Bespaar ons de lege woorden

Screenshot_85

(Door: Julia Caesar – Vertaling: “Vederso”)

Elke islamistische terroristische daad wordt gevolgd door een verplicht ritueel. De politici beconcurreren elkaar in het uitleggen dat de terreurdaad geen enkele relatie met de islam heeft – zelfs als de “islamisten” zelf zeggen dat ze handelden in Mohammed´s en Allah’s naam. Zo ook deze keer. Slechts een paar uur na de terroristische aanval op Krudttønden [naam van het kunstenaarscafé waar de bijeenkomst met Lars Vilks werd gehouden] oordeelden zowel de Deense premier Helle Thorning-Schmidt en de minister van Justitie Mette Frederiksen, in het bijzijn van de televisiecamera’s, dat Denemarken niet in een strijd verwikkeld is met de islam:

“We zijn niet in conflict tussen de islam en het Westen. Het is niet een strijd tussen moslims en niet-moslims. Het is een strijd tussen de waarden op basis van de vrijheid van het individu en een donkere ideologie”, zegt Helle Thorning-Schmidt.

 “Zelden heb ik zo’n afkeer gevoeld”

Steen (Snaphanen), die dit blog runt, weet dat velen van ons afschuw voelen bij deze lege woorden. Ik geef hier weer wat hij zaterdagavond schreef:

“Sinds 2001 hadden de politici geen aandacht voor ons, terwijl die het probleem van de immigratie zouden hebben moeten oplossen. Woede is het overheersende gevoel voor de Deense politici en het hele establishment van vandaag. Wees maar solidair met jezelf. Elke Deen moet je verachten. De bevolking moeten die politici en partijen isoleren die hen en vooral hun kinderen blijven verraden. Stop alle immigratie van moslims en zet de duizenden het land uit die hebben aangetoond dat ze hier niet moeten zijn, of lijdt zelf onder de gevolgen. Er is nog weinig tijd over. Weet wat je wilt! Thorning’s woorden zijn leeg, ze maken geen indruk. Zelden voelde ik zo’n afschuw met wat politici zeggen. S (sociaaldemocraten) en R (Radicaal Liberalen) hebben de immigratie van moslims doen toenemen. Om Thorning en Morten Østergaard de aanval te horen veroordelen, doet naar adem happen”.

Verschrikte ministers kunnen hun paniek niet verbergen.

De tv-clips met Helle Thorning-Schmidt tonen een doodsbange politicus. De ogen zijn wijd open, het meestal zo gladgestreken slappe gezicht met de harde schmink-wenkbrauwen hebben de controle over hun gebaren verloren.

Het is dezelfde angst die de Zweedse minister van Buitenlandse Zaken Margot Wallström (s) op SVT liet zien na de terreuraanslagen in Parijs op 7 januari. Ze kon de paniek niet beheersen, de ogen vol paniek. Ze kon geen enkele vraag beantwoorden.

De doodsbange gezichten van de ministers doet ze verdwijnen. Ze tonen aan dat de politici die ons regeren volledig verrast zijn door het islamitisch terrorisme. Ondanks dat terreurexperts en de islamcritici gedurende jaren hebben gewaarschuwd, hebben politici niet geprobeerd zelfs de elementaire feiten over de terreurdreiging van de islam onder ogen te zien. Ze bleven vrolijk de massa-immigratie uit moslimlanden nastreven zonder een moment na te denken over de gevolgen voor de inwoners van hun eigen land.

Daarom zijn ze volledig verrast en in paniek over de aanslagen. Denk niet dat ze weten wat ze aan het doen zijn. Denk geen moment dat zij de touwtjes in handen hebben. In dat geval zouden ze het niet nodig gevonden hebben om van ons te vragen dat we samen moeten staan met hen en het land bij elkaar houden waarin zij de chaos hebben veroorzaakt.

“Samen zullen we opkomen voor de vrijheid van meningsuiting”

Stefan Löfven als minister-president van Zweden perste er zaterdagavond een met modewoorden gevulde verklaring uit zichzelf:

“Nogmaals leed onze open en democratische samenleving een aanval met gewonden en doden. Mijn gedachten zijn bij de familie van de dode man en de gewonde politieagenten. Alles wijst erop dat dit een politieke aanval en dus een daad van terrorisme is. In deze positie wil ik mijn solidariteit met het Deense volk uiten en alle pogingen om het vrije debat tot zwijgen te brengen, veroordelen. Samen zullen we opkomen voor de vrijheid van meningsuiting. Niets moet worden toegestaan om de vrije meningsuiting te stoppen. De Zweedse politie doet nu speciale inspanningen om zowel de paraatheid in ons eigen land te verhogen en de Deense politie de steun te geven die nodig zou kunnen zijn”. …

… Houd uw lege retoriek en leugens

De politici moeten ons hun lege retoriek besparen. We willen het niet horen. We zijn moe van jullie onwetendheid, jullie arrogantie en begrip voor de islam. Verwerf kennis [van de islam] en handel! Doe wat! Realiseer je dat je bent gekozen om het eigen volk en niet de bewoners van de hele aarde en de meest gewelddadige en onderontwikkelde landen en culturen te verdedigen.

Leg je verplichte hypocrisie voor elk islamitisch terrorisme af. Je wordt doorzien. Houd je leugens over een ‘open samenleving’ – die nooit zal bestaan zolang je honderdduizenden moslims elk jaar de Scandinavische landen laat binnenkomen – in Zweden nog aangevuld met tot 90 procent niet-geïdentificeerde personen, omdat ze geen identiteitspapieren kunnen tonen.

Steeds meer mensen doorzien je leugens. Je plaats als minister is onzekerder dan je denkt.

Lees evt. ook: tundratabloids

Bron:
http://snaphanen.dk
Auteur: Julia Caesar

Google vertaling uit het Zweeds en bewerkt door:
“Vederso”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, cultuurrelativisme, Denemarken, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, Noorwegen, Overheid, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfcensuur, Zweden. Bookmark de permalink .

13 reacties op Bespaar ons de lege woorden

 1. Jean zegt:

  Angsthazen zijn steeds de eerste slachtoffers en daar die ordinaire postjesjagers echte angsthazen zijn zullen er nog veel slachtoffers vallen.

  Like

 2. Scarlatti Bombatti zegt:

  getwitterd aan deze volksvijanden:
  @MinPres @LodewijkA @APechtold @emileroemer @keesvdstaaij @arieslob Bespaar ons de lege woorden http://wp.me/p1O7aM-lzk via @wordpressdotcom

  Hopelijk maken jullie spoedig zelf ad lijve mee wr @geertwilderspvv vr waarschuwt @MinPres @LodewijkA @APechtold @keesvdstaaij @emileroemer

  Like

 3. Abeja zegt:

  Héééle duidelijke uitleg! Ik begrijp alleen niet waarom hij niet naar Israël gaat ipv naar de USA, vooral omdat hij een aangepaste opvoeding voor zijn kinderen wil. In de USA zal dat ook wel mogelijk zijn maar dat gaat daar wel heel veel kosten! Shalom.

  Like

 4. Pegidafan zegt:

  Wat een geweldig stuk heb je geschreven ,de toon de felheid perfect dat hebben we nodig.
  Het zijn allemaal land en volks veraders . Verlang zo naar de ommezwaai.

  Like

 5. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  Jihadi’s voor het militair tuchtrecht slepen en veroordelen voor oorlogsmisdaden. Ophangen net als de Nazi misdadigers.

  Like

 6. Charles Martel zegt:

  Dit soort taqiyya huurlingen is mede verantwoordelijk voor moord en doodslag. Eigenlijk moeten ze voor de rechter worden gebracht.

  Like

 7. koddebeier zegt:

  De dag dat Landverraders voor een tribunaal zullen staan komt nader bij !!

  Like

 8. Marc zegt:

  Het zal niet lang duren voor een Churchill de zaken waarneemt.

  Like

 9. Roni zegt:

  Niks geen rechters en pek-met-veren voor onze Nederlandse landverraders. Daar gaat teveel tijd mee verloren EN geld.
  Nee hoor, veel simpeler: als straks alle moslims die zich fout hebben bewezen worden uitgezet deze politieke elite-kliek en aanhangers er achteraan. Mogen ze elke dag couscous gaan eten.
  En de tegoeden van deze kliek en hun koophuizen komen ten goede aan het volk.
  Daaaaag.

  Like

 10. lucky bee zegt:

  Zelf’s als je de koraan zouw voorlezen zullen het bij deze dames en heren niet veel helpen.Ze hebben geloof ik hun programm al vast in hun hoofden geplant.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s