PVV deelt wantrouwen Groningers

PVV blauw

PVV-Kamerlid Reinette Klever: ‘Het Old Boys Network van de NAM, Ministerie EZ, EBN, Gasterra en SoDM hebben elkaar jarenlang de hand boven het hoofd gehouden.

De PVV deelt het wantrouwen van de Groningers in deze instanties en het is dan ook hoog tijd dat er grondig wordt ingegrepen in het gasgebouw. Het toezicht moet geheel onafhankelijk zijn en dus weg bij het Ministerie van EZ. Veiligheid van de Groningers moet vóór het snelle geld gaan.’

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t Ton van Kesteren)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Graaien, Groningen, Overheid, PVV. Bookmark de permalink .

8 reacties op PVV deelt wantrouwen Groningers

 1. Cathja zegt:

  Uiteraard. Je zult daar maar wonen, en je klachten worden niet serieus genomen! Dit is ook weer zo’n gevalletje “wegkijken”, waar we de overheid zo goed in kunnen herkennen.

  Like

  • N.E. Derlander zegt:

   Voor de door u bedoelde overheid vul ik in: D66, VVD, CDA, PvdA, Groen Links, CU, SGP, SP, 50plus, Bontes en Van Klaveren, Denk en PvdD. Ook voor de bewoners rondom Schiphol is het wegkijken bij deze partijen niet van de lucht.

   De PVV is volgens mij de enige politieke partij, die oog heeft voor de problemen van de “gewone man”. Helaas vertegenwoordigt de “gewone man” meestal de zwijgende massa, bestaande uit alle lagen van de bevolking.

   PVV stemmer van het eerste uur. Ik hoop dat de PVV de zwijgende massa op tijd, d.w.z. op 18 maart aanstaande, in beweging krijgt. Ik zeg: beste PVV stemmers ga op 18 maart stemmen en dien het belang van alle Nederlanders, van uzelf en van uw (klein)kinderen!

   Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  De provincie Groningen was toch vanouds, door de vele fabriekswerknemers die er wonen, een nogal ‘rood’ bolwerk dacht ik….?
  Nu ja, de tijden zijn drastisch veranderd: Als ze nú weten, wat goed voor ze is, gaan ze als de donder allemaal PVV stemmen; dat is de enige partij, die nog oog heeft voor hun situatie!

  Like

 3. koddebeier zegt:

  Wat het Old Boys netwerk betreft zijn er zat voorbeelden: politici krijgen een mooi baantje bij bv. een bank, KLM, een Multi National , de EU enz . Iemand uit de vakbond wordt Min.President, Burgemeester ed.

  Like

 4. N.E. Derlander zegt:

  Beste Ton van Kesteren,

  Ik ben het zeer met mevrouw Klever en met u eens. Ik help u alleen hopen, dat de door u verlangde onafhankelijke toezichthouder “onafhankelijk” toezicht zal kunnen houden.

  PVV stemmer van het eerste uur.

  Like

 5. lucky bee zegt:

  Door hun linkse voorkeur ben ik eigenlijk niet helemaal ,proGroningen,maar in dit geval is mijn raad ook voor de Groningers Geef je stem aan Wilders en zijn PVV.Ze maken met niemand compromissen en houden zo aan hun beloften. .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s