Ontmaskerd: plannen van “Geheime asielgroep” om 400.000 nieuwe immigranten naar Zweden te halen

Screenshot_30

(Vertaling: E.J. Bron)

De Zweedse regering heeft een “Geheime asielgroep” benoemd die de komst van 400.000 nieuwe asielzoekers in de komende vijf jaar moet regelen – het equivalent van een grote Zweedse stad. Dat werd onthuld door de krant “Dagens Industri”.

De “Geheime asielgroep” is een groep niet gekozen linkse bureaucraten die voor de regering werkt, die op dit moment de toekomstige bevolking van Zweden uitstippelt. De plannen waren “geheim”, aldus “Dagens Industri”, zonder daarvan de Zweedse bevolking op de hoogte te stellen.

Enkele leden van de geheime groep zijn Lars West Bratt, Eric Nilsson, Max Elger en Annelie Roswall Ljunggren (zie foto boven) – allemaal goed betaalde bureaucraten die voor de roodgroene regering werken.

De groep heeft de beslissing genomen dat Zweden de komende vijf jaar ministens 400.000 nieuwe immigranten moet opnemen uit de Derde Wereld. De plannen overbruggen de volgende algemene verkiezingen, die na het akkoord tussen alle partijen behalve de ZwedenDemocraten alleen maar een symbolische functie hebben. Zweden wordt nu bestuurd als een maffiakartel van politieke macht.

130.000 van de nieuwe inwoners van Zweden zullen “onbegeleide jongeren” zijn, illegale mannelijke immigranten waarvan een groot percentage vermoedelijk Jihadisten uit Syrië zal zijn.

Het Zweedse parlement heeft 34 biljoen Zweedse Kronen aan belastinggeld beschikbaar gesteld voor de directe kosten van de immigratie in 2015. Hoeveel het vijfjarenplan de Zweedse belastingbetalers zal kosten, is niet bekend, maar het zullen honderden biljoenen Zweedse Kronen zijn, hoewel Zweden eigenlijk al bankroet is.

Vorig jaar werd in Zweden een nieuw immigratierecord gevestigd, dat dit jaar zeker “verbeterd” zal worden. En volgend jaar, en het jaar daarna, enz. Zweden zal een Derde Wereldland worden.

Bron:
http://speisa.com

Vertaald uit het Engels door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Realpredictor”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, Barbarisme, Censuur, Communisme, cultuurrelativisme, Demografie, Desinformatie, Dhimmitude, dictatuur, Elite, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid, Zweden. Bookmark de permalink .

21 reacties op Ontmaskerd: plannen van “Geheime asielgroep” om 400.000 nieuwe immigranten naar Zweden te halen

 1. Aegolius cs zegt:

  Het zal me langzamerhand een rotzorg zijn wie van welke zijde de EUSSR zal plat bombarderen/redden.

  Like

 2. lucky bee zegt:

  Vickingers smijt eidenijk deze marxistische regering op straat voor dat het te laat is.

  Like

 3. Marc zegt:

  Het kan niet anders dan dat dit zooitje ongeregeld betaald wordt door Saoedi-Arabië.

  Islam sucks!

  Like

 4. Ekster zegt:

  Hoog tijd voor een Zweedse Breivik.. of mag ik dat niet denken?

  Like

  • Scarlatti Bombatti zegt:

   Oh jawèl!! Hoogste tijd indeed!

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Ja, maar dan alsjeblieft wèl één, die in zijn genialiteit niet tegen alles en iedereen is en derhalve tot in iedere uithoek wel een reden ziet om ook díe uit te schakelen.
    Hoe vaak moet ik het nog in herinnering brengen? Breivik was/is niet alleen tegen het socialisme en de islam, maar tegen àlles. Een vrouwenhater was/is hij bijvoorbeeld óók; dat combineerde hij rústig met z’n anti-islamisme.
    Laat zo ’n figuur zijn gang gaan en binnen de kortste keren helpt hij zonder enig onderscheid de hele wereld om zeep; dat is dus ook al geen oplossing!
    Het helpt uiteindelijk niet om je blind te staren op de -inderdaad- voortvarendheid van een allesvernietiger!

    Like

 5. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Zweden staat nu samen met Engeland op de 1e plaats van de geïslamiseerde landen in Europa!

  Like

 6. Meer dan misdadig;die lui verdienen de doodstraf!En wie weet gaat het hier ook zo in het geheim?Bij de eerstvolgende Bilderberg bijeenkomst mogen ze er van mij een mega-bom op pleuren!

  Like

 7. mijn-idee zegt:

  Ben benieuwd welk “Utopia” Zweden voor ogen heeft.

  En in welke hel ze mogelijk gaan belanden.

  Heeft de originele Zweed hier nog énige stem in?

  Ik vrees dat het een kwestie is van slikken of stikken, nou ja volgens mij is Zweden al over en uit…..Scandirabie…….

  Like

 8. bigljohn zegt:

  Zweden zal een Derde Wereldland worden….. Dus weer een reden voor de E.U. om net als bij Griekenland ons te verplichten ook daar jaarlijks miljarden in te investeren, die we dus ook nooit meer terugzien. Frankrijk en Engeland volgen in de vaart der volkeren. Sharia en derdewereld landen. Nederland en de overige Europese landen volgen alras !

  Like

 9. Skef zegt:

  Triest…..Het zijn mensen met oogkleppen op.

  Like

 10. Cathja zegt:

  Een horrorscenario! Wat eigenlijk intens gemeen om de burgers niet op de hoogte te stellen van deze ‘mismaakte grappen’! Of de Zweden het er nu wel of niet mee eens zijn, stiekem gedoe past niet binnen een samenleving.
  Je zult er maar wonen! Ik zou in elk geval mijn biezen pakken, dat is zeker. Als ik lees dat er 130.000 ‘onbegeleide jongeren’ bij zullen zijn, dan zal het verkrachtingpercentage ook wel weer omhoog gaan. Maar daar zitten ze zelf mee. Medelijden met de Zweden heb ik niet, maar dat stiekeme gedoe van die ‘geheime asielgroep’ is niet iets om trots op te zijn!

  Zweden wordt inderdaad een derde wereldland. Krijgen zij t.z.t. ook geld uit het potje ‘ontwikkelingssamenwerking’?

  Like

 11. Scarlatti Bombatti zegt:

  HOE KNETTENDERGEKKER KAN t NOG MEER WORDEN?
  NOG EVEN en t GAAT HIER NET ALS IN ZWEDEN, DAN WORDT JOUW HUIS JE GEWOON ÀFGEPAKT ONDER t MOTTO ‘ZO GOED VOOR DE INTEGRATIE’!!
  WAAR JIJ NAAR TOE MOET WORDT NIET GEVRAAGD!

  Geert Wilders @geertwilderspvv 3 uur3 uur geleden
  VVD: koop mooie huizen voor asielzoekers! ‪#‎vvdisknettergek‬ http://www.powned.tv/…/…/vvd_koop_huizen_voort_asielzoe.html … pic.twitter.com/ADYP1bsZPB

  De VVD in Hardenberg wil 216 huizen opkopen voor asielzoekers die in Nederland verblijven.
  In de gemeente staan volgens de VVD 216 huizen te koop. Door die op te kopen is Hardenberg goedkoper uit dan tijdelijke units te bouwen op een terrein bij Heemsterveen, menen de liberalen volgens RTV Oost.
  Volgens de VVD is het spreiden van asielzoekers goed voor de integratie. Daarnaast geeft het de economie een impuls doordat 216 mensen hun huis verkocht krijgen.
  De gemeente kan flink cashen als de huizen over een paar jaar worden verkocht wanneer de huizenprijs is gestegen, aldus de VVD.

  Like

 12. guusvelraeds zegt:

  In een dictatuur van goedmensen is een mandaat van de burger niet meer nodig. Via gefingeerde verkiezingen wordt de burger het idee gegeven in een democratie te leven. Dat is in Zweden in elk geval niet meer zo, zou het in Nederland veel anders zijn? Elke stem op massa emigratie ondersteunende partijen is een stem naar de ondergang. In Zweden kunnen mensen niet meer helder en objectief denken doordat een indoctrinatie strontkar de de burger de laatste 50 jaar hersendood gereden heeft. Een land waarin men het verschil tussen een jongen en een meisje wil opheffen door de woorden hij en haar te vervangen door hen is reddeloos verloren. Zweden is niet meer te helpen. Ik hoop alleen dat Zweden voor de rest van Europa een voorbeeld wordt hoe het vooral niet moet. Jammer voor de Zweedse autochtoon.

  Like

 13. Thomasson zegt:

  Het is interessant tot hoever kan verraad doorgaan? Tot hoever wil de Socialistisch Groene pathologische regering van dit land gaan met haar praktijken om een hele volk en land om zeep te helpen? De Zweedse regering en deze groep handlangers, herinneren mij schurken figuren uit thrillers en spionage boeken zoals de James Bond’s van Ian Flaming. (On her Majesty Secret Service) waarin men poogt hele bevolkingsgroepen te infecteren of te hersenspoelen. Toch is er een verschil: de schurken net als Goldfinger, Bluefeld en SMERSH kwamen van buiten af. In het geval van Zweden M. – de baas van James Bond – en de hele dienst bestaat uit schurken die het land van binnen in om zeep willen helpen.

  Like

 14. louis-portugal zegt:

  Maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar 400.000.
  Waarom geen miljoen of zowat???

  Like

 15. Driek zegt:

  EEN NOSTALGISCHE HERINNERING

  Ik weet nog goed, in 1945, wij hadden honger. Verschrikkelijke honger. Velen hadden zo’n vreselijke honger dat ze gras gingen koken. Doch dat werd niet gaar. En toen kregen we de voedselpakketten. Zwitserse chocolade en het Zweedse wittebrood. Weliswaar werden die broden hier gebakken, het was het meel dat uit Zweden kwam. Maar goed, wij waren er toen van overtuigd dat die prachtige witte broden, met hun ronde bruine korst aan de bovenkant, uit Zweden kwamen. En soms, onverwachts, snuif ik zomaar ergens die geur op. Van dat levensreddende brood. Uit Zweden. Dan ben ik altijd een beetje ontroerd.

  Veel overlevenden van de oorlog menen zich te herinneren dat er in februari 1945 droppings hebben plaatsgevonden van Zweeds wittebrood. Dat is echter nooit gebeurd. Wat ze zich feitelijk herinneren zijn de voedseldroppings in april 1945, toen er voedselpakketten uit de vliegtuigen werden gegooid. De herinnering aan dat lekkere wittebrood is vermengd geraakt met de herinnering aan de voedseldroppings.

  Dat Zweedse wittebrood kon, in begrensde hoeveelheden, gratis worden afgehaald bij de bakker.
  Er werd een speciale administratie opgezet om er voor te zorgen dat ieder de juiste hoeveelheid brood en margarine ontving.

  Wat vind ik dat vreselijk erg, dat die aardige Zweden, die zo royaal onze honger stilde, nu onder de knoet van Mohammed komen te leven. Wie had dat ooit kunnen denken. Het is je gewoon niet voor te stellen. Maar het is toch echt zo.

  Like

 16. Republikein zegt:

  Postbus 51! Hebben ze daar ook hoor.

  Like

 17. Ricardo zegt:

  Te triest voor woorden, het Westen wat zo’n beetje de laatste beschaving is word, kapot gemaakt door laffe verraders. Elke dag weer komen ,er nieuwe legers aan mannen aan over de middelandse zee. Niemand kijkt naar de oorzaken, OVERBEVOLKING in 3e wereldlanden is 1 van de grootste oorzaken. Men blijft maar doorfocken , ieder vrouwtje is in die landen ;”slechts” een baarmachine.’
  Het ego van Afrikaanse/moslim mannen is een groot probleem. Het enige waar men in die landen uitblinkt is :overbevolking ,vluchtelingestromen,armoede,ellende,oorlog,mensenrechtenschendingen,
  dictatuur.
  Die mensen hebben niets te eten en toch ,maken ze zoveel kinderen niemand die er wat aan doet zegt. Alles is maar politieke correctheid tegenwoordig. In de toekomst zullen 3e wereld verdubbelen qua inwoners aantal. Nog veel meer mannen naar het Westen, nog meer achterlijke culturen hierheen. Ik zie de toekomst heel somber in, Europa zal niet meer bestaan en net zo’n HEL worden als al die 3e Wereldlanden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s