Oslo: Taxichauffeur stopt op de snelweg om te bidden – passagier mist zijn vlucht

Screenshot_1

(Symbolische foto)

(Door: “Jonas” – Vertaling: E.J. Bron)

De taxi is de snelste manier naar de internationale luchthaven Gardemoen en naar Oeganda, dacht professor Øystein Norgeng in het Noorse Oslo. Øystein Norgeng moest een vlucht halen naar Oeganda. Daarom gaf hij de taxichauffeur van “Oslo Taxi” opdracht om hem zo snel mogelijk naar luchthaven Gardemoen te brengen.

“Ik stond perplex. Het was net alsof ik in een film zat. Plotseling zette de taxichauffeur de auto aan de kant bij Jessheim, haalde een gebedskleedje uit de kofferbak en zette zijn gebedsmutsje op. Hij role het kleedje voor de auto uit en begon te bidden. Terwijl het enkele graden vroor”, zegt Øystein Norgeng tegenover de krant VG.

Hij zei dat het toen 07.58 uur was en de hele stop duurde tien minuten. Hij had de taxi besteld om 06.24 uur, hij kwam om 07.11 uur op Gardemoen aan.

“Dat is iets langer dan de norm die we hanteren”, zegt de manager communicatie, Lars Dolva, van “Oslo Taxi”. Dolva betreurt het incident, dat hij omschrijft als ongelooflijk, en ongelukkig voor “Oslo Taxi” – en Norgeng.

“De taxichauffeur zei tegen me dat het maar een paar minuten zou duren en voordat ik kon reageren, was hij de auto al uit”, zegt de professor.

“Ik deed mijn plicht als een moslim tegenover Allah en ik zal mijn plicht tegenover Allah blijven doen”, zegt de taxichauffeur tegenover VG.

Norgeng betaalde de taxichauffeur op de luchthaven en rende de vertrekhal in. Daar vertelde men hem dat hij twee minuten te laat was om in te checken.

De professor in oliepolitiek reist veel. Die donderdag ging hij naar Londen en van daaruit door naar Oeganda. Daar zou hij een ontmoeting hebben met de ambassadeur – en later een persconferentie geven.

“Gelukkig had ik een ticket voor de business class. Ik kon een latere vlucht boeken, maar is moest wel via Istanbul. Ik zou eigenlijk hebben moeten landen om 23.00 uur, maar ik kwam pas om 05.00 uur aan. Ik zou al om 08.15 een ontmoeting hebben met de ambassadeur. Ik kreeg dus niet veel slaap, om het zo maar te zeggen”, zegt Øystein Norgeng.

Norgeng schreef een klachtenbrief aan “Oslo Taxi”, die de taxichauffeur ontsloeg.

Bron:
http://speisa.com
Auteur: “Jonas”

Vertaald uit het Engels door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "religieuze dialoog", "Verrijking", "Weg met ons!", Allah, cultuurrelativisme, Eurabië, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Noorwegen, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

15 reacties op Oslo: Taxichauffeur stopt op de snelweg om te bidden – passagier mist zijn vlucht

 1. mijn-idee zegt:

  Ontslagen ?????? Qoui ? Voor hoelang……..?
  Ik vrees dat Brussel, de VN , alle moslimorganisaties , de Internationale organisaties voor de rechten van de mens, en joost mag weten wie nog meer……allemaal de rechten van de chauffeur gaan verdedigen….. in het kader van vrijheid van godsdienst ofzo….

  Dit gaan ze toch niet pikken zeker, wat denken we wel……

  Like

  • Um Shmum zegt:

   Kostelijke video!
   Hetzelfde maakte ik mee in mijn klas NT2 toen een oude Marokkaanse vrouw om 1 uur haar antislip matje uitrolde om te gaan “bidden”.
   Gelijk duidelijk gemaakt dat ze dat thuis moest doen of kon wegblijven. De overige vrouwen wisten nu dat ze niet over me heen konden lopen …

   Like

   • Sister zegt:

    Moet je dat filmpje zien van die moslim tijdens de Graduation…. 1 moslim, duizenden mensen en niemand die hem oppakt en wegstuurt… Wat zijn we toch slap in het Westen.

    Like

   • Dot zegt:

    …om te zwijgen over de stank van onder hun zwarte lakens die zij verspreiden…

    Like

 2. Vederso zegt:

  Krankzinnig verhaal. Dit is het soort van dwingend opleggen van vreemde normen waar ik een bloedhekel aan heb.

  Like

 3. Scheerzeep NU zegt:

  Hij had toch gewoon die taxi kunnen jatten? Ziet die vent maar hoe die verder komt.

  Like

 4. Jaan zegt:

  Eigen schuld, dikke bult. Ze hebben die lui zelf binnengehaald, ze gaan zelf bij die lui in een taxi zitten. Wat denken Noren dat dat er uit een aars komt? Parfum?
  Ga toch fietsen.

  Like

 5. Joost Visser zegt:

  Je zal maar een moslimcollega hebben, die een ladder stevig moet houden als je met 25 kg. stenen naar boven moet en het tijd vindt om te bidden,.

  Een treinmachinist als moslim en de trein 10 minuten stilzet in het weiland.

  Enz.

  Onmogelijk om dit soort mensen in te zetten.

  Like

 6. Henk.V zegt:

  Toch wel weer een duidelijk geval van VERRIJKING,lijkt mij.
  Met dank aan links..

  Like

 7. anna zegt:

  toen bij mijn vriendin werd ingebroken vroeg zij aan haar mocro buurvrouw of ze iets gehoord had, dat had ze wel ….. maar ze moest bidden, van je buren moet je het hebben !!!

  Like

 8. lucky bee zegt:

  Bij ons in Nederland is nog ergere dingen gebeurd;In het Hof te Dordrecht waar eens de Staten generaal voor het eerst hebben gedaagd, is nu een Openbare basis school geworden waar voor al kinderen van mensen die een andere God aanbidden als wij, zitten. Dat is een totale ignorering van de 10 Geboden.Dat kunnen wij als Gereformeerde Christenen niet accepteren.

  Like

 9. U.G. Kempenaer zegt:

  Tolkien bedacht de orcs. De gelijkenis is treffend.

  Like

 10. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s