‘ISIS staat voor de poort van Europa’

Screenshot_103

De Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Angelino Alfano

(Door: kidr)

Terreurorganisatie Islamitische Staat staat voor de poort van Europa. Dat zegt de Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Angelino Alfano nadat ISIS een filmpje verspreidde waarin 21 Koptische christenen onthoofd worden op het strand van Tripoli. De kust ligt in vogelvlucht amper 1.000 kilometer van Rome.

De 21 Egyptische christenen die in de video worden terechtgesteld, werden meer dan een maand geleden ontvoerd in Libië. Het vijf minuten durende filmpje heeft de titel ‘Een in bloed geschreven bericht aan de natie van het kruis’. Een van de gemaskerde ISIS-aanhangers die in de video te zien is, richt zich in het Engels tot de camera en zegt ‘We staan ten zuiden van Rome’.

Lees verder>>>
(h/t “Miesje”)
Nieuwsblad.be

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Europa, ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Italië, Moslims, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

24 reacties op ‘ISIS staat voor de poort van Europa’

 1. guusvelraeds zegt:

  Alfano en Pinotti werden wel onmiddellijk teruggefloten door zijn hun premier, Matteo Renzi. Hij benadrukte dat de internationale gemeenschap niet ‘mag overgaan van totale onverschilligheid naar militaire interventie.’

  Wat wil hij dan, onderhandelen met IS?

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Voor een duidelijk “Tot hier en niet verder” schrikt hij in elk geval terug.
   Je zou op dit moment wensen dat Lega Nord daar aan het bewind was…..

   Like

 2. Fred zegt:

  Ik hoop dat er een pak van de collaborateurs van de Europese regeringen een kopje kleiner gemaakt worden. Kandidaten genoeg. Wedden dat er dan snel iets zou veranderen.

  Like

 3. Pegidafan zegt:

  Ze komen nou toch wel heel dichtbij hoor , en ja van die 2100 zogenaamde vluchtelingen zijn er zeker 1000 van isis. dus ik zou het koppie er maar bij houden , voordat die er af ligt. In heel europa zijn er volgens mij al ettelijke duizenden isis strijders , nou als die beginnen te snijden breekt er wel paniek uit ,dan vluchten we allemaal naar het noorden waar we aangevallen worden door die miljoenen moslims uit Duitsland ,Frankrijk ,Engeland , Zweden , Noorwegen, Denemarken,Nederland Belgie ,etc etc ,het zijn er wel erg veel hoor . Ja weet je wat het is wij hebben alleen balpennen en potloden ,maar die haatbaarden niet denk ik.

  Like

 4. Driek zegt:

  WONDEREN BESTAAN

  Die poort staat al heel lang wijd open, want er komen maandelijks duizenden islamitische strijders naar Europa, als asielzoeker. En die gaan straks, binnen niet al te lange tijd, hier de dienst uitmaken, met hun mohammedaanse broeders, die hier al hoog en breed zijn gevestigd. Die overal in Nederland al moskeeën hebben neergezet. Die reeds gevestigde mohammedaanse broeders zijn de wegbereiders, voor het Neerlands kalifaat. Net als in de dertiger jaren. Nadat Adolf Hitler in 1933 de boel over nam. Om een nieuwe wereld op te bouwen.

  Want in de jaren dertig waren er in Nederland ook van die wegbereiders. Duitse dienstmeisjes en spionerende Duitse burgers. En ze woonden vlak bij je om de hoek, zelfs in de straat waar je woonde. En ze waren heel vriendelijk als je ze tegenkwam, in de winkel, en op straat, ze maakten heel gewoon een praatje met iedereen. Ze spraken zelfs een beetje Hollands, dat leerden ze op een avondcursus. Het waren nét mensen. En in 1942 trokken ze door de buurten, toen gingen ze de Joden ophalen. Maar nu zijn het niet alleen de Joden. Neen. Nu zijn ook de christelijke en niet christelijke burgers, de atheïsten en de homo’s en nog vele anderen aan de beurt. Dank jullie wel, Pechtold, Rutte, Asscher en andere sjacheraars en landverraders die Nederland verpatsen en verraden aan dat ongeletterde minderwaardig tuig van de richel.

  Je hoeft niet bijster intelligent te zijn om te snappen wat er straks gaat gebeuren. Maar blijkbaar snappen onze bewindslieden nog steeds niet wat de bedoelingen zijn van die islamitische bedoeïenenstammen. Nou, ik wel, die volgelingen van Mohammed nemen de boel over. En dan gaan we eraan. Eerst de Joden, voor zover die er nog zijn. Want de meeste Joden houden het wel voor gezien. En dan de christenen. En van de laatste mogen er nog een aantal in leven blijven om de boel draaiende te houden. Want dat kunnen ze zelf niet. Die overgeblevenen gaan voor ze werken, en als beloning mogen ze in leven blijven. Sla de geschiedenis er maar op na. Maar eigenlijk is dat nu ook al het geval. Wij, Nederlanders, werken al heel hard, voor die mohammedanen, voor hun uitkering. Voor al hun kinderbijslagen en subsidies. Ze hebben het slim aangepakt.

  Nog eventjes geduld, Nederlanders, dan is het zover. Ik zie in mijn verbeelding in de verre verte al de zwarte vlaggen wapperen te midden der kruitdampen en afgehakte hoofden. En straks, over een maandje, gaan al die Nederlanders stemmen. Op PVDA en D66. En andere minderwaardige partijen. Ze gaan weer stemmen op dezelfde rotzakken. Want ik moet het nog zien, of die Hollanders straks gezamenlijk op de PVV gaan stemmen. Maar je weet het maar nooit. Want Wonderen bestaan echt. Ik geloof er heilig in.

  Like

 5. EdBos zegt:

  Vraagt zich nou helemaal niemand af hoeveel IS extremisten er tussen die tienduizenden bootvluchtelingen zitten die Italië verplicht uit de zee vist?

  De afstand naar Rome zou wel eens veel kleiner kunnen zijn dan 1000 km. Misschien zijn de eersten al in Rome.

  Like

  • Anneke zegt:

   Nee, EdBos….. het lef ONTBREEKT…….De invasie is eigenlijk zo’n vijftig-jaar geleden al gestart. De invasie van de GASTARBEIDERS uit zuidelijke – en oosterse regionen werd actiever. En ineens in de jaren-70 van de vorige eeuw, HYPER-actief.

   Like

 6. lucky bee zegt:

  Dat zijn al die verzopen bootvluchtlingen , de rest komt dan nog wel aan hun beurt.

  Like

 7. koddebeier zegt:

  De infiltratie van gemeenten, rijksoverheid, politie, justitie en vele andere strategische plaatsen is al jaren aan de gang, alleen de overheid is blind !!!!!

  Like

 8. Mike zegt:

  Maak me meer zorgen over het aantal reeds geïnfiltreerde ” idioten” hier in Europa, die rustig wachten op Allah-Day. Net wat EdBos zegt zullen er een hoop tussen de zogenaamde gelukszoekers zitten die onze cultuur komen verrijken ( ehh sorry bedoel ” verzieken” ) Mijn voorbereidingen zijn al begonnen, ga niet wachten op Rutte en consorten .

  Like

 9. Anneke zegt:

  “Kom maar vrolijk binnen-stormen…..Slacht alle verfoeide Europeanen maar af….Specifiek de autochtone Europeaan”. De gedachten-leus van onze ENORM slappe VERRADERS. De politiek zieke zielen………………van deze tijd en uit het recente verleden.

  Like

 10. M.A.L. Sion zegt:

  KUNNEN WE HET NOG KEREN?
  Ed Bos zegt: Misschien zijn de eersten al in Rome.
  Laat dat misschien er maar af. Ze zijn absoluut zeker al in Rome en Parijs en in Berlijn en in Brussel en …… zeker ook in Amsterdam.
  We zullen dringend aan de bak moeten. De haatbunkers moeten dicht. En met de grond gelijk maken.
  Patriotten naar voren. Nederland is nog te redden maar dan moeten we wel haast maken.
  malsion@orange.fr

  Like

 11. anna zegt:

  de invasie van IS is al lang begonnen …

  Like

 12. Geronimo zegt:

  Natuurlijk, EdBos, daar zegt u het. Hoeveel er al van die IS-smeerlappen ‘intros muros’ zijn, valt bij benadering niet te zeggen. Zoveel voorlopig ‘slapende’ tijdbommen binnen de Europese grenzen. Griezelig gewoon. Nog wat wachten tot ze met meer dan genoeg zijn, om dan een regelrechte oorlog te ontketenen. Het Europese ‘koppen-snellen’ kan dan beginnen. Maar…onze onvolprezen politieke warhoofden zullen ook dan volhouden dat dit allemaal niets, maar dan ook helemaal niets, met de islam te maken heeft.
  Het zal uiteindelijk aan het door zijn leiders verraden volk toekomen om zelf het heft in handen te nemen.
  Alternatief: slavernij of de dood.

  Like

 13. maria zegt:

  heel Europa moet samen werken. een overtreding van een moslim dan moet ook de hele familie mee het land uit.
  dan is ons land zo schoon.

  Like

 14. EdBos zegt:

  http://nl.wikipedia.org/wiki/Beleg_van_Wenen_%281683%29

  Een Wikipedia-artikel over het beleg van Wenen door de Turken in 1683. Toen hebben we geluk gehad dat een Poolse koning te hulp schoot.
  Ik denk wel dat je in die tijd op de markt werd opgehangen als je de lamzakkige opmerkingen maakte die onze huidige leiders nu durven te maken. En dat ook nog met dat air van eeuwig moreel gelijk. Maar niets van de geschiedenis leren.

  Like

 15. Tom Hendrix zegt:

  En CDA,PvdA,VVD,D66 zagen dat het goed was….heel goed! Reken er maar op, dat de verraders- deel uitmakend van deze partijen- net als de Oranjekliek, HUN VLIEGTICKET klaar hebben liggen, als de ORCS/MOSLIMS op ons los gaan!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s