Zweden – Paradijs voor islamitische verkrachters

Screenshot_25

(Door: rommel)

In 1975 besloot het toenmalige Zweedse parlement unaniem om het homogene Zweden in een multicultureel land te veranderen. Veertig jaar later blijkt de dramatische gevolgen van dit experiment: geweldscriminaliteit is met meer dan 300 % gestegen. De toename is nog groter bij verkrachtingen. Die is gestegen met 700 % en brengt Zweden op de tweede plaats in de globale verkrachtingslijst.

Volgens een studie uit 2010 staat Zweden met 53,2 verkrachtingen per 100.000 inwoners onder het kleine Lesotho in Zuid-Afrika met 91,6  verkrachtingen per 100.000 inwoners.

Volgens cijfers van Brottsförebyggande rådet – Brå (Criminaliteitspreventie-raad – Brå) antwoordden 29.000 vrouwen in 2011 dat ze in dat jaar verkracht zijn (wat blijkt aan te geven dat minder dan 25 %van de verkrachtingen bij de politie gemeld wordt). Maar in plaats iets te doen aan deze gewelddadige verkrachtingproblemen doen Zweedse politici, overheden en media hun best deze feiten weg te redeneren. Hier zijn enkele van hun verklaringen:

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
DVC

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Incidenten", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Desinformatie, Dhimmitude, Elite, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

13 reacties op Zweden – Paradijs voor islamitische verkrachters

 1. EdBos zegt:

  Laatst met een politiek-correcte-kakmadam gepraat en zij dacht dat Zweden het “verst” was. Ja, antwoordde ik, het verst in gekkigheid. Misdaden van mohammedanen worden goedgepraat maar witmansen proberen ze te verbieden om staand te plassen. Volkomen de weg kwijt. Wat mij betreft geen Zweedse troep meer in mijn huis.

  Like

 2. Driek zegt:

  Ik lees zojuist op PowNed:

  De VVD in Hardenberg wil 216 huizen opkopen voor asielzoekers die in Nederland verblijven.
  In de gemeente staan volgens de VVD 216 huizen te koop. Door die op te kopen is Hardenberg goedkoper uit dan tijdelijke units te bouwen op een terrein bij Heemsterveen, menen de liberalen volgens RTV Oost.
  Volgens de VVD is het spreiden van asielzoekers goed voor de integratie. Daarnaast geeft het de economie een impuls doordat 216 mensen hun huis verkocht krijgen.
  De gemeente kan flink cashen als de huizen over een paar jaar worden verkocht wanneer de huizenprijs is gestegen, aldus de VVD.

  Die bewindslieden lanceren de ene domme onnozele ideeën na de andere. Stel dat daar asielzoekers in komen, dan kelderen de huizenprijzen daar pijlsnel naar beneden, want niemand wil naast asielzoekers wonen, daar steek je je geld niet in. En ik kan mij ook weer niet voorstellen dat ze die asielzoekers plaatsen in de te koop staande huizen in Bloemendaal, Wassenaar of Zandvoort, waar ook heel veel huizen te koop staan. Ze weten gewoon niet wat ze met al die gelukszoekers aan moeten. Het komt blijkbaar niet in ze op om ze gewoon weer terug te sturen. Dit is weer de zoveelste domheid ten top.

  Like

  • asaman zegt:

   Blanken mogen niet meer onder elkaar wonen en bij elkaar wonen: dat wordt door links opgevat als racisme. Wat wel zo is, is dat toen dit in de stad aan de gang ging de plattelanders het ook allemaal wel goed vonden. Nu dichtbij huis piepen zij ook, en terecht.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Driek. Inderdaad. En bovendien denkt de gemeente te kunnen cashen als de huizen over een paar jaar worden verkocht? Die huizen zullen veranderd zijn in onbewoonbare woningen! Nadat dat gespuis ze een paar jaar heeft “uitgewoond!”

   Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Niet alleen is de houding van Zweden naar allochtonen toe laf en dhimmitude-achtig, dit artikel toont bovendien aan, dat de opstelling van bepaalde Zweedse organen, zoals overheid en pers, ronduit misdadig is!
  Mocht er nog eens in Zweden een revolutie plaatsvinden èn gewonnen worden, (Hoewel: Door wie?) dan verdienden zulke lieden niet beter dan voor het Tribunaal te komen èn daarop afgeknald te worden!
  Wàt een erbarmelijke mentaliteit leggen die lui aan de dag, geen woorden voor!

  Like

 4. joopklepzeiker zegt:

  stemmen heeft consequenties.

  Like

 5. Joshua zegt:

  Wat een vooruit ziende blik hebben onze helder denkende vvd minkukels over integratie deze minkukels willen niet begrijpen dat mohamedanen niet willen integreren,wij moeten ons aanpassen aan hun doodscultuur, begrijp dat eens een keer!!!

  Like

 6. aegoliuscs zegt:

  Verkracht en gedood blank vrouwenvlees. Zo ziet dat er uit.

  Onderstaande plaatjes vertellen een verhaal dat de media ons niet vertellen. Dit is het verhaal: Er was een jonge, vrolijke mevrouw met blonde haren. Zij zat in een tram. Een mijnheer met een donkere huidskleur ging naast haar zitten terwijl er nog plaats genoeg was in die tram. Het was avond. De mevrouw met de blonde haren stapte uit. De mijnheer met de donkere huidskleur stapte ook uit. De volgende dag werd de mevrouw gevonden. Ze was dood en verkracht. Ze lag er verschrikkelijk bij.

  Nu, dat is nog tot daar aan toe. Of liever gezegd: dat is al erg genoeg. Maar nog veel erger is het dat de overheid, in dit geval de Zweedse, vindt dat u dit niet mag weten. U mag niet weten dat de mevrouw met de blonde haren verkracht werd door een mijnheer met een donkere huidskleur. En u mag al helemaal niet weten wat die mijnheer met die donkere huidskleur in Zweden te zoeken had.

  Maar nog veel erger: U mag niet weten hoe het komt dat Zweden nu na Zuid-Afrika het land is waar de meeste vrouwen worden verkracht.

  Lees meer

  http://joostniemoller.nl/2013/10/verkracht-en-gedood-blank-vrouwenvlees-zo-ziet-dat-er-uit/

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Verschrikkelijk! Als ik naaste familie van deze blonde mevrouw was, was dit stuk vuil ongedierte al lang dood geweest! Al had ik er mijn hele leven voor moeten zitten (in tegenstelling tot dit stinkend bruin monster! Dat al weer in de tram zit!)
   Je ziet aan die primaten-kop dat de dader tot de méést onderontwikkelde menssoort behoort! De overheid in Zweden moet heel nodig haar verdiende loon krijgen!

   Like

 7. lucky bee zegt:

  Zo lang als daar de Marxisten heerst, ben ik bang dat de Zweden moeten wennen dat hun dochters door moslims verkracht en verkocht worden, als hoer.Smijt de regering op straat en vervang ze.

  Like

 8. De Vvd schaart zich nu dus openlijk achter PvdA-beleid:hoe meer ruifvreters,hoe liever;zolang ze maar niet van Nederlandse afkomst zijn!

  Like

 9. koddebeier zegt:

  Er is maar één rechtse partij in Nederland, de rest is met het links fascistische sop overgoten !!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s