De VPRO gaat Londonistan promoten met Jodenhatende islamofiel Ken Livingstone

Screenshot_58

(Door: Martien Pennings)

In de trailer die het programma aankondigt ( zondagavond, 15 februari, 20:15, NOP 2) heeft Ken Livingstone het grootste gelijk van de wereld: hij legt aan zeurende politieagenten uit dat de politie niet ten gunste van een privébewakingsdienst mag ingrijpen die probeert te voorkomen dat er op een shopping-mall in Londen gefilmd wordt. Ik ben benieuwd of hij dat ook zou doen als de politie zou ingrijpen bij een moskee ten gunste van moslims die niet gefilmd willen worden. In Nederland vindt de politie dat in elk geval heel gewoon.

Screenshot_59Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", antisemitisme, Appeasement, Barbarisme, Desinformatie, Dhimmitude, Groot-Brittannië, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse media, Marxisme, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

9 reacties op De VPRO gaat Londonistan promoten met Jodenhatende islamofiel Ken Livingstone

 1. BertG. zegt:

  Een goed item om er even met de haren bij te trekken.
  Maar ik ben het merendeels toch wel met je eens.

  Like

 2. Jan zegt:

  Ken Livingston in Tower Hamlets

  Like

 3. lucky bee zegt:

  Ken Livingston is net zo’n Marxist als de meeste journalisten in Hilversum; ze haten zo te zien ook Joden en hebben meer lievde voor de Palestinenser.Treurig maar is de waarheid.

  Like

 4. Pingback: De VPRO gaat Londonistan promoten met Jodenhatende islamofiel Ken Livingstone | Nikontino's Blog

 5. Nico zegt:

  @ lucky bee Palestinenser

  Like

 6. Ik heb een UPDATE onder mijn stuk gezet:

  De uitzending bekeken en tot mijn verwondering eigenlijk alléén maar een behandeling van de sociaal-economische problemen van Londen op een manier die voor het overgrote deel mijn goedkeuring wel kon wegdragen. Tenminste, als je het totale verzwijgen van de sociale en economische problemen die de immigratie en met name de moslim-immigratie met zich mee heeft gebracht niet in aanmerking neemt. Livingstone was zo’n beetje als de SP in Amsterdam: hartstikke goed bezig “in de wijken” en op de bres voor goed openbaar vervoer en betaalbare huren en gezondheidszorg, maar maar pure nazi’s als het aankomt op Israël en islam en geen kwaad woord over immigratie en asielzoekers-industrie

  Like

 7. En nóg een uitgebreide UPDATE met een analyse van de het filmpje dat “Jan” hierboven gepost heeft.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s