Oostenrijk: Asielzoeker met 6 kinderen krijgt € 3.355,96 per maand!

Screenshot_49

Een asielzoeker met 6 kinderen krijgt via de basisverzorging € 3.355,96, zonder dat hij daarvoor ook maar een moment heeft gewerkt. . .

Bron:
www.netzplanet.net

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Allochtonen, Immigratie, Krankzinnigheid, Oostenrijk. Bookmark de permalink .

47 reacties op Oostenrijk: Asielzoeker met 6 kinderen krijgt € 3.355,96 per maand!

 1. um shmum zegt:

  Denk dat er een gelukkige uittocht komt van kosovaren en de rest naar Autriche
  En dat gun ik ze wel, het geboorteland van snorremans

  Like

 2. Berthe zegt:

  En dan naar de voedselbank om gratis te kunnen eten……………………….vervolgens voorrang bij een sociale woning………..natuurllijk huursubsidie daarop……………………………………………………en dan kan het GROTE KLAGEN OVER DISCRIMINATIE beginnen

  Like

 3. Cathja zegt:

  Bijna niet te geloven, en abnormaal! Met een beetje pech gaan zij nooit meer weg, want hoe gemakkelijk kun je blijkbaar in het westen aan geld komen? Oostenrijk geeft een totaal verkeerd signaal af door zoveel geld uit te keren. Een gezin met 6 kinderen kan ook met minder geld rondkomen.
  Waar moet het heen, als dit ‘de norm’ wordt? Ik zie de Duitsers er ook wel voor aan om dit soort absurde bedragen uit te keren. Ook in Engeland buigen ze diep voor de asielzoekers. Het is bekend dat daar op de meest abnormale eisen (wensen noem ik het bewust niet) van de vluchtelingen wordt ingegaan.

  Het is schrijnend voor alle mensen die met een minimum inkomen maar nauwelijks het hoofd boven water kunnen houden!
  De ongelijkheid groeit. Wij delven uiteindelijk het onderspit.

  Like

 4. toestroom zegt:

  Dus wij gaan ook naar Oostenrijk helaas dit wist ik al ik kom er al 40 jaar op Vakantie.
  zo genoeg reclame een schitterend land.

  Like

 5. koddebeier zegt:

  De autochtone bevolking wordt verkocht en verraden door de politici en de heersende klasse !!

  Like

 6. Ad de Koning zegt:

  Hoewel je eigenlijk nergens meer verbaasd over hoeft te zijn vraag ik mij af hoe ze deze idioterie
  aan de mensen willen verkopen, maar ja dat zal ook wel geen probleem opleveren want ze trekken zich gewoon niets van de mensen, waardoor ze toch gekozen zijn, aan. En als die kiezers nu eens zo verstandig zouden zijn om op een anti-partij te stemmen maar ook daar ontbreekt het nogal eens aan. De mensen zouden in opstand moeten komen tegen dergelijke zotheid.

  Like

  • Idefix zegt:

   De gemiddelde asielzoeker is georganiseerd en slaat er gelijk op als het hem niet uitkomt want hij heeft zijn maten mee.. De gemiddelde westerling net zo georganiseerd als los zand en klaagt wat,meer niet. Als hij toch in actie komt staan zijn maten klaar om hem te verraden.

   Like

 7. leefbarbaar zegt:

  Wacht maar totdat alle opa’s en oma’s zijn aangeland. De neefjes, de nichtjes, de ooms en tantes en dan nog al die anderen met valse papieren, die er dan ook bij horen.
  We hebben een sterk Europa nodig om de grenzen te sluiten, maar helaas hebben we oppermachtig Europa dat de burger uitwringt om de moslim te onderhouden.

  Like

 8. BertG. zegt:

  Had hier niet al eens een item gestaan over een vrouw met een stoet kinderen die allemaal ergens onder gebracht moesten worden wat zo’n 30.000 euro in de maand kosten?
  Dat was ook ergens in Oostenrijk.

  Like

  • Dat ging over een in België woonachtige imam met 2 vrouwen. De ene heeft 6 kinderen, de andere 7 kinderen. maar omdat je hier in het westen niet met 2 van die theedoeken getrouwd mag zijn, huurt theedoek 2 een etage bij theedoek 1.maar omdat theedoek 2 zeven kinderen heeft kan zijn niet werken en theedoek één met al die koters kan ook niet werken want dat hele kippenhok ligt in puin. Enz enz, alles bij elkaar opgeteld komt daar inderdaad meer dan €30.000 per maand binnen. Moraal van het verhaal: Neuken loont.

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Tja, als Peter Rossegger, de 19de eeuwse, schrijvende “Waldbauernbub” uit de Steiermark, dít nog eens had mogen beleven, zou hij het van z’n levensdagen niet hebben kunnen bevatten!
   30.000 Euro per maand -hoeveel zal dat toen in ÖS geweest zijn- en zijn familie was puissant rijk geweest in plaats van, na jaren gesappel, hun boerderij te verliezen!
   En waar gaat dat geld tegenwoordig naartoe? Naar buitenlanders!

   Like

 9. Jaantje zegt:

  Deze asielzoekers kosten 3.355,66 euro per maand.
  Ze krijgen hooguit zelf 120 euro of zoiets in handen per maand.
  De rest gaat naar de opvang asiel is een hele industrie geworden.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Nee, nee! Dat bedrag krijgen ze contant in het handje!!

   Webmaster

   Like

   • Jaantje zegt:

    Kun je ook aanmelden met iets minder kinderen?
    Zo ja graag het adres alstublieft.

    Like

   • Nemesis zegt:

    Klopt !!!!!!!
    En In Duitsland is dat nog iets meer, doe er nog maar 1.000,– – 1.500 euro bij, al naar gelang het aantal kinderen. Maar in ieder geval is het 1.000 euro meer.

    Like

   • Geen wonder dat die nooit meer terug gaan!En wij maar armoe lijden om hen te kunnen voorzien van een zeer lui en luxe leven!

    Like

   • Nemesis zegt:

    Nee, had je wat anders gedacht dan? Maar bedenk wel, als wij, NL en D, die lui dat niet meer kunnen geven, omdat de potten werkelijk leger dan leeg zijn, dan zullen ze zich nemen wat ze denken wat hun toekomt. Ik hoop dat niet te moeten beleven.

    Like

 10. louis-portugal zegt:

  En dan verontwaardigd zijn als er mensen op Haider stemmen.
  Weer goeie reclame.
  Overigens is het maar goed dat veel mensen niet weten hoe de situatie in Nederland is.

  Like

 11. Jade zegt:

  Al eerder gezegd, kinderbijslag na het tweede kind gewoon afschaffen…

  Like

 12. Qvic zegt:

  Dat niet alleen, maar ook zijn huisvesting, gas/licht en water, gezondheidszorg, scholing voor de kinderen e.d. worden allemaal door de gemeenschap betaalt. Daar dat hij niet alleen in is, maar met vele honderdduizenden die dit zelfde krijgen, de toestroom van asielzoekers gaat alleen maar verder exploderen in aantallen. Dit zien we overal in Europa gebeuren. De socialisten willen kennelijk het gehele continent Afrika en het Midden-Oosten samen met de voormalige Oostblok landen in het rijkere deel van west Europese landen persen en wel ook op kosten van de autotochttonen bewoners van het desbetreffende land. Nu zijn alle ooit opgebouwde sociale vangnetten al door deze asielzoekers leeg gevreten, de belastingen zijn amper nog op te brengen voor de autochtonen bevolking. Alles wordt geofferd aan deze asielzoekers. Niemand mag de waarheid hierover vertellen, niemand mag hier iets tegen doen van de sociale/democraten politieke partijen, want anders ben je een racist of een islamfoob. Maar dat dit een doodlopende weg is, is duidelijk.

  Like

 13. Jaan zegt:

  Het is hier net zo erg. De asielzoekers worden verspreid over Nederland, dat betekent dat in elke uithoek Somalische vrouwen in boerka of iets dat er op lijkt op kunnen duiken.
  Hier in een dorpje in the middle of nowhere kwam een Somalische vrouw wonen zogenaamd met haar zusje. Ze hadden massa’s kinderen en in no time woonden er 3 of 4 vrouwen in die woning met een hele batterij kinderen, allemaal zusjes zogenaamd. Ze hadden allemaal een eigen (gezins)inkomen. Een man hadden ze volgens eigen zeggen niet, maar af en toe zag je ’s avonds een Somaliër rondlopen waar een hop van die kinderen toch wel op leken. Ik denk zelf dat het een Somaliër was met zijn 4 vrouwen waarvan de 4 vrouwen ieder van de bijstand een gezinsinkomen hadden en er zogenaamd zonder man woonden. Als je zo’n vrouw tegenkwam op straat waren ze standaard met een mobieltje aan het bellen. Niet iedereen hier van de bevolking was erg vriendelijk tegenover die lui en gelukkig zijn ze nu opgerot. Maar hier in Nederland wonen ze ook volop de bijstandsbedriegers en leugenaars. Het einde is nog niet in zicht, maar dat komt wel met onze ondergang, want te betalen valt dat op den duur nooit natuurlijk.

  Like

 14. lucky bee zegt:

  Oostenrijk is een Katholiek land ze hebben begrip voor mensen met veel kinderen zo te zien.Was dat niet ook de wil van de Pausen?

  Like

 15. bigljohn zegt:

  De toekomstige ontwikkelingen; Reisburo’s die Afrikanen gratis ophalen met uiterst luxe cruise-boten. Advertenties in Afrikaanse kranten en andere media; Word asielzoeker. Maandelijks zeer hoge verdiensten zonder werken. Een gratis huurhuis voor u, gestoffeerd en gemeubileerd en van alle gemakken voorzien. Gratis medische hulp, en met gratis veel professionele hulp voor u ! Nu kwamen er vorig jaar 182000 gelukszoekers in Nederland aan, om nooit meer weer te vertrekken. Tenminste als we de informatie moeten geloven. Er zouden in eerste instantie hooguit tussen de 20.000 en 50.000 asielzoekers in 2014 Nederland aandoen. In de nabije toekomst zouden er wel eens 1 miljoen gelukszoekers Nederland jaarlijks kunnen aandoen ! Nederland is vol, werd er door verschillende personen uitgesproken. Maar wanneer vind men Nederland nu eens vol. Bij 50.000.000 inwoners, of meer misschien ??? En dan spreken we nog niet eens over onze cultuur die totaal verwoest gaat worden, om plaats te maken voor de Sharia. Met alle gevolgen van dien, voor ons dan wel te verstaan !

  Like

 16. garriet60 zegt:

  en wat gaan wij hier dan aan doen??? helemaal niets .nul , nul

  Like

 17. Tistochwat zegt:

  Hoe kan de belastingbetaler dit in vredesnaam blijven opbrengen?
  Waarom eisen die schurftige ‘socialistische’ rooie honden zulke zware offers van ons?
  Dat ik nog eens zou eindigen in zo’n ellendige wereld; ik wens heel vaak dat ik nooit geboren was.

  Ik houd mezelf maar voor dat er ooit een einde aan dit satanswerk wordt gemaakt door het één of andere opperwezen, want ik zie geen menselijke oplossing meer.
  Ik ben gewoon bang voor de verkiezingsuitslagen van 18 maart a.s..
  Dan weten we zeker wat ons te wachten staat; ’t zal Manneken Pistold van Brussel wel worden via al dan niet gemanipuleerde uitslagen.

  Het is een doodenge gedachte dat we afhankelijk zijn van de PVV, met Geert Wilders als ‘ziel’ daarvan. Eén mens om op te bouwen, één mens die voor ons opkomt…

  In de Bijbel staat: “Stel uw vertrouwen niet in de aardse mens aan wie geen redding toebehoort”, maar het valt niet mee om je hoop NIET op iemand te vestigen in deze situatie.
  Even ten overvloede: het is niet mijn bedoeling om jullie d.m.v. Bijbelteksten te bekeren.
  Ik ben zelf nog niet eens bekeerd en dat wil ik graag zo houden; laat mij maar ‘geloven’ achter mijn voordeur.

  Like

  • BertG. zegt:

   Wat uw niet wil dat gij geschied, flik dat ook een ander niet.
   En wie goed, goed ontmoet.
   Die kunnen we alvast doorstrepen. Dat gaat niet werken
   Dat moeten ze nou toch wel een keer doorhebben hier in NL.

   Like

  • Daar heb je volkomen gelijk in” geloven achter je voordeur”, ook ik sluit me nergens bij aan, hoewel wat wijzer geworden in het bijbel lezen, door toedoen van JG mensen, en daar houd ik het maar op, vooral op dat laatste stuk,waar we duidelijk op af stevenen..

   De grote onderdrukking is op komst brrrrr.Pensioentjes uit de lidstaat al heel wat minder dan 5 jaar geleden.

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Marinus Hoogedoorn 15 februari 2015 om 17:16

    Inderdaad: brrrrrrrrrrrrrrrr……

    “Want al deze dingen moeten geschieden”
    “Wanneer gij deze dingen ziet gebeuren, heft dan uw hoofd op want uw redding is nabij”

    Wat is ‘nabij’; hoelang duurt dit nog, vraag ik me dan af…

    Like

 18. Volstrekt uitzichtloos,deze situatie!

  Like

 19. Cathja zegt:

  @ Tistochwat 16:33

  U laat blijken dat u (enige) Bijbelkennis heeft. Naast de tekst die u noemde zijn er ook teksten waarin u troost en bemoediging kunt vinden. Daar kunt u zich dan beter in verdiepen, en proberen niet moedeloos te worden. We leven momenteel niet in een eenvoudige tijd; we worden van alle kanten ‘aangevallen’. Ik zou zeggen: probeer het hoofd omhoog te houden. U staat niet alleen!

  Groetjes,
  Cathja.

  Like

  • BertG. zegt:

   Hey Cathja, we hebben hier geen bijbel clubje,

   Like

   • Cathja zegt:

    @ BertG.19:53

    Zeg Bert, mijn reactie was speciaal bedoeld voor @ Tistochwat. Hoe u er over denkt is mij inmiddels genoeg bekend.
    Geef mensen ook eens de ruimte om iets persoonlijks tegen iemand te zeggen. Ik kan me niet voorstellen dat ú zich door mijn woorden aangesproken heeft gevoeld.

    Like

 20. Jean zegt:

  Flikker die allochtoon(se) incl. haar 6 jongen dadelijk het land uit, die importtroep is de ondergang van onze westerse beschaving en welvaart incl. Veiligheid.

  Like

 21. alidas1 zegt:

  Wie vertelt dit aan de asielzoekers .
  Gaan ze allemaal naar Oosterijk
  Zou hier lekker opruimen

  Like

 22. Stef zegt:

  Schandelijk volksverraad! En het houd niet op……………… Tijd voor westerse opstand!!

  Like

 23. Urbanus zegt:

  Maar goed, kunnen we hier klagen maar het merendeel van de Oostenrijkers pikt het gewoon. Of het moet komen doordat ze jarenlang de papieren courant lezen en zich nooit hebben verdiept in de niet mainstream media die je graties kunt vinden op de internets. Eigenlijk is dit zo onbegrijpelijk maar we laten het gewoon gebeuren.

  Like

 24. wim peters - kalmthout. zegt:

  Er is maar een manier om van die smerige (p)islam af te komen en dat dat is contant aan ieder
  die U spreekt te vertellen hoe een vieze ,,beestenbende,, dit volk is.
  Als we dit met z,n allen gaan doen en ook geen zaken etc. met ze ,zal het probleem langzaam
  oplossen! Ze op alle fronten gewoon ,,negeren !

  Like

 25. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  WAAROM DENK JE DAT ZE ZICH VERMENIGVULDIGEN ALS KAKKERLAKKEN!

  Like

 26. Dot zegt:

  Impot-braguette ofwel gulp-uitkering en natuurlijk 6 ( voorlopig) toekomstige sharia-aanhangers.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s