Laat bijltjesdag s.v.p. rustig verlopen

Screenshot_77

(Door: “weethetwel”)

“Een regering die tegen de wil van het volk ten oorlog trekt, tekent haar doodvonnis.”  Op de publieke tribune die Europa heet, zit het volk lamlendig naar de film te kijken die oorlogshitsers als van Baalen, Verhofstadt en Timmermans opgezet hebben. In HDMI-kwaliteit, dat wel. Maar als de atoompaddenstoelen omhoog komen aan het firmament zal de schok groot zijn. Het blijkt toch geen spel, maar de apotheose om van Europa een eenheid te smeden;  een verschroeide, verbrande en radioactieve eenheid, dat wel. Het zou goed kunnen dat het volk al eerder tot het besef komt dat de film afgezet moet worden. In Duitsland zit de bestuurlijke elite (samen met haar media) op het deksel van een dampende Pegida- kookpot te roepen dat de pot niet kookt. In alle Europese landen begint de walging en afkeer van de nepelite grote vormen aan te nemen. Het moment komt dat het deksel van de pot vliegt. Wellicht komt bijltjesdag eerder dan verwacht. En dan?

Uitbarstingen

Bij uitbarstingen van volkswoede blijkt het laagje beschaving erg dun te zijn. Een recent voorbeeld is Joegoslavië. Van de ene op de andere dag werden buren elkaars doodsvijanden en moordenaars. Het recht werd door velen in eigen hand genomen en dat is dan meestal het recht van de sterkste. Zeker is dat op zo’n moment de chaos groot is. In onze geciviliseerde maatschappij moeten we echt proberen te voorkomen dat hier toestanden ontstaan  zoals in Libië, Syrië en Irak, die zo mooi en oprecht door het Westen  werden “bevrijd”. Het is straks onacceptabel dat Timmermans in Zuid-Limburg uit een riool wordt gehaald en standrechtelijk wordt geëxecuteerd. Hij heeft recht op een eerlijk proces. Dat Rutte en Opstelten  na negen weken met een lange baard uit een atoomkelder in Gouda worden gehaald en in een kooi door de stad worden gevoerd. Ook zij hebben recht op een eerlijk proces. Dat van Baalen en Verhofstadt op een strontkar door Vlaanderen en Zuid-Nederland worden gevoerd en vervolgens met pek en veren beplakt in de plomp worden gegooid. Ook zij hebben recht op een eerlijk proces. Om deze en soortgelijke problemen te voorkomen, is het zinvol  van tevoren gepaste maatregelen te nemen opdat bijltjesdag rustig verloopt.

Politie en leger

Van de politie en het leger is bekend dat de manschappen aan de kant van het volk staan. Voor een groot deel van de leiding is dat echter anders, want dat zijn politieke benoemingen en deze vazallen van de elite hebben bij een opstand niets te verliezen. Het eerste wat de elite in zo’n geval zal doen, is het bevel geven de eigen bevolking aan te vallen. Wanneer de manschappen zien wat ze daarmee aanrichten, zullen ze snel de zijde van het volk kiezen, want zij zijn het volk. Deze tussenliggende periode is verwarrend en kan gemakkelijk aanleiding geven tot groot bloedvergieten. Het verdient aanbeveling vanaf nu aan te vangen met het vervangen van de korpselite en de legerleiding door deskundige mensen uit het volk. Zij zullen geen bevelen tegen het volk accepteren en kunnen dan snel en efficiënt de elite inrekenen voor een eerlijk proces. Dat is ook beter voor de elite zelf. Die kan dan opgesloten worden in veilige, nu leegstaande, gevangenissen en zijn dan ook beter beschermd tegen eigen radicalisering.

Rechterlijke macht

De rechterlijke macht is een groter probleem. Zo’n Pechtold zou meteen vrijgesproken worden door zijn D66-rechters. Maar ook Pechtold moet zijn terechte straf ondergaan. Het meest voor de hand liggend is een volksjury samen te stellen die onafhankelijk van de politiek haar uitspraken doet. Meteen kunnen dan een aantal van die rechters zich verantwoorden voor hun gerechtelijke dwalingen uit het verleden. Zoals de rechter die de mannen met bivakmutsen en doorgeladen wapens vrijsprak, omdat ze nog niets hadden gedaan. Het moge duidelijk zijn dat in dit verband ook de directie van de NPO en diverse hoofdredacties zoals van Trouw, NRC en de Volkskrant ter verantwoording geroepen zullen worden voor moedwillige misleiding en volksondermijnende collaboratie.

Bestuur

Voor het bestuur is geen passend recept aan te geven. Zeker is dat een groot gedeelte van de huidige bestuurlijke elite zich moet verantwoorden, dus er zullen grote gaten vallen die opgevuld moeten worden.

De belangrijkste aanklachten zullen luiden: 1. Het moedwillig bevorderen van de afbraak van de maatschappij terwijl ze gekozen waren deze maatschappij op te bouwen. 2. Het moedwillig wegkijken bij de islamisering van de maatschappij en 3. het vrijwillig aannemen van de status van dhimmi en het misbruiken van macht om deze dhimmiestatus ook voor de overige Nederlanders te bevorderen.

Een groot deel van de elite zal dan naar verwachting  voor langere tijd in de bak verdwijnen. Voor Rutte kan wellicht een taakstrafje gelden in het kinderparadijs.

Wie moet het land dan gaan besturen? Daarvoor worden verkiezingen gehouden. Die zullen wel eerlijker zijn dan in het verleden, want de staatsmedia mogen zich er niet meer mee bemoeien. Als iemand méér of minder wil roepen, is dat toegestaan. Maar de kiezers moeten dan wel uit hun luie stoel komen en niet op de Europese tribune blijven zitten gapen. Want bedenk wel:

Ieder volk krijgt het bestuur dat het verdient!

Door:
“weethetwel”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Elite, landverraad. Bookmark de permalink .

34 reacties op Laat bijltjesdag s.v.p. rustig verlopen

 1. Pingback: Laat bijltjesdag s.v.p. rustig verlopen | Nikontino's Blog

 2. Roni zegt:

  Wat een komedie dit !
  De politiemanschappen staan aan de kant van het volk…….
  Jaja, kietel me even dan kan ik ook lachen.
  Als zij echt aan de kant van het volk hadden gestaan, al 30 jaar lang, waarom werkt er dan nog iemand bij de politie.
  Ook zij zien toch elke dag opnieuw DE ELLENDE DIE WE NIET MOGEN AANDUIDEN.
  Zolang zij niet stoppen met werken voor de politie, want immers duizenden Nederlanders moeten elk jaar solliciteren dus waarom zij niet, zijn zij gewoon medeverantwoordelijk voor wat Nederland nu is.
  ONWERKBAAR. NIET PRETTIG MEER.
  Het blauwbruine tuig.

  Like

  • lucky bee zegt:

   Dat kunnen wij alleen veranderen als wij onze parlement verandere.Daar om kies Wilders en zijn partij en niemand anders.zo dat hij desnoods alleen kan regeren.Dan loop ook de Politie naar zijn aanwijzingen, inclusief de armee.

   Like

  • sam zegt:

   Mooie foto, vooral “hygiene” en “wohnen”, herinneren mij aan mijn jeugd. Het duurde tot in de jaren 70 zelfs 80 eer eenieder een “frigo” had.
   Bij wohnen vind ik zelfs dat dit al een luxe-woon annex eetkamer was.

   Like

 3. Ik geloof niet meer in sprookjes:dit kunnen we niet meer geweldloos oplossen.En even de leiding gevende figuren bij politie vervangen?Hoe?Vragen of ze op willen hoepelen?Kunt u vergeten!De hoge pieten bij de millitairen?No way!Uitzichtloos!Zolang dit tamme volk op zijn/haar krent blijft zitten!

  Like

  • Tempelier zegt:

   Juist , Yvonne. Dus mensen kom van je krent af, en onderneem wat.

   Like

  • Anneke zegt:

   Ik ben het helemaal met je eens, Yvonne. Heb ook nog ergens gelezen dat de PVV kiezer met de komende verkiezingen liever thuis blijven, of zal dit ook weer propaganda zijn. Ik weet niet meer wat ik wel en niet moet geloven. Maar dat wij met z’n allen deze regering naar huis moeten sturen staat vast, zij hebben er een grote puinbak van gemaakt. Ik ben Nederlander, maar dit voelt niet zo, het liefste ging ik weg uit dit klote land, maar waar moet je heen, vluchten kunnen wij niet meer, want het is overal hetzelfde, nou, dan is er maar een oplossing en er samen voor zorgen dat het beter wordt. Wij zijn het volk. .Wij kiezen een regering die opkomt voor zijn volk en die doet en luisterd wat het volk wil en niet deze slappe hap. Met deze slappe hap komen wij weer in een oorlog terecht of met al die moslims of met de Oekraien en dit moet gestopt worden. Want wij, het volk van Nederland en van de EU willen dit niet meer….

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Wie hebben dat dan gezegd? Die PVV kiezers zelf?
    Nóóit dat soort berichten geloven tot ze bewezen zijn!
    Tanden op elkaar en gaan stemmen, de 18de Maart en verder het vuur brandend houden, dat lijkt me de methode!

    Like

 4. LafSchaap zegt:

  Die aanklachten klinken mij als zeer terecht in de oren. Maar er moet op worden gelet dat prominenten uit voorgaande regeringen ook ter verantwoording worden geroepen. En niet in de laatste plaats de ministers en staatssecretarissen van onderwijs. Zij zeiden het onderwijs te willen verbeteren, maar hun eigenlijke opdracht was: “Houd het volk dom”. Dat is grotendeels gelukt. De invoer van die malle rekentoets is er het bewijs van: het domme volk gelooft, dat het een verbetering betreft. Zij die nog nét kunnen nadenken, protesteren, maar worden weggehoond.
  De opdracht “Houd het volk arm” is ook in een vergevorderd stadium. Het belastinggeld gaat met karrevrachten de grens over, onder het mom van solidariteit. Een solidariteit die sinds de jaren 60
  verplicht is gesteld en gepropageerd werd in het onderwijs.
  De daden van hen, die ter verantwoording moeten worden geroepen, zijn deels niet toerekeningsvatbaar, omdat ook zij geimpregneerd zijn met onderwijs vanaf de mammoetwet.
  De straf voor deze lui moet op zijn minst heropvoeding bevatten, en werken op het boerenland voor het kweken van realiteitszin.

  Like

 5. Rick zegt:

  Hmm. Na het lezen van uw artikel blijf ik met één prangende vraag zitten:
  Op welk moment mag ik mijn bijltje dan uiteindelijk wél gebruiken??
  🙂

  Like

 6. Jan Wandelaar zegt:

  +

  France to cut Qatar funding of mosques in crackdown on islamic fundamentalism

  http://www.english.rfi.fr/general/20150215-france-cut-qatar-funding-mosques-crackdown-islamic-fundamentalism

  the best way to tackle radical Islam was to tackle islamophobia.

  +

  Like

 7. windwens zegt:

  Als het zover is en er echt met paddestoelen gegooid gaat worden dan mogen de volgende personen Baalen, Verhofstadt en Timmermans meteen in het licht gaan staan, en moet men hen de directe toegang tot de atoomkelder ontzegd worden.

  Like

 8. Jan zegt:

  ‘Van de politie en het leger is bekend dat de manschappen aan de kant van het volk staan.’
  * Er is een wereld van verschil tussen theorie en praktijk
  ‘[zij] zullen snel de zijde van het volk kiezen (nadat zij eerst bevel gaven het volk aan te vallen)’
  * Zij zullen helemaal niet de zijde van het volk kiezen, maar vluchten zoals Yanukovitsch, dat is de realiteit, want de sympathie is immers verspeeld en zij weten wat de gevolgen zijn van hun handelen
  ‘Deze tussenliggende periode is verwarrend’
  * De daarop VOLGENDE periode (TUSSENLIGGEND bestaat niet) leidt tot een burgeroorlog zoals de geschiedenis leert. Wie met geweld afgezet wordt reageert met geweld en het leger, dat je ‘even’ was vergeten, staat dat wel achter je? Ik weet wel zeker niet.
  ‘de korpselite en de legerleiding [vervangen] door deskundige mensen uit het volk
  * Dan zul je van onder af moeten beginnen, in de gemeentes, want de burgemeester bepaald de samenstelling van de politie en de regering de legerleiding. En als je de gehele legerleiding naar huis stuurt, wie wil je in het veld sturen in Syrië, iemand zonder enige ervaring?
  ‘snel en efficiënt de elite inrekenen’
  * De elite wordt in het geheel niet ingerekend omdat je geen poot hebt om op te staan tenzij je de wet naar je hand zet en dus als een potentaat zult optreden en dus een weerspiegeling bent van hen. Je kunt hen ontslaan en dat is dan ook alles. Jij misbruikt rechtsregels zoals moslims dit doen en je beweert een betere maatschappij te willen voor ‘het volk’ (maar voor wie spreek jij? Voor iedereen? Ik weet wel zeker niet en dus heb je een burgeroorlog als jij je lijn volgt) Die ‘Wir’ sind NICHT das Volk’ en wel om de eenvoudige reden dat de totalitaire structuur in de DDR niet die is van Nederland. Iedereen lacht je uit, en terecht, als je dat wel meent.
  ‘De rechterlijke macht dient te worden vervangen door een ‘volksjury’
  * Rechters worden door de Koning benoemd en dus dien je hen achter slot en grendel te zetten wat je niet zal lukken. Wat jij voorstelt is bovendien een lynchsysteem en wel omdat Pechtold geen deel uitmaakt van de regering maar in de Kamer zit. Wil je Pechtold veroordelen, eindig je uiteindelijk bij iemand als Marianne Thieme, niemand deugt dan nog in je ogen omdat je op iedereen iets hebt aan te merken, ook op de met haar sympathiserende ‘subversieve elementen’ en de ‘trotskistische verraders’ die bij je al snel aan de galg zullen eindigen voor de opstand tegen je groter wordt. En zo ben ik weer in de Franse Revolutie (een stel slachters, moordenaars en psychopaten)
  ‘gerechtelijke dwalingen uit het verleden. Zoals de rechter die de mannen met bivakmutsen en doorgeladen wapens vrijsprak’
  *Je leest wel bijzonder slecht, want zij werden niet vrijgesproken. Zij zaten in voorarrest en deze is verrekend met de straf die zij opgelegd zouden krijgen.
  ‘De directies van de media worden ter verantwoording geroepen’
  * Je bedoelt: De pers zal dat schrijven wat ik wil, dus leugens want de verdachten zaten immers hun straf uit.
  ‘het vrijwillig aannemen van de status van dhimmi’
  * Het gros van het volk kent dat woord niet eens.
  ‘Het moedwillig bevorderen van de afbraak van de maatschappij’
  * Hiertegen zal de elite inbrengen dat menigeen het beter heeft en dat er een sociaal vangnet is. Je kunt Pechtold als hij dit naar voren brengt dan wel muilkorven maar met rechtspraak, wat immers zoals je zelf al toegaf lynchjustitie is, heeft dit niets meer te maken.
  ‘Daarvoor worden verkiezingen gehouden. Die zullen wel eerlijker zijn dan in het verleden’
  * Jij wilt van tevoren partijen uitsluiten, met ‘eerlijkheid’ heeft dit niets te maken, maar alles met dictatuur. Er komen in jouw ‘brave new world’ een aantal partijen, met exact hetzelfde programma, want anders kun je weer opnieuw beginnen met je revolutie, lees: burgeroorlog, waarvan je overigens nog moet bijkomen (hoe staat het eigenlijk met de verliezen en de opbouw van het land?)

  Opvallend in dit gehele leuterstuk van je is dat je vergeet dat er ook nog ondernemers zijn in Nederland. Meen je nou echt dat je die dmv revolutie achter je krijgt? Zuerst kommt das Fressen und dann die Moral. Is er geen geld wordt het volk al gauw ontevreden en keert zich tegen je, die wil brood op de plank.

  Ieder volk krijgt het bestuur dat het verdient!
  Verdiende de bevolking de kliek van Yanukovitsch? Ik dacht het toch niet, weet wel zeker van niet aangezien hij een marionet was van het Kremlin. Het volk, waarmee jij zo behept ben was spuugzat omdat hij niet naar hen luisterde en dus werd hij verdreven. Dat daarmee de corruptie niet is verdwenen is een geheel ander verhaal. Of meen je nou echt dat de corruptie bij wisseling van de Nederlandse regering is verdwenen als Wilders mp is?

  Jouw opzet heeft net zoveel kans van slagen als het mallotige ‘Break the system’
  https://ejbron.wordpress.com/2015/01/28/break-the-system-the-system-wins/
  Jouw verkiezingen zijn schijnverkiezingen en jouw staat is een totalitaire, dus fascistische staat die je alleen dmv terreur in stand kunt houden.

  Like

 9. Frans Brassens zegt:

  Weethetwel, dit is een goed doorwrochte schets van een prachtige toekomst. Hulde. Ik put er moed uit.
  Komt deze tekst uit het boek ‘2017’ dat je aan het schrijven bent? Of wordt het een andere titel?

  Like

 10. R.Kroonenberg zegt:

  .

  Wij zijn geen Volk meer vriend, wij zijn ’n mengelmoes

  een samenraapsel van diverse creaturen

  wij kennen onze vrienden niet en haten onze buren

  en “Onze Cultuur” lijkt een halfzachte smoes !

  .

  wij zijn gewoon niet die we dromen dat we zijn

  want wat ons bond is al zó lang vergeten

  we hebben sufgezwamd in Dromenland gezeten

  en dus wacht de beloning nu: de zélfverdiende pijn !

  .

  maar, da’s…haha… een grapje hoor, dat snapt toch ieder kind

  want we geloven immers nog in Sint & Piet

  en in wat DWDD ons élke avond biedt…

  al is dan trots, moed, vrijheidsdrang bijna vervlogen met de Wind ?

  .

  Jasterke
  .

  Like

 11. bobzelf zegt:

  wat een heerlijk en geweldig stuk ,
  goed doordacht en voor mij nog iets te gematigd !!!
  dood door de kogel is iets te snel , daar merken ze zowat niks van.
  Maar U heeft de gevolgen perfect zichtbaar gemaakt
  op b.v. “”de Saddam Hussein manier “” whahahahahaha

  geweldig, ik ben meer voor eerst allemaal een klauwhamer uurtje
  te beginnen bij het verbrijzelen van de knieen en de tenen

  beetje veel gegil maar weinig rotzooi

  dikke hig bob

  Like

 12. lucky bee zegt:

  Ik wist wel dat ik dit al beantwoord heb,Goed dan nog een keertje.
  Bijltjes dag? is dat niet veel meer een wraak actie?Dat hoort eigenlijk niet bij ons Christenen.Maar is de woede zooooooooooo groot, dan kan Vergeving heel erg klein zijn.Dat zie je aan het einde van de tweede wereld oorlog.

  Like

 13. Idefix zegt:

  Prgramma’s als “Boer zoekt vrouw” houden het volk wel bezig..

  Like

 14. Tistochwat zegt:

  Ik vind dat er geen tijd moet worden verspild aan ‘eerlijke processen’; dat duurt allemaal veel te lang. De schuldigen hebben ONS ook niet eerlijk behandeld; we zijn ALTIJD door hen voorgelogen en verraden en daaraan moet voorgoed een einde worden gemaakt. Laat ook daar de koppen maar rollen!
  We zitten op dit moment in een situatie die zal resulteren in enorme paniek vanwege de bloederige gewelddadigheid van de aanhangers van de ‘religie van de vrede’, mogelijk gemaakt door de ‘socialistische’ ‘elite’.
  Ik denk niet dat het mogelijk is om één en ander rustig en geordend te laten verlopen; de chaos zal té groot zijn…

  Like

 15. Anneke zegt:

  Niet alleen deze drie personen, al diegene die dit ons landje cq EU hebben aangedaan…..

  Like

 16. Danielle zegt:

  Politie aan de kand van de burgers ??????
  De geschiedenis vergeten ??? IN 40-45 hielpen de Nederlandse gemeente ambtenaren de politie aan de volkingsregisters waarin haarfijn was genoteerd waar Joden woonden. Die Joden werden door de NEDERLANDSE POLITIE uit te huizen gesleurd en op transposrt naar Duitsland gezet !

  Like

  • sam zegt:

   Is zo. Was niet alleen het geval in Nederland, België, Frankrijk maar alsook in de rest van Europa. Wat is er nadien gebeurd “met de gewapende arm van de wet”. Hoegenaamd niets. Gestraft? nooit dus.

   Ik zie hier ieder dag reaguursel van mensen; lijstjes opmaken, extreem zwaar veroordelen, ter dood brengen. Wat als morgen (of reeds gisteren) hun naam ook op een lijstje was beland? Zal dan ook wel normaal zijn zeker?

   Like

  • bigljohn zegt:

   Volkomen juist Danielle. En heden ten dage is de politie Islam minded geworden. eenieder herinnert zich nog het incident in Amsterdam waar de politie partij koos voor Moslims die op de Dam dood en verderf over Nederland uitschreeuwden, juist op de plek van de dodenherdenking, terwijl een omstander die protest aantekende bij de politie, als orderverstoorder meegenomen werd. Later werd hij weer vrijgelaten en kreeg een bloemetje en excuses aangeboden. Ze pisten hem in zijn schoenen ! De politie doet ook al aan taqiyya !!! Ook in Gouda is het hommeles. Door eigen ervaringen en door verhalen van kennissen en een broer van mijn vrouw die daar wonen, durft mijn vrouw voortaan niet meer haar broer op te zoeken voor zijn verjaardag en de nieuwjaarsbijeenkomst. Ik kan je verzekeren dat de politie en justitie in heel Nederland niet meer te vertrouwen zijn. Wij autochtonen krijgen bijvoorbeeld de zwaarste straffen, terwijl allochtonen er altijd vanaf komen met een kleine taakstraf !

   Like

 17. tjonge zegt:

  ik gun alle nsb-ers die ons land de afgelopen 40 jaar hebben verraden de “Mussolini” straf. punt, niet meer, niet minder.

  Like

  • bobzelf zegt:

   ik doe fluitend met je mee,
   ik denk dat er misschien toch nog wat mensen , eerst een kopje thee
   willen gaan drinken , om te vragen
   waarom , heeft U dit gedaan ??? etc ,

   AUSRADIEREN DIE HAP

   en als onze lieve heer, later tegen ons aan de hemelpoort, dan zegt ,

   maar jij komter niet in !!!!!

   dan kunnen wij effe vragen , waarom hij die figuren dan aan de macht heeft geholpen , en ze niet een verschrikkelijke dood heeft gegeven !!!

   want MET JA, EEN ONGELUKKIE, DAAR KOMT DIE GROTE BAAS DAARBOVEN NIET MEE WEG !!

   gr. bob

   Like

 18. Perfide Albion zegt:

  Wat houdt ons eigenlijk tegen? Wij zijn met velen, zij met weinigen. Delen van het leger en de politie zullen zeker met ons meedoen als we onze legitieme rechten gaan uitoefenen.

  Dit zijn de eisen. Kappen met de EU, Nokken met die euro. Kappen met dat zogenaamde vluchtelingenverdrag. Immigratie naar 0. Versnelde uitzetting van criminele buitenlanders. En dit is slechts een begin van onze eisen.

  En hou ook eens op met dat gestook in de Oekraine. Oorlogshitsers!

  Like

  • Volkomen zinnige en terechte eisen!Nu nog het volk achter je zien te krijgen waarvan de ene helft laf/bang is en de andere helft te lui om uit de stoel te komen!Wordt nog een hele dobber!

   Like

   • Perfide Albion zegt:

    Als de lont eenmaal het kruitvat in gaat kan het wel eens heel snel gaan. Deze verraders hebben nog heel even de kans om wetten aan te passen. Misschien nog een keer een stembusgang doormaken. En dan moeten ze maar hopen dat er geen aanslag volgt. Dan zijn de rapen zeker gaar.

    Like

 19. johannes zegt:

  jammer bob je hebt e’t niet begrepen niet onze lieve Heer heeft ze in het zadel geholpen Dat hebben je buren, je vrienden, je zogenaamde naasten, je medelanders ,en ja,ook Nederlanders,gedaan,je weet wel dat volk dat zonodig voetballen ,boer naaid hoer, of ander hersenloos geleuter moet kijken,en nog wat jammeren als ze hun krantje smorgens lezen,en vervolgens weer op de verkeerde oetlul gaan stemmen. Voor jou stommieteiten heeft de Grotebaas z,n zoon laten offeren,dus de kans dat jij naar binnen mag is er nog ,je schuld is door Hem betaald,
  zoek maar eens iemand op in dit land die dat voor je wil doen als je er een vind laat het me weten.
  vr,groet
  j.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s