Onderzoek Anne Frank Stichting nagerekend

Screenshot_43

(Door: “iemand”)

Neem nou dat flutonderzoek van ze. (via geenstijl). 61 % van de leraren is getuige geweest van ‘discriminatie’ tegen moslims. 36 % van discriminatie tegen Joden. Hoeveel procent van discriminatie tegen blanken is niet eens gemeten: want blanken ‘kunnen’ volgens de Anne Frank Stichting nooit slachtoffer zijn van discriminatie. Dat is al belachelijk an sich: het meten met twee maten: ‘black power!’ (goed zo) ‘white power!’ (foei!), maar dat schijnt de linksen totaal niet te deren.

Vervolgens vertellen ze lachend dat dingen door moslims als ‘beledigend’ zijn opgevat, die niet als zodanig bedoeld waren. Bijvoorbeeld: ‘islam hakt koppen af van Kopten, Jantje zegt: stomme moslims! moslims voelen zich beledigd’. Het zelfs op keurige wijze kritiek leveren OP de islam: is al ‘beledigend’ voor moslims. Een broodje kroket eten tijdens ramadan bijvoorbeeld. Of je afkeur laten blijken van het feit dat de profeet een kind van negen neukte. Of twijfelen aan de heiligheid van de (spuug) koran: het is allemaal ‘beledigend’ voor moslims.

Lees verder>>>
(h/t “Vederso”)
DVC

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

5 reacties op Onderzoek Anne Frank Stichting nagerekend

 1. Thomasson zegt:

  De Anne Frank Stichting misbruikt het naam van Anne Frank op grove wijze. Hoe zwarter men is hoe meer recht heeft men om gediscrimineerd te worden. Op zwarte scholen is de discriminatie tegen blanken wel zeker 90% …Maar dat mag! …Blanke autochtonen zijn voor “gutmenschen” zoals de Anne Frank Stichting vullis. De toestand op deze scholen is zo ernstig dat blanken zijn noodgedwongen het school te verlaten.

  Like

 2. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  Ik wil een wet dat we moslims hier net zo mogen behandelen als niet moslims in moslimlanden. Ik ben die grote bekken ZO zat.

  Like

 3. Tempelier zegt:

  Onderzoek Anne Frankstichting, daar zijn ze een beetje van het padje af. Wat is eigenlijk hun doelstelling ? aha, de eerdere doelstellingen van deze stichting zijn over de balk gegooid, alleen racisme telt nog. Nou hup je naam veranderen in Anti Racisme Stichting, dit is niet meer Anne Frank waardig.

  Like

 4. Scheerzeep NU zegt:

  “Please fight Islam for me,” zegt het kleine meisje.
  Als wij niet weten hoe wij dat moeten doen, zal zij ons in de toekomst verwijten dat wij haar vrije en veilige leven niet hebben kunnen garanderen. Zij zal onze zwakheid wijten aan lafheid en weifel, gebrek aan doortastendheid en schroom om je gezin te beschermen, omdat je geen grote bek durft op te zetten tegen het volksbedrog dat alle culturen gelijkwaardig zijn.
  Woede stapelt, zegeltjes gespaard, 4 = 6, wordt uitbetaald, verrekent en vereffent. Dagen geteld en vernedering vergolden. De dagen van de wraak. Bijltjesdag!

  Like

 5. leefbarbaar zegt:

  Gel*l van een aarebei; iedereen met een kind in de Randstad weet dat moslimkinderen het probleem vormen. En het ergste is dat dat hun ouders niet aanspreekbaar zijn. En de scholen niet aanspreekbaar zijn. En dat zielige moslims overal kunnen aankloppen, en autochtonen kunnen betalen en verrekken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s