VIDEO: ISIS onthoofdt 21 Kopten

Screenshot_71

Klik hier voor het filmpje (Pas op! Vreselijke beelden!)

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, christenhaat, ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Kopten, koran, Krankzinnigheid, Moslims, Rotzakken, sharia. Bookmark de permalink .

25 reacties op VIDEO: ISIS onthoofdt 21 Kopten

 1. Jaan zegt:

  Nou weten wij wat ons misschien maar onze onze kinderen toch zeker te wachten staat. Links heeft het nog steeds niet door en zal het nooit maar dan ook nooit toegeven. Koenders zit weer te wauwelen , dat in Denemarken de vrijheid van meningsuiting is aangetast, zonder dat de oetlul durft te zeggen, dat het in de aard van de islam ligt om niet-moslims af te slachten. Goh, hebben ze Wilders de schuld al gegeven over het toepassen van de sharia in Denemarken. Ook GroenLinks niet? Dat zal dan wel niet lang meer duren.

  Like

 2. janfreak zegt:

  Kan het filmpje niet vinden

  Like

 3. Pegidafan zegt:

  So ze zijn dus al in Libie dat is niet ver meer van Italie . Zou maar goed waakzaam zijn in Italie .
  Het is toch ongelooflijk wat die gasten uitvreten,wat moet er niet door die mannen heen gaan vlak voordat ze sterven. Goed dat we zien waar we mee te maken hebben , bereid je voor , want wat als het hier losgaat . Ze zijn er namelijk al , die kunnen hier ook heel wat teweeg brengen . Onze leiders worden bedankt om ons op te zadelen met zulke barbaren , wat een volk ,maar het heeft allemaal niks met de Islam te maken ,gelukkig maar.

  Like

 4. Jean zegt:

  Naar dergelijke beesterijen valt niet te kijken, bah wat haat ik alles wat met die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij islam genaamd, die rotzooi moet uit ons land verdreven worden tot en met de laatste kankercel.

  Like

 5. Wachteres zegt:

  Gelukkig staat de linkse verontwaardigde bende, die fel tegen het ‘minder, minder, minder’ van Wilders was en daarom protesteerde met ‘wij zijn allemaal Marokkanen’, nu op de straten en pleinen te schreeuwen ‘Wij zijn allemaal kopten’.

  Doen ze toch nog iets goeds! 😦

  Like

 6. Scarlatti Bombatti zegt:

  @APechtold @MinPres zij zijn niet mr verlamd v angst zij zijn onthoofd ISIS onthoofdt 21 Kopten http://wp.me/p1O7aM-lyC via @wordpressdotcom

  Like

 7. Marc zegt:

  Iets wat mij dieper dan wat dan ook beledigd is die Mohammed zelf. Hij is degene die 1400 jaar geleden verzen dichtte die oproepen tot geweld, tot onverdraagzaamheid, tot karakterloze moorden op onschuldige christelijke meisjes van 13 jaar, op 21 onschuldige christelijke mannen in Egypte: hij stelde het voorbeeld tot onthoofding, steniging, polygamie, verraad van vrienden, verkrachting, rechteloosheid én het verlies van heiliging van het leven zelf!

  Naar de hel met die gast!!! En met al die tyfus moordenaars met die zijn voorbeeld volgen met hem.

  Als Obama nog niet weet waar en hoe hij zijn leger moet opstellen, dan heb ik een stellig advies: de hele islamitische wereld.

  Niemand van ons wil het weten. Nederlander, Westerling, Jood, Japanner, Chinees, Indiër: de 3e wereldoorlog is begonnen, of we dat willen of niet. Dus laat Poetin met rust, en strijd samen met hem tégen deze idioten.

  Godsamme, wat ben ik kwaad!

  Like

  • Marc zegt:

   Islam sucks!

   En niet zo’n klein beetje ook!

   Like

   • Marc zegt:

    Mohammed was een grote eikel. Maar nu is ie dood. Nu zijn volgelingen nog op andere gedachten brengen.

    Hoe gaan we dat doen?

    Wanneer komt de politie-correcte meute nou eens tot bezinning? Wat hebben ze nog meer nodig dan een hele reeks van dit soort filmpjes?

    Nee, het is niet fijn om miljoenen van onze eigen mannen naar de slachtbank te brengen. Maar hebben we een andere keus?

    Ik dacht het niet.

    Vooral oudere mannen moeten zich vrijwillig aanmelden voor het islambestrijdingsleger. For Obvious reasons.

    Like

 8. Frans de Wit zegt:

  Ik geloof het nu wel een keer hoor al die afgrijselijke dingen die die gasten doen, maar waarom help de wereld toch met het verspreiden van dat spul. Ze moeten in een isolement komen juist, afschermen van de buiten wereld. Die filmpjes berijken die zotten die hier op hun opdrachten wachten ook hoor! Waarom denk je dat al die filmpjes verspreid worden? Om angst en ontzag in te boezemen. Snap ook niet dat die gasten zomaar in het openbaar met mensen in kooien zomaar rond kunnen lopen hoor! En dan lees ik ook nog dat ze vlakbij een leger basis zitten van de VS !?
  Is toch niet te geloven, waar zijn onze strijdkrachten over heel de wereld nu feitelijk mee bezig?

  Like

 9. laura van der storm zegt:

  Toch heb ik een vraag. Het is bijna niet te behappen wat je ziet. Dat zo een heel rijtje barbaren gewoon die hoofden eraf halen.

  Mijn vraag is: waarom wordt er nu niemand van deze slachtoffers hysterisch? Hoe komt het nu dat ze allemaal hetzelfde reageren….totaal gelaten??? Ik kom er niet uit.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ laura van der storm 16 februari 2015 om 01:02

   Misschien zijn ze ‘verlamd’ van angst of verkeren ze al in shock?
   En wie weet zijn die demonische beulen zo ‘genadig’ geweest om de slachtoffers vooraf te sederen?
   Maar dat laatste zal wel niet het geval zijn bij die wrede barbaarse achterlijke smerige gevaarlijke krankzinnige ‘godsdienst’waanzinnigen!
   O, mijn diepe haat groeit met de dag. Mijn haat is vooral gericht tegen de landverraders, de ‘elite’, de ‘socialisten’ die donders goed weten hoe levensgevaarlijk die afgrijselijke islam is, maar die ons uitleveren aan de vijand terwijl ze ons financieel kapotmaken.
   Wij worden gedwongen om ons eigen afschuwelijke noodlot te bekostigen!!!

   Like

 10. Nemesis zegt:

  Misschien ben ik wat meer afgehard, omdat ik dergelijke beesterijen al in natura en van dichtbij mocht meemaken. Maar ik zou, ondanks dat je er een nachtje slecht van gaat slapen, ze allemaal bekijken, al die filmpjes en al die video’s. Als men dat verder naar het Noorden trekt en in Nederland aangekomen is, waar dan hetzelfde massaker zal plaatsvinden is men er beter tegen bestand en in staat terug te vechten i.p.v. in een shell shock komen te verkeren.Dan overheerst alleen nog maar de ovenleveringsdrang en de woede.

  Like

 11. windwens zegt:

  Weer 21 die geen hemelvaart zullen gaan door maken volgens deze gedrochten met lang haar, baard, “zonder snor”. Telkens weer blijft mij het gevoel bekruipen dat de zogenaamde coalitie gewoon nauwelijks wat verstiert daar in Syrie en Irak, soms komt er een berichtje naar buiten van 20 bom aanvallen en wat rapportage over de doelen en dat is het dan. In wezen doet men helemaal niets, de verontwaardiging van Jordanie is ook al weer getemperd. We worden stelselmatig voor gelogen en in wezen gebeurt er nauwelijks iets. De enige die zich dood vechten zijn de Koerden maar deze zijn door de hele wereld zo mens onwaardig gemaakt dat het niemand geen reet interesseert of die winnen of verliezen. Want veronderstel dat ze toch al het ingepikte land terug veroveren en zich er de komende 100 jaar niet meer laten weg jagen. Smerige Obama zend wapens pleurt ze uit een vliegtuig maar zorgt er wel voor dat dit eerder in handen valt van de IS boys dan dat dit bij de koerden terecht komt.
  Kortom de mISbaksels zijn al bij ongeveer de Italiaanse grens en men legt het tuig geen strobreed in de weg, ik ga ervan uit dat dit gewoon Europees en EU beleid is.
  Ook zo iets waarom wordt de enige moslim burgemeester van Nederland gevraagd naar het moslim Obama feestje te komen.
  Is er nog iemand die deze Aboutaleb vertrouwt voorlopig zitten we nog 5 jaar aan deze kwal vast, wat gaat hij daar in het WH bekokstoven met griezel Obama. Ik ga er vanuit dat het zeker niet in het belang is van de doorsnee burger van Nederland. De dubbele moraliteit van de moslim is waar dan ook ter wereld onbetrouwbaar gelijk deze twee.

  Like

  • Jean zegt:

   Smijt die moslim buiten want het is een gluiperige slijmerige vuile moslim en moslims zijn NOOIT te vertrouwen, niet voor je en zeker niet achter je.

   Like

 12. Pingback: Egypte zweert wraak na onthoofding 21 Koptische christenen door IS | E.J. Bron

 13. jonas zegt:

  Het nadert met rasse schreden!

  Like

 14. Dot zegt:

  100% conform de Mohamed handelingen !

  Like

 15. happysolo zegt:

  Moet de islam maar eens niet verboden worden in Nederland? Steeds meer stemmers zullen overtuigd worden van de duistere kant van de islam. Interne bezinning op onder andere het islamstandpunt zal voor de meeste partijen hoognodig zijn, zoals het er nu uit ziet zal de PVV veruit de meeste stemmen gaan krijgen. Ik vraag mij af wie zich als eerste achter de standpunten van de PVV zal scharen, om zo het tij nog enigszins te keren in de hoop dat hiermee de verdergaande afbrokkeling van hun eigen partij te stoppen. Kijk niet al te verbaasd als U merkt dat de meesten voor het pluche zullen kiezen.

  Like

 16. sven zegt:

  Nederlanders,bewapen je zelf!!
  en wees niet afhankelijk van de nederlandse staat!
  het is een tikkende tijd bom met die mozlims!!!
  en nederland is hier duidelijk niet op voorberreid.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s