Victorie begint in Rijswijk. Stop de HAATBAARDEN

Screenshot_82

(Door: Pritt Stift)

Dit fotosoepplaatje maakte GeenStijl vorig jaar voor de grap. Machiel de Graaf (PVV) had in de Tweede Kamer voor minder minder moskeeën gepleit, waarop Pechtold Nieuwsuur Nederland natuurlijk pisbooswoest werd. (En wij natuurlijk weer lekker de gemoederen tot onbedaren brengen met grafiese grapjens. Daar zijn wij voor.) Mind you. Het was november 2014. Voor Parijs. Voor Jordaanse piloot. Voor Verviers. Voor Sydney. Voor Peshawar. Voor Kopenhagen. Voor de eerste beelden van een homo die door islam van een flat werd afgegooid.

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Appeasement, Barbarisme, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Justitie, Krankzinnigheid, landverraad, Moslims, Nederland, Overheid, political correctness, Rotzakken, Salafisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

27 reacties op Victorie begint in Rijswijk. Stop de HAATBAARDEN

 1. Wachteres zegt:

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/23688960/__Groot_jihadgala_in_Rijswijk__.html?&utm_source=telegraaf-nieuwsbrief&utm_medium=email&utm_campaign=20150216_update&utm_content=telegraaf_update&utm_term=

  Haatimams naar Rijswijk voor groot ‘jihadgala’
  Van onze verslaggevers
  den haag –

  Een gala van omstreden haatpredikers begin maart in Rijswijk wordt met angst en beven tegemoet gezien.

  De schrik zit er danig in na het drama van dit weekeinde in Kopenhagen waar een jonge Deen, aangespoord door de aanslagen in Parijs, dood en verderf zaaide.

  De komst van de haatimams zou moeten worden verboden, zo vinden tegenstanders en ook in de politiek kraait het oproer. De VVD vindt dat het kabinet snel moet ingrijpen en dat het buitenlandse haatimams uit ons land moet weren. Voor de organisatoren van de bijeenkomst zou straf moeten volgen.

  VVD-Kamerlid Azmani vindt het risico voor de openbare orde en veiligheid te groot als het evenement in Rijswijk doorgaat. „Bovendien zijn dit mensen die intolerantie prediken. Die moeten we in ons land geen podium bieden.” De aanslagen in Kopenhagen onderstrepen dit, vindt Azmani.

  Het VVD-Kamerlid wil dat staatssecretaris Teeven (Veiligheid en Justitie) de haatimams de toegang tot het land weigert, bijvoorbeeld door ze geen visum te geven. Hij vraagt zich ook af of er andere mogelijkheden zijn om het extremistische evenement te dwarsbomen.

  Like

 2. lucky bee zegt:

  Pechtold? Iskander Pechtold bedoel je?de nieuwe emir van Erdogan?

  Like

 3. tjonge zegt:

  ach gut, prutstift wordt schijnbaar overweldigd door voortschrijdend inzicht, weliswaar na zijn hele leventje lang eerst tegen de poten van hr wilders aangetrapt te hebben.
  .
  en dan ook nog het lef hebben om het “kordate” optreden van “hup vvd” te prijzen.
  .
  blijf het toch landverraders vinden, dit soort prutstifters.

  Like

 4. Tistochwat zegt:

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/23688960/__Groot_jihadgala_in_Rijswijk__.html

  De ‘oranjes’ zullen waarschijnlijk eregasten zijn? Die houden er immers ontzettend veel van om op te trekken met islamitische baardapen?

  Kijkt u maar eens hoe zeer Bea zich hier in haar element voelt; als een vis in het water of nee… ik kan beter zeggen: als een kameel in de woestijn!

  Samen gezellig wat goud bekijken:

  Like

 5. Tistochwat zegt:

  En ook hier was het genieten:

  Like

 6. Marc zegt:

  Fuck islam!

  Like

 7. Aegolius cs zegt:

  Ach: het maar krantennieuws en wat de pers schrijft is waar of juist niet.

  Bezorgdheid over komst omstreden imams naar Rijswijk

  In de gemeente Rijswijk is overleg gaande over de komst van omstreden imams. Die komen volgende maand naar een gala.

  Ook in de Tweede Kamer is onrust ontstaan over het aanstaande evenement. D66-Kamerlid Gerard Schouw bijvoorbeeld wil weten wat minister Lodewijk Asscher (Integratie) gaat doen tegen de komst de imams.

  http://www.nu.nl/algemeen/3993949/bezorgdheid-komst-omstreden-imams-rijswijk.html

  Het is toch inmiddels overduidelijk dat wie volgens de koran predikt geen haat kán zaaien, aldus diverse rechtspraken, welk laatste nog eens werd bevestigd in de zaak Wilders die ternauwernood aan opsluiting kon ontsnappen aan zijn staatrechtelijk “haat predik” vervolging. Het is nadien zijn verdediger, Moskowicz, slechter vergaan door de lange arm.

  En hier “beginnen” we politiek ons zorgen te maken nadat in korte tijd een aantal aanslagen hebben plaatsgevonden?! Over IS nog maar te zwijgen.
  Met duizenden in korte tijd als paddenstoelen in de EU verrezen moskeeën, zo’n 600 in NL, is er geen enkele reden/aanleiding tot ongerustheid.

  Zelfs de carnavalsoptocht in het Duitse Braunschweig is zondag kort voor de start afgeblazen wegens terreurdreiging. En dat terwijl Merkel en (voorgaande) Bondspresident(en) met verve declameren dat “islam ook bij ons hoort”.

  Wanneer gaat men er IETS van begrijpen?
  Het “iets” waarom we binnen de EU sterk bezuinigen en NL voorop in bv. de gezondheidszorg maar de in het verleden verzamelde kapitalen van onze woningcorporaties uitkleden, pensioenfondsen aantasten en Groningen desnoods een meter af wat in de grond laten zakken.
  Tja, en de jeugd waarvan men meent dat zij geen zicht te hebben op de hedendaagse ontwikkelingen en zich in coma zuipt. Opleidingsinstituten als scholen met lege handen achter zich latend, versus ouders en gepolitiseerde systemen van vergoeding/toezicht welk laatste überhaupt niet werkt!

  Soms heb ik mijn dag niet zoals deze.

  Like

 8. Aegolius cs zegt:

  Even mijn somber realistische gedachten verjagen:

  Like

 9. ildiko zegt:

  laat het maar deze haat baarden komen, maar wel op een kameel.. Middeleeuwse mensen met middeleeuwse middelen, graag zonder mobieltjes en laptops, gewoon zonder deze door het vrije geest uitgevonden middelen.

  Like

 10. EdBos zegt:

  Ach mensen, niet zo somber! We moeten ons niet uit elkaar laten spelen door een paar geïsoleerde incidenten van verwarde Fransen, Belgen en een Deen. We kennen hun motivatie niet eens en wie weet hoe erg ze gediscrimineerd zijn.

  Samen moeten wij schouder aan schouder huilen met de moslims (moslima’s apart) om zoveel verdrietige gebeurtenissen.

  En de bijeenkomst van vreedzame imams in Rijswijk dient gewoon een flinke subsidie te krijgen!

  En nu samen vooruit met D66!

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ EdBos 16 februari 2015 om 17:59

   Heerlijk sarcasme!

   “En nu samen vooruit met D66!”

   Ja, vooruit met de geit(enneukers)!

   Like

  • Aegolius cs zegt:

   Ik waardeer uw humor! 

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Aegolius cs 16 februari 2015 om 18:59

    Dank u! Wat vindt u van deze humor?

    Wat betekent dat vierkantje achter uw reactie?

    Like

   • Aegolius cs zegt:

    Tistochwat 16 februari 2015 om 19:21

    Wel aardige grap, die fotowand en lege winkel: “heb alleen beroemdheden als vaste klant”. Humor is moeilijk te vangen is ’n strip. Mijn fotowand van beroemdheden, evenwel zonder Wilders, zou bestaan uit nitwits als afgebeeld met bv. Pechtold, Rutte en niet te vergeten Samsom.

    Het “vierkantje” was een goed gelukte smiley, zult u begrepen hebben. 🙂

    Overigens: ga nooit in discussie met ’n islamgelovige of Jehova. Dementie/kortsluiting slaat terstond toe vanwege totale verbijstering.

    Like

 11. JCC zegt:

  Als remedie tegen de radicale islam wordt vaak gegeven: meer gematigde islam. Dit is echter een niet werkend medicijn, het is bagger. Het enige juiste medicijn is: weg ermee.

  Like

 12. Jan zegt:

  Dr. Manfred Gerstenfeld: Nederlandse arbeiderspartij steunt indirect de islamo-nazis


  On the party’s website one finds its position on major political issues. One section, concerning international affairs,1 contains a subsection for the Middle East. Peculiarly, only a singular item is discussed there: the Palestinian-Israeli conflict. The remainder of the Middle East, despite all its turmoil, is not mentioned whatsoever. This, for instance, despite the fact that the Netherlands actively participates in the bombardment of the so-called “Islamic State” Islamo-Nazis in Iraq.

  This is Labor’s first major manipulation: highlighting the Palestinian-Israeli conflict in its party program, while omitting mention of all other Middle East conflicts. By doing so, Labor adopts the approach of Arab and Muslim propagandists. They want the West to focus entirely on Israel and look away from the many cases of Islamo-Nazism and the other widespread criminality rampant within the Muslim world.

  http://tundratabloids.com/2015/02/dr-manfred-gerstenfeld-dutch-labor-party-indirectly-supports-islamonazis.html#more-89191

  Like

 13. Jan zegt:

  Het zootje ongeregeld:

  Like

 14. ildiko zegt:

  een bom uit de tweede WO zou hier perfect tot nog nuttigs kunnen betekenen. Weg met deze ratten en met hun sympathisanten.

  Like

 15. EdBos zegt:

  Sarcasme helpt ook al niet. De haat-baarden mogen hun gang gaan in Rijswijk, de Denen hebben hun Stille Tocht alweer gehouden vanwege een groot ongeluk dat ze toevallig getroffen heeft, de Libiërs ontvluchten in steeds grotere hoeveelheden hun land vanwege de IS, de Italianen zijn verplicht ze uit zee te redden en niemand, helemaal niemand vraagt zich af hoeveel IS-extremisten daar tussen zitten. Europa is verdoemd door die linkse stommelingen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s