Belgische leger vreest infiltratie door moslimextremisten

Screenshot_13

(Door: Pieter Huyberechts)

Het Belgisch leger houdt een tiental soldaten in de gaten die er radicaalislamitische overtuigingen op nahouden. De vrees bestaat dat er Salafisten geïnfiltreerd zijn die op een dag ingezet worden als Jihad-strijders.

‘Ons leger bestaat uit zo’n 32.000 militairen’, zegt Erwin De Staelen van VSOA-Defensie. ‘Hoeveel daarvan salafistische overtuigingen hebben is onduidelijk. Maar het is een feit dat er zich onder de manschappen Salafisten bevinden.’

De militaire inlichtingendienst (ADIV) zou een tiental soldaten extra in de gaten houden. ‘Net als soldaten met extreemrechts gedachtegoed worden dergelijke figuren gescreend en discreet gevolgd.’

Lees verder>>>
(h/t Johan G.)
Nieuwsblad.be

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", België, cultuurrelativisme, Eurabië, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Krankzinnigheid, landverraad, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Overheid, political correctness, Salafisten, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

21 reacties op Belgische leger vreest infiltratie door moslimextremisten

 1. Sjaak zegt:

  Laat ze maar naar Nederland verder reizen !
  Daar kunnen ze in toekomst ongehinderd hun werk nagaan !

  Terreurverdachten geweigerd uit politiebureau (Televaag van vandaag)
  DEN HAAG –
  Agenten weren terreurverdachten met een meldplicht uit politiebureaus
  uit angst voor aanslagen. In Den Haag moeten ze zich melden via de intercom. (Wohaa!)
  Dat gebeurt op verzoek van politiepersoneel, dat na de
  aanslagen in Parijs bang is ook doelwit te worden.

  Like

 2. lucky bee zegt:

  Bij ons zitten ook moslims in de armee; infiltratie is dus ook bij ons mogelijk.Maar ook bij de politie.

  Like

 3. Igor zegt:

  Joh, wat een verrassing, dat hadden we nooit verwacht. Dit is natuurlijk niet alleen het geval in België, maar in alle EU en NATO landen.
  Onze meer dan achterlijke regeringen hebben 40 jaar lang de 5e colonne toegelaten vermomd als het Paard van Troje, daarnaast werden al die infiltranten op hun wenken bediend, zoals gebedsruimten, Halal voedsel, imams etc.
  En dan vinden ze het nu gek (dus wat de gewone man en wij al lang weten) dat die gasten allemaal IS sympathieën hebben.
  ALLE moslims hebben die sympathieën alleen weten ze dat te verbergen, dankzij hun walgelijke ideologie die het liegen propageert (Taqiyah).
  Dit wordt onze ondergang, niet alleen ISIS is hersen- en gewetenloos, maar nog veel erger onze leiders en elite zijn dat ook.

  Like

 4. janfreak zegt:

  Simpel genoeg, die gasten gewoon ontslaan uit het leger en uitzetten. Mensen met dergelijke ideeën deugen gewoon niet, zijn een enorm gevaar voor de samenleving.

  Like

 5. Luchtpint zegt:

  Moslims zijn niet gerechtigd om te vechten voor de belangen van ongelovigen. Daarbij maakt het geen verschil uit of het om de belangen van een heel land of natie van niet-moslims gaat, dan wel over de regering van een door moslims gedomineerd land die door Salafisten wordt afgedaan als een regering van religieuze hypocrieten. De laatste categorie kan op één en dezelfde lijn worden geplaatst als standaard niet-moslims via Takfir, in één woord “verkettering”. De religieuze hypocrieten, die niet regeren volgens al de krachtlijnen die Allah heeft uitgezet, en die bovendien ook allianties met niet-moslims aangaan, kunnen op grond daarvan worden beschouwd als niet-moslims. Zij verdienen dus evenzeer te worden gedood volgens koranische logica.

  In het geval van Nidal Hasan, de Fort Hood shooter, is het vrij duidelijk dat hij, door zijn functie in het Amerikaans leger, kon worden beschouwd als een religieuze hypocriet. Bij nadere bestudering van de Islam van zijn kant werd het hem duidelijk dat hij zich dus moest verlossen van die schuld door exact het tegenovergestelde te doen: het systeem waarvan hij onrechtmatig deel uitmaakte van binnenuit kapot te maken door zoveel mogelijk van zijn collega’s om zeep te helpen. Interessant in dat verband is dat poseren als een “moderne” of “gematigde” moslim – die zich zgn. aan Westerse waarden en normen zou houden – volgens de Islam in vorm van Taqiyya perfect toegelaten is. M.a.w. simuleren mag, zolang men op lange termijn toch kan bewijzen dat men door zijn uiteindelijke daden toch geen hypocriet is !

  Het Westen kan dus niet poneren dat men effectief weet wat er in het hoofd van moslims omgaat op grond van wat men uiterlijk waarneemt. En zolang we hier menen dat dat wél van iemands gezicht zou af te lezen zijn, houden we het gevaar voor de samenleving in zijn geheel in stand. Het Westen is gevaarlijk naïef op die manier en overschat zijn eigen capaciteiten. Er zou geen reden mogen zijn om nog langer moslims op te nemen in nationale veiligheidsdiensten, legers of politiediensten, tout court.

  En daarom zit nu heef de Federale Overheidsdienst voor defensie nu met de daver op het lijf !

  Like

  • asaman zegt:

   Dat was een van de redenen dat zo’n oliestaatje recent het Franse vreemde legioen wilden, maar niet de moslims (die moeten blijven leven, om niet moslims te doden). Ik begrijp niet hoe naïef het westen heeft kunnen zijn.

   Like

 6. koddebeier zegt:

  TE LAAT !!!! In Nederland zijn ze al in alle lagen van de Overheid geïnfiltreerd , dus in Belgie zal het niet veel beter zijn !

  Like

 7. oud-marinier zegt:

  Zou het niet beter zijn om deze “militairen en ook politie agenten” eens GRONDIG te checken ? 1) Dubbele nationaliteit , Ja / Nee ? Zo ja , voor de keuze stellen , andere nationaliteit dan de Belgische , NLse , Duitse , Franse of andere Europese nationaliteit dan ook , af te staan ! Zo niet , volgt ontslag . 2) Deze militairen ervan bewust maken , dat ze een eed / gelofte /belofte hebben afgelegd aan het betreffende Europese land , waar zij woonachtig zijn en dat in geval men zich TEGEN het betreffende land keert , dit als LANDVERRAAD zal worden beschouwd (waaronder in oorlogstijd …het vuurpeloton op staat ) , 3) De betreffend militairen/ agenten bewust maken dat deze eed / gelofte / belofte aan het Europese Vaderland , zwaarder telt dan een religieuze gelofte .en men zich dus NIET kan beroepen op hun religieuze “verplichtingen” , daar dit als vijandige acties zal worden aangemerkt en als zodanig worden behandeld en TEGEN-maatregelen zullen worden genomen. 4) Dat voor dit soort militairen / politie agenten , men in acht zal nemen dat bij ebentuele acties van hunnerzijde TEGEN het betreffende Europese Vaderland , hun gehele familie als zodanig zal worden bestempeld en hen het STAATSBURGERSCHAP (ooit eens verworven ) zal worden ontnomen en ze TERUG gestuurd zullen worden naar land van oorsprong. Ik wil nog wel eens zien of de betreffende militairen/ olitie agenten zich niet twee maal bedenken om “acties” te ondernemen. Het allerbeste zou natuurlijk zijn om AL deze militairen / politie agenten UIT hun functie te ontheffen en ontslaan op staande voet . Verder zou men in de toekomst GEEN Islamietische mensen meer in dienst moeten/mogen nemen . Op grond van religieus-gevaar jegens de bevolking , cq indoctrinatie door religie , waardoor 100% functioneren in de krijgsmacht cq politiemacht NIET mogelijk is . Is maar een idee ….

  Like

 8. asaman zegt:

  De Multikul en Multiracial droom spat uit elkaar

  Like

 9. Hoe lang roepen wij al dat die lui niet in ons leger of bij de politie mogen te werk gesteld worden????Maar niet naar het volk luisteren,hoor!En nu dan met de handen in het haar?

  Like

 10. Pegidafan zegt:

  Ja met positieve discriminatie ,dus het aannemen van Turken ,Marokanen etc etc , en ze voorrang geven bij een sollicitatie bij defensie en de politie werkt uitstekkend , in je nadeel ja .Wat een sukkels ,waar wij door worden geregeerd . Het is met geen pen te beschrijven hoe dom en naief die lui zijn . Ze willen gewoon stil zwijgend stemvee in Europa vandaar dat we gemixt worden en er generatie,s ontstaan die onze cultuur geen bal kan schelen ,dat moet de zogenaamde oer europeaan worden. Dat is het idee , maar dat gaat ze opbreken daar komt op zo,n manier geen zak van terecht, dit word een totale vernietiging van Europa.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Pedigafan: 17.38. uur, op 19/02. Dat is geen domheid van de verraders/politici! Dat doen ze, omdat dezelfde politici hebben ingestemd met: ” de Resolutie van Straatsburg”. Tevens omdat ze connecties hebben met de BILDERBERGMAFFIA en de NWO.

   Like

 11. Peter Selie zegt:

  Hadden ze dat niet vooraf kunnen bedenken? Daar ben ik altijd al bang voor geweest, maar dat uiten waren toen “onderbuikgevoelens”

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s