ISIS verbrandt 30 mensen in Irak!

Screenshot_32

(Vertaling: E.J. Bron)

Volgens ooggetuigen heeft ISIS in het westen van Irak 30 mensen levend verbrand. Omdat de slachtoffers zouden hebben samengewerkt met de Irakese veiligheidstroepen in de provincie Anbar zouden ze dinsdag openlijk op deze manier zijn terechtgesteld, zei een inwoner van de regio tegenover het Duitse persbureau DPA. De informatie kon nog niet officieel bevestigd worden.

Afgelopen weekend hadden de terroristen gedreigd Irakezen in kooien op te sluiten en in brand te steken. Twee weken geleden had ISIS al een video met de verbranding van de Jordaanse piloot Muas al-Kasasba op internet gepubliceerd.

De vicevoorzitter van de provincieraad, Falih al-Isawi, is bang dat vanwege de massale aanvallen van ISIS de regio nu spoedig in handen zou kunnen vallen van de extremisten. De islamitische terroristen hadden pas enkele dagen geleden het voor de internationale strijdkrachten belangrijke luchtmachtsteunpunt Ain al-Assad in de streek aangevallen. Deze aanval werd echter afgeslagen.

Bron:
www.bild.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Irak, ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, Moslims. Bookmark de permalink .

5 reacties op ISIS verbrandt 30 mensen in Irak!

 1. Tistochwat zegt:

  De poorten van de hel zijn geopend…

  Like

 2. lucky bee zegt:

  Mijn boodschap dit keer is over de DWDD.
  Eerst hebben ze over de Zwarte Gat. dat ze werkelijk nog niet weten wat het is.
  De Huble telescoop heeft echter beschreven dat niet alles door de zwarte Gat wordt opgeslokt, er blijf een substance dat ze positief energie over, dat niet door de Zwarte gat wordt binnen gezogen.Is dat een foto van God?Wordt hier het goed en het kwaad van elkaar gescheiden?negatief energie en alle materie wordt namelijk wel opgeslokt?
  En dan kwam Maarten van het Hart, een ex gereformeerde die meent dat de arche van Noah nooit heeft gefunctioneerd.En zijn geloof heeft verloren.Dat alleen het inladen van de Dieren op zijn minst 100 dagen gaat duren.Hij vergeet dat hier God bij betrokken is; hij heeft het universum in 6 dagen geschapen, hij is ook instaat dieren, in een dag op de arche te sturen.En in de arche? waarschijnlijk heerzen daar de situatie zo als dat in Eden heeft geheerst.Een vos lust dan geen konijn meer.enz enz.Wat eet hij dan ? Mischien Gras? wie weet.
  En dan onze neger slaven!; die hebben wij gereformeerden nooit gehad; het waren de sefardische Joden , waarschijnlijk de RKK en de Herformde kerk,en de Oranje’s maar nooit de Gereformeerd kerk.Ik ben van de VOC en weet dat in Indonesie nooit slaven uit de Guinesegolf hebben gehad,verhandeld of gehouden
  Ze waren de Goodkoopste best getemde en de beste slaven ter wereld.Indonesia is tot op de dag van vandaag nog steeds neger vrij.

  Like

 3. lucky bee zegt:

  Ik hoop dat deze Isis mensen net als eens de Jesuiten orde in de Hel terecht zullen komen voor wat ze anderen aandoen.

  Like

  • Jade zegt:

   Daar heeft u gelijk in , beste lucky bee…
   Maar behalve de hel, mogen ze van mij ook op aarde
   precies hetzelfde ondergaan wat zij andere mensen aandoen.
   Voor degenen die de eed van de Jezuïeten niet kent:

   “Ik beloof en verklaar dat ik, wanneer de gelegenheid zich voordoet, meedogenloze oorlog zal voeren, in het geheim of openbaar, tegen alle ketters, Protestanten en Liberalen, zoals ik geïnstrueerd ben te doen, om ze uit te roeien en te verdelgen van de gehele aarde; en dat ik geen leeftijd, sekse of stand zal sparen; en dat ik zal ophangen, verbranden, doen wegkwijnen, koken, villen, wurgen en levend begraven deze schandelijke ketters, de magen en baarmoeders van hun vrouwen zal openrijten en de hoofden van hun kinderen tegen de muur zal verpletteren, met het doel hun afschuwelijke ras voor altijd te vernietigen. Wanneer dit niet openlijk gedaan kan worden, zal ik in het geheim de beker met gif gebruiken, het wurgende touw, het staal van de lange dolk of de loden kogel, ongeacht de eer, rang, waardigheid of autoriteit van de persoon of personen (…) zoals ik, wanneer dan ook, geïnstrueerd zal worden door een agent van de Paus of Superieur van de Broederschap van het Heilige Geloof, van de Jezuïeten Orde”.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s