Mensensmokkelaars bedreigen Italiaanse kustwacht

Screenshot_83

Zondag zijn tijdens een grote reddingsoperatie nabij het Italiaanse eiland Lampedusa meer dan 2.100 migranten op twaalf boten gered. Dat heeft het Italiaanse nieuwsagentschap Ansa gemeld. Zondag was nog sprake van 1.000 vluchtelingen.

Aan de operatie op zowat 160 kilometer van de kust van Lampedusa namen Italiaanse en Maltese reddingsschepen deel. De bootvluchtelingen waren ondanks de slechte weersomstandigheden in Libië vertrokken. De 2.164 vluchtelingen werden naar Italië gebracht.

Mensensmokkelaars

Bij het ‘afzetten’ van de vluchtelingen, waren het afgelopen weekend heel wat agressieve mensensmokkelaars aanwezig op de boten. Zij bedreigden de Italiaanse kustwacht, die als de bliksem alle verzwakte en uitgehongerde vluchtelingen van boord moest halen, waarna ze terugkeerden met hun lege boot.

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)
De Standaard

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", EUSSR, Immigratie, Islam, Islamisering, Italië, Krankzinnigheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

20 reacties op Mensensmokkelaars bedreigen Italiaanse kustwacht

 1. delamontagne zegt:

  ITALIË: De It. Kustwacht stelt “illegalen” [vluchtelingen] in veiligheid en worden ontvangen met bedreigingen en wapens.
  CARTOON…….De goetmensch: “eh he, ze zien er toch niet helemaal uit zoals ze er altijd mee “adverteren”……….


  KOM DE ONDERDRUKTEN HELPEN……!\
  collectief: Vrijwillige hulp voor de migranten.
  ///////////
  Uit de Krant: Meer dan 2000 “migranten” aan boord van gammele boten zijn gered.
  “EEN INCIDENTJE”: Ze komen per ongeluk te dicht bij de kust van Libië. Een speedboot van de Italiaanse kustwacht, die in de namiddag een van de vaartuigen te hulp schoot, werd door een snelle boot
  vanuit de Libische kust benaderd.
  4 Mannen, bewapend met Kalchnikovs bedreigden hen en dwongen hen de bootvluchtelingen over te nemen en de boot leeg achter te laten…………….

  Like

 2. Cathja zegt:

  En ze hebben die smokkelaars gewóón weer laten vertrekken….??? Te idioot voor woorden! Oppakken die handel, en gevangen zetten, boot afvoeren als oud schroot, en de vluchtelingen retour. Abnormaal dat ruim 2100 mensen opnieuw het Europese vasteland hebben bereikt! Vergeet niet dat met de lente in aantocht het aantal vluchtelingen eerder toe dan af zal nemen. Wie maakt er nu eens serieus werk van om die illegale handel te stoppen?
  De Marechaussee op Schiphol is altijd alert als reizigers terug komen uit landen waar vandaan bijvoorbeeld ivoor en koralen kunnen worden gesmokkeld, en die worden direct in beslag genomen als ze het aantreffen, je krijgt een boete toe, maar mensenhandel kan ongeremd doorgaan?

  Ik vind het walgelijk, al die boten volgepakt met mensen! Ik stel voor dat Brussel nu ook eens landen als Polen, Bulgarije, Roemenië etc. gaan verplichten meer vluchtelingen op te nemen. Brussel moet de EU-bijdrage voor die landen dan maar aan opvang laten besteden.
  Wij kunnen en willen er gewoon geen mensen meer bij hebben.
  Moeten wij op termijn richting de 20 miljoen inwoners soms?

  Like

 3. oud-marinier zegt:

  Ald Marine eenheid ….bezorg je die “agressieve mensensmokkelaars toch een 3e oog …!!! Niet zo moeilijk toch ??? En daarnaast , wat ik al eerder aangaf….DICHTER bij de Afrikaanse kust patrouilleren . Boten terug slepen naar dichts bijzijnde Afrikaanse haven . Of die boten net buiten de 12 mijlszone LEK schieten .

  Like

 4. windwens zegt:

  Ben klaar met de beschaving dat soort maffia etters gewoon gelijk afschieten of desnoods verzuipen. Zo niet dan komen ze volgende maal weer met scheepsladingen vol mensen.

  Like

 5. bigljohn zegt:

  Het ziet er naar uit dat er wel 1000.000 van die, wat men immigranten noemt – jaarlijks via Lampedusa Europa binnen gaan komen, naar de laaste stand van zaken. Dit nog bezijden alle andere sluipwegen in Europa. Binnenkort kan men al spreken van een zwart Europa, naast een zwart Afrika. Het gaat en vermenigvuldigt u principe is bij deze import niet vreemd. Gelijk de muizen. Je hebt er nu enkele, en over een jaar zijn het er al duizend. Wat Nederland betreft, wij schijnen nog lang niet vol te zijn. Ondanks alle waarschuwingen van prominente figuren uit het verleden, en het heden met Geert Wilders. Zijn we pas vol bij 100.000.000 inwoners, als we letterlijk bij elkaar op de schoot zitten, en ons de Sharia moeten laten welgevallen ? Als, ja als wij intussen met zijn allen niet uitgemoord zijn door de Moslims !

  Like

 6. lucky bee zegt:

  Laat ze verzuipen dan hebben ze hun doel berijkt namelijk verenigd met de 72 maagden in Mohammed’s hemel bordeel.

  Like

 7. Tistochwat zegt:

  “de Italiaanse kustwacht, die als de bliksem alle verzwakte en uitgehongerde vluchtelingen van boord moest halen”

  Zagen ze er net zo uit als deze arme beklagenswaardige mensen?! 😦 😦 😦

  Wat de slechten de weerlozen aandoen, is met geen pen te beschrijven; in wat voor wereld moeten we toch ‘leven’? De aarde is zo’n mooie planeet… 😦

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Nog een poging om de hartverscheurende foto te plaatsen; de arme stumpers:

   Ik vind het steeds moeilijker om (dieren)leed te aanschouwen in deze verdorven wereld…

   Like

 8. joopklepzeiker zegt:

  EU adds more Russians, eastern Ukrainians to sanctions list after successful Minsk talks

  http://rt.com/news/232659-eu-russians-sanctions-list/

  Like

 9. kraftavilqa zegt:

  Stop nu toch eens met het “redden”van die ‘vluchtelingen’ en breng die invasieboten gewoon tot zinken als de vijandige schepen die ze zijn. Maar dat zal wel weer niet mogen van de eu omdat men zich niet realiseert dat er een zeer reële oorlog tegen o.a. Europa aan de gang is, weliswaar vooralsnog geen shooting war maar wacht maar totdat de vijand voldoende troepen aan land heeft weten te brengen.

  Like

  • Jean zegt:

   Het zijn EU soldaten die ze importeren, iemand moet toch het vuile werk van de EU opknappen want de Europeanen willen van dat EU gedrocht verlost geraken en dan zijn er geen oliedollars meer te rapen…

   Like

 10. Willie zegt:

  En waarom lieten die kustwacht die terug vertrekken???? Gewoon een salvo onder de waterlijn en klaar was kees, de IDIOTEN !!!

  Like

  • oud-marinier zegt:

   @Willie …helemaal gelijk in. Al begrijp ik dat die lui WEG willen uit Afrika….maar zij zijn NIET het kwaad…Juist die motorboot met 4 gewapende mensensmokkelaars , die een patrouilleboot van de Marine “dwingt onder dreiging van” …??? Hebben die Italianen dan patrouille boten van hout ? Of waren die mensensmokkelaars “zo zwaar bewapend” , dat de Italiaanse marine GEEN weerstand kon bieden of geen partij was voor die mensensmokkelaars ? Die zijn het KWAAD , Willie , die mensensmokkelaars. En de scheepseigenaren, die hun schepen voor dit soort zaken laten gebruiken. ( Zullen wel gecharterd zijn , maar ik ben eran overtuigd dat ze heus wel weten wie die boten chartered en met welk doel . ) Man man man…Wat een beleid hebben we toch in Europa….!!! En niet 1 van die marine-lui die het lef heeft om die mensensmokkelaars te verstaan te geven dat ze moeten opzouten , of dat zij anders een paar mijl terug mogen zwemmen.

   Like

   • Ik weet dat u niet kunt,maar het is heel verleidelijk om u te vragen:kom eens terug;we hebben u heel hard nodig!Jammer,jammer,jammer!

    Like

   • Willie zegt:

    Mariner, ooit al van ”collateral Damage gehoord ??? Dat die lui ginder blijven , kost hun een fortuin waarmee ze thuis makkelijk een zaak, farm etc kunnen mee runnen , maar nee , makkelijk zat hier , niet ?Hoe ik t zie zitten ?? Spaanse , Franse , Italiaanse , Maltese , Griekse oorlogsschepen een heuse blokkade leggen rondom zuid Europa , en degene die er willen door geraken ?? Sorry guys bad luck, BANG BANG BANG , Blub blub blub

    Like

   • oud-marinier zegt:

    @Willie …heb je helemaal gelijk in ….!!! Zo denk ik er ook over .

    Like

 11. Ik vind dat Italie misdadig bezig is met iedere dag opnieuw ladingen dobbernegers van die boten te plukken;laat ze een paar keer allemaal verzuipen en die vluchtroute wordt gesloten!Je kunt niet aan de gang blijven en Europa zit mudvol omdat Afrika leeg stroomt!

  Like

 12. Pegidafan zegt:

  Wanneer gaan die klote politisie nou eens begrijpen dat dit het paard van Troyen is ,de vijfde kolonne . Willen ze soms bloed zien vloeien in onze straten . Ze zijn compleet van de pot gerukt ,met dat zogenaamde gepamper en lieve gedoe.Het zal ze een worst zijn , met hun mooie optrekjes in prachtige oorden voor als hier de hel los barst , stelletje land en volksveraders .grrrrrr , word er iederkeer weer zo pissig om he . Ze zijn knetter, knetter ,knetter maar dan ook knetter gestoord in Den Haag , om die Vijfde kolonne binnen te laten.

  Like

 13. Republikein zegt:

  Mooi land, Italia, met Il Canto degli Italiani.

  Nederlandse vertaling

  Broeders van Italië,
  Italië is ontwaakt.
  Met de helm van Scipio
  heeft zijn hoofd zich getooid.
  Waar is Victoria?
  Laat haar voor Italië buigen,
  want als slavin van Rome
  is zij door God geschapen.

  Sluit de rijen tot een cohort,
  wij zijn tot de dood bereid,
  Italië riep!

  Gedurende eeuwen werden wij
  vertrapt en bespot,
  omdat wij geen volk zijn,
  omdat wij verdeeld zijn.
  Laat ons samenkomen
  onder één vaandel en één hoop.
  Het uur van onze eenheid
  heeft reeds geslagen.

  Sluit de rijen tot een cohort,
  wij zijn tot de dood bereid,
  Italië riep!

  Laat ons samen komen en elkaar liefhebben.
  Eenheid en liefde openbaren
  zich aan het volk,
  het pad des Heeren.
  Wij zweren te bevrijden,
  de grond van onze natie.
  Verenigd door God
  Wie kan ons overwinnen?

  Sluit de rijen tot een cohort,
  wij zijn tot de dood bereid,
  Italië riep!

  Van de Alpen tot Sicilië
  Legnano is overal.
  Alle mannen van Ferruccio
  hebben een hart en een hand.
  De kinderen van Italië
  noemen zich Ballila.
  In ieder klokgeluid
  weerklinken de vespers.

  Sluit de rijen tot een cohort,
  wij zijn tot de dood bereid,
  Italië riep!

  Zij zijn als riet dat buigt,
  het zwaard van de huurlingen.
  De Oostenrijkse adelaar
  heeft reeds zijn veren verloren.
  Het bloed van Italië
  en dat van de Polen
  heeft hij gedronken met de Kozakken
  maar zijn hart brak.
  Sluit de rijen tot een cohort,
  wij zijn tot de dood bereid,
  Italië riep!
  En dan nu!!!!
  http://www.dailystormer.com/black-italian-minister-wants-to-give-historical-villages-to-illegal-african-immigrants/

  Bananen graag.
  http://www.bbc.com/news/world-europe-25748943

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s