Gruwelijke verdenking: ISIS versjachert organen van de slachtoffers

Screenshot_41

(Vertaling: E.J. Bron)

Zoals de Irakese ambassadeur bij de VN, Mohammed al-Hakim, berichtte, financiert de islamitische terreurmilitie “Islamitische Staat” (ISIS/IS) haar op stromen van bloed opgerichte kalifaat o.a. met orgaanhandel.

Hij riep de VN-veiligheidsraad ertoe op deze aangelegenheid dringend te onderzoeken. Hij legde voor de uit 15 personen bestaande commissie uit dat in verstopte massagraven lijken met operatielittekens en bijvoorbeeld ontbrekende nieren waren gevonden. Deze beschuldiging van orgaanhandel door ISIS zou per se onderzocht moeten worden.

“Wij hebben de beschikking over de stoffelijke resten. Laat u ze alstublieft onderzoeken”, zei hij dinsdag. “Het lijdt geen twijfel dat bepaalde lichaamsdelen ontbreken”, zei de diplomaat verder. Bovendien zouden er talrijke artsen in Noord-Irak zijn terechtgesteld, nadat ze kennelijk geweigerd hadden om organen uit de ISIS-slachtoffers te halen.

De “Islamitische Staat” zou zich hebben schuldig gemaakt aan “veelvuldige volkerenmoord” op etnische groeperingen, zei al-Hakim. “Deze terreurbewegingen hebben alle menselijke waarden met voeten getreden. Ze hebben afschuwelijke terroristische misdaden begaan tegen het Irakese volk, of het daarbij nu gaat om soennieten, sjiieten, christenen, Turkmenen, de aš-Šabak of de Jezidi.

Na zijn stellingname berichtte toen de speciale afgezant van de VN voor Irak, de Bulgaar, Nikolai Mladenov, aan de Veiligheidsraad dat hij in het bezit zou zijn van talrijke bewijzen die de beschuldiging van orgaanhandel hard zouden maken waarmee ISIS het kalifaat zou proberen te financieren. “Blijkbaar breidt ISIS deze tactiek dagelijks verder uit”, zei Mladenov.

“Het komt bijna dagelijks tot terreuraanvallen, die willekeurig gericht zijn tegen alle Irakezen, vooral echter tegen de sjiitische geloofsgemeenschap en etnische en religieuze minderheden in het hele land”, Sinds januari zouden er alleen al in Irak 790 mensen zijn gedood.

“Eveneens verontrustend is het feit dat het volgens berichten in de van ISIS bevrijde gebieden steeds vaker tot vergeldingsacties tegen vooral leden van de soennitische geloofsrichting komt”, verklaarde hij.

De in het Midden-Oosten gevestigde nieuwssite “Al-Monitor” had de financiële bronnen van ISIS nauwkeuriger onderzocht en verklaarde nu dat er in een bericht van een arts, die “al-Mosuli” genoemd werd, van afgelopen jaar gestaan zou hebben dat buitenlandse artsen organen uit lichamen zouden halen in Mosul.

Er zouden Arabische en andere buitenlandse artsen zijn ingehuurd en men zou erop gelet hebben dat zij geen contact zouden opnemen of zouden samenwerken met de plaatselijke artsen.

De organen, aldus al-Mosuli tegenover “Al-Monitor”, zouden afkomstig zijn van ontvoerde personen of gewonde strijders. “De operaties vinden plaats in een ziekenhuis en de organen worden heel snel via netwerken weggebracht, die gespecialiseerd zijn in de handel in en het transport van menselijke organen”, zei de arts en beschuldigde een internationaal opererende “gespecialiseerde maffia” van medeplichtigheid.

Parallel aan deze zware beschuldigingen tegen ISIS werd bericht dat de terreurmilitie 45 mensen in de buurt van de stad al-Baghdadi leven verbrand zou hebben.

Daarvoor al had ISIS zich beroemd op een video, waarin 21 Koptische christenen uit Egypte in Libië onthoofd werden. Daarvoor waren ook al twee Japanse gijzelaars en een Jordaanse piloot op brute wijze om het leven gebracht.

Screenshot_40

Bron:
http://info.kopp-verlag.de
Auteur: Redactie KOPP-Verlag

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Moslims. Bookmark de permalink .

10 reacties op Gruwelijke verdenking: ISIS versjachert organen van de slachtoffers

 1. ikdiko zegt:

  verbaasd me niks meer, misschien dit zullen ook op jihadgala promoten.

  Like

 2. lucky bee zegt:

  Tsia Geld stink niet ook als het de organen van Kafir was die ze versjacheren.

  Like

  • hans-e-pans zegt:

   Als je als Moslim zo’n hekel hebt aan Kafir’s dat je ze op de meest gruwelijke manieren aan hun eind wilt brengen, dan begrijp ik niet waarom wil je dan wel Kafir organen in je lichaam hebben.

   De logica ontgaat mij volledig, maar dat zal wel aan mij liggen

   Like

 3. Jaantje zegt:

  Net als in Servië wanneer worden de Serven gecompenseerd voor alle (dubbele leed)dat hun is aangedaan en worden de echte killers eens gepakt en berecht nu zitten de verkeerde vast.

  Like

 4. Tistochwat zegt:

  Oh, het zou me niets verbazen als er eerst organen uit de slachtoffers worden gehaald alvorens hen te onthoofden, neer te schieten of te verbranden.
  Die wrede islamitische demonen zijn in staat om de ‘donoren’ direct na een operatie naar hun executieplaats te dirigeren.

  Like

 5. Pingback: ISIS vergiet in het Nabije Oosten emmers vol bloed van christenen | E.J. Bron

 6. Dr zegt:

  Do you want to sell your Kidney? We are here to help you with good money to do anything you wish, Contact us if you are interested in selling your kidney. Contact (kellyspecialisthome@gmail.com) Or Call Us +918527490369

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s