Aan alle Joden in Europa: Israël ontvangt jullie met open armen’

Screenshot_52

Benjamin Netanyahu heeft zondag alle Europese Joden opgeroepen om naar Israël te verhuizen. De Israëlische premier deed die uitspraak na de aanslagen in Kopenhagen.

Benjamin Netanyahu heeft zondag alle Europese Joden opgeroepen om naar Israël te verhuizen. De Israëlische premier deed die uitspraak nadat in de nacht van zaterdag op zondag een schietpartij plaatsvond nabij een joodse synagoge in het centrum van de Deense hoofdstad Kopenhagen.

Lees verder>>>
(h/t P. de G.)
De Standaard

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", antisemitisme, Benjamin Netanyahu, Europa, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Israël, Jodenhaat, Krankzinnigheid, Moslims. Bookmark de permalink .

16 reacties op Aan alle Joden in Europa: Israël ontvangt jullie met open armen’

 1. Sjaak zegt:

  AAN ALLE MOSLIMS IN EUROPA !
  NEDERLAND ONTVANGT JULLIE MET OPEN ARMEN !

  Like

 2. Cathja zegt:

  Nethanyahu is een premier zoals iedereen zich zou wensen. Hij houdt van zijn volk, waar ter wereld ze ook wonen. Zijn oproep aan alle Joden om ‘thuis te komen’ hebben wel iets weg van profetische woorden. Zoals een herder die zijn schapen om zich heen verzamelt, omdat ze binnen de schaapskooi veilig zijn.
  Ooit zijn er ook grote aantallen Ethiopische Joden naar Israël overgevlogen, evenals Russische Joden, en een exodus uit Europa zou ook zomaar eens aanstaande kunnen zijn.
  Ik kan de Joden in Europa geen ongelijk geven als ze ons de rug toe keren. De spanningen nemen toe, en het is op enig moment niet meer te doen om al hun instellingen, scholen en synagogen goed te beveiligen. Het is eigenlijk te gek voor woorden dat in een vrij land als Nederland, Joodse ouders heel goed uit moeten kijken als ze zichtbaar als Joden over straat gaan als ze hun kinderen naar school brengen! Criminele moslimjongeren hebben het regelmatig op hen gemunt!

  Ik wens alle Joden die het besluit nemen om de overstap naar Israël te maken, alle goeds toe in hun verdere leven!

  Shalom!

  Like

 3. Frans de Wit zegt:

  Is toch niet normaal zeg, worden ze weer vervolgd? Zie al dat Nederland alle Nederlanders terug roept nou daar is NU al helemaal geen plek meer voor. Denk trouwens niet dat ze terug komen ook. Zijn veels te blij dat ze dit land hebben kunnen ontvluchten. Die hebben elders asiel aangevraagd.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Frans de Wit 15 februari 2015 om 15:33

   Nederlanders vluchten Nederland uit vanwege hun armoede hier, ‘vluchtelingen’ ‘vluchten’ hun land uit om in Nederland in weelde te kunnen leven.

   Hoe is het mogelijk? Ben IK nou gek?

   Like

 4. Breget zegt:

  Wat een geweldig persoon ,ik kan geen land op deze aardkloot vinden die zo voor zijn volk een steun is

  Like

 5. um shmum zegt:

  En dan? Een soort getto van Israel (i.p.v. warschau) ?
  De oproep is begrijpelijk, maar of het de oplossing is. 45 miljard om de boel op te vangen is peanuts. Maar er zou door deze volksverhuizing ook wel veel kapitaal binnen komen.
  Oplossing: kunstmatige boevenstaat jordanië opheffen en overdragen aan Israel
  Kweetut: utopie!

  Like

 6. um shmum zegt:

  Herstel: 45 miljard = 45 miljoen

  Like

 7. OphEUffen zegt:

  Zodra Benjamin niet Joden uitnodigd, behept met een flinke dosis gezond verstand, volg ik ook. Alles beter dan niets doen in een land dat al decennia lang bestuurd wordt door wegkijkers. Het is mooi geweest. Ik ben er klaar mee. Genoeg is genoeg. Of zal ik worden tegengehouden door AIVD en MIVD?

  Like

 8. Ad de Koning zegt:

  Wie had dat alles in 1945 kunnen denken, de Jodenvervolgingen stonden ons helder voor de geest en de Joodse mensen werd overal met open armen ontvangen onder het gezegde “dat nooit meer”. De vreugde is van korte duur geweest, het zijn nu de Palestijnen die met open armen worden ontvangen, hoe kunnen mensen zo dom zijn.

  Like

 9. OphEUffen zegt:

  Met bouwjaar 1969 had ik het nooit meer verwacht toen ik opgroeide. De mate waarin de islam steeds meer mijn leven probeert te beheersen, terwijl ik er niets mee te maken wil hebben, is inmiddels onverteerbaar. Ik heb nog nooit zo´n hypocriet zooitje – en nu zeg ik het nog heel netjes – bij elkaar gezien.

  Maar laten we niet vergeten dat -zij die het mogelijk gemaakt hebben-, de faciliteerders die deze ongevraagde tsunami over ons uitgekotst hebben, de hoofdschuldigen zijn. De keuzes waar wij voor staan zijn dankzij politici beperkt.

  Miljoenen levens opofferen door een totale oorlog tegen de islam ter verdediging van onze vrijheid of buigen voor de liefhebbers van het kalifaat. Dat laatste is sowieso geen optie hier. Alleen over mijn lijk.

  Regeren is vooruitzien. Politici, ik haat u allen grondig, vanuit het diepste van mijn ziel en dat met met terugwerkende kracht. Pim en de PVV uitgezonderd.

  Like

 10. Motorman zegt:

  Waarom doet de koning van Saudi Arabië geen oproep aan alle moslims in Europa om naar zijn land te verhuizen? Ze worden hier toch gediscrimineerd en uitgesloten en voelen zich bedreigd.

  Like

 11. OphEUffen zegt:

  Farage vind ik ook een puike vent qua visie over de EU. Qua islam moet hij echt nog wat bijspijkeren. Desalniettemin, ook Nigel krijgt nog een verdiende uitzondering. En Churchill maar die is bij Pim.

  Like

 12. Scarlatti Bombatti zegt:

  @netanyahu PLS may I come 2 I am only feeling Jewish ‘Aan alle Joden in Europa: Israël ontvangt jullie met open a… http://www.standaard.be/cnt/dmf20150215_01530098

  Like

 13. tijluylenspiegel zegt:

  De vraag rijst of hij zijn woorden ook hard kan maken, Israël heeft ongeveer de oppervlakte van de provincie Utrecht, daar zou hij misschien enkele tienduizenden kunnen opvangen, maar er wonen nog steeds meer dan honderdduizend joden in Europa, gesteld dat die allemaal gehoor geven aan zijn oproep is er toch een behoorlijk probleem.
  Daarnaast moeten wij als Europeanen natuurlijk onze ogen uit de kop schamen dat deze Jodenhaat opnieuw de kop opsteekt.
  In het AD stond kortgeleden zelfs nog een artikel over de 75 jarige man die een jubileum vierde, hij staat al vijftien jaar elke week bij de ingang van de Bijenkorf te demonstreren dat wij vooral geen Israëlische waar zouden moeten kopen. Geen letter van kritiek, hooguit bewondering!
  Zodra je ook maar iets zegt dat op nationalisme zou kunnen duiden wordt je weggezet als nazi, maar als een links gekkie zoiets doet heet het plots anti-zionisme.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s