Egypte zweert wraak na onthoofding 21 Koptische christenen door IS

Screenshot_79

Terreurgroep Islamitische Staat (IS) heeft gisteren een video gepubliceerd waarin de executie van 21 koptische christenen uit Egypte te zien is. Dat melden verschillende Arabische media. De kopten zouden zijn ontvoerd in Egypte en onthoofd op een strand in Libië. De Egyptische president al-Sisi liet in een verklaring weten hun dood te zullen wreken ‘op een manier en tijdstip dat Egypte zelf kiest’.

In de vijf minuten durende video is te zien hoe gemaskerde mannen in het zwart een andere groep mannen in oranje overals het strand op leiden. Eenmaal daar worden de mannen gedwongen te knielen, voorover geduwd en gelijktijdig onthoofd.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
De Volkskrant

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, christenhaat, Egypte, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, koran, Krankzinnigheid, Libië, Moslims, Rotzakken. Bookmark de permalink .

21 reacties op Egypte zweert wraak na onthoofding 21 Koptische christenen door IS

 1. Hans zegt:

  RodenMontag…
  Mogen jullie 3x raden waar de Egyptische luchtmacht de tactische info vandaan haalt.
  Tip: Het zijn geen moslims.

  Like

 2. Cathja zegt:

  Ik begrijp niet waarom er nog steeds enorme aantallen (boot)vluchtelingen toegang krijgen tot Europa. Wie weet hoeveel IS-strijders zich inmiddels al onder ons bevinden? Ziet men dan werkelijk geen gevaar? Kijk eens waartoe die beulen van IS in staat zijn! Kijk eens naar die verschrikkelijke slachtpartij op de Kopten uit Egypte!! Moeten niet alle seinen op rood staan? Of denkt men dat het ergste kwaad zich nog ver van ons bed afspeelt?
  Het wachten is op de allereerste grote aanslag in Nederland, en daarna zal zich dat regelmatig herhalen. Ze zijn in ons land nog steeds niet actief bezig om jihadisten uit te zetten; ze houden ze liever binnen boord, zodat ze geen dood en verderf kunnen zaaien. Dat denken ze hier dus. Er wordt vergeten dat deze jihadisten sleutelposities kunnen gaan innemen, zodra hier ook het ‘grote bloedvergieten’ gaat beginnen.

  En waarom zou onze overheid weigeren om keiharde maatregelen te treffen tegen alles wat zich anti-westers/anti-Joods uitlaat? Als men islam-kritiek wil verbieden, dan ligt het voor de hand om ook kritiek op ons en onze Joodse medeburgers te verbieden. Je kunt niet de één zijn gang laten gaan en de ander de mond snoeren.

  Nu weer die haat-imams, die in maart in Rijswijk willen komen HAATZAAIEN! Waarom moeten sommige politieke partijen zich nog afvragen of er wel visa verstrekt mogen worden aan deze lui?
  Natuurlijk mogen zij geen visa krijgen! Deze lui willen we hier niet, en mogen geen podium krijgen! Alles wat ze komen doen is jongeren ophitsen tegen alles wat tegen de regels van de koran ingaat. En in de ogen van die haatpredikers is dat zo’n beetje alles wat wij hier heel normaal vinden.

  Teeven en Opstelten dienen vandaag nog duidelijk te maken dat deze haatpredikers de toegang tot ons land wordt geweigerd. We hebben geen plicht om iedereen maar binnen te laten.
  Dit is ook weer zoiets waarover velen zich zorgen maken. Is het soms de bedoeling van onze overheid om de burgers murw te maken? Daar lijken ze anders aardig in te slagen! Velen zijn islam-moe, bezuinigings-moe en nog veel meer soorten moe! Als je de bevolking maar lang genoeg deprimeert, kun je makkelijk toeslaan.

  Wat zijn we in de laatste decennia veel van wat ons eigen was kwijtgeraakt!
  We krijgen er helemaal NIETS GOEDS voor terug, alleen maar een heleboel vreemdelingen die ons onze cultuur gaan afnemen, en ons kennis laten maken met hun eigen wrede, mensonterende leefwijze.
  Onze protesten worden bewust niet meer gehoord.

  In gedachten leef ik mee met de nabestaanden van die vermoorde Kopten! Verschrikkelijk als je zó je geliefden moet verliezen!

  Like

 3. Igor zegt:

  Gore islam schoften,
  Wake op de Dam door Moslims, AFA, Intern.Soc.(IS), CU, SGP ??
  Zal wel niet hé lafaards!! Ook de schuld van Wilders???

  Like

 4. Bas Koning zegt:

  Links Nederland tast nog in het duister als het gaat over de motivatie van de moordenaars, zeker.

  Like

 5. Siaans Fiksjon zegt:

  Spannend. Exciting.

  Spannend en exciting tegelijkertijd !

  Like

 6. Dot zegt:

  Mohamed a la playa !

  Like

 7. Joshua zegt:

  Deze beesten hebben niet het recht om nog langer te leven,en iedereen die hiermee sympathiseert en wegkijkt,wat een idioterie wat zij aanhangen.
  Barbarisme wordt in de westerse wereld gewoon toegestaan door de overheden,
  wel mee huilie huilie en gewoon door laten gaan.
  Maar je mag niet roepen minder minder want dan ben je nazist of racist en word je voor het gerecht gesleept, en deze smeerlappen worden hier gevoed en gepamperd, kom maar binnen de europese overheden zorgen wel dit soort jullie.

  Like

 8. Joshua zegt:

  Sorry moet zijn voor dit soort.

  Like

 9. oud-marinier zegt:

  En alweer het ZOVEELSTE bewijs van hoe “VREDELIEVEND” de Islam toch wel niet IS.

  Like

 10. E. Janssens zegt:

  Leve Al-Sisi. Egypte en Jordanië zullen dit zaakje wel klaren. Op de VS en de EU moeten we niet rekenen, dat zijn lame ducks met een verholen sympathie voor terroristen.

  Like

 11. windwens zegt:

  Als Sisi nu een woord bij daad gaat voegen en alle haat hutten in eigen land gaat dicht gooien. De lui van de Moslim Broederschap echt op een rijtje gaat zetten en hun straf laten onder gaan. Dan ga ik geloven dat deze man echt verandering wil. 1 Bombardementje extra als wraak op de IS boys is een lachertje. Er gaan steeds meer van die idioten een opleiding moorden doen in Syrie en Irak en als ze geslaagd zijn komen ze naar hier om hun terreur hier voort te zetten. De regering maalt er niet om zolang hun koppen maar niet gaan rollen. Christenen in deze delen van de wereld kunnen het ook wel schudden als je hoort hoe Christen hier er over denken en van vinden.
  Het is wederom wel duidelijk dat deze ideologie zo snel mogelijk verbannen moet worden uit EU zo niet dan zijn we de sjaak. Ik ga gewoon elke dag hopen dat er 4 IS gekken hier in Den Haag weten binnen te dringen op een dag dat Wilders vakantie heeft genomen en de 2 kamer eens de oren gaan wassen. Wat zou er daarna gaan gebeuren gaan ze dan daarna weer moslims bolletjes aaien???

  Like

 12. Inge zegt:

  Ziehier de stoere mannetjes van IS janken om hun moeder als ze gevangen zijn door Irakese soldaten: http://youtu.be/Dk9ukerHgYs

  Like

 13. E. Janssens zegt:

  Sisi rust niet totdat hij de laatste terrorist in zijn duistere hol heeft vermoord. Die man is niet alleen president, maar was (en is?) ook legerleider. Tegenover hem en Poetin zijn onze leidertjes kakbroeken. Spijtig genoeg hebben Egypte of Jordanië geen kernwapens, anders was de strijd nu al beslecht. Raqqa: bowwwww!!! Naar de zevende hemel! Roei ze uit. Go! Go!

  Like

 14. Think i will join the christian militia too. Our governments are looking at sitting ducks and doing shit about it. EU and the US could wipe those bastards out the face of the earth with a blink of an eye l but still they sit and watch and drop a bomb here and there just to show they are doing something. Praise god!! Our liberty’s are being stepped on, our religion and moral values are being violated and raped. We need to act now! How many more ppl will have to die due to those little men in black??

  Like

 15. Jan zegt:

  Al Jazeera Caught Recycling Pictures Of Dead Kid To Slander Egypt After Airstrikes On ISIS Positions In Libya…

  http://pjmedia.com/tatler/2015/02/16/aljazeera-caught-recycling-dead-kid-pics-to-slander-egypt-after-bombing-of-isis-positions-in-libya/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s