Presentatie nieuw boek Dr. Hans Jansen: ‘Waarom mag Israël niet bestaan in het Midden-Oosten?’

Screenshot_21

In samenwerking met B’NAI B’RIT ANTWERPEN presenteert uitgeverij ROYAL JONGBLOED uit Heerenveen op zondag 1 maart 2015 om 15.00 uur in het Romi Goldmunz Centrum, Nerviërsstraat 10 te Antwerpen, een nieuw boek van dr. HANS JANSEN. Het boek draagt als titel: “Waarom mag Israël niet bestaan in het Midden-Oosten?”

In 1974 schrijft Golda Meir in haar autobiografie My Life:

Screenshot_22“Ik heb er nooit aan getwijfeld, geen ogenblik, dat het werkelijke doel van de Arabische staten altijd de totale vernietiging van de staat Israël is geweest. En dat is het nog. En dat zelfs als wij ver achter de linies van 1967 tot een miniatuur enclave waren teruggetrokken, zij toch zouden hebben geprobeerd die uit te roeien en ons tegelijkertijd.”

Meer dan dertig jaar later is er niet veel veranderd. Op 26 oktober 2005 zei Mahmoud Ahmadinejad, de president van Iran, namens alle Ayatollah’s: “De staat Israël moet niet alleen worden vernietigd, maar zal ook van de kaart worden geveegd!” Sindsdien heeft hij dit talrijke keren herhaald.

Lees verder>>>
Brabosh

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Israël, Midden-Oosten. Bookmark de permalink .

6 reacties op Presentatie nieuw boek Dr. Hans Jansen: ‘Waarom mag Israël niet bestaan in het Midden-Oosten?’

 1. BertG. zegt:

  http://www.bol.com/nl/p/waarom-mag-israel-niet-bestaan-in-midden-oosten/9200000036494822/
  Niet helemaal nieuw is dit boek.
  Dit boek is een herziene uitgave van het in 2006 uitgekomen boek Van jodenhaat naar zelfmoordterrorisme.

  Like

 2. Tempelier zegt:

  Waarom mag Israël niet bestaan. Een moslim mag geen grondgebied afstaan aan een ongelovige. Zo staat beschreven in de koran, dit is tegen de wil van allah. En daarom de verzengende haat tegen de joden, christenen en alles wat geen moslim is. De wereld behoort aan de moslims en allah. Denken ze.

  Like

 3. aegoliuscs zegt:

  Wie is Dr. Hans Jansen?

  http://www.vecip.com/default.asp?onderwerp=1217

  Dit gelezen hebbend, past mij eerbiedige zwijgzaamheid. Evenwel als brutus:

  Gustave Flaubert: Beroemd citaat: ‘Ik eis in naam der mensheid dat de Zwarte steen verbrijzeld, het gruis ervan in de wind verstrooid, dat Mekka verwoest en het graf van Mohammed onteerd wordt. Dàt is de manier om het Fanatisme te ontmoedigen’ (1878)

  http://nl.wikipedia.org/wiki/Gustave_Flaubert

  Like

 4. lucky bee zegt:

  God heeft Kanaan aan de Joden als de beloofde land gegeven.Hoe zo mag Israel niet bestaan? Het ligt toch in Kanaan?De enige naa deel is dat Israel heel moeielijk is te verdedigen; en Kanaan is geloof ik wezentlijk makkelijker te verdedigen In het zuiden ligt de Sinai Woestijn, en in het Noorden de oefers van de Eufraat.Dat is naar mijn mening Kanaan.

  Like

 5. koddebeier zegt:

  En als ze ooit de kans zouden krijgen om Israel van de kaart te vegen en de joden te vermoorden, dan is Europa en de christenen aan de beurt !!!

  Like

 6. Henk.V zegt:

  Dr. Hans Jansen, niet DE arabist Hans Jansen die voor de PVV in Europa zit,, is een eminent geleerde die zijn hele leven voor de Joden en Israël is opgekomen….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s