“Onderbuikgevoelens”

Screenshot_29

(Door: “Peter Selie”)

Als je naar bijv. Duitsland kijkt dan slaat de schrik je om het hart. Vooral nu het weet dat zij het volk niet helemaal voor idioot kan blijven houden. Kijk, zo’n burgemeester van Dresden die er een extra bedrag van de burgerij, ook van de Pegida-aanhangers dus, voor uitgetrokken heeft om die mensen te bestrijden. Al eerder betaalde ze de Antifa´s, de stoottroepen van de politiek, om tegenstanders te dwarsbomen, een toontje lager te laten zingen. Deze keer waren het € 105.000,- die de gemeente Dresden uit de gemeentekas greep. Dit noemen we oneigenlijk gebruik ofwel diefstal om degenen die dat geld opbrengen mee te bestrijden.

Misschien begrijpt u nu waarom er al direct na de Tweede Wereldoorlog zowel in West- Duitsland als ook in Nederland acties van tegenstanders/bestrijders van de vrijheid door de belastingbetalers financieel werden gesteund. Tot op de dag van vandaag wordt hen geen strobreed in de weg gelegd, integendeel!

In Nederland werd en word het,  als je op verkeerde ontwikkelingen in de EUSSR wijst,   aanvankelijk afgedaan als onderbuikgevoelens, toen kwam daar ook nog de aanzwellende import bij dan was je fascist, racist en noem het maar op. Voor mij was dat het bewijs dat je gelijk had. Vandaag de dag zien we wie er gelijk had en nog altijd heeft. Helaas!

 Socialisme

In welke vorm dan ook; communisme, maar ook Groen, zgn. links-liberalen, linksen of nationaalsocialisten of onder welke naam zij ook opereren, zijn er op uit om de beschaving op te ruimen. De mens zal en moet een eenheidsworst worden, allemaal in een vormloos bijpassend jack. Zoiets als een Mao-kostuum. Iedereen zo gehersenspoeld dat de mens alles doet wat het systeem van hem wil, al dan niet met chip.

Reeds eerder zijn sterrenhotels aangewezen als onderkomst voor “cultuurverrijkers”. Eerder gebeurde dat al met particulieren, niet alleen in Oostenrijk en Zwitserland, maar in Duisburg en Dortmund. Die moesten hun huizen uit om plaats te maken voor gelukzoekers waarvan velen met meerdere identiteiten, dus evenzoveel uitkeringen. Nu weer een vakantiekolonie in NRW. Gewoon gevorderd voor cultuurvernietigers die ons weer bergen geld en veel last gaan bezorgen.

Veel te laat

In Duitsland is een massabeweging genaamd Pegida ontwaakt die de politiek door heeft, maar die moet zo snel mogelijk uitgeschakeld worden. Men deinst er zelfs niet voor terug om de speciale Antifa-stoottroepen van de linkse politiek in te schakelen en de gemeentekas aan te spreken, nota bene het geld dat door o.a. de mensen van Pegida werd opgebracht.

Wij moeten eerst Brussel slopen, dat betekent namelijk de ondergang van Europa. We kunnen en mogen  niet wachten tot het hele zootje van ellende in elkaar stort. Als trotse Europeaan staan wij boven de Midden-Oostencultuur waaraan de EU-adepten/profiteurs ons hebben uitgeleverd. Moeten wij het onderspit delven voor een doodscultuur die in de 7e eeuw is blijven stilstaan, wier enige ‘cultuur’ het uitmoorden van volkeren is die zich niet bij haar aansluit? Eerst Joden, maar die verdedigen zich tenminste, daarna de homo’s en vervolgens de christenen. En daarna zijn onze wanbestuurders aan de beurt, tenzij ze de tent respectievelijk jurk aantrekken.

Met welke bedoeling is men in ’s hemelsnaam een partner- en vriendschapsverband aangegaan met zo´n een satanscultuur? Ik heb u dat al diverse keren uitgelegd, maar zal niet nalaten dat te blijven doen: GENOCIDE op de etnische Europeaan en daarvoor is Brussel een vriendschap met  ongelimiteerde import van  barbaren met deze doodscultuur aangegaan. Hitler had zijn gaskamers, de EUSSR haar islam.

Om de kwaadaardigheid van de EUSSR nog eens  te onderstrepen, lazen we vandaag dat het monster, blankenhater Mugabe, van de EU € 234 miljoen krijgt. Jarenlang heeft hij stelselmatig het volk onderdrukt en de blanken, de steunpilaar van Zimbabwe, vernederd en verjaagd.

Wees niet blind en trek uw conclusie!

“WIE SLAAPT IN DE DEMOCRATIE, WORDT WAKKER IN DE DICTATUUR”

Door:
“Peter Selie”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Brussel, dictatuur, EUSSR, socialisme, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

8 reacties op “Onderbuikgevoelens”

 1. bobzelf zegt:

  dank grote vriend,
  heerlijk mensen die hersens hebben gekregen ,
  en besloten hebben ze zelf te gebruiken !!

  hug bob

  Like

 2. lucky bee zegt:

  Of in een Kalifaat, met de sharia als wetten.Net zo erg als diktatuur van het Proletariaat.

  Like

 3. Charles Martel zegt:

  Wie de sira (oudste levensbeschrijving van ene Abu Kassem, thans bekend onder een schuilnaam) gelezen heeft, weet dat hij, ook naar toenmalige normen, voor genocide moet worden veroordeeld. We staan nog even ver. Geen dictatuur is zo meedogenloos als de multicul ‘democratie’, waar alle anders-denkende ‘buiten de democratie’ worden geplaatst.

  Like

 4. bigljohn zegt:

  WIE SLAAPT IN DE DEMOCRATIE, WORDT WAKKER IN DE DICTATUUR. En wie wakker wordt in de moslim-dictatuur verkrijgt spoedig de eeuwige slaap. Al vele jaren lopen wij te hoop tegen Brussel en zijn vriendje de Islam. Het is niet meer dan vechten tegen de bierkaai. Alleen een burgeroorlog met verzet-strijders kunnen de situatie nog keren. Maar of de Nederlanders dit durven is versie twee. Net als in de tweede wereldoorlog zijn de politie en justitie op de hand van de vijand, en stelt ons leger niet veel meer voor. Dit alles is een ideale situatie voor de ideologie die Islam heet. Als ik moet vernemen dat bijvoorbeeld ISIS veel sterker is dan verwacht, en al aspiraties maakt om Italie en Spanje (voor 2020) in te nemen, stokt gewoonweg mijn adem !
  Het word de moslims in alles gemakkelijk gemaakt. De Italianen willen een leger van 5000 soldaten naar Libie sturen, maar worden onmiddellijk weer door de politiek gedwarsboomd. Ik ben benieuwd de komende maanden cq jaren, want dit alles blijft natuurlijk niet mooi staan !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s