De religie van de vrede?

Screenshot_2

De aanslagen in Denemarken en Libië waren volgens de weldenkende media en politici weer eens het werk van enkele ‘enkelingen’.

Nog voor afscheid kon worden genomen van de slachtoffers die extremistische moslims afgelopen weekend in Denemarken en Libië maakten, haastte het politiek-correcte wereldje van beroepsjournalisten en politici zich om er op te wijzen ‘dat het niets met de islam te maken heeft’. Wie dat echter nog gelooft, mag Joost weten.

Er gaat geen dag voorbij de of de ‘religie van de vrede’ heeft weer toegeslagen. In naam van Allah werden afgelopen weekend voor de Libische kustlijn 21 christenen op de meest gruwelijke wijze onthoofd. En in Denemarken zorgde IS-aanhanger Omar Abdel El-Hussein voor de dood van twee onschuldige slachtoffers en verwondde hij vijf agenten.

Lees verder>>>
België VB

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Denemarken, Hypocrisie, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, Libië, Moslims, nieuw fascisme, political correctness. Bookmark de permalink .

8 reacties op De religie van de vrede?

 1. lucky bee zegt:

  Het einde van de Jahilliya.en de dood van Abu Jahil
  http://www.expliciet.nl/content/view/4704/74/

  Like

 2. N.E. Derlander zegt:

  Er kan geen andere conclusie zijn dan dat de Leiders van de getroffen landen niet in staat zijn gebleken of überhaupt van plan zijn de bevolkingen in Europa adequaat te beschermen. Deze gevestigde orde (Socialisten, Liberalen, Groenen, Christelijke partijen, kortom de policorpartijen) heeft al decennia zijn kans gehad, en heeft er een puinhoop van gemaakt. Ik zou zeggen gauw plaats maken voor nieuwe Leiders, die deze bescherming wel kunnen bieden. De belastingbetaler heeft daar immers recht op. Simpeler kunnen we het niet maken………….

  Like

 3. Rick zegt:

  Zie hier de nauwe verwevenheid van haathutten met haatbaarden:
  http://www.ad.nl/ad/nl/1038/Rotterdam/article/detail/3853174/2015/02/17/Gelovigen-dreigen-moskee-in-Rotterdam-te-bezetten.dhtml
  Door hun eigen stupiditeit geven ze nu zélf toe, dat de haathutten door (in het buitenland wonende) haatbaarden met met duistere bijbedoelingen gefinancierd c.q. geleid worden.
  Gelukkig is de Gemeente Rotterdam op de hoogte van de eventuele radicalisering.
  Dát is dan wel weer een pak van mijn hart 😉

  Like

 4. Cathja zegt:

  Dit is wél een strijd tussen de islam en het westen! Welke doofstommen en blinden proberen toch steeds maar weer om ons te overtuigen dat deze vreselijke daden worden gepleegd door ‘eenlingen’? NEE, NEE, en nog eens NEE. Dit zijn geen eenlingen, maar killers van het ergste soort, die klakkeloos de regels in de koran naleven, en in verbinding staan met extremistische soortgenoten. Het zijn bloeddorstige moslims die maar één doel hebben: net zolang moorden tot er niemand meer is die in iets anders gelooft dan in allah en zijn ‘profeet’. Totale wereldoverheersing, daar is de islam op uit.
  Als het de islam betreft zijn velen liever doofstom en blind dan waakzaam en strijdvaardig. We hebben al veel teveel toegegeven aan dwingende eisen van moslims. We laten ons door leugens en misleidende woorden continue om te tuin leiden. We zien dat overal. Als ik in de krant lees wat die drie haatpredikers (die hun visa allang in hun bezit hadden!) tegen elkaar zeggen, dan weet ik meer dan genoeg! Zij komen niet om fondsen te werven voor goede doelen, maar bereiden zeer duistere zaken voor.
  En Teeven en Opstelten zien uiteraard geen enkele reden om deze lieden de toegang tot ons land te weigeren. Nooit eerder heb ik zo’n verschrikkelijk stomme regering gezien als die van ons! De veiligheid van ons land is voor hen beslist geen prioriteit nr. 1.
  Het zal hen en ons nog eens duur komen te staan!

  Like

 5. Sjaak zegt:

  Nederlandse jihadpubers opgepakt in Turkije
  ZEIST –
  De Turkse autoriteiten hebben twee Nederlandse meisjes van 15 opgepakt.
  De pubers waren op weg naar Syrië.
  Van een derde meisje dat mee was op jihadreis, is niet bekend waar ze is.
  Twee van de meisjes komen uit Zeist, het derde meisje komt uit Driebergen.
  Volgens de NOS waren de pubers bekend bij de Nederlandse instanties.
  Vorig jaar was er contact omdat ze na de zomervakantie in bedekkende
  kleding op school waren verschenen.
  De twee opgepakte meisjes zijn inmiddels op de weg terug naar Nederland.

  GLOEIENDE-GLOEIENDE !
  Terug naar Nederland ?
  Daarmee ze hun indoktrineerde smeerlapperij in Nederland omzetten ?
  Vieze vuile gore kopvoddendreck !
  ERUIT MET ALLE TAPIJTVRETERS !

  Like

 6. Aegolius cs zegt:

  Breivik handelde als individu, werkelijk alleen en werd neergezet als een politiek psychopaat.

  9/11 Was een collectieve islam actie en IS kan het inmiddels goed gekapitaliseerd en geïnstitutionaliseerde koran-strijdboek leger blijken te zijn dat niet slechts 1000 km voor Rome staat.

  Niet de oude tijden zullen herleven zoals Wenen 1683. Het paard van de EU heeft hen binnengehaald:

  http://assembly.coe.int/Main.asp?link=/Documents/AdoptedText/ta08/ERES1605.htm#1

  Overigens zou het te gemakkelijk zijn, de vredelievende moslim conform de islam levend, als mak schaap te kenschetsen. Bij schapen horen schapenkotten (moskeeën), (hoeders (imams) en de honden (salafisten). Zolang de schapen zich goed gedragen zal de imam de honden niet inzetten en die schapen zijn zich er allen goed van bewust.

  En wij? Gezien de beelden naar de slachting als bloedfeest ter overwinning op de ongelovigen.

  Like

 7. Inge zegt:

  Nog een artikel uit Trouw van oktober 2014, van een Iraakse aartsbisschop die op een steenworp afstand leeft van terreurgroep IS:
  http://www.trouw.nl/tr/nl/4728/Islam/article/detail/3772968/2014/10/21/Denk-niet-dat-jullie-veilig-zijn.dhtml

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s