Exodus vanuit Kosovo bereikt ook ons land

Screenshot_3

(Door: Barbara Pas)

Barbara Pas: “Van een effectief uitwijzingsbeleid is in dit land nog steeds geen sprake”

Sinds enkele maanden zetten Kosovaarse Albanezen in toenemende mate koers richting West-Europa. Ondertussen waarschuwde de Duitse ambassade in Pristina voor “een massa-exodus” vanuit het Balkanland. Volgens de ambassade zijn dan ook dringende maatregelen nodig – zoals het organiseren van “mediagenieke terugkeervluchten per charter” – om de toestroom te stoppen.

In eigen land worden de berichten over een toenemende instroom vanuit Kosovo in ieder geval bevestigd door de cijfers van het Commissariaat-Generaal voor de Vluchtelingen en Statenlozen. Daaruit blijkt namelijk dat Kosovo in december 2014 en januari 2015 tot respectievelijk de zesde en de vierde plaats in de ranglijst van asielaanvragen opklom. Dat is een opmerkelijke evolutie, zeker gezien het feit dat Kosovo eerder werd opgenomen op de zogenaamde lijst van veilige landen.

Lees verder>>>
België VB

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Immigratie, Islamisering, Kosovo, Krankzinnigheid, Vlaams Belang, Vlaanderen, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op Exodus vanuit Kosovo bereikt ook ons land

 1. lucky bee zegt:

  De Albanen trekken weg uit Kosovo?Zijn ze bang voor de wraak van de Servers?

  Like

 2. Leo zegt:

  Even off topic, maar t is wel en fijne.
  Heet van de naald !!!

  Youyube: Muslim “in the white house ” Song by SNL star Victotia Jackson.

  Like

 3. anna zegt:

  kosovaren …. voor 90% moslims ….

  Like

 4. Sjaak zegt:

  Ook Obama is terug gefloten met zijn legaliseringsplan voor
  miljoenen van illigalen een vluchtelingenstatus te legaliseren !
  Zonder een werkelijk overdachte Reform kann het irreparabele
  schaden geven, en dan is het onmogelijk de geest weer in de
  fles te krijgen ! Want dan is quasi onmogelijk de legalisering
  van miljoenen van mensen weer terug te draaien !

  Like

 5. Cathja zegt:

  Ik kan geen enkele reden bedenken waarom we deze mensen asiel zouden verlenen. Nu we zowat ‘half Afrika’ al binnen krijgen als ‘vluchtelingen’, moeten we nu ook de vangnetten klaarleggen voor de inwoners van de Balkanlanden?
  En, zijn dit moslims? Zo ja, dan kunnen die op termijn hier hun frustraties gaan uitvechten. Waarom verlaten zij hun land? Oorlog is er niet, en wij kunnen niet iedereen die het minder goed heeft dan de burgers in de wat ‘rijkere landen’, opnemen. Doen we dat wel en stoppen we deze exodus niet, dan kunnen we ook grote aantallen Roemenen en Bulgaren verwachten. En wat te denken van Albanezen? Het eind is er van zoek!
  Nederland zal beslist moeten beginnen met het daadwerkelijk uitzetten van de allang uitgeprocedeerden, en alles wat er verder binnenkomt uit een niet-oorlogsgebied, ook. De onvrede over het zwakke beleid van deze overheid groeit, en steeds meer mensen geven aan dat de instroom moet stoppen. We hebben geen geld voor nog meer profiteurs. De Nederlanders worden zelf op van alles gekort, en de belastingdruk neemt toe.
  Dit gaat gewoon een keer fout. De rek is allang uit onze tolerantie.

  Like

 6. Dat is in Belgie,maar hier niet anders!Zo heel,heel af en toe wordt er eentje!!!uitgezet;die honderdduizenden anderen blijven gewoon hier,wachtend op het volgende pardon,en onderwijl zo veel mogelijk kinderen op de wereld te zetten!Wij hebben geen beleid:wij zijn opgezadeld met wanbeleid!En dat komt omdat de asiel-industrie hier miljarden aan verdiend!

  Like

 7. JCC zegt:

  Niet best, ze zijn beroerd tot niet opgeleid die Kosovaren. En verder houden ze er als hobby wel eens op na: Christenen ontvoeren, en de organen zonder verdoving er uitsnijden. Prachtig wat een cultuurverrijking is dit weer met lieden die niets kunnen behalve anderen het leven zuur maken dan wel dit op een wrede manier beëindigen. Enorm bedankt weer, EU!

  Like

 8. Abeja zegt:

  Het meest ergerlijke vind ik dan nog dat Albanië op de lijst staat voor Europees lidmaatschap!

  Like

 9. Maria zegt:

  en niemand die zich de vraag stelt WAAROM zij opeens massaal de Balkan verlaten…
  Nu hebben ze toch hun land afgepakt met STEUN EU en VS allemaal weggegeven aan de islamietjes, en die mietjes verlaten massaal wat ze gekregen hebben?
  En niemand stelt zich maar de vraag WAAROM…
  Niemand stelt ook nooit de vraag hoe het komt dat de autochtone bevolking (de NIET moslims dus) van daar GEEN asiel komen zoeken hier…
  1 tip heeft niet zozeer te maken met de uitkeringen hier die ze zouden krijgen….
  voor de rest hul ik me in een zwaar stilzwijgen hierin.

  Like

 10. Fred zegt:

  De Kosovaren zijn al eens massaal op bezoek geweest, eind jaren 90. Ze hebben toen van de Belgische regering geld gekregen om weer te vertrekken. Ik herinner me niet precies meer om welk bedrag het ging. 50.000 toenmalige Belgische franken per persoon? Dat is de troostprijs, die ze nogmaals komen halen. De hoofdprijs is een luilekker leventje op kosten van lamme goedzak, de ballenloze west europeaan.

  Like

 11. Jade zegt:

  Gefeliciteerd jongens, de hele wereld komt naar Nederland
  voor een uitkering, want Rutte kan geen “Nee” zeggen…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s