IS heeft weer wat nieuws: handen afhakken van wie gsm gebruikt en hoofd eraf van wie niet kan stoppen met roken

Screenshot_14

(Door: Mick van Loon)

Dertig zweepslagen als je een man bent: die straf hanteert Islamitische Staat sinds een paar dagen in onder meer Mosul in Irak voor wie het verbod om een gsm te gebruiken overtreedt. Als je als vrouw gsm’t is het erger, dan gaat de hand eraf waarmee je je toestel vasthad. IS is ook zijn eigen bizarre anti-rookcampagne begonnen. Roken is haram en een belediging aan Allah luidt het, én het is ongezond. Dus wie tabak verkoopt, riskeert nu ook zijn hoofd te verliezen, en ook wie de sigaretten niet kan laten wacht een lot dat alvast sneller is dan longkanker.

Screenshot_15

Lees verder>>>
(h/t Johan G.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, dictatuur, ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme. Bookmark de permalink .

14 reacties op IS heeft weer wat nieuws: handen afhakken van wie gsm gebruikt en hoofd eraf van wie niet kan stoppen met roken

 1. Idefix zegt:

  Er zouden hier niet veel vrouwen overblijven met nog twee handen 😉

  Like

 2. Frans de Wit zegt:

  Denk nu dat er onderling ruzie gaat onstaan, dat kan niet anders, roken bij die gasten staat op nummer 1, of de heerser wordt zelf een koppie kleiner gemaakt

  Like

 3. OphEUffen zegt:

  De gehanteerde methode tegen rokers is erg effectief. Of het afhakken van hoofden qua gezondheid beter is waag ik te betwijfelen. In Nederland worden drugs- en/of drankverslaafden geholpen. Gameverslaving, sexverslaving, u noemt de verslaving en u wordt geholpen.

  Rokers daarentegen worden verketterd en langzaam verstikt dankzij hun eigen regering(en) die de accijnzen (en daardoor ook de BTW) exponentieel blijven verhogen. Roken, pilsje, autorijden, vlees eten, staand plassen en Wilders stemmen. Dan ben je wel een hele slechte Hollander. Guilty as hell, maar ik twijfel. Wellicht is de snelle IS dood humaner en te verkiezen boven de langzame verstikking door onze machtshebbers te Brussel en ´s-Gravenhage.

  Like

 4. Marc zegt:

  Mohammed died a very long time ago. He burns in hell. Because he wanted it. Because he needed it. Because he was a fucking criminal.

  To hell is Mohammed. He burns away, he fades away. to everything he never was. Because he was a fucking lame duck.

  To hell with Mohammed.

  Mohammed is in hell.

  You’ll go to hell to hell to, whenever you think you need to join this fucking moron.

  You fools.

  Like

 5. Tempelier zegt:

  Kijk roken is natuurlijk niet gezond, maar dat volgen van islam is net wat ongezonder.

  Like

  • Marc zegt:

   Haha „Ik zeg dat de CIA en de Mossad achter deze organisaties staan. Er is geen moslim die dergelijke daden zou plegen”, zegt die bashir.

   Ach ja, het woord van een moslim. Wie gelooft dat dezer dagen nog?

   Like

 6. tjonge zegt:

  mijn advies; laten vrachtvliegtuigen vol met sigaretten uitstrooien boven het midden oosten en noord afrika.

  kom op mensen, pro-rook reclames gratis in alle islamitische landen.

  Like

 7. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  DE TOTALE ISLAMITISCHE GEKTE VERSPREIDT ZICH ALS EEN VIRUS!

  Like

 8. Jaan zegt:

  Jonge jonge jonge. de kop eraf voor roken. Als je weet dat roken oorzaak nummer 1 is voor vaatproblemen en daardoor voor bypass operaties en ook voor COPD dan kan geen behandeling grof genoeg zijn om roken te ontmoedigen. Helaas zullen de dwazen het gezondheidsprobleem niet bedoelen, maar zal allah weer zwaar beledigd in de moslimhemel zitten wezen volgens de islam geleerden.

  Like

 9. hans zegt:

  Wel opvallend trouwens dat deze moslims net zo tegen roken zijn als die EU en de USA waar dit idee vandaan komt?? Niet naar mijn idee om kanker te verminderen hoor, maar meer om te kijken hoever ze kunnen gaan in het ontnemen van pleziertjes en vrijheden.
  Eventueel een verband of moet dat pas blijken als de alcohol dezelfde weg opgaat?
  Onze cafés, uitgaansgelegenheden, tenten met een nachtvergunning en dergelijke verdwijnen de laatste jaren als sneeuw voor de zon en steden transformeren in rap tempo in nare vijandige kille en agressieve moslim-negerijen die ieder wel zelf tentjes c.q. mogelijkheden hebben waar schijnbaar alles mag!

  Like

 10. hans zegt:

  Aanvullend: en wij mogen angstig bibberend lekker binnen blijven zitten en vooral geen cohesie meer vormen met elkaar of gelukkig zijn. Nee, wij mogen alleen betalen voor al die tiefus-lui!
  Genoeg, verzet!!! Ophangen die tering-elite! Er is zelfs een krimp aan relaties, vriendschappen en andere vergelijkbare contacten tussen Nederlanders c.q. westerlingen, terwijl die smerige moslimlui het reuze naar hun zin hebben.
  Nog erger: de focus en het rolmodel ligt op die loosers, want al onze wijven e.a. (eigentijdse moffenhoeren) vinden ze allemaal fantastisch!
  Wel te verklaren hoor met 40 jaar cultuurmasochisme en het door de strot drammen van die monotone eenzijdige pleuresmuziek van ze. Snap niet wat daar zo`n kleurrijke verrijking aan is.
  Blanken zijn veel diverser! Ze weten het diep van binnen, want waar komt anders die agressie vandaan?
  MINDERWAARDIGHEIDSCOMPLEXEN hebben ze niet nodig. Een soort gedragspleonasme.Ze zijn het ook!

  Like

 11. vanhetgoor zegt:

  Men kan moslims veel verwijten, maar consequent handelen is daar geen van. In veel gevallen is er in het verleden bij terreuraanslagen gebruik gemaakt van de mobiele telefoon om de explosieven af te laten gaan. Die moslims branden in de hel.

  Er zijn meer zaken waarin moslims niet zuiver in de leer zijn. Muziek is haram, en bloedtransfusie en ook de BTW om maar eens een dwarsstraat te noemen. Zodra men er achter komt dat het buskruit verboden bindmiddelen bevat moet ook dat in de ban. Maar men kan deze onzin niet doorzetten omdat men in de knoop komt met hun uitgangspunten.

  Ik las deze weet op Twitter een mooie spreuk van @VoxPopuli_Now:
  “Wie religieus geweld als methode gekozen heeft, moet noodzakelijkerwijze de leugen tot zijn principe maken.”

  De islamitische principes zijn nogal krom en zonder enige logica, op een zeker moment is men zichzelf aan het vernietigen, die de sigaretten maar levensreddende medicamenten die met behulp van alcohol of gelatine worden bewaard. Het zal mij niet verbazen als in semtex als hulpstof voor de verwerkbaarheid gelatine is gebruikt, en daarmee worden alle martelaren afgewezen bij de poorten van de tuin der lusten. (in theorie van het sprookje)

  Uiteindelijk moeten moslims ook geloven aan de logica, ook al is het hun eigen kromme islamitische logica. Dan zal blijken dat zij verstrikt raken in hun eiugen leugens. En dat dit gaande is moet duidelijk zijn, deze week werd bekend dat de islamitische staat FILOSOFIE heeft verboden, het is niet mee toegestaan om logisch na te denken.

  Feitelijk hoeven we nu niets meer te doen om de moslims voor het gerecht te dagen, moslims kunnen heel goed zelf hun eigen leven onmogelijk maken! Gelukkig maar!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s