen onder druk worden gezet’. De VS kan dat als enige land ter wereld doen omdat ‘het meer aan defensie uitgeeft dan de volgende 10 landen bij elkaar opgeteld’. (3)
  2

  Like

 7. joopklepzeiker zegt:

  Regime in Kiev negeert in Minsk gemaakte afspraken – Groot Brittannië begonnen met levering pantservoertuigen aan Oekraïne – Obama: Landen moeten doen wat wij willen

  De aan Kiev verbonden Rechtse Sector heeft laten weten het bestand niet te zullen naleven, en door te gaan met vechten.

  Aan de vooravond van het afgelopen week in Minsk overeengekomen bestand tussen de pro-Russische separatisten en de Oekraïense regering wordt bij diverse plaatsen nog hevig gevochten. Zoals we inmiddels gewend zijn wekken de Westerse media op manipulatieve en misleidende wijze de indruk dat de ‘rebellen’ daarbij de grootste boosdoeners zijn (2). De realiteit is dat Rusland met een resolutie in de VN-Veiligheidsraad het overeengekomen bestand wil proberen te redden, maar dat het door de VS en de EU gesteunde regime in Kiev, dat ook deze week weer op schaamteloze leugens werd betrapt, nog steeds uit is op oorlog.

  Nieuwe Oekraïense provocatie

  De Oekraïense premier Yatsenyuk, stroman van Washington, waarschuwt dat Rusland ‘het hele trans-Atlantische gebied’ in gevaar brengt. President Poroshenko deed vandaag ook een duit in het zakje door de voormalige Georgische president Saakashvili –ook al een Amerikaanse marionet die in 2008 Rusland tot een oorlog om Zuid Ossetië en Abghazië provoceerde- tot speciale adviseur voor wapenleveranties uit de VS te benoemen, wat een nieuwe provocatie aan het adres van het Kremlin is. Groot Brittannië zou zelfs al begonnen zijn met het leveren van Saxon pantservoertuigen aan het Oekraïense leger.

  Rusland probeert bestand via VN te redden

  Moskou gaat proberen om de in Minsk gemaakte afspraken in een VN-Veiligheidsraad resolutie vast te leggen. Mogelijk wordt deze resolutie morgen in stemming gebracht. De Oekraïense leiders hebben tot nu toe nauwelijks laten zien het bestand te willen naleven. Zo verklaarde president Poroshenko dat hij niet onderhandeld heeft over autonomie voor het Russisch sprekende Donbass gebied, terwijl dat wel in het document van de Contactgroep staat.

  Rechtse sector houdt zich niet aan bestand

  De rebellen reageerden vervolgens met de waarschuwing dat als Kiev de afspraken niet nakomt, zij dat ook niet zullen doen en verder zullen vechten. De aan Kiev verbonden Rechtse Sector heeft laten weten het staakt-het-vuren sowieso niet te zullen respecteren (4). De opstandelingen in Donetsk, die het bestand hebben ondertekend, roepen daarom op tot een nieuw overleg met de Contactgroep, waar ook Rusland en de OVSE –die gisteren nog bevestigde dat er géén Russische troepen in Oekraïne zijn- deel van uitmaken.

  In Debaltseve –niet genoemd in het bestand- zouden zo’n 5000 soldaten van het leger omsingeld zijn door de separatisten (5). Het Oekraïense leger probeert daarom zijn slechte militaire uitgangspositie door het beschieten van woonwijken te compenseren. Daarbij kwamen volgens de rebellen in Donetsk minstens vier burgers om het leven.

  Yatsenyuk: Kremlin bedreigt heel Europa

  De G7 dreigt nu met maatregelen tegen iedere partij die het bestand overtreedt. Premier Yatsenyuk beschuldigt Rusland ervan geen vrede te willen. ‘Putins grootste droom is het herstel van de hegemonistische controle over Oekraïne, wat een nieuwe versie van de USSR in het leven zou kunnen roepen,’ verklaart hij in een interview met de Duitse Bild Zeitung.

  ‘Op dit moment zou Putin het spel kunnen vertragen,’ beweert hij. ‘Het gaat niet enkel om een Oekraïens-Russisch conflict. Rusland heeft de hele democratische wereld uitgedaagd. Niet enkel Oekraïne, maar ook het hele Europese en trans-Atlantische gebied wordt door het Kremlin bedreigd. Wij moeten Putin tegenhouden en de internationale orde herstellen. Alle mogelijke internationale krachten moeten zich aaneensluiten om het Kremlin terug naar vrede te brengen, zodat Rusland weer beschaafd met andere volken kan samenleven.’

  Obama: Landen moeten doen wat wij willen

  Het bizarre is dat Saakashvili hier feitelijk niet het gedrag van de Russische president Putin omschreef, maar dat van zijn Amerikaanse tegenhanger Barack Obama. Die gaf afgelopen week in een uitgebreid interview met Fox zonder enige gêne toe dat ‘het Amerikaanse leiderschap’ van de wereld soms betekent dat ‘landen die niet doen wat wij willen onder druk worden gezet’. De VS kan dat als enige land ter wereld doen omdat ‘het meer aan defensie uitgeeft dan de volgende 10 landen bij elkaar opgeteld’. (3)

  Xander

  (1) Deutsche Wirtschafts Nachrichten
  (2) NU
  (3) Infowars
  (4) Russia Today
  (5) Sputnik News

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2015/02/Rusland-wil-via-Veiligheidsraad-bestand-redden-maar-Kiev-is-uit-op-oorlog

  http://www.de-stek.info/forum2/index.php?topic=25414.new#new

  Like

 8. lucky bee zegt:

  Alle dictatoren zijn voor mij schurken egaal hoe ze mogen heten.

  Like

  • harry zegt:

   Mensen continu met Bijbelteksten bestoken is ook een vorm van dictatuur , Lucky !
   En het kan mij niet verdommen hoe ze dan heten , al was het Louis !

   Like

 9. Jaan zegt:

  Natuurlijk is Poetin de machtigste man ter wereld. Wat wil je als je concurrentie bestaat uit zo’n reet omhoog steker als B. Hoessein O., president van de USA, die boog als een knipmes voor de Saoedische salafisme verspreiders. Zo’n man als Obama is gewoon door dwaze linkse Amerkanen op een troon gehesen en draagt nu een gouden ring, maar helaas pindakaas het is en blijft een waardeloze niets voorstellende figuur.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Dat zijn allemaal feiten. Maar geen feiten die er aanleiding toe geven om je dàn maar kritiekloos te verslingeren aan Putin en bedreigd, verdacht gemaakt en – in Rusland- zelfs vermoord te worden als je dat niet doet.
   Hier op de site zit trouwens minstens één persoon, die met twee maten meet: Omdat hij persé óók voor Wilders wil zijn, geeft hij desgevraagd volmondig toe, dat het diens ‘goed recht’ is om afstand te houden van Poetin, maar mede-reaguurders ontzegt hij dat ‘goed recht’ en boort hij voortdurend de grond in, op de meest onbeschofte manier!
   En als je hem dat voorlegt, krijg je geen reactie. Eigenaardig.

   Like

   • bobzelf zegt:

    NOU ZEKER WETEN VAN WEL, MAAR DIE HAALT BERT IEDERE KEER WEG, WHAHAHA DUS
    klagen bij de baas ,
    want mijn schitterende reactie op dat Theresa zo graag die Horse = head in engeland op de troon wil zien
    je weet wel die vrouw met die paardenkop , waarvan ik nooit weet of ze komt kijken of meeloopt in de race

    die mag van jouw op de troon omdat hij zo graag in haar slipje wilde wonen ??
    mijn levenswerk , gewoon weggepleurt
    maar je mocht hem waarschinlijk niet lezen van bert ,

    iets met hoge bloedruk en slapeloosheid ,

    dooei, niet uw humorist de schuld geven

    effe blaffen tegen de baas graag

    ik reageer het liefst op alles wat je schrijft, maar dan haalt bert het weg ,
    dus blaffen bij de baas

    dooei bob je vriendje

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Nou, Bobzelf……
    Blaffen bij de baas? Juist niet!
    Ik voel me eerder tevreden na deze mededeling van jou, om je de waarheid te zeggen:
    Ik was me al twee dagen vertwijfeld aan het afvragen of de normstelling hier op de site plotseling veranderd was na jouw -we kunnen wel zeggen- bombastische terugkeer en hoe dat dan verder moest.
    Maar zó herken ik onze webmaster weer: Hij hééft nog feeling voor wat kan en wat niet kan.
    Sorry, E.J., dat ik daar heel even aan twijfelde: Menselijke fout. Sommige dingen moet je waarnemen, wil je ze herkennen. Maar nú weet ik het zeker! Met dank aan de Profeet-van-Putin, het moet gezegd!
    Prima, prima, nu kunnen we weer verder!
    Enne……Bobzelf, preutse aartsvader, kleine ziel: Republikeins als ik ben, maar de dag, dat Camilla nog eens Queen Consort zou mogen worden gaat bij mij de vlag uit en een gelukstelegram naar Buckingham Palace, alleen voor háár bestemd!
    Take it or leave it! Ha, Ha!

    Like

   • toestroom zegt:

    nogmaals zo gek als een deur

    Like

   • bobzelf zegt:

    kan niet reageren op dat HORSE-HEAD STUKKIE !!
    dus dan maar zo

    dus Theresa , wil een vrouw op de troon , die dus met de a.s. koning ligt te neuken , dat dan ook wekelijks doet, !!!
    waardoor die paardenkop bij jou in hoogaanzien staat ???
    dus haar eigen vent dood laat vallen
    de prins zou wel in je slipje willen wonen ???
    zit ik hier naar bert visscher te kijken , in zijn nieuwe show, de vreemdgaanders ?
    met die zeiloren, toch in een hele grote muts ,dan wel in een gigantische onderbroek bij dat vieze wijf ?
    En de wraak van dat wonderschone onschuldige meisje was geweldig natuurlijk, ze liet zich i n de stallen , jaaaaaaaaa
    in de stallen nemen , en baarde een mooi kindje, precies zijn vader , zoek maar even

    Jezus wat zal die klootzak Charles boos geweest zijn , maar ja in die kringen meldt je dat niet effe in de prive of story natuurlijk
    Nou ik hen een foto van die “”HORSE-HEAD kakmadam op mijn kakdoos hangen
    Ik kijk dan altijd even als ik moeilijk kan poepen , dan schijt ik me in 1 x helemaal leeg

    Du je vindt een vrouw die haar geslachtsdeel aan de prins aanbiedt wel een vrouw die waard is om op de troon te komen , met zo’n carnavalsmuts op ?
    meissie toch zo’n paardenkop met een kroon ??

    Maar ja, een reden om trots op te zijn , U wordt koningin ja, ik ben vreemd gegaan

    nou goed voorbeeld doet ……….. , ga je gang zou ik zeggen

    gr. De bordeel eigenaar Bob

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Theresa Geissler 30 mei 2015 om 08:26

    “de dag, dat Camilla nog eens Queen Consort zou mogen worden gaat bij mij de vlag uit en een gelukstelegram naar Buckingham Palace, alleen voor háár bestemd!”

    Ik dacht dat jij tegen elke vorm van ‘koninklijk’ parasitisme, tegen elke dure ‘poppenkast-figuur’ was? Nou, die rottweiler krijgt van mij nog geen tweedehands ansichtkaartje als ze ‘koningin’ zou worden. Ik ben 100 % tegen dat opgeblazen uiterlijk vertoon van ook díe patsers met hun Balmoral Castle en de rest van de overdaad waarvan de rottweiler ook met volle teugen -geheel moslimvrij- geniet.
    Als ze hun buit verdelen onder het volk, zouden ze misschien een kaartje van mij krijgen.

    Hier zit ‘prins’ Flip trouwens min of meer voor paal in z’n Schotse rokje; gelukkig heeft men een kroontje voor z’n ‘royal’ dick geplakt:

    En voor die ‘prins’ Harry kan ik ook bar weinig respect opbrengen; mij zullen ze nooit zo immoreel aantreffen op een decadent feestje.

    Wat betreft de argumenten die je aandraagt bij heer Vladibob: daarin kan ik me wel vinden in die zin dat ik geen enkele persoon wil verheerlijken, dus ook Poetin niet.
    Wat me enorm tegenstaat, is dat de zogenaamde ‘staatshoofden’ altijd zo schandelijk overdadig leven met hun ‘staatsbanketten’ e.d. Dat is nergens voor nodig; doe maar een beetje sober, dat moet kunnen.
    Ik heb hooguit bewondering voor iemand als Geert Wilders omdat deze man een missie heeft waardoor zijn leven ernstig wordt bedreigd. Ik mag die man graag omdat hij eerlijk en gedreven is. Bovendien respecteert hij het dappere Israël.
    Enne, Theresa, ik zou me niet meer zo druk maken over de Poetin discussie; ik begrijp je standpunten, maar wij moeten op deze site om geen enkele reden verdeeld zijn. Dat is zo jammer…

    @ bobzelf 29 mei 2015 om 21:37

    Beste heer Vladibob, als ik u een tip aan de hand mag doen?
    Kopieert u nou in het vervolg gewoon uw reacties en bewaart u die dan in een mapje op uw pc. Dan kunt u die later nog eens teruglezen. Ik vind ze altijd wel komisch (afgezien dan van de scheldwoorden en de dreigementen die u in een vlaag van enthousiaste drift weleens heeft geuit) en u mag Poetin zwaar bewonderen, maar echt, de mensen die Poetin NIET mogen, kúnt u niet overtuigen van uw eigen mening; die kúnt u niet dwingen om ook aanbidder te worden. Ook tegen u, heer bobzelf, zeg ik dat ik uit principe geen enkele mens op aarde aanbid, en zéker GEEN ‘staatshoofden’. Ik behoor tot geen enkele religieuze groepering, maar deze passages in de Bijbel hebben mij altijd al aangesproken:

    “De ene mens heeft over de andere mens geregeerd tot diens nadeel”

    “Stel uw vertrouwen niet op de aardse mens aan wie geen redding toebehoort”

    Zo, jullie mogen best boos op me worden, maar ik zeg het nog maar een keer: laten we hier alsjeblieft de lieve vrede bewaren; er is al oorlog genoeg in deze wereld.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Tistochwat, 10.13u.: Boos word ik niet snel, tenminste niet op jou, al moet ik zeggen, dat ik langzamerhand wel de kriebels krijg van dat “Lieve Vrede bewaren.”
    Natuurlijk strijden we allemaal voor dezelfde zaak, maar als er desondanks tweedracht ontstaat, die je wilt oplossen, Kijk dan om te beginnen wèl heel goed, naar degene, die ermee begonnen is en spreek díe er op aan.
    Bobzelf is hier na een periode van afwezigheid een paar dagen geleden onverwachts binnen komen stórmen en viel letterlijk met de deur in huis met bedreigingen en beledigingen. Ook aan m i j n adres. Niet aan het jouwe, dat geef ik toe en misschien beschik jij over wat meer gevoel voor humor dan ik, wat jou in staat stelt om al datgene, wat hij hier uitbraakt, van de komische kant te bezien, maar ík laat niet op een dergelijke manier over me heenlopen.
    Heer Bob Vladimir heeft zich er eenvoudig bij neer te leggen, dat sommigen hier geen positieve kijk hebben op Putin en dat dat evenzeer hun goed recht is als van anderen om het wèl te hebben. Zinsneden als: “Hoe krijg ik dat nu eens door je hersenpan geramd,”werken daarbij alleen maar averechts, wat hij toch zou moeten beseffen als hij nog een sprankje gezond verstand over heeft. Om nog maar te zwijgen, van wat hij me verder allemaal heeft toegevoegd.
    Ik wil gráág samenwerken met iedereen, maar minachting pík ik niet, noch van hem, noch van iemand uit zijn contreien, waar minachting kennelijk als iets aanvaardbaars wordt gezien.
    Op dit moment kan hij me minder schelen, aangezien een nieuwe wetenswaardigheid me deze morgen, zoals je lezen kunt, heeft gesterkt: Helemaal alleen staan mensen als BertG., Jan, Martien en ik hier nog niet, al lijkt het er soms wel op.
    Wat betreft mijn standpunt aangaande Camilla: Dat zal ik je misschien niet duidelijk kunnen maken : Dat gaat verder dan aversie tegen gezag, pracht en praal; dat gaat er voorbij, zogezegd:
    Ik voel me met maar verbonden, als met een vrouw, die door een ander is aangehaald, vervolgens weer werd gedumpt, omdat hij te slappe knieën had om tegen zijn omgeving in te gaan, waarna hij trouwde met een ander -“een maagd”, zodoende- en pas toen besefte, wat die éne vrouw voor hem betekende. Dus haalde hij haar weer aan. ZIJN fout, maar ZIJ kreeg publiekelijk overal de schuld van. Terwijl die ander door hetzelfde publiek in de hoogte gestoken werd (waar jij toch zo’n hekel aan hebt) ofschoon ze niet zo lief en onschuldig was, als zich liet aanzien: Ik heb daar een boek over gelezen van een betrouwbare ooggetuige. Diana was slachtoffer, ja, maar Camilla eveneens en ik heb het nooit kunnen uitstaan, dat niemand dat wou erkennen. Als ik wens, dat het gaat, zoals ik beschreven heb, dan gáát dat niet over persoonsverering of ‘bling-bling’ al lijkt dat misschien zo: Het gaat daaraan voorbij. Het is niets meer of minder dan de wens dat een afschuwelijke onrechtvaardigheid, veroorzaakt door een eenzijdig oordelen door de massa, ooit zichtbaar zal worden rechtgetrokken.
    Ik zal er niet op rekenen, dat je me begrijpt, maar hópen doe ik het wel.

    Like

   • bobzelf zegt:

    Ik zou er niet op rekenen,
    dat mijn vriendin Tistochwat deze waanzinnige ideen zal begrijpen
    van een engelse paardenkop zijnde een doodgewone takkensnol !!
    ik bedoel uw gelieve HORSE=HEAD Camilla hoor
    voor U de boel weer afbreekt !!!

    punt 1, heeft mijn vriendin tistochwat Humor , google voor de betekenis v/h woord !!
    punt 2 heeft tistochwat hersens, en veel ook, gewoon van haar zelf
    punt 3 kan mijn vriendin relativeren google ook maar even voor de betekenis
    punt 4 heeft Tistochwat schijt aan de hele wereld ,
    punt 5 heeft Tistochwat geen klaverjasleden/ en zuipfiguren nodig als steuntroepen
    punt 6 reageert ze alleen nadat ze eerst nagedacht te hebben
    punt 7 heeft ze geen grammofoon naald op voorraad
    punt 8 zou ik tegen die lieve dame nooit zeggen kunnen de batterijen eruit
    punt 9 is die doek van je kooi afgevallen ??? bert neem eens houten wasknijpers mee !
    punt10 U heeft dus inderdaad de humor van uw vader (NOT )

    ZO , IK MOET EVEN TAART ETEN IK ZIT IN MIJN ONDERBROEK MET 6 DAMES OM ME HEEN !!

    whahahaha

    laaateer, denk ik ???

    bob vladimir

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    En Tistochwat -tegen wie ik het feitelijk had, al hoef jij je daar inderdaad niets van aan te trekken- spreekt wel voor zichzelf; daar heeft ze jou niet voor nodig!
    Weet je, wat jij hier doet? Reaguurders tegen elkaar opzetten!
    Ga zo door: De site wordt er niet beter van en dat komt dan voor jouw rekening!
    Tenslotte ben IK nu eens niet begonnen, al zul jij er die draai wel aan willen geven.

    Like

   • toestroom zegt:

    Lieve Vrede waar in welk land??? Dat is geweest ieder voor zich zelf die mooie tijd is achter de rug. Op naar W3 ze leeren het nooit.

    Like

   • toestroom zegt:

    Bob een mooi liefde volle taart. Hou hem in ere.

    Like

   • bobzelf zegt:

    WHAHAHAHAHA DROPVETERTTTTTT
    zit je mee te loeren , whahahahahahaha
    nou ze zijn weg, whahaha de meiden
    de taart trouwens ook !!!
    dat is heel raar , daar heb ik best aan moeten wennen
    ze vreten dus altijd alles op , er is nooit geen morgen voor die mensen
    dat komt vanwege de honger en de oorlogen
    als je iets bewaart qua voedsel is het er morgen misschien niet meer !

    Maar , zelfs de kleinkinderen hebben dat gewoon automatisch

    HEBBEN DEZE STRAATARME MENSEN HONGER GEHAD DAN VROEGER ,ONGELOFELIJK

    MAAR LEUK LULLO WHAHAHAHAH

    DOOEI TOKKIE 2

    Like

   • Tistochwat zegt:

    bobzelf 30 mei 2015 om 12:47

    Like

   • bobzelf zegt:

    whahahahahahahahaa,
    nee lieve dame
    dank zij mijn geweldige tandarts
    20 jaar te laat flossen, pulleken, mondwater en een dure braun tandenborstel /tevens vibrator
    en dfl 2000,- whahahahaa als kleine reddingsoperatie
    heeft BOB UW HUMORIST VOOR OPTREDENS TIJDENS BRUILOFTEN EN PARTIJEN TEVENS KLAVERJASAVONDEN VOOR HELE KLEINE GROEPEN !!!!!!!!!!!!!!
    op 1 na !!
    1 verstaande kies , ook wel verstandskies genoemd
    die bij aardig wat mensen op dit blog al heel vroeg in hun leven allemaal schijnen verwijderd te zijn ????
    al zijn eigen tanden nog, heeeeel trots op en blij mee !!

    mijn Opoe trouwens had op haar 104e verjaardagsjaar ook al haar tanden nog !!

    IN EEN DOOSJE ,WHAHAHAHAHA

    LATER LIEVE DAME WHAHAHA

    KUS , WAT ZEG IK HELE DIKKE KUS X X X X X

    BOB

    Like

   • toestroom zegt:

    Theresa u kunt ook zwijgen en niet reageren,

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Theresa Geissler 30 mei 2015 om 13:32

    Beste Theresa, ik heb voor jou ook een paar leuke stripjes; gewoon om een keer te lachen! Die DirkJan stripjes zijn zó droog!

    Like

   • bobzelf zegt:

    whahha, die onderste ??? waar hebbie dat plaatje van Jan de klaverjasser vandaan ??

    eerlijk zeggen !!

    bobbbbbbeerrttttttttttttttttttttttttttt , heb gloeiende, gloeiende een muisarm

    ik heb vroeger een tandarts gehad , die trok met zijn linkerbeen !!

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Toestroom, 14.17u.: Dat bepaal ik wel voor mijzelf.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Ristochwat, 15.08u. Je bedoeling is goed, zonder twijfel.

    Like

   • bobzelf zegt:

    ppppffffftttttttttt , gelukkig , ze vindt het goed .
    ik zat me al zorgen te maken whahahahahahaha

    Like

   • Tistochwat zegt:

    bobzelf 30 mei 2015 om 16:43

    Laat ik mijn woede over al het onrecht en mijn angst m.b.t. wat de ‘toekomst’ biedt, maar verbergen achter een humoristisch trek-plaatje van Toon van Driel:

    Like

  • bobzelf zegt:

   weer dikke kus en helemaal gelijk

   huggie en x x x x x

   bob

   Like

 10. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Voor velen van ons is het mogelijk best wennen
  lees hier iets over de “Poet” die wij niet kennen
  een kennis die ons heel zorgvuldig wordt onthouden
  want stel eens dat we WIJZER worden zouden !
  .
  Jasterke
  .

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Er mag, en kan, ook best toegegeven worden dat hij momenteel de beste, of althans de minst kwade, oplossing is……Voor RUSLAND.
   Als de Rússen er kennelijk geen bezwaar tegen hebben, dat er zo nu en dan een Rús spoorloos verdwijnt, of zonder aanwijsbare oorzaak dodelijk ziek wordt, tja, wie zijn wij dan om daar tegen te ageren, nietwaar?
   Maar tegelijkertijd erkennen, dat deze man geen oplossing is voor HET WESTEN lijkt mij anderszins toch ook geen ongeoorloofde conclusie, welke toch minstens, naar mijn bescheiden mening, getrókken zou mogen worden, zonder dat men onmiddellijk maar voor van alles en nog wat wordt uitgemaakt.
   (Eerlijk gezegd zit ik nog steeds te wachten op de verontschuldigingen van iemand, die
   hier opeens weer is opgedoken en die mij, in verband met deze man, dodelijk heeft beledigd!)

   Like

   • toestroom zegt:

    Theresa wat doet u met u schrijven eerst de hand in u eigen boezem steken en dan pas over een ander gaan praten. U heeft het zelf over u afgeroepen.

    Like

   • toestroom zegt:

    Bert. Alsof de regering in Nederland een haar beter is. De ramp met de Oekraïne en de daarbij behorende schandalen zeggen al genoeg.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Toestroom: PARDON?!
    Ik bèn nog geneigd, deze uitspraak voor lief te nemen omdat U kennelijk gisteren niet dat comment van Bobzelf op “George Harinck….enz.”heeft gelezen, dat inderdaad -met reden- verwijderd is…..
    Misschíen, als U dat gelezen had, zou U hiermee nu niet aankomen. Misschíen, zeg ik.
    En voorts: Als U mocht vinden, dat iemand, in verband met zijn Putinverering, hier maar alles mag uitbraken en rechtstreeks bedreigen en dat diegenen, die zich daartegen verweren het “over zichzelf afroepen,” dan……
    Toestroom, ik heb een goede raad voor U: Verhuis naar Rusland: Iemand, die het kennelijk normaal vindt om op een bepaalde manier met elkaar om te gaan en zich kennelijk wèl bevindt bij het op commando “hoera” toepen, zal daar gelukkiger zijn, dan hier!

    Like

   • BertG. zegt:

    Toestroom, mensen die het over zichzelf afroepen, zijn mensen die andere, die op 1 of andere manier, op een hardnekkige en volhardende wijze iemand iets door de strot proberen te douwen.
    Iedereen mag schrijven wat iemand vind ergens over, en terecht, maar er is geen ultieme waarheid waar dan ook over.
    Anders zou ik het weten wat ik morgen ga meemaken.

    Like

   • toestroom zegt:

    BertG./Theresa Geissler blijk bar leest u geen kranten ik vond deze uitspraak meer de rekeeren en ik vond hem steengoed maar ook hier blijkt dat jullie niet tegen kritiek kunnen wat zal die Bert een punt hooft krijgen van jullie de man doet zijn best.
    http://smileysite.jouwweb.be/upload/c/b/7/smileysite/patrick-ster1.large.jpg?0.3879739292897284

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Toestroom, 18.08u.: Schitterend, schitterend, da zo door: U had psycho-analyticus moeten worden!
    Denkt nu ook al inzicht te hebben in het innerlijk wezen van onze webmaster!
    Ik denk eerder dat U úw geesteswereld projecteert op ze zijne, beste Toestroom: Ú krijgt een punthoofd van ons; misschien wel omdat U er nerveus van wordt, dat niet alle neuzen hier dezelfde kant op staan!
    Wat zou U dàt mooi vinden, hè? Net als met het menselijk mozaïek, dat decennia geleden al te zien was ter gelegenheid van de Olympische Spelen in……MOSKOU!
    Weet U, wat mijn ouders -en ik- daar na afloop van zeiden?
    “Wat vreselijk TRIEST…..”

    Like

   • toestroom zegt:

    Theresa Geissler in het Winkelcentrum De Hoef zit toch wel een opticien hoop ik, even een bril gaan kopen dan kunt het beter lezen wat ik schrijf,zal het in het kort nog even neer zetten,wat zal die Bert een punt hooft krijgen van jullie de man doet zijn best.
    http://f.jwwb.nl/public/c/b/7/smileysite/patrick-ster1.large.jpg?0.3879739292897284

    Like

   • toestroom zegt:

    Theresa Geissler mijn neus staat naar het westen gericht dat is straks de enige weg om weg te komen maar u blijft in Alkmaar in de käse stad het waagplein

    Like

   • BertG. zegt:

    Toestroom/monalisa, je hebt helemaal gelijk.
    Wij zijn zo achterlijk als een deur, wij Lezen helemaal niets.
    Daar hebben we jou voor om ons op de hoogte te houden, zo was HET TOCH.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Je vervalt in herhalingen, Toestroom, als je het zelf nog niet doorhad.
    En als dat met die alien een geintje moet verbeelden: Jammer voor jou, maar ik ben er niet vatbaar voor.
    En zuig nu maar verder wat je wilt, ik reageer NIET meer.
    Alles wordt eens vervelend.

    Like

   • toestroom zegt:

    Theresa voor dat we slapen gaan je moet toch beter lezen dan val ik niet in herhaling dus doe je hand een in je eigen boezem steken voor je wat brult hier goh het lijkt wel Ekudos te worden,gelukkig heeft Bert de touwtjes in strakke handen het word weer een fijne weekend er is zeker storm op komst.

    Like

   • toestroom zegt:

    Wij zijn zo achterlijk als een deur BertG ik ben blij dat u het zelf aan geeft hoef ik het niet te schrijven.

    Like

 11. Aegolius cs zegt:

  >>Vladimir Poetin: Schurk of held?<<

  Geen van beiden, doch verplicht medespeler in het menselijk toebedachte bestuurlijk systeem der juridisch etnische staten in samenhang met globaliteit .

  Wie verkrijgt de macht over de NWO? Wel als altijd over de hoofden van zich voortplantende mensheid.

  Een WO I, WO II of eentje meer…… door Poetin of de islam?
  MVG.

  Like

 12. paulzwueste zegt:

  Ik sta 100% achter Poetin!

  Like

 13. alidas1 zegt:

  Gelezen over poetin op bou blog met filmpjes voor mij is hij een held zo hij stand houd .
  Laat ze eerst maar eens met bewijzen komen dat hij schuldig is

  Like

  • bobzelf zegt:

   dat is de vraag om door te gaan voor de hoofdprijs !!

   inderdaad waar is het bewijs ?

   Jan ? , misschien

   Russische troepen trainen in Rusland ??

   het zou verboden moeten worden

   ik zou het nog een keer plaatsen , whahahahaha

   dus het nieuws van JAN ,uit de klaverjasploeg ????

   Feijenoord traint zijn ploeg in de kuip !!!

   en zijn nieuw komt dan van de Kiev inlichtingen dienst die ik de laatse 18 maanden nog niet op 1 WAARHEID heb kunnen betrappen !

   hoppa bob

   Like

 14. Igor zegt:

  Hij (Putin) heeft de Russische oligarchen en diverse grote Westerse maatschappijen (o.a. Shell van Bea) dwarsgezeten, en ja dat doet hier de linkse grootaandeelhouders(hoe kan het verkeren in 50 jaar) pijn. Vooral de linkse topbestuurders (niet geworden door kennis, maar ideologie + vriendjes) lijden hieronder, en natuurlijk de Blackwater fanaten uit de U.S.A. zoals Hussein O. en de getroubleerde oorlogsheld Mc.Cain.
  Zolang nu als die fascisten zoals de Nazi Jatsensjuk en Chocoprinz het in Kiev voor het zeggen hebben zal de leugen blijven regeren, m.m.v. de voltallige linksdragende politieke top en de ultra linkse media in de EUSSR.
  Hussein O. wil ons met behulp van de Kiev bruinhemden WO III injagen, wel in Europa natuurlijk.
  Hebben ze met behulp van een paar nukes gelijk het islam probleem opgelost.
  We hebben in het Westen 1 geluk, Putin laat zich niet bepotelen door die linkse huichelaars en leugenaars. Zelfs Merkel als ex marxiste weet dit. Nu de rest nog.

  Like

 15. Jan zegt:

  Putin meent dat hij Polen en andere voormalige oostbloklanden kan intimideren en veroveren met zijn motorbende

  De motorrijders van de Russische motorbende Nachtwolven mogen op hun tocht van Moskou naar Berlijn het Poolse grondgebied niet betreden. Dat heeft het Poolse ministerie van Buitenlandse Zaken gemeld. Het ministerie bezorgde de Russische ambassade in Warschau vrijdag de njet-boodschap in een diplomatieke nota.
  ..
  De Nachtwolven willen met hun motorreis de zeventigste verjaardag vieren van de Sovjetoverwinning op het naziregime tijdens de Tweede Wereldoorlog. Op 9 mei wordt die verjaardag met een grote parade herdacht. Die dag wilden de motorrijders in Berlijn arriveren na een tocht van 6.000 kilometer via Wit-Rusland, Polen, Tsjechië, Slovakije en Oostenrijk.
  ..
  http://www.standaard.be/cnt/dmf20150424_01647171

  Like

 16. Jan zegt:

  Putin nodigt islamonazi Abbas uit om de overwinning op de Duitse nazi’s te vieren

  Palestinian President Mahmoud Abbas received an invitation from his Russian counterpart Vladimir Putin to participate in the celebration of the seventieth anniversary of Russia’s victory over the Nazis next month, according to the Ambassador of Palestine to Russia, Faid Mustafa.

  Mustafa said the official Voice of Palestine radio that “President Abbas received an invitation from Putin to participate in the celebration of the seventieth anniversary of the victory over the Nazis next month,” saying that it reflects the depth of Russian-Palestinian relationship.
  ..
  Russia and a number of former Soviet republics, celebrate the victory on the ninth of May each year, the anniversary of the unconditional surrender of Nazi Germany at the end of World War II.
  http://elderofziyon.blogspot.nl/2015/04/outrage-putin-invites-abbas-to.html

  In een speech prees Abbas de collaborateur van Hitler, Hajj Amin Husayni: “”We must also recall the outstanding [early] leadership of the Palestinian people, the Grand Mufti of Palestine-Haj Mohammed Amin al-Husseini, who sponsored the struggle from the beginning, and sponsored the struggle and displacement for the cause and died away from his home.”
  http://elderofziyon.blogspot.nl/2010/11/new-abbas-poster.html#.VT0PTMauTsH

  Putin en Abbas, twee fascisten, twee dictators, twee moordenaars en financierders van moordenaars en terroristen. Soort zoekt soort.

  Like

 17. Jan zegt:

  33 jarige opposant en vriend van de vermoorde Nemtsov, Vladimir Kara-Murza plotseling zeer ernstig ziek opgenomen in ziekenhuis: uitval van nieren

  http://www.theguardian.com/world/2015/may/27/russian-opposition-activist-vladimir-kara-murza-in-hospital-after-falling-ill

  Bekend is dat Putin iedereen laat vermoorden, net als Stalin deed. Het laat zich raden wat is gebeurd.

  Like

  • De mensen hebben behoefte aan een held en redder, Jan.
   En die laten ze zich niet afnemen.
   Zo is Hitler ook groot geworden.
   Eerst: “Es ist nicht wahr!”
   Via: “Und wenn das wahr ist, dann weiß unser Führer das nicht!
   Naar: “Wir haben es nicht gewußt!
   Sommige demonstranten die in 1905 op Bloedige Zondag bij het winterpaleis van de tsaar werden doodgeschoten droegen portreten van de tsaar bij zich.
   Duizenden onschuldigen die in Stalins Goelag stierven, hebben tot op hun laatste ogenblik gedacht dat zij zelf degenen waren die gezondigd hadden tegen de Partij en de Onfeilbare Leider.
   Ik heb wel eens kritiek op Wilders gehad op deze site.
   Maar dan zie je dat Orwell gelijk had, want dan krijg je de secteleden over je heen: “Mindunker!”
   Ja, die hysterische verering voor Profeten is erg eng: http://bit.ly/1AxvS4H.

   Oh ja, á propos Wilders : ik heb gisteravond naar Pauw zitten kijken waar Martin Bosma n. a. v. zijn nieuwe boek over Zuid-Afrika aan tafel zat.
   Was eigenlijk vrij aardige uitzending en het bleef bij kleine poginkjes van Jan Mulder en Frits Barend om Bosma onderuit te halen.
   Ze slaagden er eigenlijk alleen in om skeptisch en wantrouwend naar Bosma te kijken.
   Het tweede goeie boek van Bosma dus al dat de hele middenklasse van Nederland moet lezen.
   En dan beweren sommigen dat de PVV vooral een aanhang van Tokkies heeft, die als het erop aan komt niet gaan stemmen!
   Schande!
   (Nu is het wachten op de intellectueel die gaat brullen: hij vergelijkt Wilders met Hitler!)

   Like

   • toestroom zegt:

    Louis Bontes persona non grata

    DEN HAAG –
    Voormalig PVV’er Louis Bontes mag Rusland niet in. Het onafhankelijke Kamerlid staat naar eigen zeggen op een lijst van ongewenste personen.


    Bontes zegt tegen het Algemeen Dagblad: ,,Ik sta op een lijst van mensen die Rusland niet meer in komen. Het gaat om een lijst met veel meer EU-ingezetenen. Bizar.”
    Dat Bontes tot persona non grata verklaard is, heeft mogelijk iets te maken met zijn standpunten over de Russen. Zo noemde hij president Poetin in maart nog een ‘KGB-schurk’. Bontes zei destijds: ,,Poetin is een gevaar voor de Europese veiligheid. Het Evil Empire is terug. We mogen geen prooi worden van de maniak Poetin.”
    Het ministerie van Buitenlandse Zaken kon tegenover het AD niet inhoudelijk reageren op de beweringen van Bontes.

    Tsja dat krijg je er van als je Poetin gaat beledigen, en nu doen of je nergens van af weed.

    Like

   • toestroom zegt:

    Heer pennings is boos. Bert ga zo door.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @martienpennings, 5,56u: Martien, je zegt:
    “Die hysterische verering voor profeten is erg eng.”
    Ja, en het allerengste is, als de vereerders er openlijk voor uitkomen, dat het hun bedoeling is om hun tegenstanders, de andersdenkenden, te provoceren en omlaag te halen en daarin ‘gerechtigheid’ te zien. Zoals we gisteren nog meegemaakt hebben.
    Zie het topic: “De V.S. hebben het ontstaan van…..enz.” Om 11.09u.

    Like

   • toestroom zegt:

    Rutte boos over Russische blokkade Kamerleden

    DEN HAAG –
    Premier Mark Rutte is boos over het besluit van Rusland om drie Nederlandse parlementariërs de toegang tot Rusland te ontzeggen. Nederland heeft dat de Russische autoriteiten inmiddels luid en duidelijk laten weten, maakte Rutte vrijdag na de wekelijkse ministerraad bekend.

    „De lijst ontbeert iedere fundering op internationaal recht, is niet transparant en niet aanvechtbaar. We verwerpen de daden van Moskou en hebben dat ook laten weten. Ze krijgen dit van ons in blokletters te horen”, aldus de premier.
    Vrijdag meldde Tweede Kamerlid Louis Bontes dat hij te horen heeft gekregen dat hij Rusland niet in mag. Wie de andere twee parlementariërs zijn, is niet bekend.
    Rutte zei dat EU-landen donderdag een lijst hebben gekregen van personen die het land niet meer in mogen. Volgens Moskou is dat een gerechtvaardigde reactie op de sanctielijst van de EU. „Wij hebben die ingesteld na de illegale annexatie door Rusland van de Krim en aanhoudende inmenging in het oosten van Oekraïne. Laten we even de verschillen benadrukken tussen de sanctielijst van Rusland en die van de EU”, zei de premier.
    De Europese sancties kwamen er na ‘ernstige schendingen’ van het internationaal recht door Rusland, aldus Rutte. Bovendien is de EU-lijst openbaar en is er een juridische onderbouwing voor gegeven. Daarbij kan iedereen op de lijst naar de Europese rechter stappen.
    Naar verluidt richt de maatregel zich tegen twee leden van de Tweede Kamer en een lid van het Europees Parlement.

    Ze moeten Rutte ook dat land verbieden om binnen te komen, de onderste steen is nog steeds niet boven TAFEL.

    Like

   • toestroom zegt:

    Als ik mij goed kan herinneren. Had de EU toch ook zo’n lijst voor de Russen die niet meer welkom waren in Europa, en dat mag dus wel.

    Like

   • toestroom zegt:

    Van Baalen en Verhofstadt mogen Rusland niet in

    BRUSSEL –
    De Nederlandse Europarlementariër Hans van Baalen (VVD) en de Belgische oud-premier Guy Verhofstadt mogen Rusland niet in. De twee liberale politici, die in dezelfde fractie in het Europees Parlement zitten, hebben te horen gekregen dat er een inreisverbod door de Russen tegen hen is opgesteld.
    Europarlementariër Hans van Baalen (VVD).

    Europarlementariër Guy Verhofstadt

    Dat zeggen bronnen vrijdag tegenover het persbureau ANP.
    In maart deed het Europees Parlement de oproep voor een internationaal, onafhankelijk onderzoek naar de moord op Nemtsov. Even daarvoor was de Letse Europarlementariër Sandra Kalniete (christendemocraat) tegengehouden bij Russische grens. Zij wilde de begrafenis van Nemtsov bijwonen.
    Tweede Kamerlid Louis Bontes meldde vrijdag ook een inreisverbod te hebben gekregen. Hij is daarover geïnformeerd door het ministerie van Buitenlandse Zaken.

    O O O wat laten die Hollander zich toch in de kaart spelen met hun GROTE BEK voor de EU.

    Like

   • bobzelf zegt:

    heeee ??
    zie ik daar vanwege een beschadigng van het geheugen

    dat de oude STALIN 1905 weer effe uit de kist getrokken wordt ????

    whahahaha

    je wordt toch gek van zulke reacties
    meestal renne bij zulke mensen dan 2 mannen binnen in een witte jas
    trekken hem zo.n dwangbuis aan
    WANT HIJ HEEFT HET WEER !!

    dooei bob

    Like

   • toestroom zegt:

    U herkend deze twee toch nog wel, tsja schreeuwen en nu op de blaren zitten zouden ze met meer mensen moeten doe de rus is niet gek.
    http://www.wanttoknow.nl/wp-content/uploads/van-baalen-verhofstadt-kiev-20-febr-2014.bmp

    Like

  • bobzelf zegt:

   ja, hij had zijn tabletjes niet ingenomen net als jij !

   mag ik de doek even voor over de kooi

   ja, gooit u maar

   gr. bob

   Like

  • bobzelf zegt:

   Ja, jan dat gebeurt er als je niet op tijd je tabletjes in neemt hee ?
   Stalin nog met je gesproken VANNACHT /

   DOEK, EN GOOIEN , KNIJPERTJE ERBIJ DAT TIE GOED BLIJFT ZITTEN
   ga eerst maar eens de stukken van Peterselie en Joopklepzeikert lezen

   en geef dan eens eens mening
   hebbie niet ?? jammer

   doek gooeien

   gr. bob

   Like

 18. Moet ik, Bert, uit dat filmpje van Bill O’Reilly nou begrijpen dat Poetin “goed” wordt omdat Obama een moslimbroeder is wiens prioriteit het ondermijnen van de macht van Amerika is?
  Ongeveer net zoals jij Poetin gaat liefhebben uit haat jegens de EU en omdat hij optrad in Tsjetsjenië?
  Wat is dat toch voor krom geredeneer!
  Poetin is net zo hard als Obama bezig het Midden Oosten te destabiliseren met zijn raketten-verkoop aan Iran.
  En in Tjetsjenië trad hij op uit nationalistisch-expansionistisch-geopolitiek eigenbelang.
  Dat had niets met een edele strijd tegen de islam of zo te maken.

  Ik hoor net dat goeiige lobbes Louis Bontes Rusland niet in mag.
  Hij heeft Poetin een schurk genoemd die geweten moet hebben van de aanslag op vlucht MH 17.
  Bravo voor Poetin!
  Die laat tenminste niet niet zich spotten!
  En het is een goed mens, die Poetin.
  Want als je komt bovendrijven in de krokodillenvijver die de post-Sovjet-Unie was en nog steeds is, dan móét je wel een man van hoge morele principes zijn.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ik heb het filmpje ook bekeken en dat is feitelijk ook de vraag, die bij m i j opkwam.
   Oké, Obama is verkeerd bezig. Sterker: Hij is een verkeerde figuur. Dat wisten we inmiddels al, maar goed, wordt het nog eens bevestigd. Maar hoezo is dat een reden om Pútin meteen maar om de hals te vallen? Als Geert dat nou nog deed, goed, dan dacht je er desnoods nog eens over na -ik zeg niet: kritiekloos toegeven, maar: er over nàdenken- maar Geert ziet er niets in, dus waarom, ik vraag met klem: Wáárom, zouden degenen die dat met hem meevoelen, dat nu in Godsnaam wèl doen?
   Laat die man zijn zaken in Rusland regelen, als dat is, wat de Russen dan willen en laat diegenen hier, die daarover hun bedenkingen hebben, die bedenkingen openlijk kunnen uiten!
   Je hoeft, verdorie, je toch niet automatisch aan Pútin te verslingeren, omdat je Obama niets vindt?!
   Of is het onuitgesproken soms verplicht om te kézen? “Wie niet voor ons is, is tegen ons?”
   Mijn portie aan Fikkie, in dat geval!

   Like

  • Jaantje zegt:

   Bontes een goeiige lobbes?
   Waar baseert u dat op?

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Waarop baseer j i j dat hij het niet is?
    Op het gegeven, dat hij Putin een schurk heeft genoemd, soms?
    Kan iemand het dan al niet meer zijn, een goeiïge lobbes?
    Kom, kom, dat is wel wat èrg eenvoudig…..

    Like

   • toestroom zegt:

    Is het nou Putin of Poetin??

    Like

  • Jaantje zegt:

   Nogmaals Bontes een goede lobbes?
   Waar baseert u dat op?

   Like

 19. bobzelf zegt:

  nou bert het is duidelijk , Het is de klaverjas zuip/ploeg tegen de grote mensen die wel konden lezen
  dan zie ik weer zo’n reactie van klaverjasgroep Bert g ??
  te zielig voor woorden geen mening, geen idee

  maar het is de lezers duidelijk wie alles mogen zeggen en wat er verwijderd wordt

  maar er zal toch wel een keer een nieuwe grammofoon naald ingezet worden 1 dezer dagen
  De leidster van de klaverjassers , gooit er ook gewoon effe een JIJ bak uit tegen Jaantje
  leuk !!!
  groeten Bob

  niet te veel verwijderen hoor van Bob , dank

  Like

  • BertG. zegt:

   allen het gegeven al dat je alles heb kunnen lezen, geeft mij aan dat je ook verder geen enne moer te doen heb. Behalve met je pc bezig te zijn en een borreltje bij de buren.
   anders had je het niet kunnen lezen, of ben ik nou achterlijk. Het zou zomaar kunnen.

   Like

   • bobzelf zegt:

    beste bert G, na mijn fenomenale reactie, ben ik losers als u altijd alweer vergeten !!

    u geeft een set-upje, zo heet dat ;

    ja u bent achterlijk , en zo dom om alsnog te reageren i.p.v. een gat te graven en je een weekie niet te laten zien en zeker niet te laten horen

    dat heet geniale domheid , inderdaad

    hoe was Uw naam ook al weer, ?

    inderdaad ik heb 37 jaar over de hele wereld me de pestpokken gewerkt
    voor de grootste bedrijven terwereld !!zijnde

    PHILIPS, MITSUBISHI ( DE GROOTSTE TER WERELD ) NOKIA , FINLUX
    HITACHI , SHARP EN AIWA/SONY
    en aangezien dat in de gouden tijd was, ben ik op mijn 28 e gaan verzinnen , hoe ik zo vroeg mogelijk kon stoppen
    dus is Bob , op zijn 52e uit het gekkenhuis van werken gestapt, en heeft tot zijn aow, 13 jaar voor zich zelf gezorgd

    Nee ik heb geen pleuris te doen , ik loop een beetje hard met mijn meissies ,ik ga een paar uurtjes in de week naar de sportschool , dat ga ik 5 x per jaar op vakantie, griekenland, philippijnen , Nederland ( meestal Amsterdam / Alkmaar en dit jaar ook Alphen a/d Rijn ) whahahaha die verzin ik net !! , frankrijk , kastelen kijken , Maladiven , en sri lanka
    als ik niks vergeet .
    o ja ik loop ook met mijn meissies 2 marathons per jaar

    nou verder lees ik interessante stukken

    b.v. stukken van peterselie, en van Joop klepzeiker, interessante stukken op Xander nieuws , en probeer de waarheid te vertellen bij bert hier
    waar een paar mensen die of niet kunnen lezen , of de hele wereld voor een doedelzak aanzien , Jezus 2.0 b.v. er dus niks van begrijpen !
    Nou laten we over het ander klaverjaslid jan geen woorden vuil maken, ieder woord is er 1 teveel

    DUS , HEB IK DUS geconstateerd, dat aan die hele crisis hier in Ukraine, maar 1 schuldige is, en dat is die Pleuris USA , want die willen Putin uit zijn tent lokken ,
    nou nieuws van dichterbij kan je niet krijgen natuurlijk, en vanaf dag 1 zie ik het negatieve gezeik langskomen , van wie ? van de Putin haters !

    DIE MAN HEEFT HIER HELEMAAL NIKS VERKEERDS GEDAAN ( NOG NIET !! )

    maar aangezien er met hersenlozen niet te praten valt, blijft de hele klaverjas ploeg, hersenloos roepen, brullen en gillen , en dat met de leidster van uw geweldige klaverjasleden / zuipschuitenclub voorop
    en de leden vullen elkaar om en om aan

    EN ZELFS NU NA PAKWEG 18 MAANDEN, HEEFT JAN b.v. . NOG NIET GELEZEN , WIE ER EEN COUP GEPLEEGD HEEFT ??
    , JEZUS 2.0 ROEPT NOG STEEDS DAT PUTIN UKRAINE BINNENGEVALLEN IS ? VOLKOMEN GESCHIFT DUS
    trouwens lees de DDS ,DAAR ZOU DE KLAVERJASPLOEG GOED TOT ZIJN RECHT KOMEN
    bij de schrijvers dan, en de eigenaar, die homo van livenstro en islamwipper van der Galien, die beiden trouwens op dezelfde top 50 lijst als waar jezus 2.0 opstaat staan !!
    maar gewoon weigeren om ook maar iets op te steken hee ??
    ER WONEN AAN DE RECHTERKANT VAN DE GRENS hier 145 MILJOEN RUSSEN EN AAN DE ANDERE KANT ? ER IS NIET EENS EEN GRENS 20 MILJOEN RUSSEN

    dus russen in oost = ukraine
    Ja, stelletje doorslapers het sterft er van de russen !!
    half KIEV zit vol met Russen
    Het dorp waar ik woon 36.00 inwoners, allemaal import Russen om het land op te bouwen in pakweg 1990
    Maar de klaverjasploeg weet DUS geen fuck , nou ja ?? PUTIN DID IT STOMPZINNIG ROEPEN

    doek erover OF GRAAF EEN GAT EN VLIEG EEN WEEKIE OP !!

    maar, ik heb u een uurtje geleden verteld , dat u nergens ooit wat schrijft

    kijk hierboven , naar de ZIELIGE , onzinnige 3 a 5 regels, om mij lastig te vallen
    zoals ik zei, lees eens wat , schrijf eens wat
    of ga lekker klaverjassen

    Bert hier kan ook een hele grote doek overheen , die andere is er net afgevallen, ineens kwam HIJ er er weer aan

    knijpertje erbij hoor

    gaat klaverjassen met je bendeleden anders heeft 2.0 weer alle alcohol opgezopen

    het gaat u ook goed, of niet , alweer
    en nou opzouten graag

    gr. Bob , jezus wat ben ik netjes vanddag

    Like

  • BertG. zegt:

   Mijn reactie heeft je wel aan gegrepen, anders had je ‘m niet onthoud.
   PERFECT,

   Like

 20. koloth zegt:

  Ik weet niet hoe ik er aan kom maar deze zat nog in m’n archief en omdat het gezeik hier gewoon doorgaat plaats ik um maar:

  Poetin erfde een zo goed als failliet Rusland

  Vladimir Poetin
  De ex-chef van de KGB Vladimir Poetin, kwam januari 2000 aan de macht in Rusland nadat Boris Jeltsin onverwacht op 31 december 1999 zijn functie als president van de Russische Federatie neerlegde. Boris Jeltsin had tijdens zijn regeerperiode door corruptie en het verkwanselen van staatseigendommen Rusland volkomen berooid achtergelaten en was het land zo goed als failliet.
  Terugbetalen schulden
  Poetin echter ging niet bij de pakken neerzitten en begon op grote schaal maatregelen te nemen. Een van de belangrijkste maatregelen waren de aflossingen van de tientallen miljarden dollars schulden die Jeltsin tijdens zijn regeringsperiode had gemaakt bij het Rothschild gerelateerde IMF en westerse particuliere bankinstellingen, waaronder de eveneens door Rothschild gecontroleerde “Paris & London Club of Creditors” . Tevens zorgde hij ervoor dat de Russische Federatie weer een meerderheidsbelang (50,002%) kreeg in het voormalige staatsbedrijf “Gazprom”. Hierdoor kon de Russische Federatie weer volop meeprofiteren van de opbrengsten van de Russische olie- en gasvoorraden en de stijgende prijzen ervan. Hiermee kon hij ook de maandelijkse pensioenbetalingen aan de gepensioneerde arbeiders, ambtenaren en militairen weer herstellen, iets dat na de ineenstorting van de Sovjet Unie en later onder het bewind van Boris Jeltsin altijd maar afwachten was en voor grote onvrede onder de Russische bevolking zorgde.

  Aanpakken corruptie

  Boris Jeltsin
  Zoals hiervoor al vermeld, tierde ten tijde van het bewind van Boris Jeltsin corruptie welig. Via vriendjespolitiek, steekpenningen en oplichting zijn veel Russische staatseigendommen voor belachelijke prijzen in handen gekomen van door Rothschild gefinancierde gewiekste zakenlui. De belangrijkste waren een zevental Russische zakenmannen die als groep de bijnaam “zeven bankiers” of “G-7” kregen vanwege hun bankeigendommen en hun invloed op de Russische politiek onder het presidentschap van Boris Jeltsin. Tijdens de regering van Vladimir Poetin verloren deze Rothschild vazallen het grootste deel van hun politieke macht weer. Een aantal van hen vluchtte naar het buitenland. De bekendste onder hen is de van joodse afkomst zijnde Michail Chodorkovski, eigenaar en CEO van oliemaatschappij “Yukos Oil”. In 2004 was hij volgens het tijdschrift Forbes de rijkste man van Rusland en de op 16 na rijkste man van de wereld, hoewel veel van de rijkdom verloren is gegaan in de gebeurtenissen sindsdien. Van mei 2005 tot december 2013 zat hij in Rusland een gevangenisstraf uit wegens belastingontduiking en fraude. Saillant detail; Britse kranten meldden dat vlak voor zijn arrestatie de aandelen Khordorkovsky in Yukos Oil werden doorgesluisd naar Jacob Rothschild.

  Mainstream Media
  Het is opmerkelijk dat haast alle berichtgeving in de westerse media over Poetin negatief is. De mainstream media  zijn voortdurend bezig een beeld van hem te scheppen dat hij niet deugt. Het niet respecteren van homorechten en mensenrechten, oorlogszuchtig, macho gedrag, sluw, onbetrouwbaar enz. zijn allemaal eigenschappen die Vladimir Poetin toebedeeld worden. Nog opvallender is het dat de mensen die Poetin deze eigenschappen toebedelen zelf meestal doortrapte leugenaars zijn, die de ene na de andere onwaarheid verkondigen of waarheid juist verzwijgen, privacy schenden en frauduleus gedrag belonen. Hiervoor hoeven we alléén maar naar onze eigen politici te kijken en te luisteren.

  New World Order

  Jacob Rothschild
  De bankiersfamilie “de Rothschild” heeft het, na een voorbereiding van ruim 200 jaar, eindelijk voor elkaar dat zij nu op het punt staan om, samen met een klein aantal machtige vazallen, waaronder de Rockefellers, Georg Soros, Goldman Sachs en Morgans een mondiale greep naar de macht te doen. Zij zijn in het bezit van de totale bankensector, inclusief de centrale banken. Ze beheersen het mondiale monetaire systeem, en hebben het wereldwijde monopolie op geldcreatie. Zij zijn de financiële krachten achter alle grote multinationals en de zware industrie met inbegrip van de wapenindustrie. De complete financiële handel en wandel van de Rooms Katholieke Kerk is al sinds 1823 overgenomen door de Rothschilds en dat is nog zo tot op de dag van vandaag. De spelregels voor de politici worden door hen bepaald via hun instituten als, IMF, Wereldbank en BIS. Ook maken zij de dienst uit bij de Wereld voedsel organisatie (FAA), Wereld Handels Organisatie (WTO) en de Wereld Gezondheids Organisatie (WHO). Kortom, de gehele samenleving wordt door hen gedomineerd. Door gebruik te maken van allerlei ingewikkelde constructies en stromannen blijven zij zelf op de achtergrond en treden niet of nauwelijks in de openbaarheid.
  Het enige wat er nog aan schort is het feit dat er, wat centrale banken betreft,  nog een paar landen zijn die niet aan het handje lopen van van de Rothschild bankiers. Het Rusland van Poetin bijvoorbeeld is er één van, alhoewel zij wel deelnemen in  Rothschild’s Bank for International Settlement (BIS). Maar Iran, Syrië , Cuba en Noord-Korea (nog) niet. Tot voor kort behoorden ook Irak en Libië bij deze landen maar dat probleem heeft Rothschild inmiddels opgelost.
   

  Like

 21. Jaantje zegt:

  Blijkt heel erg moeilijk te zijn om deze eenvoudige vraag te beantwoorden :Waarop baseert u dat Bontes een goeiege lobbes is?

  Like

  • bobzelf zegt:

   ze hebben besloten om vanuit de klaverjas/zuipploeg, een gezamelijke uitspraak te doen in deze kwestie
   maar jan kreeg zijn tuigie niet uit, Jezus 2.0 was effe net weg voor een kratje bier
   Bert g, had even geen mening en grammofoon naald, lag op de loer of er geen nieuwe reactie van mij kwam
   nou de man uit Alphen is nog niet officieel ingeschreven
   dus

   zal ik het antwoord effe geven //
   Omdat die Bontes dus gewwon een matennaaier is, dan wel een lamlul
   en een man die geert heeft verraden

   whahahaha

   bob

   komt u eruit zo ?????

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s