Islamitische terreurorganisatie Boko Haram vergroot actieradius

Screenshot_43

(Vertaling: E.J. Bron)

De islamitische terreurorganisatie Boko Haram vergroot steeds meer haar actieradius. Vanuit haar stamgebied in het noorden van Nigeria zorgt ze de afgelopen tijd ook voor gevechten in Niger en Kameroen. Enkele dagen geleden staken milities van Boko Haram zelfs het Tsjaadmeer over en vielen de stad Ngouboua in Tsjaad aan. Daarbij werden meerdere mensen gedood en werd de stad, nadat de rest van de bevolking gevlucht was, gedeeltelijk in brand gestoken.

Reden voor de aanval was de vlucht van 7000 Nigerianen voor Boko Haram. Behalve militairen en politieagenten werden vooral christelijke bewoners van de noordelijke provincies gedeporteerd, gemarteld en gedood. Een treurig hoogtepunt was april 2014, toen 276 christelijke schoolmeisjes uit het dorp Chibok werden ontvoerd. Velen van hen werden als bruiden aan radicale islamieten verkocht.

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Boko Haram, christenhaat, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, Moslims, nieuw fascisme, Nigeria, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

3 reacties op Islamitische terreurorganisatie Boko Haram vergroot actieradius

 1. Qvic zegt:

  We lezen en horen telkens dat de islamieten overal ter wereld dood en verderf veroorzaken, alles in naam van Allah. Alles vernietigen op hun pad, maar wat is het nut van hun strategie? je kunt wel alles vernietigen, maar wat heb je erna dan aan. Wie zijn diegene die hun financieel steunen, want oorlog voeren kost ontzettend veel geld en materieel. Zij zelf bouwen niets op en kunnen meestal ook niets in stand houden. Worden deze radicale moslims niet als een soort van knokploegen over ter wereld ingezet door grote multinationale bedrijven die enkel aan mega winsten kunnen denken en zo via dit soort slinkse wijze aan vruchtbare landerijen en delfstoffen en goedkope werknemers kunnen komen.

  Like

  • bigljohn zegt:

   Qvic; Ze kunnen wel alles laten vernietigen die multinationale bedrijven, incluis de mensen die er wonen, maar dan zal de markt ook instorten bij een groot gebrek aan consumenten. Daar zoals gezegd, iedere potentiele consument vermoord zal zijn, en de hele infra structuur verdwenen zal zijn.

   Like

 2. lucky bee zegt:

  Niet vergeten wat hun doel is, dat is een Kalifaat, en dat betekent het moet over de hele wereld kunnen uitstrekken.Wij hebben nog heel veel werk ze te vernielen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s